I meni isto nije jasno kako Bruna ima tako malo dana do termina a razlika smo u terminima 10 dana 😂😂😂
🙋🏻♀️ 29 godina
🙋🏻 Mm 30 godina
Oboje pijemo suplemente,ja vitamin D,Omega 3, Solgar Prenatal, on Cink,Selen,vitamin E,astaxantan
1.Beta 827, 2.Beta 1960, termin za uzv 10.6.
6+0 imamo srce ❤️
Termin 4.2.2022. 🥰
url=https://lilypie.com]
I meni isto nije jasno kako Bruna ima tako malo dana do termina a razlika smo u terminima 10 dana 😂😂😂
Ovulaciju sam imala 9 dana prije 🤣🤣
.. what doesn't kill us, makes us stronger...
Hej curke, moram popratit sta se zbiva pa se javim. Jutros mi stigla kolica pa sam se s time zabavljala a onda sam na mail dobila news lettere i skuzila da ima popusta od 15% pa natrpala kosarice. I sad stojim i valjda cekam da samo ispadne iz kosarice 🤣🤣🤣 ne znam bi li cekala BF iako ne vjerujem da ce bit bas vecih popusta ili da kupim i dal mi sve treba, ali stvarno sve zelim 🤣🤣🤣🤣 uglavnom mene se nesmije pustit doma sa karticom samu to je zakljucak.
👶 - 2011.
Papa, brisevi, kks - 01/2021 ✅
👼 - 16tt inducirani+ kiretaza - 04/2021
➕ 06/21
08/21 Nipt uredan 💗
Drage moje,sretno na pregledima danas.
Ja nisam mogla spavati,u 6 sam vozila dragog na aerodrom,zaspala sam tek kad sam se vratila i to do 10:30. Bar nesto. Zato sam sad cila zbunjena i smantana,tek sad pijem kavu.
Aurora, ima li kakvih novosti?
Slee,tebe je satrala viroza? Pij puno tekucine,mozda da kupis u ljekarni one elektrolite da ti povrate snagu,preprostavljam da se to moze u trudnoci piti.
Anameri, strava za citati, jadna beba mala, virujem da si poludila! Nadam se da je vec sad situacija bolja cim ste kuci dosle 🥰
Moze li mi netko pojasniti potrebu za inhalatorom,aspiratorom i ovlazivacima? I ako to koristite,cije ste uzele?hvala vam ❤️
Vidim da smo sve u tegobama,bolovi,sijevanja,grcevi,teske same sebi,bas prekrasno 😂😂😂 ja sam bas dobila stomak i to preko noci, i osjecam da mi je ipak malo teze kretati se kao prije. Bit ce izazov sad sama cistiti i sve ostalo. No dobro, ne dam negativi mjesta, jucer sam slusala jedan online tecaj i najvise mi je ostalo u glavi da moramo poraditi na svojim mislima i osjećajima kako bi se beba osjecala sigurno 🥰🥰
Sta kuvate za rucak danas?😄
I sta je s tim šavom za muža? To mi zvuci kao da bi mogla imat bolan seks kasnije,ma stvarno svasta izvode…bolesnici jebote..
Otisa muz🚢 nek mu je sretan put i mirno more i nek se sta prije vrati svojoj ženi i bebi😁
Ako si va vodila na aerodrom starom cestom prošla si kraj moje kuce😩😩😩
Ja ti imam kuci ovlazivac zraka od Stadler-a, Oscar, odličan mi je. U emezeti sam ga kupila...
🙎♀️34 neprohodni jajovodi🧔35sve ok
1.ivf postupak:Poliklinika Škvorc
11.01.21.stimulirani protokol
22.01.21.punkcija folikula(5 folikula-6jajnih stanica)
27.01.21.Et-1 blastocista
08.02.21. Procurila😥
2.ivf postupak-Pol. Škvorc
09.05.21. aspiracija (8 jajnih stanica)
12.05.21. Et-(2 zametka vracena 8-stanična) Imamo jednu 🐧 blastocistu
24.5.21. Beta.... 12.dan-437,9
26.05.21.Beta...14.dan-906,9🙏
10.06.21. Prvi uzv🙏🙏https://lbdm.lilypie.com/6GtSp2.png
Ja se čula sa mojima na poslu, od ponedjeljka se moraju testirat tko nije cijepljen i to, ludi su već sad. Kolegica popustila pod tim svim i ide se sad cijepit da ne mora stalno na test, ovi mlađi kao ja se neće cijepit al šta ako uvedu ono u prvom mjesecu, ma reko kak će to uvest, tko će radit onda🤷♀️ I tako ludnica, meni danas cijeli dan neka zima, stalno se ježim, mozak mi zakuhao više od svega, dosta mi je😒
🙋♀️28, epilepsija, Folacin 5mg 🙋♂️26
Dobili zeleno svjetlo od neurologa 5/2021
Pokušavamo od 5/2021
+ 31.5.2021
5.7. 9+1 ❤️ kuca, veliki smo 2cm 🤗
12.7. 12+1 kombinirani probir nizak rizik, veliki smo 5,37 cm, već kažu da sam dečko 🤗💙
21.9. anomaly scan, po uzv 19+4,300 grama, sve super ali beba se predomislila i curica je 💓🙈
19.10. 24+2 4D UZV, 518 grama🤗
25.11. 29+4 UZV 1155 grama🤗
Meni oci i uši krvare kada pročitam ili čujem riječ “korona”. Svaki dan mi počinje i završava sa tom koronom evo već druga godina. Neki dan preminuo suprugov pacijent 39 god bez ikakvih bolesti prije, nije pretil, znaci nijedna i dindicija da bi mogao tako teško podnijeti koronu. Jedino sto mi psihu spasava je vjera u Boga, on je to već odredio šta će sa svakim od nas biti, mi se trebamo čuvati koliko znamo i umijemo a sve ostalo je viša sila i na to nemamo apsolutno nikakvog utjecaja.
Svaki puta se potresen kada pročitam losa ophođenja prema trudnici/rodilji od strane bolničkog osoblja. To mi je nevjerojatno da netko takav karakter može imati. Mislim LadyD da je napisala kako je to najljepši dio medicine, s tim bih se složila. Zamisli učestvujes u procesu dolaska novog bića na svijet, možda će bas ta beba biti novi znanstvenik, netko ko će poboljšati stanje u državi, svijetu, i sl. Zao mi je svake majke koja mora to istrpjeti i nepobitni poslije toga nikakvu psihičku potporu, još dođe kući pa je porodica maltretira sa nemaš dovoljno mlijeka,tako se to i ti ne radi. Nadam se i želim najiskrenije da će sve članice ove grupe izbjeći bilo kakvu vrstu torture u rodilištu, a poslije i kod kuće od silnih “dobronamjernih” savjeta.
Josipab
Ovlaživač nemam, ali imam omron duo baby (inhalator i aspirator). Inhalator smo možda dvaput koristili, a inhalator znamo kad je začepljen nosic, kod kašlja i sl.
Znam da za aspirator svi preporučuju nosiboo, pa prosurfaj malo i to.
Ručak- pureći šnicli sa Provansa začinom u umaku od vina u vrhnja + fussiloni 🤪 hahahhah moje iz glave https://ibb.co/HpjKmkv
Šav za muza - ooo da…. Mogu reci da je mene poprilično smetalo prvih par puta, iako smo bili iiiiiznimno pažljivi. Bojala sam se toga užasno da će mi tako biti za cijeli život…ali nije. S vremenom se to vjerojatno opet malo rastegnulo i formiralo 🤣🤣 ili šta ja znam šta se desilo, al kasnije mi nikad ništa nije smetalo. I zaboravila sam čak da sam dobila taj sav, dok se ne prisjetim poroda i da sam ga dobila 🤭
👩🏻32
👨🏻32
👶🏻💙 2020.
👶🏻💙 2022.
👶🏻🩷 2024.
Bok cure, evo me. Sve sam uspjela obaviti, čak sam ispekla biskvit za tortu (ponavljam Monte), napravila francusku salatu, ručala i sad malo odmora do vrtića. Osjećam se malo bolje, ne previše ali ipak bolje i ne mogu vjerovati da sam se tek danas sjetila da imamo inhalator 😂😂
Deedee- čestitam na super pregledu!
Baltazar- jeeeee, i ti u klubu ispod 100!! 🥳
Šav za muža- uopće ne bi ni komentirala, iskreno žalim sve žene kojima je to učinjeno, u tako jedno osjetljivom trenutku za ženu kada uopće ni ne zna što se oko nje dogada, ma koma. Evo čitala sam o tome i zaista se nadala da su to neke izmišljotine.
👩🏻 33 👨🏻33
👧🏻 11/2018.
👼🏼 curica missed ab. 20tt 01/2021
PAI 1 4G/5G
➕ 06/2021
termin 18.2.2022. 🌈
stiže nam curica 💕
A za rucak: piletina sa hokaidom tikvom, paprika, špinat i kokosovo mlijeko, a za prilog integralna aromatična riza. To mi je najnoviji hit iz glave i svi smo kući oduševljeni sa kombinacijom okusa i mirisa.
Meni je mater radila juhu od puter tikve i manistru sa skampima 😊 Dalmatinski ručak u slavoniji😂
🙎♀️34 neprohodni jajovodi🧔35sve ok
1.ivf postupak:Poliklinika Škvorc
11.01.21.stimulirani protokol
22.01.21.punkcija folikula(5 folikula-6jajnih stanica)
27.01.21.Et-1 blastocista
08.02.21. Procurila😥
2.ivf postupak-Pol. Škvorc
09.05.21. aspiracija (8 jajnih stanica)
12.05.21. Et-(2 zametka vracena 8-stanična) Imamo jednu 🐧 blastocistu
24.5.21. Beta.... 12.dan-437,9
26.05.21.Beta...14.dan-906,9🙏
10.06.21. Prvi uzv🙏🙏https://lbdm.lilypie.com/6GtSp2.png
Sortiraj odgovore
Najstariji