Zimske bebe 2021/22 ❄️💙💜

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Confused
    22. Studeni 2021. 19:39

Evo ukratko 😁 Znači desio mi se identičan scenarij kao s Veronikom, trećom kćeri. Trudovi počeli ujutro oko 6, lagani skroz, tek oko 9 sam ih počela brojat i dolazili su na svake 4 minute, nisam htjela nipošto žuriti u rodilište dok se ne smanji razmak. Trudovi mi nisu bili jako bolni, skroz podnošljiva bol. Od 16-20 h trudovi staju i nestaju, doslovce ko rukom odnešeno. Mene ipak malo ulovila panika i kažem mužu da odemo ipak na hitni prijem u rodilište, nek oni mene pregledaju, pa da sam mirna. Na pregledu 5 cm otvorena i stavljaju me na ctg. U međuvremenu počnu opet neki lagani trudovi i ostavljaju me u rodilištu. U 21 i 45 me vode u predrađaonu i spajaju na ctg, ne daju mi šetat ne znam iz kojeg razloga. Uglavnom tu mi trudovi već počinju bit bolniji i dolaze svako 2 min. Oko 23 i 15 me pregledava doktor i otvorena sa 6 na 7 i vode me u box, probijaju vodenjak i daju najmanju dozu dripa. Prvih sat vremena sam izdržala, ovih zadnjih 20 min me ubilo doslovno, trud za trudom, nemam snage više za prodisat ih, zovem da tiskam, kažu mi ne još, kao visoko je, dišite, ne tiskajte. Uspila sam prodisat još 2 truda iza toga i onda je krenuo izgon i rodila u 2-3 tiskanja. Bolilo me jako, boli i sad, pukla sam, nemam puno šavova. Znači u 23 i 30 me stavili u box, rodila u 00:50. Damjan je 3770/51, stigao točno 7 dana ranije. Zdrav i predivan, zaljubila sam se na prvi pogled. Seke ga željno iščekuju 🥰

Mama 3 cure

❤️Paola 17.6.2010.
    ❤️Hajdi 15.9.2014.
    ❤️Veronika 13.6.2018.
    💙U iščekivanju 👶 29.11.2021.

• Lorena3009
    22. Studeni 2021. 19:41

Bela_le

Tierra kako mogu samo po ctgu znati jel se bebici zuri ili ne? Malo mi je to cudno
    Cestitam na dobrim pregledima
    Ne znam hoce netko od vas kupovati violeta maramice, al imate na akciji sad u lidlu 5kom za 37kn
    Roberta mislim da se ide jedno tjedno do termina, a onda svaki drugi dan
    Anameri Eva je bas prava ljepotica
    Nyssa zao mi je zbog situacije, znam da pratnja puno znaci, bar meni je na prvom porodu, ali sigurna sam da ako i ne bude bio tu da ces ti to uspjeti i sama, mi zene smo lavice kad su nase bebe u pitanju
    Scarlett ja sam pripremila i stramplice, al ja ti nisam mjerilo, ja sam zimogrozna pa onda i djecu ubundam
    Angel meni je dr na pregledu sa 35tt rekla jos par dana da uzimam i onda da stanem, znaci prije 36tt sam stala
    Lorena kod nas po novom i ako je cjepljen mora i test radit? Pa nema teorije da to istempiram, sad su mi sve lade potonule

Meni isto to sa tekstom nema neke logike ako ti jbg ne znaš kad ce tebe trudovi uvatit. Glupost. Neka ga testiraju na ulazu ka šta će i mene i nek naprave taj bolnički brzinski. Curi u sobi koja je bila s menom doša nalaz u roku 3 sata a meni sutradan. Isto nam vrime radili i isti, pcr. Tako da to sve skupa stvarno ne kuzim... 🤷‍♀️

🙎‍♀️34 neprohodni jajovodi🧔35sve ok
    1.ivf postupak:Poliklinika Škvorc
    11.01.21.stimulirani protokol
    22.01.21.punkcija folikula(5 folikula-6jajnih stanica)
    27.01.21.Et-1 blastocista
    08.02.21. Procurila😥
    2.ivf postupak-Pol. Škvorc
    09.05.21. aspiracija (8 jajnih stanica)
    12.05.21. Et-(2 zametka vracena 8-stanična) Imamo jednu 🐧 blastocistu
    24.5.21. Beta.... 12.dan-437,9
    26.05.21.Beta...14.dan-906,9🙏
    10.06.21. Prvi uzv🙏🙏https://lbdm.lilypie.com/6GtSp2.png

tierra
    22. Studeni 2021. 20:15

Bela_le

Tierra kako mogu samo po ctgu znati jel se bebici zuri ili ne? Malo mi je to cudno
    Cestitam na dobrim pregledima
    Ne znam hoce netko od vas kupovati violeta maramice, al imate na akciji sad u lidlu 5kom za 37kn
    Roberta mislim da se ide jedno tjedno do termina, a onda svaki drugi dan
    Anameri Eva je bas prava ljepotica
    Nyssa zao mi je zbog situacije, znam da pratnja puno znaci, bar meni je na prvom porodu, ali sigurna sam da ako i ne bude bio tu da ces ti to uspjeti i sama, mi zene smo lavice kad su nase bebe u pitanju
    Scarlett ja sam pripremila i stramplice, al ja ti nisam mjerilo, ja sam zimogrozna pa onda i djecu ubundam
    Angel meni je dr na pregledu sa 35tt rekla jos par dana da uzimam i onda da stanem, znaci prije 36tt sam stala
    Lorena kod nas po novom i ako je cjepljen mora i test radit? Pa nema teorije da to istempiram, sad su mi sve lade potonule

Bela, vaginalnim pregledom su to zaključili, ne preko CTGa.
    Meni su do sad apsolutno na svakom posjetu radili vaginalni pregled, bilo kod doktora ili u TA.

Angel meni su na pregledu sa 34 tt rekli jos dva tjedna da pijem magnezij. 

Cure nasla sam odijelo za pratnju za rodiliste, samo sad nek ostane da moze bit pratnja. Iako se spremam i za to da nece smjet jer se to stvarno moze promijenit u zadnji tren :/ i tako ne moze to nitko osim mene obavit

👧🏻33👨🏻33
    👶🏻Amelie 12.12.2021. ❤

Taya_
    22. Studeni 2021. 20:15

Anameri mala je pravi slatkiš 😍

♀️ 37 ♂️ 38
    missed ab 10/20 (10tt)
    11.21. 🩰N
    12/23 radimo na bebi br. 2🤞

Bela_le
    22. Studeni 2021. 20:49

Lorena nadam se da ce bar onda priznavat brzi test
    Tierra sorry ja sam onda krivo shvatila, mislila sam da su ti samo ctg radili

👩 23
    👱‍♂️ 25
    👧 3
    👶 13.12.

Birdy 🧚🏻
    22. Studeni 2021. 20:56

Anameri predivna nasa 1.zimska beba 🥰
    Freya ne znam sto da kazem osim samo da jos vidim na popisu dvije ispred mene 😂 
    evo danas sam isla prosetat po Heferol u ljekarnu, i malo uzela neke bozicne salice i pocelo me prvi puta kao neka menstrualna bol stezati, dogegala se do kuce i legla i proslo je.. kao da sam danas prvi puta shvatila da je to to uskoro i uplasila se bas 🙈 
    JosipaB super za pregled 😇 i shopping 💪
    Sirenita bas je super odjeca za izlazak 🥰
    Nyssa ja bih jako voljela da muz ide sa mnom, jer nekako nisam sigurna da cu imati jos djece.. i jaako bi voljela da bude prisutan - no od kad je krenuo novi val sve se vise pripremam da nece stici 😒 nadam se da ce tvoja bebica onda za vikend da uspijete zajedno 😊

👱‍♀️ 38
    06/20 spontani 8tt (saznala u 12tt), medikamentozno+kiretaza
    03/21 ➕
    Termin 27.11.2021. 💞

ljubičica
    22. Studeni 2021. 21:03

Drage cure, ja sam u ranoj trudnoći, 5tj5dana. Danas beta bila 5200. Sutra prvi ultrazvuk. Ono što me muči su povremene predmenstrualne mučnine. Danas sam cijelo popodne provela sklupčana na kauču, lice crveno, ne mogu ništa napraviti u tim trenucima samo trpiti i čekati da prođe. Je li imala neka takva iskustva i da li je izašlo na dobro? 
    I ako je izašlo na dobro kada to prestane?
    Može li se što uzeti ili napraviti u tim trenucima da si olakšam?
    Hvala puno! 💗💗💗

1x 👶 prirodna trudnoća
    4/21 blighted ovum
    7/21 IVF i 6/11/21 fet -2 blastice🤞
    16/11/21 ➕✅☺️
    22/11/21 beta 5207 🥳🥳
    23/11/21 1.pregled -ok(5+6)✅
    30/11/21 2.pregled- 3.7mm(6+6) imamo❤️🥳
    21/12/21 3.pregled - 2.68 cm (9+6) ok ✅
    ***28.12 Nifty-nizak rizik-stiže braco!! 😁💙
    17/1/22 4. pregled -7.6 cm (13+5) ok ✅
    15/2/22 5.pregled...

nyssa_
    22. Studeni 2021. 21:06

Pratnja na porodu - racunala sam na muza pa mi je sad tesko u glavi poslozit sve, al na kraju krajeva, ima i gorih stvari. Pa da, mi smo zene lavice kad su nase bebice u pitanju i nema tu zezancije. 💪
    A i ovo s ukidanjem pratnje bi moglo nastupiti na snagu svakog dana s obzirom na dnevni broj zarazenih i mrtvih od covida, tak da nam svima zelim da ostanemo jake i poslozene u glavi ako moramo i same na porod. Sve ce to bit dobro! 😇🙏

Naša srećica** 12/2021

jelenas
    22. Studeni 2021. 21:12

Nyssa ako je situacija već takva da se ne može promijeniti, posveti se sebi ovih par dana. Odmaraj, uživaj, ugodi si kako najviše možeš. Imaj neku dragu osobu od povjerenja uz sebe ako možeš. Ja nekako mislim da će beba ipak pričekati tatu i držim fige da bude tako ❤️ Situaciju ne možeš promijeniti, znam da te frustrira, ali probaj se opustiti i možda ga zaista dočekate u petak da svi skupa uplovite u vikend :) 
    Lori drago mi je da si bolje! 
    Clarissa predviđam brutalan shopping period kod tebe u narednih par tjedana 😂
    P.S. baš me zanima kaj će H&M sutra imati na -25% 😂 mislim da oko 9h ujutro objavljuju, pa pratite... 

👩🏻 33 👨🏻33
    👧🏻 11/2018.
    👼🏼 curica missed ab. 20tt 01/2021
    PAI 1 4G/5G
    ➕ 06/2021
    termin 18.2.2022. 🌈
    stiže nam curica 💕

jelenas
    22. Studeni 2021. 21:14

Confused ja mislim da bih odma potpisala takav porod 😂
    Cure btw, kad se otprilike bebe okreću glavicom prema dolje? Znam da imam još vremena, ali tak me nekak strah da bu ostala na zadak 🥴

👩🏻 33 👨🏻33
    👧🏻 11/2018.
    👼🏼 curica missed ab. 20tt 01/2021
    PAI 1 4G/5G
    ➕ 06/2021
    termin 18.2.2022. 🌈
    stiže nam curica 💕

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani