Jutro cure sretno svima danas🤗
Ja došla na forum imam šta čitat bogme, inače kad naletim na jedno 6-7 stranica obično se neka cura porodila aliii nije ovaj put...
Maša drži se, vjerujem da te jako prestrašilo i da si sva uznemirena ali sad si tamo gdje trebaš biti i oni će napravit sve što mogu da vas približe 37om tjednu🤞
Alexandra rekla sam ti da je mjehur u pitanju, tako točno meni bude😅 Čestitam na ulasku u novi tjedan, ima vas baš puno koje ste tu kao i ja😅
Ostalo sam zaboravila šta sam htjela reći ispričavam se🙈
🙋♀️28, epilepsija, Folacin 5mg 🙋♂️26
Dobili zeleno svjetlo od neurologa 5/2021
Pokušavamo od 5/2021
+ 31.5.2021
5.7. 9+1 ❤️ kuca, veliki smo 2cm 🤗
12.7. 12+1 kombinirani probir nizak rizik, veliki smo 5,37 cm, već kažu da sam dečko 🤗💙
21.9. anomaly scan, po uzv 19+4,300 grama, sve super ali beba se predomislila i curica je 💓🙈
19.10. 24+2 4D UZV, 518 grama🤗
25.11. 29+4 UZV 1155 grama🤗
Jelenko joj puno mi je lakse nego sinoc. Da puno nas se vrti u tim tjednima. 😂❤
Bruna cestitam na ulasku u novi tjedan ❤
"https://lb1f.lilypie.com/oyF1p1.png"
Evo uspjela sam fotku robice za izlazak uploadat, nadam se uspjesno 😅 carapice sam zaboravila fotkat, a kapicu jos trazim, sivu pletenu.
https://ibb.co/99T6G4x
7.dan korone-isti kao prethodna 3-4, kasalj i zacepljen nos. Malom danas izlazi izolacija, al i dalje ce biti doma jer smo i mm i ja kuci pa ga nema tko voditi u vrtic, al bolje da mu se i imunitet malo oporavi. Dajem mu magarece mlijeko ima par dana, treba ga piti 20 dana kontinuirano da ima ucinka.
Masa jel bila vizita? Sto kazu?
Sretno curama danas na pregledima, drzim 🤞 da bude sve super!
👧🏻33👨🏻33
👶🏻Amelie 12.12.2021. ❤
Anemi bravo za booor! Bas je lijep. I oblekica je medena :)
Mamasita isto je obleka prekrasna :*
Pridruzujem se gunđanju na ove bf popuste.
Nema mi nikakvih snizenja ni na toplomjer, ni aspirator ni jaje :( :(
Sad cu na kraju kupit nes sebi u Mangu, oni su danas izbacili popuste
👧🏻33👨🏻33
👶🏻Amelie 12.12.2021. ❤
Evo uspjela sam fotku robice za izlazak uploadat, nadam se uspjesno 😅 carapice sam zaboravila fotkat, a kapicu jos trazim, sivu pletenu.
7.dan korone-isti kao prethodna 3-4, kasalj i zacepljen nos. Malom danas izlazi izolacija, al i dalje ce biti doma jer smo i mm i ja kuci pa ga nema tko voditi u vrtic, al bolje da mu se i imunitet malo oporavi. Dajem mu magarece mlijeko ima par dana, treba ga piti 20 dana kontinuirano da ima ucinka.
mamasita05, di si kupila ovo toplo odjelce i koja je veličina? Ja sam za ispod pripremila isto bodi i pletenu/koncanu kombinaciju i jos bi neko toplo odjelce, a da nije predebelo.
😊
https://lb1f.lilypie.com/lRqLp1.png
Pozdrav cure!
Maša jako mi je žao da se tako sve zakompliciralo, šaljem puno pozitivne vibre i vjerujem da ćete dogurati u komadu do lijepih tjedana 🤞🙏
I sama sam sve više u strahu od bilo čega prijevremenog, otvaranja, skraćivanja cerviksa, poroda....evo ulovilo me to zadnjih dana do te mjere da imam grč u želucu kad krenem kupovati nešto božićno jer me odmah ulovi panika šta ako uopće ne budem doma za Božić🙄 ti hormoni i luda glava i onaj tko kaže da je trudnoća blaženo stanje😂😂
Ja sam se nadala da će sniziti Mommy bag, za koju sam samu sebe uvjerila da mi ne treba, ali ju ipak želim 😂 a snizili su je 100kn, ja bi barem 50%,skromnih😂
🤵 29g.
👩🏼🦱 28g.
👶 1.8g💙
♂️ 20.01.2022.💙
7.dan korone-isti kao prethodna 3-4, kasalj i zacepljen nos. Malom danas izlazi izolacija, al i dalje ce biti doma jer smo i mm i ja kuci pa ga nema tko voditi u vrtic, al bolje da mu se i imunitet malo oporavi. Dajem mu magarece mlijeko ima par dana, treba ga piti 20 dana kontinuirano da ima ucinka.mamasita05, di si kupila ovo toplo odjelce i koja je veličina? Ja sam za ispod pripremila isto bodi i pletenu/koncanu kombinaciju i jos bi neko toplo odjelce, a da nije predebelo.
😊
Toplo odjelce je iz nexta. Mislim da je velicina 56-62. Bit ce mozda malo veliko, al da ga iskoristimo jos koji put. Stariji je 56 iz nexta nosio jako kratko. Ovo nije predebelo, a toplo je. I pletivo je 56.
Ako naletite negdje na sivu pletenu kapicu, javite.
A sto se tice popusta, nigdje nista nisam ulovila jos, osim to pletivo nedavno na zalandu na 50%, inace bi bilo preskupo.
Sretno na pregledima cure!
Malo kasnim, ja sam danas obavila OGTT. Tek sad dolazim k sebi, cijelo tijelo mi je drhtilo, vjerojatno je šećer naglo pao, a nisam odmah išla doručkovat nakon zadnjeg vađenja krvi.
-
Odgovorila sam jučer na sve ali nisam poslala, pa se neću vraćati sad. 🙈
-
Mašo drži se, biti će to sve okej, još malo i u terminu ste vas dvoje. Znam da je ovo šok bio, ali imaju te tamo na oku, u sigurnim si rukama, pa probaj nekako pozitivno gledati na to. ❤️
Piba baš mi je žao što si opet imala lošu noć. 🥺 Nadam se da će se to prorijediti i da nam vi izdržite još par tjedana. ❤️
Aurora Opposite ima Skintegru već od danas na akciji, ko će dočekat sutra. 😂 Ja sam se opskrbila i skintegrom i G&G. 😁
Anemi presladak kompletić, a bor je divaaan. 🎄😍
Mamasita kompletić je super, ja još moram kupiti nešto u čemu ćemo izaći. 🙈
Ja se toliko brusim na crni petak u ikei a nigdje ni riječi od njih za neke popuste😒😶
🙋♀️28, epilepsija, Folacin 5mg 🙋♂️26
Dobili zeleno svjetlo od neurologa 5/2021
Pokušavamo od 5/2021
+ 31.5.2021
5.7. 9+1 ❤️ kuca, veliki smo 2cm 🤗
12.7. 12+1 kombinirani probir nizak rizik, veliki smo 5,37 cm, već kažu da sam dečko 🤗💙
21.9. anomaly scan, po uzv 19+4,300 grama, sve super ali beba se predomislila i curica je 💓🙈
19.10. 24+2 4D UZV, 518 grama🤗
25.11. 29+4 UZV 1155 grama🤗
Sortiraj odgovore
Najstariji