Ja se iskreno uvjek bojim kad su bebe tek rođene... ipak su u stomaku bez propuha a u bolnicama su u pretoplom i bilo ljeto ili zima kad ih iznosis van tada prvi puta bas ih zapuse zrak.. ja sve mislim da je to prenaglo al ja sam od onih mama sto bi nekako sve predvidjele 😆
👦 42👧40
👨 💙20
💗👱 2
➕️05.02.
Ja sam bas danas gledala sta se da iskombinirati, al stignem se još predomisliti 🙈 zasad je ovo https://ibb.co/JjhztWf
I dekica….a bit će u blizini i tetrica
👩🏻32
👨🏻32
👶🏻💙 2020.
👶🏻💙 2022.
👶🏻🩷 2024.
Cure, imam pitanje. Planira li koja od vas na porod bez pratnje? Ja trenutno šizim jer mi je muž javio da mora u na hitan poslovni put do petka (a meni termin preksutra) i placem ko idiot jer uopce ne mogu razmisljat kak to sve obavit sama. Mislim, znam da nece on puno meni pomoc u rađaoni, ali samo da je pored mi puno znaci. 😭😭 mislim da ce mi od ovog stresa i prekomjernog naleta emocija krenut trudovi 😢
Naša srećica** 12/2021
nyssa mislim da si ne trebaš stvarat toliki pritisak, jako je lijepo kad ti pratnja može biti tamo ali ne treba previše padat ako ne bude. Svašta se može iz događati pa da pratnja ipak ne uspije doći a beba mora doći svakako tako da nemoj se živcirat puno🥰
🙋♀️28, epilepsija, Folacin 5mg 🙋♂️26
Dobili zeleno svjetlo od neurologa 5/2021
Pokušavamo od 5/2021
+ 31.5.2021
5.7. 9+1 ❤️ kuca, veliki smo 2cm 🤗
12.7. 12+1 kombinirani probir nizak rizik, veliki smo 5,37 cm, već kažu da sam dečko 🤗💙
21.9. anomaly scan, po uzv 19+4,300 grama, sve super ali beba se predomislila i curica je 💓🙈
19.10. 24+2 4D UZV, 518 grama🤗
25.11. 29+4 UZV 1155 grama🤗
LadyD a jesi me nasmijala s ovim propuhom i zrakom 😂😂
Ja osobno neću štrample jer sam ja osoba koja ne podnosi štrample 😂 Ali dok ja rodim već će moooožda biti i toplije?
Sirenita imamo isti set za izlazak, samo su moji bodi i kapica ženskasti 😂
Nyssa evo ja ću ti vrlo iskreno reći da bi popizdila na muža. Dakle ako je dogovor da ide na porod, onda niti jedan put i niti jedan posao ne može biti važniji od toga i u tih tjedan dva kad se porod iščekuje trebao bi biti na stand by i u blizini.
Ovo govorim iz svoje perspektive jer znam koliko je meni značilo, a znam i koliko je njemu značilo da je samnom. Takoder, ovo govorim ne znajući čime se tvoj muž bavi i kakva je općenito vaša situacija. Dakle samo i isključivo moj pogled na stvari i nemoj zamjeriti ako sam direktna.
👩🏻 33 👨🏻33
👧🏻 11/2018.
👼🏼 curica missed ab. 20tt 01/2021
PAI 1 4G/5G
➕ 06/2021
termin 18.2.2022. 🌈
stiže nam curica 💕
Anameri bas je predivna, mali zamotuljak ciste ljubavi.
Sirenita odakle je taj kompletic? Prelijep je.
E da vam se i ja malo pozalim. Od jucer popodne konstantno imam osjecaj da mi je pun mjehur i da moram piskit. I kad odem bude par kapi ali taj osjecaj ne prolazi. Imam osjecaj da cu se upiskit svake sekunde. Jel imala neka od vas takvih iskustava?
"https://lb1f.lilypie.com/oyF1p1.png"
Ja sam bas danas gledala sta se da iskombinirati, al stignem se još predomisliti 🙈 zasad je ovohttps://ibb.co/JjhztWf
I dekica….a bit će u blizini i tetrica
Jako lijepo 🥰
Takvu razinu opremljenosti smo i mi naumili za izlazak. Sve manje od tog mi se cini premalo s obzirom da im treba obuci jedan sloj vise nego sebi, a u toliko slojeva po zimi i sebe obucem.
E da, i za gore jos imamo jaknicu ili medo odijelo
👧🏻33👨🏻33
👶🏻Amelie 12.12.2021. ❤
Alexandra meni je tako dosta često, već sam navikla 😆 Mala mi stisne vjerojatno mjehur pa zato 😅
🙋♀️28, epilepsija, Folacin 5mg 🙋♂️26
Dobili zeleno svjetlo od neurologa 5/2021
Pokušavamo od 5/2021
+ 31.5.2021
5.7. 9+1 ❤️ kuca, veliki smo 2cm 🤗
12.7. 12+1 kombinirani probir nizak rizik, veliki smo 5,37 cm, već kažu da sam dečko 🤗💙
21.9. anomaly scan, po uzv 19+4,300 grama, sve super ali beba se predomislila i curica je 💓🙈
19.10. 24+2 4D UZV, 518 grama🤗
25.11. 29+4 UZV 1155 grama🤗
Jelenko ma ja se zbog serklaza i prstena bojim svega zivog. Pa sam se javila ovoj dr sto mi to radila, pa je rekla ako se nastavi jos par dana da dodjem na pregled a onda me posle zvala da je zvala moju soc. ginekologicu da mi pusti neki lijek pa je muz otiso to podic. Pa se nadam da ce prici. Nije meni problem naviknit se na to, samo da je sve dobro i normalno. 😂 ali hvala na utjehi. ❤
"https://lb1f.lilypie.com/oyF1p1.png"
Pregled je super prošao. Vec je velika curica veca za tjedan dana. Ima 2900g. Okrenuta s glavom prema dolje. Odma mi je bris uradio i poslao uputnicu za bolnicu ako slucajno zatreba prije. Za dva tjedna 9.12. Imam zadnji pregled kod ginekologa 😁
Sortiraj odgovore
Najstariji