Zimske bebe 2021/22 ❄️💙💜

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Josipab
    23. Studeni 2021. 20:54

Aurora, seka borac veliki,Bogu fala! Bas cijenim nase splitske doktore na covid odjelu,gledala sam reportažu i stvarno mislim da doslovno ginu za te ljude i da su sretni ko malo dite kad nekog skinu s respiratora i posalji kuci zdravog 

🙋🏻‍♀️ 29 godina
    🙋🏻 Mm 30 godina
    Oboje pijemo suplemente,ja vitamin D,Omega 3, Solgar Prenatal, on Cink,Selen,vitamin E,astaxantan
    1.Beta 827, 2.Beta 1960, termin za uzv 10.6.
    6+0 imamo srce ❤️
    Termin 4.2.2022. 🥰
    url=https://lilypie.com]

• Lorena3009
    23. Studeni 2021. 21:10

aurora12

Da vam jos javim za seku, danas su je uspjeli odvojiti od respiratora i jos je to sve skupa osjetljivo, treba pratiti situaciju ali ovo je vec veliko olaksanje ❤❤ Ima masku ali kako sam shvatila dr.samostalno dise, vjerojatno onda dobiva manje kolicine kisika i prate stanje. To smo saznali oko podne, predvecer smo provjerili i i dalje nije trebala respirator pa se nadamo da nam se dobro drzi 💪 Kazu da ih ne zabrinjava vise toliko covid koliko stanje s jetrom i slezenom jer i dalje moraju izvlaciti tekucinu koja se skuplja ali i ovo je pomak pa se nadamo da ce pomalo ici nabolje. Jako nas je bilo strah da je nikako nece moci odvojiti zbog tih problema koje ima sa zdravljem. Rekla sam dr.kad bude malo svjesnija svega da kaze da mislimo svi na nju pa je rekla da jesu i da im govore da pitamo za njih, da ne brinem 🤗❤ Nadam se da ce ici sve nabolje jer sam odmah i ja mirnija i razmisljam o pripremama za bebu opet. Tek se sad javljam jer sam ujutro pravila drustvo svekrvi kad je svekar dosao na kontrolu, poslije mi je bio pregled pa smo isli pogledati auto i jos sam neke stvari za posao morala odraditi. Ne smijem vise ovoliko kasniti, bas se raspisete 😁💞

Bas sam te tila pitat za sestru, hvala dragom bogu da je dobro i da ide na bolje🙏🙏🙏 Samo nek od sada ide na još bolje a virujem da oce, bravo za seku borca❤️❤️❤️❤️❤️ 

🙎‍♀️34 neprohodni jajovodi🧔35sve ok
    1.ivf postupak:Poliklinika Škvorc
    11.01.21.stimulirani protokol
    22.01.21.punkcija folikula(5 folikula-6jajnih stanica)
    27.01.21.Et-1 blastocista
    08.02.21. Procurila😥
    2.ivf postupak-Pol. Škvorc
    09.05.21. aspiracija (8 jajnih stanica)
    12.05.21. Et-(2 zametka vracena 8-stanična) Imamo jednu 🐧 blastocistu
    24.5.21. Beta.... 12.dan-437,9
    26.05.21.Beta...14.dan-906,9🙏
    10.06.21. Prvi uzv🙏🙏https://lbdm.lilypie.com/6GtSp2.png

• Lorena3009
    23. Studeni 2021. 21:14

Slee

Smijemo li jesti cvarke?

Oces da ti ja pošaljem jos😂 Taman smo u subotu imali svinjokolju😂😂 Ja od cvaraka mogu jest samo čvarnjacu(pogačice od čvaraka), ja sam pravo dalmatinskoj dite🐟🐙
    Cestitam na dobrom pregledu, non stop sam gledala jesi se javila. Bravo za maleckoga💙💙💙

🙎‍♀️34 neprohodni jajovodi🧔35sve ok
    1.ivf postupak:Poliklinika Škvorc
    11.01.21.stimulirani protokol
    22.01.21.punkcija folikula(5 folikula-6jajnih stanica)
    27.01.21.Et-1 blastocista
    08.02.21. Procurila😥
    2.ivf postupak-Pol. Škvorc
    09.05.21. aspiracija (8 jajnih stanica)
    12.05.21. Et-(2 zametka vracena 8-stanična) Imamo jednu 🐧 blastocistu
    24.5.21. Beta.... 12.dan-437,9
    26.05.21.Beta...14.dan-906,9🙏
    10.06.21. Prvi uzv🙏🙏https://lbdm.lilypie.com/6GtSp2.png

Jelenko93
    23. Studeni 2021. 21:22

Drago mi je za super preglede i aurora veliko bravo za seku, bude to sve dobro samo polako njoj treba puno duže za oporavak 🤞🤗
    Operacija trimer završila, ajme mene, čista komedija, prvi put sam mu dala da mi on to radi ali uspjeli smo, malo sam mu morala pripomoć i navigator bit🤣

🙋‍♀️28, epilepsija, Folacin 5mg 🙋‍♂️26
    Dobili zeleno svjetlo od neurologa 5/2021
    Pokušavamo od 5/2021
    + 31.5.2021
    5.7. 9+1 ❤️ kuca, veliki smo 2cm 🤗
    12.7. 12+1 kombinirani probir nizak rizik, veliki smo 5,37 cm, već kažu da sam dečko 🤗💙
    21.9. anomaly scan, po uzv 19+4,300 grama, sve super ali beba se predomislila i curica je 💓🙈
    19.10. 24+2 4D UZV, 518 grama🤗
    25.11. 29+4 UZV 1155 grama🤗

Bela_le
    23. Studeni 2021. 21:37

Slee mislim da smijemo, to je termicki obradeno

👩 23
    👱‍♂️ 25
    👧 3
    👶 13.12.

tierra
    23. Studeni 2021. 21:47

Slee lijepo se vide mala ustasca. Bravo na super pregledu, sad se mozes umiriti malo da te barem malo prestane bolit sve, koliko jento u tvom stanju moguce
    Komentari su sve 😂
    Aurora bravo za pregled! I ja sam bila tako isto nervozna za ctg jer nemam pojma sto se dogada ako nije ok nalaz :/
    Divne vijesti za seku, ide sve na bolje, a uvjerena sam da ce i ostalo uspjet rijesit. Imas jedan veliki hug utjehe od mene!
    Sto se tice obuce, ja sam izbacila iz upotrebe sve osim jednih cizama koje se kopcaju na ciferslus. Probao me i muz obut u nesto drugo al jos se vise uspusem i nazivciram nego da sama obavim sve :P
    Alin jel stigla posiljka? Sad me Birdy podsjetila haha

Ne znam tko je bio pitao za sive pletene kapice, ali meni Zara ima prekrasne 
    Ja se moram ic uslikat sad jer je sveki trazila sliku s obzirom da se vec dugo nismo vidjele 

👧🏻33👨🏻33
    👶🏻Amelie 12.12.2021. ❤

MissBlue
    23. Studeni 2021. 22:01

Taya ja se tog ostajanja u bolnici više pribojavam nego samog poroda. 🙈

Ma tak malu bebu se ne može "naučiti na ruke" , 9 mjeseci je bila u tebi i sad da je pustiš samu nek egzistira, pa čuvat ću bebu što budem više mogla, ti si njoj sve na svijetu, može mi reći ko šta hoće. Nikad više neće biti tako mala kak je sada, samo se nosajte. 😊

Slee super za pregled! Vidiš da je ipak sve okej. Mališa se skriva. 🙈 Čestitke za nemirovanje, sad ima da se opustiš! 

Aurora bravo za pregled! Samo zbog kilaže te poslala na dijetu? 🙄 Pa ne očekuje se valjda da mršavimo u trudnoći.
    Drago mi je da su seku skinuli s respiratora. Biti će to sve okej, mi žene smo pravi borci kad treba. 🥰

Maša🤰🏼
    23. Studeni 2021. 22:01

Taya bebica je preeeemedena 😍😍 nadam se da ce brzo prestat bolit :/ i bas tako ako ti ju se nosi ti ju lipo nosi i mazi i pazi to je tvoja bebica ❤️😍🥰
    Novasrecica uh sretno jos malo u samoizolaciji i posalji obavezno slikice kad okitite ja se nadam da cu i ja ubrzo 🤞
    Etheral ja isto cekam narudzbu vec dosta dugo 🤔

Alexandra ja sam uzela 62 ali iz razloga da mi bude za vise puta koristit ( kasnije za setnje) a ne samo za doma iz bolnice, ako je tebi samo za doma iz bolnice onda ja mislim da ce bit ok :)

Slee cestitam za super pregled i hvala ti sta si me utjesila za glavicu u principu bit ce samo teze rodit 🙈 mislim vjerovatno cemo puno više popucat dole 🙈

Aurora super za super pregled drago mi je da je sve uredu 🥳 I super za seku bas mi je drago nadam se da od sad ide sve nabolje ❤️

Strah od poroda ajme cure ja kako sam vidila 2 cure samnom u sobi u trudovima mene je ulovila takvaaaaa panikaaaa jos to sa velikom glavicom pa cu vjerovatno sva popucat bas me strah oprao na najjace 🙈🙈🙈 
    Cekam taj jos jedan nalaz tog brisa i ako bude uredan mogu doma 🥳🥳🥳 nadam se da ce sutra kroz jutro 🤞 ako ne cu ic pitat dali mogu doma 😢 

👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g

12/2020 missed 6tt
    Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
    12.07.2022. ➕
    Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀

Slee
    23. Studeni 2021. 22:07

Tierra i mi cekamo sliku, ne moze samo sveki dobit. 
    Luu ti jos mirujes? 
    Maso supeeerrr, drzim fige da su uredni! 
    Ethereal meni bas danas dosao paketic nakon masu cekanja

👩🏻‍🏫👨🏼‍💻Oboje ‘89.
    🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
    🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
    🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
    🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
    🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
    🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
    🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
    🌷5.2025. (⏳)
    💌 mpodrame@gmail.com

Slee
    23. Studeni 2021. 22:08

I da, znate li hoce ki bazzar imati neke vece popuste u petak, ili samo ovih 10% uz kod? 

👩🏻‍🏫👨🏼‍💻Oboje ‘89.
    🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
    🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
    🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
    🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
    🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
    🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
    🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
    🌷5.2025. (⏳)
    💌 mpodrame@gmail.com

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.