Cure, sretno svima na pregledima. ♥️
Maša, drž se. Šaljemo ti puno pozitivne energije 🥰🥰
Vidim da ste pričale o robici za izlazak, ja sam planirala nešto ovako, valjda mu nece tribati i štramplice. Možda kupim jedan par, pa nek stoji za svaki slučaj. Ja osobno ih mrzim jer me stišću pa automatski nekako iman osjećaj da bi i njega žuljale 😅😂
https://ibb.co/mz65T9S
I evo naše Božićno drvce 🌲
Okitili smo još za vikend 😅 cile dane sam u kući i tribalo mi je malo veselja, a i sad se u glavi pretvaram da je već 12ti misec, pa brže dani prolaze 😂
https://ibb.co/Z8PJMmL
Meni jučer kroz dan bilo mučno opet, ali jela sam ful malo tako da se nisam ispovracala 🥺 znam da je gore ne jest, ali mogu trpiti mučninu samo da ne trebam povratiti 😳 mrzim taj osjećaj povraćanja 😳🥺
29👫🏻34
Termin 👶🏻💙 17.2.2022
Dobro jutro 🌞☕
LadyD dobar si ti plan napravila 😅😅 ja u zadnje vrijeme samo online 😂
Maša zao mi je sto si zavrsila u bolnici, ali bolje da si pod njihovim nadzorom. Cuvaj se i misli pozitivno 🤞🏻🥰
Alexandraaa90 cestitke na punom tjednu 😊😊
Slee sretno na pregledu, vjerujem da ce u sa sakicom biti sve u redu 🤞🏻💙
Sirenita, aurora12 i Freya_444 sretno i vama na pregledima, nek svi produ u najboljem redu ❤️
Piba7 izdrzi jos samo malo, barem do 37.tjedna 🤞🏻🤞🏻🤞🏻 ako se ne osjecas dobro da odes na hitnu ili se javis svom doktoru?! Sto je sigurno, sigurno je ❤️
Mašo stvarno mi je zao sto si ostala u bolnici i nadam se da ce doktori odraditi sve da izguras najduze sto mozes a Vito je veliki decko i sta god da se desi vjerujem da ce on to izgurati hrabro i snazno kao i ti. Slusaj sve preporuke i drzi se saljem ti big hug 😘
Sretno danas na pregledima 💪💗Alexandra super za olaksanje 😉 i cestitke na punom tjednu 💗💪 ( 2 puta pisem mjehuru i brisem 😂😂😂)
Piba izdrzi jos malo 💪💗
Slee sretno danas 😉💪
Nemojte mi zamjeriti na onolikoj citabi… nesto sam sva nervozna zadnjih dana pa se tako ispucam 😂 a vjerujem da ljecim zivce sa kupovinom… zgotovila sam skoro sve poslove po kuci pa nemam bog zna sta raditi pa ja to tako.. ( hiperaktivna sam i dosada mi je kao kazna) i ovaj isijas i okretanje bebice me gura u lezeci a dojadilo mi vise iskreno… a i korona je pridonijela druzenjima 😥
Nemote se cuditi sto ja to tako obavljam sve iz cuga sto se kaze… sjednem u auto i redom bum-bum-bum i obavim sve ( hvala onom koji je izmislio app sa letcima 😆) i ovo peglanje cu ja dansa zbombat do 72 😉 jer ako ja necu nece nitko i eto sve mi to tako u glavi da ce beba ranije i nemogu se otarasit te misli…
Di si ti? Da dođeš do mene kad si svoje sve obavila i obaviš moje stvari 😂😂 Stvarno si mogla...
🙎♀️34 neprohodni jajovodi🧔35sve ok
1.ivf postupak:Poliklinika Škvorc
11.01.21.stimulirani protokol
22.01.21.punkcija folikula(5 folikula-6jajnih stanica)
27.01.21.Et-1 blastocista
08.02.21. Procurila😥
2.ivf postupak-Pol. Škvorc
09.05.21. aspiracija (8 jajnih stanica)
12.05.21. Et-(2 zametka vracena 8-stanična) Imamo jednu 🐧 blastocistu
24.5.21. Beta.... 12.dan-437,9
26.05.21.Beta...14.dan-906,9🙏
10.06.21. Prvi uzv🙏🙏https://lbdm.lilypie.com/6GtSp2.png
Sretno svima na pregledima danas.
Slee, javi se obavezno nakon pregleda, biti će sve ok..
Ja sam opet imala uzasnu noć. Legla oko 11, u ponoc me probudila opet jaka, jaka bol. Pa sam popila spasmex I normabel. Nakon nekog vremena se smirilo, ali je kroz cijelu noć bolilo. Ujutro oko 6 mi je bilo jako zlo pa sa išla mjeriti secer, bio je 4.1 što vjerujem da je ok, pojela sam i popila puno vode pa se mučnina smirila, ali i dalje osjećam stezanja.
Tebe bas zeza zeno. Kako si sad, jel se smirio? 😘😘
Evo ne znam što bi rekla, možda mi je stvarno sve u glavi. Već sad sam daleko dogurala budući da sam s 26 tjedana prvi put završila u bolnici, ali i dalje sam sigurna da beba nije još spremna roditi se.
Sjedila sam na wc-u dobrih pola h, mislila sam da ću roditi od grceva i svega.
Malo mi je sad bolje, ali nije mi skroz dobro.
Jel ides redovno na wc? Mene baš zna grcit dosta ako taj dan nisam išla. I meni kod grceva stvarno pomogne kad uljem masiram lagano stomak i donji dio, jesi probala to?
08.02.21. Procurila😥
Piba poprati to jos koji sat i ako nebude bolje odi doktoru... sto cure kazu bolje jednom viska nego jednom manjka.. 💗
Anemi kombinacija je prekrasna 😍 a i drvce 😆 uzivaj u njemu i u bozicnom ugođaju😆 nadam se da ce mucnine popustiti 💪😘
Lorena 😂😂😂😂🚗🚗🚗🚗
👦 42👧40
👨 💙20
💗👱 2
➕️05.02.
Bok cure evo da se javim i vama s pregleda 😪
Zavrisila ja u kbc Rijeka 😪
Bila na pregledu kod svoj ginekologa, cerviks skracen na 18mm odmah za rijeku na ctg. Tu mi doktorica rekla da sam otvorena za prst i da oscjeca pod rukom moje trudove da mi je cerviks skroz smeksan i da nije dobro. Mene strasno boli ono u boku jos prije 2 dana sta ja mislim da je upala mjehura ili nesto. Ugl… dobivam neke inekcije u guzicu da se zaustave trudovi uzeli su mi briseve lezim tu i cekam. U šoku sam, tuzna i zabrinuta uzasno 😪 sad kroz noc mi se dosta stvrdnnuje trbuh jako me strah da mi ne pukne voda.
I da bebina glava je vec na 38 tjedana a ostatak tijela na 34 i svi o tome bruje i bas su me prepali uopce neznam sta to znaci ni sta da o tome mislim 😪
Ajme Maša.. držite se.. bit će sve u redu.. da izdržite barem još par tjedana u komadu.. 🤞☺
Da te umirem što se tiče mjera glavice.. tako ti je bilo i meni..od 34tt procjena bebine glavice bila je za 2 i pol tjedna veća od ostatka tijela.. doktor radio paniku i ja bila u strahu.. evo mala je rođena sasvim normalno veličine glave prema dužini svog tijela.. tako da ne brini oko toga.. a i ona je već dosta dole pa te procjene sigurno ni nisu precizne.. bit će sa bebom sve u redu..😘
Kako ste ti bebica? Jel sve ok? Jel te boli? 😘😘
08.02.21. Procurila😥
Hellou žene....
Mene jučer keramičar dobrano raspigao, obećao doći u 10 i naravno nije uopće,javio se u 7naveler da će tek u četvrtak... A živjela sam u nadi da ćemo do nedjelje bar većinu riješiti .. ahm, friška figa.... Poručila sam mu da će dobit jačmenac 😤😁
Mašo baš mi žao što ti se to dešava... Al bit će to sve ok ..
Piba ako ti je još tako loše, ajde ti pravac hitna.... Ništa te ne košta..
Kad vas čitam sa svim tim problemima, i sama se za**rem kad i mene probada... Mislim ne grči mene osim tih par puta kroz dan kad imam Bh kontrakcije, al me konstantno boli zdjelica i ligamenti i kukovi, stidna kost... Ok je dok mirujem, čim hodam, posebice tih 3-4 puta dnevno po stepenicama, muka mi bude... I dići noge na povišeno mi je SF, točno svaki ligament u zdjelici osjetim... Sjećam se da i u prvoj t bilo tako, al se ne sjećam kad je to počelo.... Drugo, vag me zadnji puta nije ni gledala jer joj je pretprošli puta bio ok nalaz, i da joj je nepotrebno svaki puta na pregledu čačkati dolje... To me čeka na slj pregledu kojeg se bojim ko vraga, taman pred Božić, pa da iz nekog razloga ne završim u bolnici,nikako ne bi htjela..... Curka se okreće ko luda, to nisu udarci, to su manevri takvi da zvijezde vidim...
Vidim da je ful ojačala, gura se u svim smjerovima....
Eto malo sam vam se pojadala, ne zamjerite 😁
.. what doesn't kill us, makes us stronger...
Anemi sve je bas prelijepo. I odjelce i bor 😍
Ja jos nisam kitila, ali posle kontrole tamo pocetkom 12 mjeseca cu.
LadyD ja ti bas zavidim na aktivnostima. Mene ceka puno priprema a ne smijem nista. Cekacu da prodjemo 32 tjedna pa cu onda polako.
"https://lb1f.lilypie.com/oyF1p1.png"
I da, ušle mi u 29 TT 🎉🎉
.. what doesn't kill us, makes us stronger...
Cure, netko je pitao za Medela ručnu izdajalicu - na Choconilas webu je snižena.
Sortiraj odgovore
Najstariji