Zimske bebe 2021/22 ❄️💙💜

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Jelenko93
    22. Studeni 2021. 23:32

Znači nisam jedina koja ne govori "točan" datum poroda, ja kažem sredinom drugog mjeseca😝🤣🙈

🙋‍♀️28, epilepsija, Folacin 5mg 🙋‍♂️26
    Dobili zeleno svjetlo od neurologa 5/2021
    Pokušavamo od 5/2021
    + 31.5.2021
    5.7. 9+1 ❤️ kuca, veliki smo 2cm 🤗
    12.7. 12+1 kombinirani probir nizak rizik, veliki smo 5,37 cm, već kažu da sam dečko 🤗💙
    21.9. anomaly scan, po uzv 19+4,300 grama, sve super ali beba se predomislila i curica je 💓🙈
    19.10. 24+2 4D UZV, 518 grama🤗
    25.11. 29+4 UZV 1155 grama🤗

Ri
    22. Studeni 2021. 23:43

Anameri Eva je preslatka ! Prava mala princeza ! 
    Lady D bor sam uzela na Amazonu , mislim da se zove fairy tail 🙈 bas ko prirodni izgleda 😊

08.05.2021 + 🎀
    25.03.2023 + 💙

Ri
    22. Studeni 2021. 23:46

Lady D - fairytrees je drvce 🙈

08.05.2021 + 🎀
    25.03.2023 + 💙

LadyD
    23. Studeni 2021. 00:22

Sirenita prekrasna kombinacija 😍
    Nyssa zao mi je sto se sve tako slozilo za pred sam kraj ali ti si vjerujem jaka zena i bez obzira na pratnju izgurat ces ti to hrabro. Pokusaj se smiriti i opustiti da nebi stvorila napetost.. ovako mirno mozda i preneses koji dan pa s daragim ipak uspijes proci porod 😉💪
    Angel cestitam na dobrom pregledu i bebica je bas velika 💪😉💗
    Jelenas 💪za klik 😉
    Bela_le hvala za hint 😉
    JanaL samo jako draga 💪 nedaj se nervirat 😉
    😂😂😂😂Mene kad pitaju ponovno pa ponovno  ja kazem tek za 1 april 😂😂😂😂😂
    Teeny drzim fige da je samo potreban antibiotik 💪💗
    Ri tnx bas cu pogledati 😆 kao treba mi novi mrvicu veci ( sad imam od 230 sa snjegom 😂😂😂😂) 
    Zao mi je za mucnine koga muce 💗 
     Eto danas sam ipak zvanicno pocela s peglanjem... nikako se nisam mogla pokreniti... 5-6 puta sam otisla u sobu upalit peglu i nakon 3 minute ugasila 😂😂😂😂 al sam se naterala tek poslje 19h tako da bi sutra trebalo ici sve polako od poslje dorucka i kave  😉 popeglala sam tetrice koje cu koristiti 18 velikih 6 srednjih i 6 malih... ostalo je u vrecici pa cu prosljediti kolegici 😂😂😂  umorila sam se 😂😂😂😂😂😂  uce me od malena da nebudem skrta i da podjelim visak 😆😆😆😆  
     Uglavnom vecinu sam podjelila do 72i od 72 na dvije hrpe 😂😂😂😂  sutra cu prvu podjeliti na 5 manjih kao da mi bude lakse 😂😂😂  dragi mi je rekao nemoj molim te da me teras da peglam kad dodjem 😂😂😂 tako da cu to  morat nekeko sto prije da se rijesim 😂😂 
    Vjerovale ili ne stvarno umjesto ovcica brojim bodijice vec sat al nece san nikako 😂😂😂

👦 42👧40
    👨 💙20
    💗👱 2
    ➕️05.02.

LadyD
    23. Studeni 2021. 00:35

Malo cu vas sad smoriti ali kontala sam do lidla po violeta  maramice i uzet i njihove pelene za probu usput i jos u cetvrtak imaju kavu i vrhnje i onih bozicnih slatkisa i slatkisa  i slatkisa 😂😂😂... pa se kontam nisam bila nikako prosli tjedan i sad nemam onaj bon za popust 15%... 🤔 i bas su mi mekane njihove tetrice... imam 2 vrste jedne su onako malo manje i  normalne a jedne su bas velike i ful mekane pa cu pogledat ako ih pronađem pa uzmem jos samo jedan pak tih velikih 😂😂😂 
     Uzela sam i one tetrice iz kauflanda 3 kom /pak  one su mekane i ful tanke i njezne ....  
     Hocu i do sinsay jer sam vidjela neku spavacicu sivu i ogrtac sa bijelom cipkom (mama )  i salice neke tamo roze sa zlatnim rubom i tanjure kao u kompletu  i posteljinu za krevet bracni... i hocu u c&a po vrecu i u h&m po medo jer to nemam... a sve mi je na 3 strane u gradu....  mislim da necu zaspati jos sat sigurno  ovako nabrajajuci sta mi sve kao fol fali i treba 😂😂😂😂😂 

👦 42👧40
    👨 💙20
    💗👱 2
    ➕️05.02.

Maša🤰🏼
    23. Studeni 2021. 03:56

Bok cure evo da se javim i vama s pregleda 😪
    Zavrisila ja u kbc Rijeka 😪
    Bila na pregledu kod svoj ginekologa, cerviks skracen na 18mm odmah za rijeku na ctg. Tu mi doktorica rekla da sam otvorena za prst i da oscjeca pod rukom moje trudove da mi je cerviks skroz smeksan i da nije dobro. Mene strasno boli ono u boku jos prije 2 dana sta ja mislim da je upala mjehura ili nesto. Ugl… dobivam neke inekcije u guzicu da se zaustave trudovi uzeli su mi briseve lezim tu i cekam. U šoku sam, tuzna i zabrinuta uzasno 😪  sad kroz noc mi se dosta stvrdnnuje trbuh jako me strah da mi ne pukne voda. 

I da bebina glava je vec na 38 tjedana a ostatak tijela na 34 i svi o tome bruje i bas su me prepali uopce neznam sta to znaci ni sta da o tome mislim 😪 

👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g

12/2020 missed 6tt
    Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
    12.07.2022. ➕
    Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀

Slee
    23. Studeni 2021. 05:58

Maso jebemu misa, bas mi je zao sto si ipak zavrsila u bolnici i sto si prestrasena i u neizvjesnosti. Gle, gore na 5. katu su svi tako dragi pristupcni, vidjet ces. Stvarno se brinu i trude smiriti situaciju, strucni su i cine sve da prodje sve dobro. Ako ti sta treba, vici, ja sam iz Rijeke. Sa mnom je u sobi bila cura u 32tt cerviks 7mm i u nestajanju, otvorena 3 prsta. Cule smo se neki dan, rodila je u 37tt, sve uredu. Vjerojatno su ti u guzu dali za razvoj pluca malome ili neku kombinaciju spasmexa i paracetamola ili neceg, a moguce da te spoje i na tokolizu, to je za zaustavljanje kontrakcija. Cuvaj se i javljaj nam sve. I ne ocajavaj, u najboljim mogucim si rukama, imamo super doktore u rijeci! 

👩🏻‍🏫👨🏼‍💻Oboje ‘89.
    🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
    🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
    🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
    🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
    🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
    🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
    🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
    🌷5.2025. (⏳)
    💌 mpodrame@gmail.com

aurora12
    23. Studeni 2021. 06:03

Maso bas mi je zao sto su te morali zadrzati, ne mogu vjerovati da je kod tebe vec nesto krenulo a dosad sve skolski 🙁 Sigurna sam da ce sve biti dobro i da doktori mogu reagirati na vrijeme sad kad si tamo. Vjerujem i da ce Vito jos izdrzati u trbuscicu i da ce doci blize terminu 💙 A ovo za mjere ne znam sto znaci i koliko je pouzdano, znam da sa svime mogu pogrijesiti tako da ne mora biti nista lose. Budi jaka i drzite nam se! ❤❤ Javi nam kad bude novosti.

👷‍♀️👷‍♂️29 g.
    hiper Graves, pcos, trombofilija
    Pokusavamo od 09/2017
    1/2019 Missed ab. (10/6tj.)
    HSG 12/2020
    Prehrana + suplementi 03/2021
    04/2021➕
    💙, sljedeci pregled 23.11.

Miraclebaby28
    23. Studeni 2021. 06:20

Mašo nadam se da će sve biti OK... cuvaj se 💞💞

🧔34
    👩28
    👶💙 N 24.12.2021
    👶 15.02.2024
    Before we had you, we had each other,and now you are here we have EVERYTHING 💙 NOEL💙

Slee
    23. Studeni 2021. 06:21

Tko ti je radio uzv? Ako si dosla popodne, pretpostavljam netko od specijalizanata. Sutra ujutro bi ti trebali biti Finderle ili Petrovic, oni su super dijagnosticari i sigurno ce ti sve lijepo objasniti i detaljno sve pregledati. 

👩🏻‍🏫👨🏼‍💻Oboje ‘89.
    🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
    🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
    🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
    🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
    🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
    🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
    🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
    🌷5.2025. (⏳)
    💌 mpodrame@gmail.com

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.