Margo meni se isto vratila žgaravica, baš dan nakon što sam se pohvalila da je nemam 😂
Freya ja mislim da je Agristarov dobar, ja ću si njega uzeti kad dođe vrijeme.
👩🏻 33 👨🏻33
👧🏻 11/2018.
👼🏼 curica missed ab. 20tt 01/2021
PAI 1 4G/5G
➕ 06/2021
termin 18.2.2022. 🌈
stiže nam curica 💕
Drage ženice, čitam Vas ali jednostavno ne stižem pisat, a i neka nervoza me pere. Ne zbog poroda nego nekako me sve i svi nerviraju…valjda hormoni. Svi me zivkaju s pitanjem „jeste još u komadu?“.
Ova situacija s koronom isto me nervira. Dragi mi neda nigdje, ni do trgovine…a i samoj me strah… da ostanem covid free još tih par dana do poroda.
Još sam si ja utuvila u glavu da ću nakuhati svašta za u škrinju kako bi dragom bilo lakše za iskombinirat ručak. Uletit će mi sveki, bar je tako rekla, ali vidjet ćemo koliko se mogu osloniti na to. Zavidim vam koje imate mame u blizini. Tako da me sutra čeka kuhanje brudeta od lignji i gulaša 😋
Idem u četvrtak na prvi pregled u bolnicu, ako ne rodim do tad😎 Inače nemam nikakvih znakova…samo BH kontrakcije. Kaže mi tata da će mali sigurno 27. jer je promjena lune. Šta vi mislite o tome? Stari mi inače to prati zbog voćnjaka, sadnje, obrezivanja loze…
E šta sam popamtila od čitanja…
Naravno nezaboravni butik kod Lady🤭 Dobro si se ti opremila 🤣 Možeš i trojke imat. Ne zavidim ti zbog peglanja 🤗
Piba izdrži još malo❤
💙👶 07.12.
Anemi baš si od onih sretnica s mučninama koje se vrate. Izdrži još malo💪
XOXO žao mi je zbog korone. Nadam se da će to proći s lakšim simptomima.
Bela još malo pa si u terminu 🥰
Slee vjerujem da nisi za to kratko vrijeme uspjela pobrat virus ❤ Netko kaže da su trudnice imunološki osjetljive, a neki baš suprotno da su jače 💪 meni je frendica cijeli život anemična, a u trudnoći imala željezo ko nikad. Čestitam na -80 …brzo ide to😎 I možeš postavljati pitanja na tečaju.
Tierra za opremu mi jedino još pada na pamet da pitaš firme koje imaju radnu opremu. Za zg stvarno ne znam…probaj googlat.
Josipab dobar je shopping pao😁
Anameri mali bombončić 🥰💖
Nyssa bit ćeš dobro i bez muža. Prihvati to kao da nije svako zlo za zlo. Možda bi ti samo smetao. Fokusiraj se na sebe i svoju bebu 🥰
Jelenas koliko znam od prvih beba se očekuje da se prije okrenu na dole, a za kasnije trudnoće mogu i do zadnjeg trena.
Freya ja sam počela jest datulje… isto kao olakšavaju porod…ah vidjet cemo🙄🙃
💙👶 07.12.
Jana baš sam mislila na tebe i nekako si mislim: možda je rodila 😂 Vjerujem da te svi živciraju, tako su meni svaki dan slali poruke. Meni je termin bio 6.11., tata mi je rekao da ću roditi na njegov rođendan, 13.11. što je meni bilo totalno neprihvatljivo jer kao pa kako baš 7 dana nakon i na kraju sam zaista tako i rodila, svom tati za rođendan prvo unuče :)
Tako da možda i tvoj bude u pravu! Drži se i ne daj se živcirati!
Btw, mene kad ljudi pitaju kad mi je termin odgovorim: krajem veljače 🙈
👩🏻 33 👨🏻33
👧🏻 11/2018.
👼🏼 curica missed ab. 20tt 01/2021
PAI 1 4G/5G
➕ 06/2021
termin 18.2.2022. 🌈
stiže nam curica 💕
Jana ja isto mislila ti rodila!
—
Takodjer nikome ne govorim tocan datum termina, nego kazem pocetak veljace pa nek si misle
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🌷5.2025. (⏳)
💌 mpodrame@gmail.com
Anemi baš si od onih sretnica s mučninama koje se vrate. Izdrži još malo💪
XOXO žao mi je zbog korone. Nadam se da će to proći s lakšim simptomima.
Bela još malo pa si u terminu 🥰
Slee vjerujem da nisi za to kratko vrijeme uspjela pobrat virus ❤ Netko kaže da su trudnice imunološki osjetljive, a neki baš suprotno da su jače 💪 meni je frendica cijeli život anemična, a u trudnoći imala željezo ko nikad. Čestitam na -80 …brzo ide to😎 I možeš postavljati pitanja na tečaju.
Tierra za opremu mi jedino još pada na pamet da pitaš firme koje imaju radnu opremu. Za zg stvarno ne znam…probaj googlat.
Josipab dobar je shopping pao😁
Anameri mali bombončić 🥰💖
Nyssa bit ćeš dobro i bez muža. Prihvati to kao da nije svako zlo za zlo. Možda bi ti samo smetao. Fokusiraj se na sebe i svoju bebu 🥰
Jelenas koliko znam od prvih beba se očekuje da se prije okrenu na dole, a za kasnije trudnoće mogu i do zadnjeg trena.
Freya ja sam počela jest datulje… isto kao olakšavaju porod…ah vidjet cemo🙄🙃
Ja sam jela datulje u prvoj trudnoci i pila caj od lista maline, a prenijela sam 6 dana. Htjeli su me inducirati s 41+2. Na 40+6 su mi u 9.30 gledali plodnu vodu i jesam li otvorena, otvorena 1 prst, beba visoko, plodna voda ok i dr mi rekao da necu jos za 5 dana roditi. U 14.30 sam dobila lagane trudove na svakih 10 min, a rodila u noci, na carski jer se beba nije spustala iako sam se otvorila i sve.
Kad krene, brzo to ide, al oni isto ne mogu tocno procijeniti.
Nyssa ako je situacija već takva da se ne može promijeniti, posveti se sebi ovih par dana. Odmaraj, uživaj, ugodi si kako najviše možeš. Imaj neku dragu osobu od povjerenja uz sebe ako možeš. Ja nekako mislim da će beba ipak pričekati tatu i držim fige da bude tako ❤️ Situaciju ne možeš promijeniti, znam da te frustrira, ali probaj se opustiti i možda ga zaista dočekate u petak da svi skupa uplovite u vikend :)
Lori drago mi je da si bolje!
Clarissa predviđam brutalan shopping period kod tebe u narednih par tjedana 😂
P.S. baš me zanima kaj će H&M sutra imati na -25% 😂 mislim da oko 9h ujutro objavljuju, pa pratite…
Jelenas, puno hvala na rijecima podrske. Sutra imam pregled pa mozda saznam da nisam ni otvorena jos previse. 🤞 Kako god bilo, beba mora van kad tad i to je jedino vazno. 🥰
Naša srećica** 12/2021
Confused cestitaaaam 😍 Brz oporavak ti zelim!
Mom of four sretna godišnjica braka 🎉
Jelenas bravo za curicu i cerviks!
Ri hvala za info.
Scarlett cestitke na punom tj 🎊
LadyD sretno s peglanjem 😁
Xoxo zao mi je sto si ipak pozitivna. Kako se osjecas?
Tierra, Josipa i Angel cestitam na dobrim pregledima.
Anameri rastopila sam se 😍 tako je medenaaa 😍😍
Mamasita i Lori nadam se da ćete ubrzo ozdraviti!
Nyssa - najbolje na stvari na koje ne mozes utjecat da se oko njih ni ne sekiras previse. Za porod ste potrebne samo ti i bebica, vjerujem da ce sve biti dobro, a ako i krene prije vec ce tata naci nacin kako da vam bude podrska iako nece biti fizicki tamo!
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🌷5.2025. (⏳)
💌 mpodrame@gmail.com
Nyssa nemoj toliko da se stresiras, to ti sad ne treba.
Naravno da bi vise voljela da je muz uz tebe, ali sve i da ne bude ti to mozes !
Ja sam bila bez muza na prvom porodu, a bit cu i sad.
A mozda beba odluci i pricekati kraj sedmice pa ipak budete zajedno, ko zna.
-
Ja sam danas podigla nalaz iscjetka iz dojke, iskreno nisam bas puno razumjela. Jedino sto vidim da pise da je valjda dojka pod nekakvom upalom, moram to sanirati pa onda opet davati uzorak 😞
Freya prekosutra idem ginekologu da odnesem nalaz da vidim hoce li mi neki antibiotik propisati, a termin za uzv mi je 06.12.
Sortiraj odgovore
Najstariji