Zimske bebe 2021/22 ❄️💙💜

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Bbebach
    12. Studeni 2021. 07:44

sirenita

Bebach, joj to su nam na trudničkom tečaju još spominjali da se može dogoditi, ali da bi nas pitali za dopuštenje za prisustvo 🤭
    Aaaaa na apartman sam ljubomorna 🤩 iako sam ja skoro jedan cijeli dan bila sama u sobi, al ipak je lakše i ugodnije kad ti je i wc u sobi.
    To su imale cure koje su bile na carskom…
    A mi s vag smo imale onaj zajednički

igrom slučaja samo je apartan bio slobodan pa sam 'upala' u njega! Spavaćice isklučivo njihove, benskice za bebača također, a prisustvo 'promatrača na porodu' nikad spomenuli nisu
    Ali čim su me dovezli u sobu, odmah tuširanje,pa krevet i da, zaista,kapaonica pri ruci vrlo, vrlo puno znači! Ono šivanje 'za muža', u opće ni muž ni ja tada nismo skužili što znači...ovdje na forumu to skužila

Bela_le
    12. Studeni 2021. 07:45

Tierra dobro si me sjetila da bi i ja trebala ubaciti bar jednu tetru u kofer
    Jana bravo za dobar pregled
    Schinin od kad sam mirovanju bas puno pijem, stalno je boca vode kraj mene, cisti kalcij nisam, mislila sam da je dosta iz prenatala, mogla bi probati uzeti
    Pelene ja sam za rodiliste uzela najmanji paket pampers premium care vel 1, zq po kuci smo se odlicili za violetu, ali smo od prijatelja dobili skoro cijeli veliki paket pampers premium care jer je njima postalo malo pa cemo prvo to potrositi
    Iskustvo iz rodilista, ja imam samo pozitivno za osjecko, na porodu mi nisu bas sjeli jer mi nitko nije vjerovao da moram tiskati jer im je bilo prebrzo za prvorotku, ali zato kad smo dosli gore same pohvale, sve sestre na cetvrtom katu su bile divne, meni su same uzimale prvih 3 dana bebicu po noci, a po danu je bila samnom, mi smo duze ostali prvo jer su sumnjali na problem sa srcem (HB nije bilo nista), a onda zbog zutice, jedino sto mi je cimerica bila koma, svadala se sa sestrama, trazila poseban tretman jer je od neke sestre sa odjela pa  nam je u sobi u jednom trenu bila cijela njena obitelj, njih 5-6 i jos su se nasli meni prigovarat kako ja drzim svoju bebu, ali i tu pohvala za sestru koja je primjetila da se ja ne osjecam ugodno i pitala me jel zelim da odnese bebu dok oni ne odu i mislim da joj to nikad necu zaboravit, nije neka velika stvar, ali meni je u tom trenu puno znacila

Sretno na pregledima danas

👩 23
    👱‍♂️ 25
    👧 3
    👶 13.12.

Slee
    12. Studeni 2021. 07:47

Schinin bas mi zao zbog secera, ali vjerujem da ces ti to sve uspjet izregulirati. 
    Lady isuseeeee koliko togaaaa! 
    Jelena cestitam na punom tjednu! Je sve spremno za rodjendan?
    Mumof4 sretno s glukozom! 

Mene vrtiglavica drzi od 5 ujutro, mislim da cu mirat zvat nekog da bude sa mnom dok je muz na poslu jer me strah da se ne srusim, doslovno mi se cijela soba vrti ko da sam pijana

Sretni na pregledima! 

👩🏻‍🏫👨🏼‍💻Oboje ‘89.
    🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
    🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
    🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
    🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
    🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
    🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
    🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
    🍬5.2025. (⏳)

sirenita
    12. Studeni 2021. 07:51

Bebach, bome ni ja tad nisam znala ništa o tome “za muza” 🙈 
    I kako je prošlo vrijeme babinja, kad sam skužila, malo sam bila ljuta 😅 ali jako brzo je sve došlo na svoje 🤭🙈

👩🏻32
    👨🏻32
    👶🏻💙 2020.
    👶🏻💙 2022.
    👶🏻🩷 2024.

Alexandraaa90
    12. Studeni 2021. 08:29

Jutro cure. 
    Evo i moji brisevi su stigli.  Svi su uredni, bakterija nema. 💪💪
    Sretno svima danas na pregledima. 
    I objasnite mi sta je to "za muza"???? 

"https://lb1f.lilypie.com/oyF1p1.png"

Lori🍀
    12. Studeni 2021. 08:32

Hej cure!
    Sretno svima danas na pregledima!
    Želim vam ugodan vikend, bez bolova i tegoba
    Zaboravila sam napisati da je moj idući pregled 3.12. Pridružujem se klubu loših spavačica ponovno. Cijeli tjedan mi je tako, ili me grc ulovi ili mi se nos zastopa po noći ili se ne mogu namjestiti! 
    XOXO super šoping! Hahahah sarmica tako se i ja osjećam kad se okrecem s jedne strane na drugu sto puta po noći 
    Jelena hvala ti na info za covid potvrdu! Žao mi je za sinuse, sad je nažalost to doba godine
    Bambina žao mi je za gužvu na poslu, nadam se sa uskoro ideš na porodiljni.
    Lota bravo za tvoje dečke

Aurora baš mi je žao za tvoju sestru, želim joj da se što prije oporavi i dođe doma! I roditeljima brzi oporavak! Mogu misliti kako ti je teško sada, probaj se sto manje nervirati zbog bebe

Shinin žao mi je zbog glukoze, baš zezanja sad s tim
    Bea super za pregled!

Mea bitno da je beba dobro, kile će otići! Ne znam zašto doktorica radi dramu ako nemaš gestacijski ni visoki tlak. Bitno da se ti krećeš i hraniš ok, pa nećeš sigurno na dijetu u trudnoći!

Teeny nadam se da ćeš ubrzo dobiti nalaze i da će biti samo dobre vijesti!
    Anameri zvuči kao noćna mora, baš mi je žao zbog tvog iskustva. Bitno da ste vas dvije sada doma na sigurnom

36 g., AMH 5, FSH 6, Hashimoto TSH 1.5, Vit D 103
    Muž sve ok
    2021. missed ab 7tt💔
    2021.🤰 ❤️
    Pokušaji za 🍀 br. 2 od 12/2023.
    1. IVF 2/25: Gonal, Menopur, Cetrotide; 3🥚, ET 1 (3dn), nema❄️, beta ➖️
    2. IVF 5/25: Ovaleap, Menopur, Orgalutran; 7🥚;ET 1 blastice, 2🐧; beta 2.6.⏳️

• Jagodica1988
    12. Studeni 2021. 08:46

Schinin

Lilidojenje u trudnoci i da i ne. principijelno je preporuka bolje ne, nakon 20tt nikako iz tog razloga jer se kod dojenja izlucuje oxitocin koji opet moze potaknuti prijevremeno otvaranje odnosno porod. Iz sopstvenog iskutsva: dojila sam citavu proslu trudnocu i u ovoj jos povremeno (moji su hard core sisaci). jeste da je sin dosao malo ranije (36+2/3) ali ja ne vjerujem ni malo da je to zbog dojenja, jer prvo nikad nista nisam osjetila (kod dojenja u trudnoci je opisano da dodje do kontrakcija kod dojenja) a on je bio ogroman, a i isli je ono skolski trbuh se spustio, vodenjak pukao (dok sam ja jela, ne ona bila na sisi)… a vjerovatno sam imala neku infekciju. sad znam osjetiti koju kontrakciju kad se mali sisavac prikaci ali nista ozbiljno. tako da je na kraju na tebi da odlucis kada je vrijeme po tome kako se osjecas.
    Auroramislim jasno mi je da su odvojene analize i razlicite epruete gdje vadis krv, ali mi je ne jasno zasto te ne puste da to odradis na jednom mjestu i da te jednom bodu, ovako te samo muce😥 za seku mi je jako zao da je ipak zavrsila na respiratoru, mogu misliti kako se osjecas😥 u tom slucaju vec dobiva to sto sam predlozila, nadam se da ce i njoj pomoci kao mojoj mami. Tebi saljem ogroman virtualni zagrljaj i ako ti kako mogu ovako na daljinu pomoci, javi
    Tayasretnih 38tt
    Miracle babyto ti mislis da ti je puno😉 bar neces morati svaki drugi dan ves prati, jer kad krenu blucati itd, da vidis kako se ladica sa cistom robicom prazni…😅
    Jagodicaja sam definitivno pro izdajalica😃 iz svih razloga sto si navela i meni je jako pomogla. vec samjednom pisala, ja bih vam u svakom slucaju preporucila na nabavite sada dok su snizenja, pa i ako ne iskoristite, bude lako prodati po "nabavnoj" cijeni. jesi gledala na amazon? cini mi se da tamo mozes naruciti jeftinije nego sto bi tu dobila.

Schinin - hvala na preporuci, bas cu pogledati i na amazonu kako se krecu cijene! Zasad sam samo po nasim stranicama gledala popuste. Jucer sam cak dobila preporuku za elektricnu izdajalicu s ali expressa, puuuuno jeftiniju nego elektricne koje sr mogu ovako kupiti ali moram priznati da sam skepticna za tako nesto 😅 Zasad razmisljam o Aventovoj ili Tommee Tippee jer su obje trenutno na popustu...

- MM 33, ja 32
    - rad na bebi od 03/2021., 6.6.2021. imamo plusić :)
    - rizična trudnoća zbog mioma, Duphaston od 6. tt do 20. tt
    termin: 7.2.2022., stiže nam curica <3

LadyD
    12. Studeni 2021. 08:48

Bruna257

sirenita

Bruna257, slažem se.
    Ja sam jedino sama bila jer sam došla dan ranije, a i dok je bio porod, mm nije mogao sa mnom jer je to bio taman početak korone u hrv.
    A sada ćemo vidjeti hoće li moći 😅🤗
    Ostalo sve napisano, slažem se. I mi smo imale daljinski, ali da, bolja je opcija takvo osvjetljenje 🤭😅
    I ja čak ni spavaćice nisam svoje koristila, nego njihove tamo.

E to mi je bila briga manje-njihove spavaćice 🤣 ako se usereš negdje, s hranom ili prokrvariš, neka peru… Jest da su mi bile ful debele za ljetno doba, al ok., I još sam bila skroz kod ulaza, soba 1, odmah nasuprot je bila ona prostorija di su imale čiste spavaćice i krevetnine, pa su mi rekle ako trebam nešto da uzmem… Ja sam se posluživala 🤣 i kad sam npr išla tušnut se, zvala bi sestru i tih 10ak min je bila u sobi s bebom, dok sam bila sama… Poslije je cimerica "pazila" na bebu.. al cimerica prvi dan(na sreću je otišla sljedeće jutro) UŽASSSS! Non stop izlazila na cigaretu, derala se na to jadno dijete, kao što ću ja s tobom, šta plačeš pa sad su ti dale bocu, pa plakala mami na telefon da ona hoće doma, nek se otac brine o djetetu… Užas!

Bas si me podsjetila... i kod mene je bila jedna uzassss.... znaci cura nije usta zatvarala... prvi joj porod i curicu je imala.. djete joj je sisalo ljepo hvala bogu i nije imala problema a ja se ispatila sa inekcijama izdajalicama i jos su dvije bile prvorotkinje... jedna je bila skroz mlada dal 15 ili 16g a ova druga kao ja... uglavnom ta sa curicom nas je maltletirala od jutra do mraka... samo je govorila kako njena sisa i kako smo mi nesposobne uvalit djetetu sisu i kako smo tupave i sl. U jednom momentu sam se cula sa tad muzem i rekla mu ako ne zacepi bacit cu ju sa prozora... znaci zena ni tad nije odustala a izasla kad i ja i rodila netom prije mene 😂😂😂😂 

👦 42👧40
    👨 💙20
    💗👱 2
    ➕️05.02.

• Bbebach
    12. Studeni 2021. 08:57

Alexandraaa90

Jutro cure.
    Evo i moji brisevi su stigli. Svi su uredni, bakterija nema. 💪💪
    Sretno svima danas na pregledima.
    I objasnite mi sta je to "za muza"????

Hej! ...to je 'šav viška' (da vagina bude uža..) koji se negdje stavlja...kažem, zbilja pojma nisam imala. Dr.me šivala,muž bio iza mene i na ga pogleda i sa smješkom kaže da će 'staviti šav za muža'... bilo mi je važno da je sve ok i o tome opće nisam razmišljala... Ima raznih stavova o tome zaista...
    Na stranici lele doula imaš super sve opisano i objašnjeno i o tome i mnoge druge stvari. Meni su savjeti zamo super,preporuka.

LadyD
    12. Studeni 2021. 09:05

Drage moje sretno danas na pregledima💗 
    Nesto sam nekoncentrirana 😂😂😂 
    Zelim da vam tegobe prođu sto brze i da ozdravite sto prije 💗 
    Aurora Kako je danas seka?
     Nadam se da sam vas nasmijala sa ovom djecijom robom jer i sebi se smijem...  od muke naravno ( tako izgleda kad se ljecis shopingom /kad si vecinom sam   +  imas fetis na krpe i cipele 😆)  budite oprezne 😂😂😂😂😂
     Nadam se da ce nam iskustva biti dobra svima 💪💗 

👦 42👧40
    👨 💙20
    💗👱 2
    ➕️05.02.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.