Deedee super za pregled! Slikica je top 😍
Jučer su i meni krenula sijevanja dolje, znaci to po cervixu mlati? Mozda bi ona van, ha? 🤪
Zaboravila sam napisat da su gel za tusiranje i sampon ona mini pakiranja iz muellera. Iako sam vidjela da neki nosen i fen u rodiliste, ja stvarno mislim da kosu necu prat jer ju i inace perem jednom tjedno. Zato sam uzela suhi sampon i to se nadam da ce maknut sve muke od poroda s kose :P

👧🏻33👨🏻33
👶🏻Amelie 12.12.2021. ❤
I danas imam i ja neki iscjedak rijetki, bijeli koji sam curne kao da se upiškim, ide mi na živce to, samo me iznervira🤦♀️ Koristila sam vaginalete ali zadnju sam stavila preksinoć tako da vjerojatno nije od toga ali nikad si nisam toliko u gaće gledala 😆🤦♀️
🙋♀️28, epilepsija, Folacin 5mg 🙋♂️26
Dobili zeleno svjetlo od neurologa 5/2021
Pokušavamo od 5/2021
+ 31.5.2021
5.7. 9+1 ❤️ kuca, veliki smo 2cm 🤗
12.7. 12+1 kombinirani probir nizak rizik, veliki smo 5,37 cm, već kažu da sam dečko 🤗💙
21.9. anomaly scan, po uzv 19+4,300 grama, sve super ali beba se predomislila i curica je 💓🙈
19.10. 24+2 4D UZV, 518 grama🤗
25.11. 29+4 UZV 1155 grama🤗
Deedeesuper za pregled! Slikica je top 😍
Jučer su i meni krenula sijevanja dolje, znaci to po cervixu mlati? Mozda bi ona van, ha? 🤪
Zaboravila sam napisat da su gel za tusiranje i sampon ona mini pakiranja iz muellera. Iako sam vidjela da neki nosen i fen u rodiliste, ja stvarno mislim da kosu necu prat jer ju i inace perem jednom tjedno. Zato sam uzela suhi sampon i to se nadam da ce maknut sve muke od poroda s kose :P
Ma nije to neko sijevanje, nego baš udarac, vibracija u gospođi i cervixu... Onak neugodan osjećaj, ne znam to objasniti... Ti si bar visoki tt, ja sam tek 27tt... Pa me frka i tog pregleda sljedeći tj.. nadam se da je cervix koliko toliko postojan.... Izgleda da je moj zvrk počeo i štucati jer osjetim povremeno neke ritmične titraje u donjem dijelu trbuha... Ne znam što ona radi al na momente je baš neugodno 😣 a udarci joj budu ko Muhammeda Alija, jaki i neugodni 🤣🤣

.. what doesn't kill us, makes us stronger...
I danas imam i ja neki iscjedak rijetki, bijeli koji sam curne kao da se upiškim, ide mi na živce to, samo me iznervira🤦♀️ Koristila sam vaginalete ali zadnju sam stavila preksinoć tako da vjerojatno nije od toga ali nikad si nisam toliko u gaće gledala 😆🤦♀️
Tako je i meni jučer bilo.. mislim da to ako se beba okrene ili bude baš nisko.. mislim tako ja kad osjetim da je on baš onako nisko glavicom i puno se mrda onda meni iscjedak bude jaci

🧔34
👩28
👶💙 N 24.12.2021
👶 15.02.2024
Before we had you, we had each other,and now you are here we have EVERYTHING 💙 NOEL💙
Bruna257 ja moram pitati 😂 Kako to da si ti 26+ 4 i imas jos 86 dana, a ja sam 27+3 i imam jos 88 dana? Kako su ti racunali termin?
"https://lb1f.lilypie.com/oyF1p1.png"
Od tih iscjedaka nikad mira😆
Više ne znaš šta je normalno šta ne, odma mi se vrti po glavi šta ako je neka bakterija šta ak ovo ono🙈
I da maloprije mi muž javio da jedan kolega s posla ima koronu i ostao je doma a drugi što radi sa tim je otišao maloprije sa posla jer mu nije dobro, pitam ga jel radi direktno sa tom dvojicom, a oni svi međusobno rade zajedno, velika firma, skladište, možete mislit.. luda sam više od te korone, najradije bi se zabarikadirala negdje i ne izlazila do poroda 🤦♀️
Pokušavamo od 5/2021
+ 31.5.2021
12.7. 12+1 kombinirani probir nizak rizik, veliki smo 5,37 cm, već kažu da sam dečko 🤗💙
21.9. anomaly scan, po uzv 19+4,300 grama, sve super ali beba se predomislila i curica je 💓🙈
Bruna257 ja moram pitati 😂 Kako to da si ti 26+ 4 i imas jos 86 dana, a ja sam 27+3 i imam jos 88 dana? Kako su ti racunali termin?
Ne znam 🤣🤣 znam samo da je meni ovulacija bila prije, pa sam prema tome procijenila... Haha... A od početka mi se termin vodi 15.2.ili 16.2. 🤔🤔

.. what doesn't kill us, makes us stronger...
Deedee505- bravo za pregled i velikog bebača, baš je sladak s tim nosićem 💗

Lucija 16.12.2021.💗
Od tih iscjedaka nikad mira😆
Više ne znaš šta je normalno šta ne, odma mi se vrti po glavi šta ako je neka bakterija šta ak ovo ono🙈
I da maloprije mi muž javio da jedan kolega s posla ima koronu i ostao je doma a drugi što radi sa tim je otišao maloprije sa posla jer mu nije dobro, pitam ga jel radi direktno sa tom dvojicom, a oni svi međusobno rade zajedno, velika firma, skladište, možete mislit.. luda sam više od te korone, najradije bi se zabarikadirala negdje i ne izlazila do poroda 🤦♀️
Ja sam u zadnja tri dana imala pojačan iscjedak i blago peckanje dolje i tražila sam vaginalete jer se ne bi htjela da tim zezati u ovim tjednima, da bebica još ne pokupi neku infekciju prilikom izlaska. Dala mi je Geonistin i dobre su, pomažu 🤗🤞
Nadam se da muž neće niš uhvatiti, bit će to okej sve ☺️

Lucija 16.12.2021.💗
Ja sam dobila šest vaginaleta za potrošit onda kad sam bila na odjelu na pregledu zbog iscjedka kojeg nisam znala da imam, rekli da je to normalno u trudnoći a i koristila sam prije toga antibiotik pa eto sve se poklopilo. Nadam se da nije nikakva upala, stvaaarno mi uz sve ne treba još i to. Sad kad sam predala urinokulturu ću se natakat čajem od brusnice da ispirem mjehur i eto, sve nešto zeza 🤦♀️
Pokušavamo od 5/2021
+ 31.5.2021
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji