Zimske bebe 2021/22 ❄️💙💜

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Jelenko93
    23. Studeni 2021. 10:56

Jutro cure sretno svima danas🤗
    Ja došla na forum imam šta čitat bogme, inače kad naletim na jedno 6-7 stranica obično se neka cura porodila aliii nije ovaj put...
    Maša drži se, vjerujem da te jako prestrašilo i da si sva uznemirena ali sad si tamo gdje trebaš biti i oni će napravit sve što mogu da vas približe 37om tjednu🤞
    Alexandra rekla sam ti da je mjehur u pitanju, tako točno meni bude😅 Čestitam na ulasku u novi tjedan, ima vas baš puno koje ste tu kao i ja😅

Ostalo sam zaboravila šta sam htjela reći ispričavam se🙈

🙋‍♀️28, epilepsija, Folacin 5mg 🙋‍♂️26
    Dobili zeleno svjetlo od neurologa 5/2021
    Pokušavamo od 5/2021
    + 31.5.2021
    5.7. 9+1 ❤️ kuca, veliki smo 2cm 🤗
    12.7. 12+1 kombinirani probir nizak rizik, veliki smo 5,37 cm, već kažu da sam dečko 🤗💙
    21.9. anomaly scan, po uzv 19+4,300 grama, sve super ali beba se predomislila i curica je 💓🙈
    19.10. 24+2 4D UZV, 518 grama🤗
    25.11. 29+4 UZV 1155 grama🤗

Alexandraaa90
    23. Studeni 2021. 11:02

Jelenko joj puno mi je lakse nego sinoc.  Da puno nas se vrti u tim tjednima.  😂❤
    Bruna cestitam na ulasku u novi tjedan ❤

"https://lb1f.lilypie.com/oyF1p1.png"

• mamasita05
    23. Studeni 2021. 11:11

Evo uspjela sam fotku robice za izlazak uploadat, nadam se uspjesno 😅 carapice sam zaboravila fotkat, a kapicu jos trazim, sivu pletenu. 
    https://ibb.co/99T6G4x
    7.dan korone-isti kao prethodna 3-4, kasalj i zacepljen nos. Malom danas izlazi izolacija, al i dalje ce biti doma jer smo i mm i ja kuci pa ga nema tko voditi u vrtic, al bolje da mu se i imunitet malo oporavi. Dajem mu magarece mlijeko ima par dana, treba ga piti 20 dana kontinuirano da ima ucinka. 

tierra
    23. Studeni 2021. 11:17

Masa jel bila vizita? Sto kazu?
    Sretno curama danas na pregledima, drzim 🤞 da bude sve super!

👧🏻33👨🏻33
    👶🏻Amelie 12.12.2021. ❤

tierra
    23. Studeni 2021. 11:19

Anemi bravo za booor! Bas je lijep. I oblekica je medena :)
    Mamasita isto je obleka prekrasna :*

Pridruzujem se gunđanju na ove bf popuste.
    Nema mi nikakvih snizenja ni na toplomjer, ni aspirator ni jaje :( :(
    Sad cu na kraju kupit nes sebi u Mangu, oni su danas izbacili popuste

👧🏻33👨🏻33
    👶🏻Amelie 12.12.2021. ❤

Popsi
    23. Studeni 2021. 11:24

mamasita05

Evo uspjela sam fotku robice za izlazak uploadat, nadam se uspjesno 😅 carapice sam zaboravila fotkat, a kapicu jos trazim, sivu pletenu.
    7.dan korone-isti kao prethodna 3-4, kasalj i zacepljen nos. Malom danas izlazi izolacija, al i dalje ce biti doma jer smo i mm i ja kuci pa ga nema tko voditi u vrtic, al bolje da mu se i imunitet malo oporavi. Dajem mu magarece mlijeko ima par dana, treba ga piti 20 dana kontinuirano da ima ucinka.

mamasita05, di si kupila ovo toplo odjelce i koja je veličina? Ja sam za ispod pripremila isto bodi i pletenu/koncanu kombinaciju i jos bi neko toplo odjelce, a da nije predebelo.

😊

https://lb1f.lilypie.com/lRqLp1.png

• Mo_zg
    23. Studeni 2021. 11:33

Pozdrav cure!
    Maša jako mi je žao da se tako sve zakompliciralo, šaljem puno pozitivne vibre i vjerujem da ćete dogurati u komadu do lijepih tjedana 🤞🙏

I sama sam sve više u strahu od bilo čega prijevremenog, otvaranja, skraćivanja cerviksa, poroda....evo ulovilo me to zadnjih dana do te mjere da imam grč u želucu kad krenem kupovati nešto božićno jer me odmah ulovi panika šta ako uopće ne budem doma za Božić🙄 ti hormoni i luda glava i onaj tko kaže da je trudnoća blaženo stanje😂😂

Ja sam se nadala  da će sniziti Mommy bag, za koju sam samu sebe uvjerila da mi ne treba, ali ju ipak želim 😂 a snizili su je 100kn, ja bi barem 50%,skromnih😂

🤵 29g.
    👩🏼‍🦱 28g.
    👶 1.8g💙
    ♂️ 20.01.2022.💙

• mamasita05
    23. Studeni 2021. 11:34

Popsi

mamasita05

mamasita05, di si kupila ovo toplo odjelce i koja je veličina? Ja sam za ispod pripremila isto bodi i pletenu/koncanu kombinaciju i jos bi neko toplo odjelce, a da nije predebelo.

😊

Toplo odjelce je iz nexta. Mislim da je velicina 56-62. Bit ce mozda malo veliko, al da ga iskoristimo jos koji put. Stariji je 56 iz nexta nosio jako kratko. Ovo nije predebelo, a toplo je. I pletivo je 56. 
    Ako naletite negdje na sivu pletenu kapicu, javite.
    A sto se tice popusta, nigdje nista nisam ulovila jos, osim to pletivo nedavno na zalandu na 50%, inace bi bilo preskupo. 

MissBlue
    23. Studeni 2021. 11:37

Sretno na pregledima cure! 
    Malo kasnim, ja sam danas obavila OGTT. Tek sad dolazim k sebi, cijelo tijelo mi je drhtilo, vjerojatno je šećer naglo pao, a nisam odmah išla doručkovat nakon zadnjeg vađenja krvi. 
    -
    Odgovorila sam jučer na sve ali nisam poslala, pa se neću vraćati sad. 🙈
    -
    Mašo drži se, biti će to sve okej, još malo i u terminu ste vas dvoje. Znam da je ovo šok bio, ali imaju te tamo na oku, u sigurnim si rukama, pa probaj nekako pozitivno gledati na to. ❤️

Piba baš mi je žao što si opet imala lošu noć. 🥺 Nadam se da će se to prorijediti i da nam vi izdržite još par tjedana. ❤️

Aurora Opposite ima Skintegru već od danas na akciji, ko će dočekat sutra. 😂 Ja sam se opskrbila i skintegrom i G&G. 😁

Anemi presladak kompletić, a bor je divaaan. 🎄😍

Mamasita kompletić je super, ja još moram kupiti nešto u čemu ćemo izaći. 🙈

Jelenko93
    23. Studeni 2021. 11:41

Ja se toliko brusim na crni petak u ikei a nigdje ni riječi od njih za neke popuste😒😶

🙋‍♀️28, epilepsija, Folacin 5mg 🙋‍♂️26
    Dobili zeleno svjetlo od neurologa 5/2021
    Pokušavamo od 5/2021
    + 31.5.2021
    5.7. 9+1 ❤️ kuca, veliki smo 2cm 🤗
    12.7. 12+1 kombinirani probir nizak rizik, veliki smo 5,37 cm, već kažu da sam dečko 🤗💙
    21.9. anomaly scan, po uzv 19+4,300 grama, sve super ali beba se predomislila i curica je 💓🙈
    19.10. 24+2 4D UZV, 518 grama🤗
    25.11. 29+4 UZV 1155 grama🤗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.