Zimske bebe 2021/22 ❄️💙💜

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Bruna257
    12. Studeni 2021. 06:46

sirenita

Evo i ja, ista stvar s karlovačkim rodilistem.
    Kod radjanja me jedino zasmetalo jer prvo je jedna babica rekla da smijem imati mob, pa je došla druga i uzela mi ga. Nit sam se ja kome mogla javiti, biti oni saznati šta se dogadja do onda dok nije sve bilo gotovo. To me najviše zasmetalo.
    Inače, isto su mi sačuvali obrok, stvarno je ukusno bilo iako po slici možda ne djeluje toliko, a i toplo je ostalo. A tim da sam ja rodila 14:54, znaci jela sam naaajmanje pola sata iza toga.https://ibb.co/Jj51wH5
    Na odjelu sam bila relativno zadovoljna, sobe su uredne, ciste, sestre dobre…jedino sto su me dosta natezale oko dojenja (koje je s vremenom jako, ali u početku u bolnici jako teško jer je mlijeko sporo nailazilo a mali je bio jako velika beba).. i inače su me sve samo da stavljam bebu na cicu, dok nije došla jedna starija i rekla da je normalno i to da nemam dovoljno mlijeka u početku, da je dijete gladno i da mora dobiti bočicu.
    I sve je tako i bilo, hranila sam ga koliko sam imala, a po potrebi bi dobio bočicu. Doma se to sve nemoj par dana iskorigiralo.
    I u Karlovcu nam nisu “uzimali” bebe, tipa kako neka rodilišta prakticiraju. Vjerojatno bi na zahtjev, al meni to nije bio interes, nisam bila toliko unorna da ne mogu imati svoju bebu pored sebe, a ionako je većinom spavao umoran od poroda.

Sa mnom je bila frendica u pratnji na prvom porodu, al to jer je radila u bolnici na intenzivnoj, pa je dr. Štajcer dozvolio(pred 5,5god).. tako da i ta 4,5 sata sveukupno koliko sam bila pred boxom i u boxu su mi brzo prošli, ona me nasmijavala i bilo je ok....ni ja nisam tražila da mi odnose malu, nisam bila premorena, da su mi dozvolile, već bi se popodne i ustala,al ipak nisam, tek u noći prvi puta... Čisto je bilo, uredno, soba se brisala 2* dnevno, novi kreveti, Tv koji radio danonoćno(jer nije bilo daljinskog 🤣), a i bolje rješenje za svjetlo od one jake lampe nad krevetom 😁 kažem, ja bila skroz zadovoljna, samo neka tako bude i ovaj put i niko sretniji od mene 🥰

.. what doesn't kill us, makes us stronger...

sirenita
    12. Studeni 2021. 07:03

Bruna257, slažem se. 
    Ja sam jedino sama bila jer sam došla dan ranije, a i dok je bio porod, mm nije mogao sa mnom jer je to bio taman početak korone u hrv. 
    A sada ćemo vidjeti hoće li moći 😅🤗
    Ostalo sve napisano, slažem se. I mi smo imale daljinski, ali da, bolja je opcija takvo osvjetljenje 🤭😅 
    I ja čak ni spavaćice nisam svoje koristila, nego njihove tamo.

👩🏻32
    👨🏻32
    👶🏻💙 2020.
    👶🏻💙 2022.
    👶🏻🩷 2024.

freya_444
    12. Studeni 2021. 07:12

Pregledi 🤰🤰💞:
    Alin-12.11.
    Mo_zg-12.11.
    tierra-15.11.
    Jagodica1988-15.11.
    Upitnica_st-15.11.
    XOXO-15.11.
    Larchi29-15.11.
    Bambina-15.11.
    Roberta2111-16.11.
    Schinin-16.11.
    Miraclebaby27-16.11.
    Alexandraaa90-17.11.
    Bruna257-17.11.
    Piba7-17.11.
    Nada-18.11.
    Meaa-19.11.
    Taya-19.11.
    Angel-22.11.
    jelenas-22.11.
    Maša-22.11.
    Sirenita-23.11.
    aurora12-23.11.
    Slee-23.11.
    Bela_le-24.11.
    Margo-24.11.
    Luu-24.11.
    Ri-24.11.
    Clarissa-24.11.
    novasrećica-24.11.
    Jelenko93-25.11.
    AnnaO-26.11.
    jelenas-29.11.
    Popsi-29.11.
    anemi2022-30.11.
    ana_88-30.11.
    Leoni-30.11.
    Lota_twins-1.12.
    LadyD-1.12.
    Josipab-1.12.
    coffeebean-1.12.
    Bumbasor-2.12.
    Scarlett-2.12.
    Mum of four-3.12.
    CiribiribelaMare-16.12.
    Tigrica-27.12.

Lucija 16.12.2021.💗

Bruna257
    12. Studeni 2021. 07:12

sirenita

Bruna257, slažem se.
    Ja sam jedino sama bila jer sam došla dan ranije, a i dok je bio porod, mm nije mogao sa mnom jer je to bio taman početak korone u hrv.
    A sada ćemo vidjeti hoće li moći 😅🤗
    Ostalo sve napisano, slažem se. I mi smo imale daljinski, ali da, bolja je opcija takvo osvjetljenje 🤭😅
    I ja čak ni spavaćice nisam svoje koristila, nego njihove tamo.

E to mi je bila briga manje-njihove spavaćice 🤣 ako se usereš negdje, s hranom ili prokrvariš, neka peru... Jest da su mi bile ful debele za ljetno doba, al ok., I još sam bila skroz kod ulaza, soba 1, odmah nasuprot je bila ona prostorija di su imale čiste spavaćice i krevetnine, pa su mi rekle ako trebam nešto da uzmem... Ja sam se posluživala 🤣 i kad sam npr išla tušnut se, zvala bi sestru i tih 10ak min je bila u sobi s bebom, dok sam bila sama... Poslije je cimerica "pazila" na bebu.. al cimerica prvi dan(na sreću je otišla sljedeće jutro) UŽASSSS! Non stop izlazila na cigaretu, derala se na to jadno dijete, kao što ću ja s tobom, šta plačeš pa sad su ti dale bocu, pa plakala mami na telefon da ona hoće doma, nek se otac brine o djetetu... Užas!

.. what doesn't kill us, makes us stronger...

freya_444
    12. Studeni 2021. 07:13

Jutrooo cure ☺️🌞🌞
    Sretno s pregledima 💗
    Deedee505 se nije javila jučer?
    Cure sa žgaravicom, suosjećam, baš zna biti gadno 😔🥵

Lucija 16.12.2021.💗

• Bbebach
    12. Studeni 2021. 07:19

Jutro svi! bruna257,sirenita…ima nas još s pozitivnom pričom iz ka rodilišta! Ja sam zbilja svime bila zadovoljna, bila sam sama u apartmanu sa kupaonom , svi super, sve uredno... Nego imam anegdotu, naime, prije samog izgona skužila sam da se pojavila grupa od 5-6 studenata i da svi gledaju rekla sam mužu da reagira i da tko su sada ti ljudi (nitko mi nije to ni napomenuo). Dr.ih je naravno na našu zamolbu poslala van, a kasnije mi je u obilazak jedna od studentica dolazila i rekla kako bi i ona isto učinila!

sirenita
    12. Studeni 2021. 07:22

Bruna257…komentar na prvu cimericu - ajme 😔😢 bas mi je zao te djece i razm jel ona stvarno stalno takva mama ili je to bio samo ppd…. Ugl jako teško za čuti i vidjeti 😞
    Soba- E to sam bila malo dalje, negdje ono sedmice, to sma zaboravila 😅 ali isto su svako malo pitale jel trebam cistu spavaćicu ili presvući krevetninu. Iiiii bilo je i meni vruće iako je bio kraj travnja. Ispod nje nisam ništa ni nosila, zato za ovaj put znam da su ni grudnjaci i potkošulje nepotrebni i samo mjesto zauzimaju, eventualno za izlazak da imam 😄 

👩🏻32
    👨🏻32
    👶🏻💙 2020.
    👶🏻💙 2022.
    👶🏻🩷 2024.

sirenita
    12. Studeni 2021. 07:25

Bebach, joj to su nam na trudničkom tečaju još spominjali da se može dogoditi, ali da bi nas pitali za dopuštenje za prisustvo 🤭
    Aaaaa na apartman sam ljubomorna 🤩 iako sam ja skoro jedan cijeli dan bila sama u sobi, al ipak je lakše i ugodnije kad ti je i wc u sobi. 
    To su imale cure koje su bile na carskom…
    A mi s vag smo imale onaj zajednički 

👩🏻32
    👨🏻32
    👶🏻💙 2020.
    👶🏻💙 2022.
    👶🏻🩷 2024.

Mum of four
    12. Studeni 2021. 07:39

Jutro cure.
    Hvala vam na podrsci❤
    Aurora nadam se iskreno da će sestra uskoro biti puno bolje🙏
     Shinin zao mi je za secer,a super za malca
    Mame koje ste stavljali slike robice predivno je sve😊
    Jedva cekam kad ce nam pocet stizat prve bebice.
    Evo ja sam u medicu vadila krv i popila onu glukozu sad molim boga da izdrzim jer mi je vec sad u želucu katastrofa 😑😑😑 

https://lb1f.lilypie.com/qFUUp1.png

jelenas
    12. Studeni 2021. 07:40

Dobro jutro od mene i mojih sinusa koji me rasturaju, svake godine u isto vrijeme! 😖😖😖
    Mo i Alin sretno danas na pregledima! 
    Mene danas čeka puno obaveza, nadam se da ću uspjeti sve 🤞🏼

👩🏻 33 👨🏻33
    👧🏻 11/2018.
    👼🏼 curica missed ab. 20tt 01/2021
    PAI 1 4G/5G
    ➕ 06/2021
    termin 18.2.2022. 🌈
    stiže nam curica 💕

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.