Sirenita,Jelena, i ja imam isti set za izlazak za bebicu 😂😂 samo druga kapica i bodi 😂😂 show smo!
Nyssa, moj muz vjv nece biti uz mene jer su ukinuli pratnju u Splitu,ja i dalie placem zbog toga i imam napadaje panike…pokusaj se pripremiti da ces ici sama, da ti to mozes,izvizualiziraj sebi u glavi da ides sama i da ti to odgovara-pokusaj sebi to približi kao da je skroz okej i da tako mora biti
🙋🏻♀️ 29 godina
🙋🏻 Mm 30 godina
Oboje pijemo suplemente,ja vitamin D,Omega 3, Solgar Prenatal, on Cink,Selen,vitamin E,astaxantan
1.Beta 827, 2.Beta 1960, termin za uzv 10.6.
6+0 imamo srce ❤️
Termin 4.2.2022. 🥰
url=https://lilypie.com]
nyssa i nama je plan da muž ide samnom ali tko zna dali će uspjet i moći tako da sam spremna to proći bez njega. Možda da povedeš neku drugu dragu i blisku osobu sa sobom kao pratnju ako misliš da će ti tako biti lakše
🙋♀️28, epilepsija, Folacin 5mg 🙋♂️26
Dobili zeleno svjetlo od neurologa 5/2021
Pokušavamo od 5/2021
+ 31.5.2021
5.7. 9+1 ❤️ kuca, veliki smo 2cm 🤗
12.7. 12+1 kombinirani probir nizak rizik, veliki smo 5,37 cm, već kažu da sam dečko 🤗💙
21.9. anomaly scan, po uzv 19+4,300 grama, sve super ali beba se predomislila i curica je 💓🙈
19.10. 24+2 4D UZV, 518 grama🤗
25.11. 29+4 UZV 1155 grama🤗
Nakon cjelodnevnih trudova, u 00:50 napokon stigao moj Damjan 💙
Priču s poroda pišem kad stignem, evo moga malog princa
https://ibb.co/JQh02c4
3770/51
Cestitam! Bas je divni malac, uzivajte i brz oporavak zelim!
I nama je u planu da muž ide s menom, on na prvu nije tija kao kako će to on?! Pa sam mu očitala takvu bukvicu da je odlucija ic. Ocu da vidi kroz sta cu proc i nek cijeni to, evo iskreno. Poštedni su svega. I onda je priča sa par prijatelja koji su išli sa ženama, oduševljeni svi i pod dojmom, i svi su mu rekli da to ne bi minjali za ništa. Pa je i on prominija mišljenje.
Pitala sam prijatelja koji radi na neonatologiji u osijeku kakvo je stanje tamo sad, kaze za sada da se može, uz covid potvrdu i test mora napravit. Daj bože da tako i ostane...
🙎♀️34 neprohodni jajovodi🧔35sve ok
1.ivf postupak:Poliklinika Škvorc
11.01.21.stimulirani protokol
22.01.21.punkcija folikula(5 folikula-6jajnih stanica)
27.01.21.Et-1 blastocista
08.02.21. Procurila😥
2.ivf postupak-Pol. Škvorc
09.05.21. aspiracija (8 jajnih stanica)
12.05.21. Et-(2 zametka vracena 8-stanična) Imamo jednu 🐧 blastocistu
24.5.21. Beta.... 12.dan-437,9
26.05.21.Beta...14.dan-906,9🙏
10.06.21. Prvi uzv🙏🙏https://lbdm.lilypie.com/6GtSp2.png
Confused cestitam na malom djecaku 🥰
Xoxo mislim da si ti pisala da si pobrala koronu. Nadam se da ce proci s blazim simptomima. Meni je danas 6 dana, a malom 9. On je ok, malo mu nos curi, ali nista znacajno, inace mu curi cim ide u vrtic. Mene je danas uhvatio jaki kasalj, a nos mi jos zacepljen. Nekako se nemocno osjecam, al nemam temp pa mislim da je to sve ok.
Citam vas, al zaboravila sam sve sta je tko pisao. Pokusat cu slikat robicu koju sam spremila za izlazak, al nisam nikad stavljala link tu. Uglavnom, kupila sam pleteni kompletic i medo odjelce. Ispod cu jos bodic i carapice. Kapicu jos nisam nasla kakvu zelim, tj pobjegla mi je ta velicina s hm-a, dok sam trazila ljepsu. Imam neku od starijeg malog, ako u medjuvremenu ne nadjem nista.
Hej cure, hvala svima na željama za ozdravljenje. Ja sam skroz ok, malo kašljem samo, radim normalno od doma. Muž tak tak, nikako mu proći ta temp i kašalj i baš me to brine.
Slee nadam se da će svekrva biti bolje i da nećete pokupiti od nje koronu!
LadyD nadam se da nije korona kod tebe, možda si se samo prehladila!
Confused čestitam!!! Damjan je presladak, uživajte skupa
Bambina ne idem na posao, radim od kuće, a pokupila sam od sestre s tim da smo baš bile kratko u kontaktu i to je prošlo 9 dana. Ona ne zna di je pobrala, vjerojatno na poslu.
Jelena super za pregled, veliku curku i cerviks!
Bela još malo pa si u terminu, držim fige da ga dočekate!
XOXO žao mi je zbog korone, drži se! Jel sin isto pozitivan?
Tierra bitno da je sve ok, rekli bi oni da im nešto ne štima, ne brini
Josipa bravo za pregled!
Anameri ajme kako je slatka Eva, prava mala curica
Mamasita drži se, nadam se da će ti već sutra biti bolje!
36 g., AMH 5, FSH 6, Hashimoto TSH 1.5, Vit D 103
Muž sve ok
2021. missed ab 7tt💔
2021.🤰 ❤️
Pokušaji za 🍀 br. 2 od 12/2023.
1. IVF 2/25: Gonal, Menopur, Cetrotide; 3🥚, ET 1 (3dn), nema❄️, beta ➖️
2. IVF 5/25: Ovaleap, Menopur, Orgalutran; 7🥚;ET 1 blastice, 2🐧; 6dnt ➕️; 1.beta 12 dnt 331; 2. beta 497; 3. beta 998; UZV 17.6.⏳️
Hvala vam cure svima na odgovorima, baš ste me smirile.
Alexandra i ja često imam osjećaj da mi se piški a ono dvije kapi. Pretpostavljam jer mi beba stalno skače po mjehuru. Čudno mi je da ti tako bez provjere urina šalju recept za lijek, možda nije nikakva infekcija već se samo beba tako namjestila 🤷♀️
Pratnja na porodu ja ne znam šta me čeka jer se ovdje sve steže ali se već polako pripremam psihički za opciju da muž ne može samnom, samo neka smo svi živi i zdravi i to ću nekako progurati sama
Anameri malena je preslatka 👶💞💞
Xoxo i mamasita zelim vam brzo ozdravljenje uz sto lakse simptome 💪
Ja isto imam ovaj kompletic za izlazak ali neplanirano 😅 Danas je stigao pa sam vidjela da se kopca cijelom duzinom i zgodno je za prve dane, kupila sam ga inace samo da ima nesto dvodijelno 🙈. Uzela sam i paketic jednobojnih bodija pa ce biti jedan od njih, carapice imamo iz next-a 0-3 vel, valjda nisu prevelike.
Koliko rukavica treba za bebu? Jel to cesto nose? Ne znam trebam li kupovati jer imam nesto od necaka.
👷♀️👷♂️29 g.
hiper Graves, pcos, trombofilija
Pokusavamo od 09/2017
1/2019 Missed ab. (10/6tj.)
HSG 12/2020
Prehrana + suplementi 03/2021
04/2021➕
💙, sljedeci pregled 23.11.
Anemari kako je medena Eva, nasa prva bebica 😊
🧔34
👩28
👶💙 N 24.12.2021
👶 15.02.2024
Before we had you, we had each other,and now you are here we have EVERYTHING 💙 NOEL💙
Sortiraj odgovore
Najstariji