Cure ajde mi pomozite… Pretpostavljam da se za početak u bolnicu i doma uzima veličina pelena 1,e sad me zanima koliko je dovoljno paketa tipa da bar prvih dva tjedna ne moramo kupovat da ne mora nitko mislit na to u samom startu kad dođemo doma? I kada ste prešle na veličinu 2? Ja ću probati sa babylove pelenama, čula sam dosta pohvala pa ajd da s nečim krenemo, ako imate iskustva s njima pišite
Mi smo odmah po dolasku iz bolnice, nakon 12 dana od poroda, presli na babylove 2. U bolnici su mu stavljali violeta 1, doma sam imala pampers premium 1 i bile su mu male, nisam ih ni iskoristila. Rodio se od 4kg. Jos uvijek koristimo babylove, a probali smo ih masu, al se uvijek vratim na babylove jer su mi naj. Najbolje ti je uzeti 1 paket za pocetak pa ces vidjeti jel ti odgovaraju, a nakon tog napravis vecu zalihu.

Znači cure moje, saznala sam budući da mi je pcr negativan, da se ja ne vodim kao netko tko je prebolio koronu i ne mogu dobiti potvrdu. A imala simptome i dva pozitivna kućna testa. Izgleda da onda ti testovi ne vrijede ništa. Više mi niš nije jasno. ,🤢😤
Evo i muž dobio simptome prehlade i testirao se na kućni test i pozitivan je. Sad čekamo pcr.
Ako muz bude pozitivan, najbolje ti je privatno otici na pcr, u slucaju da ti tvoja dr neda jos jednu uputnicu. Bilo bi steta da ne dobijes potvrdu, a imala si simptome i vrlo vjerojatno prebolila.

Jelenko za dohranu ti ne mogu baš pomoći, mi smo imali doma Bebimil tek tako da se nađe, bacila obje kutije u smeće jer na kraju jer smo dojili.
Pelene ću ja isto uzeti babylove, nama su se pokazale zaista super. Mislila sam uzeti jedan paket veličine 1 i dva paketa veličine 2. Kad smo prošli put došle kući tata me dočekao s valjda 5 paketa pampersica tako da nekako i sad mislim da bi mogla plivati u pelenama 😂 A s druge strane meni je DM zaista u kvartu, tri zgrade dalje tako da se uvijek može muž zaletiti dok ide s posla ili ja u vrtić.

👩🏻 33 👨🏻33
👧🏻 11/2018.
👼🏼 curica missed ab. 20tt 01/2021
PAI 1 4G/5G
➕ 06/2021
termin 18.2.2022. 🌈
stiže nam curica 💕
E da i uzela bi koju kutiju dohrane da se nađe, pa koju ste vi planirale ili uzimale? Netko je nekada pisao da je najbolje uzimat onu na kojoj piše PRE
Sto se dohrane tice, ja sam pripremila novalac 1, ali sam mu ponudila 2x nakon dojenja jer nisam znala jel mu dovoljno, nebi htio jer bi se ocito najeo i onda mu vise nisam nudila. Tek kad smo prestali dojiti, kad sam ostala trudna, davala sam mu novalac 3, al vec je imao 13-14mj. Navodno je aptamil najbolji, al hvale i holle pa mozes malo istraziti sta bi ti odgovaralo.

Puno hvala cure, sad već imam neku sliku, nisam znala ni približno što i kako🤗
Ma hoću si pripremit i adaptirano jer mi je upitno dali ću uopće smjet dojit pa da ne moramo trčat i onda tražit šta uzet
🙋♀️28, epilepsija, Folacin 5mg 🙋♂️26
Dobili zeleno svjetlo od neurologa 5/2021
Pokušavamo od 5/2021
+ 31.5.2021
5.7. 9+1 ❤️ kuca, veliki smo 2cm 🤗
12.7. 12+1 kombinirani probir nizak rizik, veliki smo 5,37 cm, već kažu da sam dečko 🤗💙
21.9. anomaly scan, po uzv 19+4,300 grama, sve super ali beba se predomislila i curica je 💓🙈
19.10. 24+2 4D UZV, 518 grama🤗
25.11. 29+4 UZV 1155 grama🤗
S prvim sam u bolnici imala mali paket Pampers premium 1, ne sjećam se jesmo iskoristili još koji taj mali paket jedinice (možda violetine), i kroz tjedan dana prešli na Pampers PC2 (rodjen je sa 4390g).
I tad smo isto preventivno doma imali dohranu, tad smo uzeli Bebimil.
Sad s ovom bebom imam jedan mali paket Pampers PC1 i jedan paket Pampers Pure Protection 1, i ostalo pripremljeno je Pampers PC 2. Tako da smo ipet mirni u prvo vrijeme.
I ovaj put sam uzela aptamil pre, čisto jer prvi bebac je bio velik i trebalo je vremena da mi nadodje mlijeko, pa je njemu povremeno trebalo davati dohranu. Tako da sada sam isto spremna, za slučaj da se ponovi scenarij i s drugom bebom.
👩🏻32
👨🏻32
👶🏻💙 2020.
👶🏻💙 2022.
👶🏻🩷 2024.
I evo, s obzirom na jučerašnje cijepljenje, nemam ikakvih tegoba niti nuspojavama. Mjesto uboda osjetim kada se naslonim na njega, ali nista strašno. Čak sam i spavala noćas na toj ruci (lijeva ruka, lijevi bok).
👩🏻32
👨🏻32
👶🏻💙 2020.
👶🏻💙 2022.
👶🏻🩷 2024.
Anameri - bas mi je zao zbog tako ruznog iskustva u bolnici :( Uvijek me takve stvari sokiraju i razljute a toliko sam puta vec cula slicne price, uzas! Nadam se da ste ssda obje dobro!
Freya - uf, bas glupa situacija! Tebi je vjerojatno vec sve proslo dok si dobila pcr pa ispada da si negativna. Nadam se da ces uspjeti nekako rijesiti da ipak dobijes potvrdu!
Jelenko - bas sam i ja htjela pitati koje pelene su najbolje. 😃 Vidim da se te Babylove cesto preporucaju.
Izdajalice - vidim da je Tommee Tippee elektricna izdajalica sada na 30 posto! To je najveci popust kojeg sam dosad vidjela ali i dalje razmisljam sto s tim. Znam da moze super koristiti u slucaju da treba potaknuti mlijeko, ako ima viska ili ako me slucajno nema taj cas pa netko drugi koze nahraniti bebu izdojenim mlijekom. S druge strane, jucer na trudnickom tecaju kazu da ne treba uzimati izdajalice pa vise ne znam sto da mislim! Nisu jeftine, ako bih uzimala, uzela bih na popustu. 🤔 Molim iskustva 😅😅
- MM 33, ja 32
- rad na bebi od 03/2021., 6.6.2021. imamo plusić :)
- rizična trudnoća zbog mioma, Duphaston od 6. tt do 20. tt
termin: 7.2.2022., stiže nam curica <3
Jelenas, testirala sam se u srijedu na pcr, a u nedjelju sam imala pozitivan test 🤔🙄 ma da, ma izvode gluposti s tim potvrdama itd.

Lucija 16.12.2021.💗
Slee nema puno novosti ali smo uspjeli doci do sestre na odjelu. Rekla je da puno paze na nju jer je mlada, stavili su je u sobu u kojoj je sama da joj bude sto lakse sve podnijeti. I to vec puno znaci, vjerujem da je ostala smirena ❤
Zao mi je zbog grceva ali barem znas do cega je. Ne znam smije li se crni caj ali nesto sigurno moze i u trudnoci 👍 Nadam se da ce te prestati muciti i grcevi i bolovi koje stalno imas da se napokon malo opustis 💪🧡
👷♀️👷♂️29 g.
hiper Graves, pcos, trombofilija
Pokusavamo od 09/2017
1/2019 Missed ab. (10/6tj.)
HSG 12/2020
Prehrana + suplementi 03/2021
04/2021➕
💙, sljedeci pregled 23.11.
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji