Zimske bebe 2021/22 ❄️💙💜

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Bela_le
    19. Studeni 2021. 07:24

Taya divna si, jedva cekam izvjestaj s pregleda.. sretno
    Lillio ne mogu viditi slike, ali sigurna sam da si i ti prezgodna
    Mea i ti si divna
    Aurora preslatka robica.. ja sam ti nasla jedan takav kompletic u h&mu pa mozda skicni tamo
    Schinin super sto ce ici lakse nego sto si ti mislila, a ovo sto toliko radis, a vec u jako visokim tjednima i uz troje djece, naklon do poda
    Mea i tebi sretno danas na pregledu
    Nalaz od curice je dosao negativan 🎉 sad jos da izdrzimo ova 4 dana izolacije i vracamo se u normalu

👩 23
    👱‍♂️ 25
    👧 3
    👶 13.12.

Bruna257
    19. Studeni 2021. 07:47

Jutro cure 🌞
    Konačno ugledala jučer sunca, nakon valjda 10dana magle i oblaka....
    Sve ste predivne sa tim buhtlicama naprijed, ne znam di su vam kile ?!? Ja u + 5,5 kg i tu stojim, čak na zadnjem pregledu imala 0,5 kg manje od prošlog, al curka dobila 350g..   dr je bila zadovoljna.. u prošloj sam t dobila svega 8,5 kg, ona bila 3600... Došla doma sa -2kg pa izgubila još 10 u periodu grčeva(3,5mj)....
    Meni jučer bio težak dan, sve me zatezalo, ligamenti voljeli, pubična kost, trtica, ma sve... Cura udarala, rastezala se u svim smjerovima a ja nikako naći poziciju za namjestiti se...  Sad mi je bolje...
    Došla mi Seka pa ćemo danas zajedno još robice presložiti i pregledati, što imam od velike curke.. po slikama njezinim vidjela da bi toga trebalo biti ponešto 😁
    Široko povijanje- ja sam sa prvom to prakticirala samo do uzv kukova i to samo dok je spavala... Tetra i Švedska pelena i to je to... Na uzv bilo sve ok pa nismo trebali nastaviti ništa..
    Vidim neke nam se cure opako približavaju danu d- samo nek bude što bezbolnije i što ekspresnije 😁🤞
    Ako sam nekog ili nešto zaboravila, oprostite- pileći mozak🤣🤣
    Ee da, na ig mislim da imam samo Slee(?)... Nit pamtim nickove, nit ništa, ali sam za neku WhatsApp grupu ili za što god se dogovorite 😁 tako sam i sa ekipom sa foruma od prije 5god, na viberu... Većina nas se i upoznala, tako da smo postale prava mala obitelj ❤️

.. what doesn't kill us, makes us stronger...

Bruna257
    19. Studeni 2021. 07:48

Eh, još pitanje- jesmo mi to punih 6mj i zakoraile u 3.tromjesečje? 😳

.. what doesn't kill us, makes us stronger...

jelenas
    19. Studeni 2021. 07:50

Dobro jutro cure!!

Meaa i Taya sretno danas, baš s uzbudenjem čekam vaše izvještaje!!
    Aurora ja ti preporučam ispod tog odjelca bodi na preklop pa onda neki kompletić isto s kopčanjem sa strane. Ja sam uzela onaj neki bež s medekom s h&m-a.
    LadyD al si me nasmijala ženo sa svojim situacijama, em mama em štikle 😂
    Schinin drago mi je da sve nekako ide u pozitivnijem tonu! Do kad ti moraš raditi?!

Evo mene i moje curke na punih 27 tjedana, ušle u 7. mjesec i zadnje tromjesečje! Baš sam nekako sretna i ispunjena! 🥰

👩🏻 33 👨🏻33
    👧🏻 11/2018.
    👼🏼 curica missed ab. 20tt 01/2021
    PAI 1 4G/5G
    ➕ 06/2021
    termin 18.2.2022. 🌈
    stiže nam curica 💕

Jelenko93
    19. Studeni 2021. 07:51

Proklela sam zagreb čim smo došli😆
    Znači mala mi je vjerojatno nasjela na neki živac ili organ ne znam, i boli me u trbuhu na jednom mjestu onako sa lijeve strane kao da mi nož netko drži i pika pika pika plus pišalo mi se naravno alarmantno, dođemo do servisa i okolo nigdje kafića, prešli dve uzduž i poprijeko nema kafića na vidiku, pitamo neku ženu kaže ona nama dovučemo se do nekog bistroa radi od osam i onda vidimo negdje u daljini neki caffe /night bar ajme, psujem od jutra 🤦‍♀️ Muž otišao sad do servisa jer i oni rade od osam a ja ostala sjedit.. Nadam se da nećemo čekat osam sati, toliko su njegovi čekali prošli tjedan fino od osam do četiri.... Planirali smo možda do ikee otić ali vjerojatno bi nas oženili za taksi, sa busevima i tramvajima se ne mohu polovit 😆 Pomoz bog 🤦‍♀️

🙋‍♀️28, epilepsija, Folacin 5mg 🙋‍♂️26
    Dobili zeleno svjetlo od neurologa 5/2021
    Pokušavamo od 5/2021
    + 31.5.2021
    5.7. 9+1 ❤️ kuca, veliki smo 2cm 🤗
    12.7. 12+1 kombinirani probir nizak rizik, veliki smo 5,37 cm, već kažu da sam dečko 🤗💙
    21.9. anomaly scan, po uzv 19+4,300 grama, sve super ali beba se predomislila i curica je 💓🙈
    19.10. 24+2 4D UZV, 518 grama🤗
    25.11. 29+4 UZV 1155 grama🤗

• XOXO
    19. Studeni 2021. 07:59

Jutro curke. 
    Ja stvarno ne vidim te kile vase. Ne znam dal provlacite fotke kroz filtere jer meni ste sve predivne. 
    Ja sam niska i ne pada mi napamet se fotkat (nisam ni u prvoj t dala da me se fotka) jer se sva spojim u jednu okruglu masu 🤣🤣
    Nego hoce li ovaj vikend stic druga bebica? Sve nekako mirisi da hoce ❤️
    Kod nas za sad sve ok mali i ja jos dobro nadam se da ce tako i ostati. Sve nekako brojim dane. Muzu prvi simptomi bili u ned al kucni test neg. U sri je bio poz i sad ceka pcr. Od utorka smo se izolirali tako da se nekako nadam da smo pomalo u sigurnoj zoni. 
    Jelena malom uopce nije dosadno sto je najbolje. Njega ne treba animirati jer je vec velik. Pomogne on meni kad mu se kaze al saad je vec ona pred pubertet faza pa mi bude lakse sama nego pet puta ponavljati 🤣🤣🤣 kako sluzbeno nismo jos u samoizolaciji. Iako stvarno ne idemo nigdje cak smo do sad imali dovoljno svega i doma. Danas ce mi mama kupit kruh i par stvarcica da imam za vikend za kuhati. Jedino ja dva puta dnevno stavim masku i prosetam psa iza kuce. Mogli smo i psa poslat na cuvanje al si mislim kako sam vec poprilicno velika da mi dobro dode bar 100m dva put dnevno napraviti jer inace cu nakon samoizolacije i ne kretanja ostat u krevetu do kraja. Pokusam izabrat trenutak kad kroz prozor vidim da nema nikoga okolo i stvarno za sad na srecu nikog nisam srela. Za svaki slucaj ne bi dolazila u nikakav kontakt ni dalji sa nikim. 

👶 - 2011.
    Papa, brisevi, kks - 01/2021 ✅
    👼 - 16tt inducirani+ kiretaza - 04/2021
    ➕ 06/21
    08/21 Nipt uredan 💗

• XOXO
    19. Studeni 2021. 08:02

Jelena i Bruna cestitke na ulazu u 3.tromj.
    Curke koje imate danas preglede Sretno i cekamo lijepe vijesti ❤️

👶 - 2011.
    ➕ 06/21
    08/21 Nipt uredan 💗

jelenas
    19. Studeni 2021. 08:11

Bruna o da jesi jesi! Pa već si skoro punih 28tt!!
    Xoxo ja mislim da bi vam se od njegovih simptoma trebalo računati 10 dana, tj njemu, a vama kao samoizolacija od zadnjeg kontakta. Jedino ne znam dal ti službeno trebaš u samoizolaciju pošto si cijepljena, to ti epidemiolog vidi sve u sistemu. Začas će proći!!! I eto i tebe začas na punih 27!! 
    Bela super za curku da je negativna!! Brzo će i izolacija proći! 
    Jelenko joj do Ikee nemoj nikako busom i to, nije to za trudnice nikako. Nadam se da će auto brzo bit gotov pa da ste mobilni i da kupite lijepe stvari za curku :) 

👩🏻 33 👨🏻33
    👧🏻 11/2018.
    PAI 1 4G/5G
    ➕ 06/2021
    termin 18.2.2022. 🌈
    stiže nam curica 💕

• XOXO
    19. Studeni 2021. 08:16

Jelena da za samoizolaciju je 10dana od zadnjeg kontakta. Al ja nekako gledam da svi koji su pokupili su u stvarno kratkom roku tipa dan dva dobili simptome. A ja nekako u glavi brojim dane koliko je proslo da ne dobijemo 🤣🤣🤣 a izolaciju cemo odradit nije problem samo da ostanemo bez simptoma

👶 - 2011.
    ➕ 06/21
    08/21 Nipt uredan 💗

jelenas
    19. Studeni 2021. 08:26

Xoxo ma mislim da hoćete... držim vam fige! 

👩🏻 33 👨🏻33
    👧🏻 11/2018.
    PAI 1 4G/5G
    ➕ 06/2021
    termin 18.2.2022. 🌈
    stiže nam curica 💕

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani