Jutro svi! bruna257,sirenita…ima nas još s pozitivnom pričom iz ka rodilišta! Ja sam zbilja svime bila zadovoljna, bila sam sama u apartmanu sa kupaonom , svi super, sve uredno... Nego imam anegdotu, naime, prije samog izgona skužila sam da se pojavila grupa od 5-6 studenata i da svi gledaju rekla sam mužu da reagira i da tko su sada ti ljudi (nitko mi nije to ni napomenuo). Dr.ih je naravno na našu zamolbu poslala van, a kasnije mi je u obilazak jedna od studentica dolazila i rekla kako bi i ona isto učinila!
Bruna257…komentar na prvu cimericu - ajme 😔😢 bas mi je zao te djece i razm jel ona stvarno stalno takva mama ili je to bio samo ppd…. Ugl jako teško za čuti i vidjeti 😞
Soba- E to sam bila malo dalje, negdje ono sedmice, to sma zaboravila 😅 ali isto su svako malo pitale jel trebam cistu spavaćicu ili presvući krevetninu. Iiiii bilo je i meni vruće iako je bio kraj travnja. Ispod nje nisam ništa ni nosila, zato za ovaj put znam da su ni grudnjaci i potkošulje nepotrebni i samo mjesto zauzimaju, eventualno za izlazak da imam 😄
👩🏻32
👨🏻32
👶🏻💙 2020.
👶🏻💙 2022.
👶🏻🩷 2024.
Bebach, joj to su nam na trudničkom tečaju još spominjali da se može dogoditi, ali da bi nas pitali za dopuštenje za prisustvo 🤭
Aaaaa na apartman sam ljubomorna 🤩 iako sam ja skoro jedan cijeli dan bila sama u sobi, al ipak je lakše i ugodnije kad ti je i wc u sobi.
To su imale cure koje su bile na carskom…
A mi s vag smo imale onaj zajednički
👩🏻32
👨🏻32
👶🏻💙 2020.
👶🏻💙 2022.
👶🏻🩷 2024.
Jutro cure.
Hvala vam na podrsci❤
Aurora nadam se iskreno da će sestra uskoro biti puno bolje🙏
Shinin zao mi je za secer,a super za malca
Mame koje ste stavljali slike robice predivno je sve😊
Jedva cekam kad ce nam pocet stizat prve bebice.
Evo ja sam u medicu vadila krv i popila onu glukozu sad molim boga da izdrzim jer mi je vec sad u želucu katastrofa 😑😑😑
https://lb1f.lilypie.com/qFUUp1.png
Dobro jutro od mene i mojih sinusa koji me rasturaju, svake godine u isto vrijeme! 😖😖😖
Mo i Alin sretno danas na pregledima!
Mene danas čeka puno obaveza, nadam se da ću uspjeti sve 🤞🏼

👩🏻 33 👨🏻33
👧🏻 11/2018.
👼🏼 curica missed ab. 20tt 01/2021
PAI 1 4G/5G
➕ 06/2021
termin 18.2.2022. 🌈
stiže nam curica 💕
Bebach, joj to su nam na trudničkom tečaju još spominjali da se može dogoditi, ali da bi nas pitali za dopuštenje za prisustvo 🤭
Aaaaa na apartman sam ljubomorna 🤩 iako sam ja skoro jedan cijeli dan bila sama u sobi, al ipak je lakše i ugodnije kad ti je i wc u sobi.
To su imale cure koje su bile na carskom…
A mi s vag smo imale onaj zajednički
igrom slučaja samo je apartan bio slobodan pa sam 'upala' u njega! Spavaćice isklučivo njihove, benskice za bebača također, a prisustvo 'promatrača na porodu' nikad spomenuli nisu
Ali čim su me dovezli u sobu, odmah tuširanje,pa krevet i da, zaista,kapaonica pri ruci vrlo, vrlo puno znači! Ono šivanje 'za muža', u opće ni muž ni ja tada nismo skužili što znači...ovdje na forumu to skužila
Tierra dobro si me sjetila da bi i ja trebala ubaciti bar jednu tetru u kofer
Jana bravo za dobar pregled
Schinin od kad sam mirovanju bas puno pijem, stalno je boca vode kraj mene, cisti kalcij nisam, mislila sam da je dosta iz prenatala, mogla bi probati uzeti
Pelene ja sam za rodiliste uzela najmanji paket pampers premium care vel 1, zq po kuci smo se odlicili za violetu, ali smo od prijatelja dobili skoro cijeli veliki paket pampers premium care jer je njima postalo malo pa cemo prvo to potrositi
Iskustvo iz rodilista, ja imam samo pozitivno za osjecko, na porodu mi nisu bas sjeli jer mi nitko nije vjerovao da moram tiskati jer im je bilo prebrzo za prvorotku, ali zato kad smo dosli gore same pohvale, sve sestre na cetvrtom katu su bile divne, meni su same uzimale prvih 3 dana bebicu po noci, a po danu je bila samnom, mi smo duze ostali prvo jer su sumnjali na problem sa srcem (HB nije bilo nista), a onda zbog zutice, jedino sto mi je cimerica bila koma, svadala se sa sestrama, trazila poseban tretman jer je od neke sestre sa odjela pa nam je u sobi u jednom trenu bila cijela njena obitelj, njih 5-6 i jos su se nasli meni prigovarat kako ja drzim svoju bebu, ali i tu pohvala za sestru koja je primjetila da se ja ne osjecam ugodno i pitala me jel zelim da odnese bebu dok oni ne odu i mislim da joj to nikad necu zaboravit, nije neka velika stvar, ali meni je u tom trenu puno znacila
Sretno na pregledima danas

👩 23
👱♂️ 25
👧 3
👶 13.12.
Schinin bas mi zao zbog secera, ali vjerujem da ces ti to sve uspjet izregulirati.
Lady isuseeeee koliko togaaaa!
Jelena cestitam na punom tjednu! Je sve spremno za rodjendan?
Mumof4 sretno s glukozom!
—
Mene vrtiglavica drzi od 5 ujutro, mislim da cu mirat zvat nekog da bude sa mnom dok je muz na poslu jer me strah da se ne srusim, doslovno mi se cijela soba vrti ko da sam pijana
—
Sretni na pregledima!

👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🌷5.2025. (⏳)
💌 mpodrame@gmail.com
Bebach, bome ni ja tad nisam znala ništa o tome “za muza” 🙈
I kako je prošlo vrijeme babinja, kad sam skužila, malo sam bila ljuta 😅 ali jako brzo je sve došlo na svoje 🤭🙈
👩🏻32
👨🏻32
👶🏻💙 2020.
👶🏻💙 2022.
👶🏻🩷 2024.
Jutro cure.
Evo i moji brisevi su stigli. Svi su uredni, bakterija nema. 💪💪
Sretno svima danas na pregledima.
I objasnite mi sta je to "za muza"????
"https://lb1f.lilypie.com/oyF1p1.png"
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji