Bok cure evo da se javim i vama s pregleda 😪
Zavrisila ja u kbc Rijeka 😪
Bila na pregledu kod svoj ginekologa, cerviks skracen na 18mm odmah za rijeku na ctg. Tu mi doktorica rekla da sam otvorena za prst i da oscjeca pod rukom moje trudove da mi je cerviks skroz smeksan i da nije dobro. Mene strasno boli ono u boku jos prije 2 dana sta ja mislim da je upala mjehura ili nesto. Ugl… dobivam neke inekcije u guzicu da se zaustave trudovi uzeli su mi briseve lezim tu i cekam. U šoku sam, tuzna i zabrinuta uzasno 😪  sad kroz noc mi se dosta stvrdnnuje trbuh jako me strah da mi ne pukne voda. 
I da bebina glava je vec na 38 tjedana a ostatak tijela na 34 i svi o tome bruje i bas su me prepali uopce neznam sta to znaci ni sta da o tome mislim 😪 

👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g 
12/2020 missed 6tt
Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
12.07.2022. ➕
Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀
Maso jebemu misa, bas mi je zao sto si ipak zavrsila u bolnici i sto si prestrasena i u neizvjesnosti. Gle, gore na 5. katu su svi tako dragi pristupcni, vidjet ces. Stvarno se brinu i trude smiriti situaciju, strucni su i cine sve da prodje sve dobro. Ako ti sta treba, vici, ja sam iz Rijeke. Sa mnom je u sobi bila cura u 32tt cerviks 7mm i u nestajanju, otvorena 3 prsta. Cule smo se neki dan, rodila je u 37tt, sve uredu. Vjerojatno su ti u guzu dali za razvoj pluca malome ili neku kombinaciju spasmexa i paracetamola ili neceg, a moguce da te spoje i na tokolizu, to je za zaustavljanje kontrakcija. Cuvaj se i javljaj nam sve. I ne ocajavaj, u najboljim mogucim si rukama, imamo super doktore u rijeci!

👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89. 
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🌷5.2025. (⏳)
 💌 mpodrame@gmail.com
Maso bas mi je zao sto su te morali zadrzati, ne mogu vjerovati da je kod tebe vec nesto krenulo a dosad sve skolski 🙁 Sigurna sam da ce sve biti dobro i da doktori mogu reagirati na vrijeme sad kad si tamo. Vjerujem i da ce Vito jos izdrzati u trbuscicu i da ce doci blize terminu 💙 A ovo za mjere ne znam sto znaci i koliko je pouzdano, znam da sa svime mogu pogrijesiti tako da ne mora biti nista lose. Budi jaka i drzite nam se! ❤❤ Javi nam kad bude novosti.
👷♀️👷♂️29 g.
hiper Graves, pcos, trombofilija
Pokusavamo od 09/2017
1/2019 Missed ab. (10/6tj.)
HSG 12/2020
Prehrana + suplementi 03/2021
04/2021➕
💙, sljedeci pregled 23.11.
Mašo nadam se da će sve biti OK... cuvaj se 💞💞

🧔34
👩28
👶💙 N 24.12.2021
👶 15.02.2024
Before we had you, we had each other,and now you are here we have EVERYTHING 💙 NOEL💙
Tko ti je radio uzv? Ako si dosla popodne, pretpostavljam netko od specijalizanata. Sutra ujutro bi ti trebali biti Finderle ili Petrovic, oni su super dijagnosticari i sigurno ce ti sve lijepo objasniti i detaljno sve pregledati.

👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89. 
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌷5.2025. (⏳)
 💌 mpodrame@gmail.com
Zapravo trebali bi ti biti sad vec u 9 na viziti, i nemoj se ustrucavati postaviti pitanja za sve sto te zanima, stvaaaarno su svi spremni odgovoriti i pomoci! Javljaj nam se 💙

👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89. 
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌷5.2025. (⏳)
 💌 mpodrame@gmail.com
Hvala vam cure puno ❤️ Dvije doktorice su mi radile ultrazvuk… puno sam mirnije jutros i nadam se da ce sve bit uredu 🤞 javim svakako nakon vizite sta su mi rekli :)

👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g 
12/2020 missed 6tt
Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
12.07.2022. ➕
Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀
Masa jako mi je zao sto si ostala u bolnici, ali ako trebas pomoc da beba jos malo izgura u trbuhu i bolje da si tamo.  Zelim ti da sve prodje dobro.  ❤❤
Ja sam vam cure budna od ranog jutra.  Jos od prije 6h.  Ali dobra stvar je da nemam vise toliki pritisak na mjehur.  E sad vidjet cemo da li ce potrajati.  😊
I ono najbitnije cure moje, mi smo danas punih 29 tjedana i usli smo u 30 ❤❤😊😊😊
"https://lb1f.lilypie.com/oyF1p1.png"
Maso drži se,
U ok tjednima si.
Čudno mi je da su ti uopće mjerili cervix to se upravo visokim tjednim načelno više ne radi. S mjerama se isto ne opterecuj, meni su u prvoj trudnoći govorili da beba ima preveliku glavu, premali trbuscic itd. Pola trudnoće sam proplakala i  čitala sve forume i na kraju je sve bilo super.   Na sigurnom si, ne brini.

Teeny sad citam ovo da moras ponavljat briseve. Zao mi je sto se to oduzilo! Javi sto kaze danas doktor. 
Aleksandra cestitam na ulasku u 30tt, eto i mene sutra za tobom.
Maso drago mi je da si danas mirnija. Sve ce to biti dobro! 
Piba kako si ti? 
—
Ja uzbudjena zbog danasnjeg pregleda. Jedva cekam da mu vidi tu saku i nadam se da ce mali suradjivati i da ce sve biti dobro i da je to prosli put bila samo neka lazna uzbuna. Marul isto kao da zna da danas ide na fotosesn pa od 5 ujutro ne staje preokretati se i vrpoljiti, toliko da me sve nekako iznutra boli i izaziva i menstrualne grcice. Popila sad magneziji i nadam se odspavati bar jos sat vremena. Cerviks joj necu dati da mi mjeri jer sam ipak u subotu bila na hitnoj i bila sam zatvorena i cerviks odrzan. Sto vi mislite? Bolje da me ne kopaju previse, je tako? Da se skratio, vidjela bi to i rucnim pregledom, sobdom je samo preciznije, tako mi je bar objasnila doktorica na hitnoj

👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89. 
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌷5.2025. (⏳)
 💌 mpodrame@gmail.com
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji