Cestitam na super pregledima, drago mi je da je sve dobro i uredno
Curke s koronom - drzite se, nek budu samo blazi simptomi i da ste sto prije ko nove.
Mucnine - nisu mi se te "senzacije" vratile, ali sam prosli tjedan jedno jutro povratila poslije dorucka, jednostavno mi je nesto zasmrdilo dok sam kavu pila i krenulo povracanje, ostala sam paf...nije se ponovilo.
Hemici - opet se rascvali, nakon par tjedana mirovanja, sad su iz faze ribizla presli u grozdove pa sam ponovno frendica s hemopropinom, neprijatelj s velikim h ocito nikad ne spava
Pratnja - nisam mislila imati muza sa sobom, bit cu sama pa kako bude... Btw, mislim da cu na Sv Duh, no nemam jos infosa kako je sad tamo
Tecaj - slusat cu u 12. mj tecaj DZ Zapad, nadam se da kazu vise o stvarima potrebnima za porod, za bebu, te sve detalje...trenutacno sam u brigama u koliko slojeva oblaciti bebu, jel da spava u jastuku onom ili da vrecu kupujem, pa brige ajme kako cu s pupcanom i to sve...
Kupnja - cak sam obavila nekoliko kupnji online, trzila sam prek Sinsaya robicu i kremice, komprese i maramice iz Salusa, tek zapravo krecem u akciju po tom pitanju, ovo je bila kupnja na mah, ona s predumisljajem tek slijedi Poslikat cu kad konacno slozimo kutak, kupimo komodu pa poslozim stvari... Omg sutra sam 30+1, pa kud je to proslo! Radim jos tocno tjedan dana, na poslu mi je ludnica i do zadnjeg dana ce me iscijediti, ali izdrzat cu jos toliko, nasrecu pa radim od kuce, jest da je sto na sat, al barem mijenjam brzine s kauca, a ne stolca hehe.
Bolovi - zna me smetati kad ga osjetim dolje na mjehuru ili kao da petlja oko jajnika. Par puta sam imala nesto poput menstrualne boli i pritiska dolje pa je proslo, vjerujem da je to sve normalno. A osjetim i protezanja, nekad kao da piruetu radi ili se proteze kao da je od gume, rosada na relaciji rebra - mjehur.
Eto malo sam se raspisala, znam da nisam sve pokrila, ali barem da vam se malo javim. Drzite se sve, bome se naveliko ulazi u fotofinise Zelim vam lijepi tjedan
Tierra kako mogu samo po ctgu znati jel se bebici zuri ili ne? Malo mi je to cudno
Cestitam na dobrim pregledima
Ne znam hoce netko od vas kupovati violeta maramice, al imate na akciji sad u lidlu 5kom za 37kn
Roberta mislim da se ide jedno tjedno do termina, a onda svaki drugi dan
Anameri Eva je bas prava ljepotica
Nyssa zao mi je zbog situacije, znam da pratnja puno znaci, bar meni je na prvom porodu, ali sigurna sam da ako i ne bude bio tu da ces ti to uspjeti i sama, mi zene smo lavice kad su nase bebe u pitanju
Scarlett ja sam pripremila i stramplice, al ja ti nisam mjerilo, ja sam zimogrozna pa onda i djecu ubundam
Angel meni je dr na pregledu sa 35tt rekla jos par dana da uzimam i onda da stanem, znaci prije 36tt sam stala
Lorena kod nas po novom i ako je cjepljen mora i test radit? Pa nema teorije da to istempiram, sad su mi sve lade potonule
👩 23
👱♂️ 25
👧 3
👶 13.12.
Lori tebe sam preskocila, i tebi i muzu brzo ozdravljenje 🤞 Ja sam imala lani i kasalj se rastegao na par tjedana ali je sve proslo ok. Mislim da cesto to ostane zadnji simptom i nakon izolacije.
Meni je gin. dala uputnicu za rodiliste a svaki dan sve manje imam osjecaj da me to uopce ceka i da je tako blizu. Nadam se da cu ovaj tjedan imati snage za pripremiti sto vise toga, mama ce mi doci u srijedu pa cemo malo pospremati. Jos kad se sjetim da treba oprati navlaku iz autosjedalice, posteljinu, robicu, kolica..slabo mi dode.
👷♀️👷♂️29 g.
hiper Graves, pcos, trombofilija
Pokusavamo od 09/2017
1/2019 Missed ab. (10/6tj.)
HSG 12/2020
Prehrana + suplementi 03/2021
04/2021➕
💙, sljedeci pregled 23.11.
Nada nemam pojma, ona kaze da popijem za slucaj da je neka upala. Pa cu tako i napraviti. Ali ona misli da je to samo beba, teza a nisko pa pritisce. Vidit cu sta ce biti kad popijem te dvije vrecice tog praska. 😊
"https://lb1f.lilypie.com/oyF1p1.png"
Mene su danas nakon dugo vremena uhvatila moja crijeva😒😒 Baš me boli trbuh, točno osjetim crijeva, par puta kao moram na wc ali ne ide🤦♀️ Tako da su mi se čini mi se vratile čari s početka, nadam se da je samo privremeno😅
🙋♀️28, epilepsija, Folacin 5mg 🙋♂️26
Dobili zeleno svjetlo od neurologa 5/2021
Pokušavamo od 5/2021
+ 31.5.2021
5.7. 9+1 ❤️ kuca, veliki smo 2cm 🤗
12.7. 12+1 kombinirani probir nizak rizik, veliki smo 5,37 cm, već kažu da sam dečko 🤗💙
21.9. anomaly scan, po uzv 19+4,300 grama, sve super ali beba se predomislila i curica je 💓🙈
19.10. 24+2 4D UZV, 518 grama🤗
25.11. 29+4 UZV 1155 grama🤗
Evo ukratko 😁 Znači desio mi se identičan scenarij kao s Veronikom, trećom kćeri. Trudovi počeli ujutro oko 6, lagani skroz, tek oko 9 sam ih počela brojat i dolazili su na svake 4 minute, nisam htjela nipošto žuriti u rodilište dok se ne smanji razmak. Trudovi mi nisu bili jako bolni, skroz podnošljiva bol. Od 16-20 h trudovi staju i nestaju, doslovce ko rukom odnešeno. Mene ipak malo ulovila panika i kažem mužu da odemo ipak na hitni prijem u rodilište, nek oni mene pregledaju, pa da sam mirna. Na pregledu 5 cm otvorena i stavljaju me na ctg. U međuvremenu počnu opet neki lagani trudovi i ostavljaju me u rodilištu. U 21 i 45 me vode u predrađaonu i spajaju na ctg, ne daju mi šetat ne znam iz kojeg razloga. Uglavnom tu mi trudovi već počinju bit bolniji i dolaze svako 2 min. Oko 23 i 15 me pregledava doktor i otvorena sa 6 na 7 i vode me u box, probijaju vodenjak i daju najmanju dozu dripa. Prvih sat vremena sam izdržala, ovih zadnjih 20 min me ubilo doslovno, trud za trudom, nemam snage više za prodisat ih, zovem da tiskam, kažu mi ne još, kao visoko je, dišite, ne tiskajte. Uspila sam prodisat još 2 truda iza toga i onda je krenuo izgon i rodila u 2-3 tiskanja. Bolilo me jako, boli i sad, pukla sam, nemam puno šavova. Znači u 23 i 30 me stavili u box, rodila u 00:50. Damjan je 3770/51, stigao točno 7 dana ranije. Zdrav i predivan, zaljubila sam se na prvi pogled. Seke ga željno iščekuju 🥰
Mama 3 cure
❤️Paola 17.6.2010.
❤️Hajdi 15.9.2014.
❤️Veronika 13.6.2018.
💙U iščekivanju 👶 29.11.2021.
Tierra kako mogu samo po ctgu znati jel se bebici zuri ili ne? Malo mi je to cudno
Ne znam hoce netko od vas kupovati violeta maramice, al imate na akciji sad u lidlu 5kom za 37kn
Nyssa zao mi je zbog situacije, znam da pratnja puno znaci, bar meni je na prvom porodu, ali sigurna sam da ako i ne bude bio tu da ces ti to uspjeti i sama, mi zene smo lavice kad su nase bebe u pitanju
Scarlett ja sam pripremila i stramplice, al ja ti nisam mjerilo, ja sam zimogrozna pa onda i djecu ubundam
Angel meni je dr na pregledu sa 35tt rekla jos par dana da uzimam i onda da stanem, znaci prije 36tt sam stala
Lorena kod nas po novom i ako je cjepljen mora i test radit? Pa nema teorije da to istempiram, sad su mi sve lade potonule
Meni isto to sa tekstom nema neke logike ako ti jbg ne znaš kad ce tebe trudovi uvatit. Glupost. Neka ga testiraju na ulazu ka šta će i mene i nek naprave taj bolnički brzinski. Curi u sobi koja je bila s menom doša nalaz u roku 3 sata a meni sutradan. Isto nam vrime radili i isti, pcr. Tako da to sve skupa stvarno ne kuzim... 🤷♀️
🙎♀️34 neprohodni jajovodi🧔35sve ok
1.ivf postupak:Poliklinika Škvorc
11.01.21.stimulirani protokol
22.01.21.punkcija folikula(5 folikula-6jajnih stanica)
27.01.21.Et-1 blastocista
08.02.21. Procurila😥
2.ivf postupak-Pol. Škvorc
09.05.21. aspiracija (8 jajnih stanica)
12.05.21. Et-(2 zametka vracena 8-stanična) Imamo jednu 🐧 blastocistu
24.5.21. Beta.... 12.dan-437,9
26.05.21.Beta...14.dan-906,9🙏
10.06.21. Prvi uzv🙏🙏https://lbdm.lilypie.com/6GtSp2.png
Bela, vaginalnim pregledom su to zaključili, ne preko CTGa.
Meni su do sad apsolutno na svakom posjetu radili vaginalni pregled, bilo kod doktora ili u TA.
Angel meni su na pregledu sa 34 tt rekli jos dva tjedna da pijem magnezij.
Cure nasla sam odijelo za pratnju za rodiliste, samo sad nek ostane da moze bit pratnja. Iako se spremam i za to da nece smjet jer se to stvarno moze promijenit u zadnji tren :/ i tako ne moze to nitko osim mene obavit
👧🏻33👨🏻33
👶🏻Amelie 12.12.2021. ❤
Anameri mala je pravi slatkiš 😍
♀️ 37 ♂️ 38
missed ab 10/20 (10tt)
11.21. 🩰N
12/23 radimo na bebi br. 2🤞
Lorena nadam se da ce bar onda priznavat brzi test
Tierra sorry ja sam onda krivo shvatila, mislila sam da su ti samo ctg radili
👩 23
👱♂️ 25
👧 3