Bruna257 ja moram pitati 😂 Kako to da si ti 26+ 4 i imas jos 86 dana, a ja sam 27+3 i imam jos 88 dana? Kako su ti racunali termin?
Ne znam 🤣🤣 znam samo da je meni ovulacija bila prije, pa sam prema tome procijenila… Haha… A od početka mi se termin vodi 15.2.ili 16.2. 🤔🤔
Meni je termin 08.02.2022.. Tako da mi to nije bilo jasno 😂
"https://lb1f.lilypie.com/oyF1p1.png"
Bruna257 ja moram pitati 😂 Kako to da si ti 26+ 4 i imas jos 86 dana, a ja sam 27+3 i imam jos 88 dana? Kako su ti racunali termin?
Ne znam 🤣🤣 znam samo da je meni ovulacija bila prije, pa sam prema tome procijenila… Haha… A od početka mi se termin vodi 15.2.ili 16.2. 🤔🤔
Izgleda da je i ta app obolila od trudničkog mozga 🤣🤣

.. what doesn't kill us, makes us stronger...
Kako bih ja rekla ima trudnicku demenciju 😂
"https://lb1f.lilypie.com/oyF1p1.png"
Kako bih ja rekla ima trudnicku demenciju 😂
Da da, bolji naziv definitivno 🤣😁

Drage moje,sretno na pregledima danas.
Ja nisam mogla spavati,u 6 sam vozila dragog na aerodrom,zaspala sam tek kad sam se vratila i to do 10:30. Bar nesto. Zato sam sad cila zbunjena i smantana,tek sad pijem kavu.
Aurora, ima li kakvih novosti?
Slee,tebe je satrala viroza? Pij puno tekucine,mozda da kupis u ljekarni one elektrolite da ti povrate snagu,preprostavljam da se to moze u trudnoci piti.
Anameri, strava za citati, jadna beba mala, virujem da si poludila! Nadam se da je vec sad situacija bolja cim ste kuci dosle 🥰
Moze li mi netko pojasniti potrebu za inhalatorom,aspiratorom i ovlazivacima? I ako to koristite,cije ste uzele?hvala vam ❤️
Vidim da smo sve u tegobama,bolovi,sijevanja,grcevi,teske same sebi,bas prekrasno 😂😂😂 ja sam bas dobila stomak i to preko noci, i osjecam da mi je ipak malo teze kretati se kao prije. Bit ce izazov sad sama cistiti i sve ostalo. No dobro, ne dam negativi mjesta, jucer sam slusala jedan online tecaj i najvise mi je ostalo u glavi da moramo poraditi na svojim mislima i osjećajima kako bi se beba osjecala sigurno 🥰🥰
Sta kuvate za rucak danas?😄
I sta je s tim šavom za muža? To mi zvuci kao da bi mogla imat bolan seks kasnije,ma stvarno svasta izvode…bolesnici jebote..

🙋🏻♀️ 29 godina
🙋🏻 Mm 30 godina
Oboje pijemo suplemente,ja vitamin D,Omega 3, Solgar Prenatal, on Cink,Selen,vitamin E,astaxantan
1.Beta 827, 2.Beta 1960, termin za uzv 10.6.
6+0 imamo srce ❤️
Termin 4.2.2022. 🥰
url=https://lilypie.com]
I meni isto nije jasno kako Bruna ima tako malo dana do termina a razlika smo u terminima 10 dana 😂😂😂

🙋🏻♀️ 29 godina
🙋🏻 Mm 30 godina
Oboje pijemo suplemente,ja vitamin D,Omega 3, Solgar Prenatal, on Cink,Selen,vitamin E,astaxantan
1.Beta 827, 2.Beta 1960, termin za uzv 10.6.
6+0 imamo srce ❤️
Termin 4.2.2022. 🥰
url=https://lilypie.com]
I meni isto nije jasno kako Bruna ima tako malo dana do termina a razlika smo u terminima 10 dana 😂😂😂
Ovulaciju sam imala 9 dana prije 🤣🤣

Hej curke, moram popratit sta se zbiva pa se javim. Jutros mi stigla kolica pa sam se s time zabavljala a onda sam na mail dobila news lettere i skuzila da ima popusta od 15% pa natrpala kosarice. I sad stojim i valjda cekam da samo ispadne iz kosarice 🤣🤣🤣 ne znam bi li cekala BF iako ne vjerujem da ce bit bas vecih popusta ili da kupim i dal mi sve treba, ali stvarno sve zelim 🤣🤣🤣🤣 uglavnom mene se nesmije pustit doma sa karticom samu to je zakljucak.

👶 - 2011.
Papa, brisevi, kks - 01/2021 ✅
👼 - 16tt inducirani+ kiretaza - 04/2021
➕ 06/21
08/21 Nipt uredan 💗
Drage moje,sretno na pregledima danas.
Ja nisam mogla spavati,u 6 sam vozila dragog na aerodrom,zaspala sam tek kad sam se vratila i to do 10:30. Bar nesto. Zato sam sad cila zbunjena i smantana,tek sad pijem kavu.
Aurora, ima li kakvih novosti?
Slee,tebe je satrala viroza? Pij puno tekucine,mozda da kupis u ljekarni one elektrolite da ti povrate snagu,preprostavljam da se to moze u trudnoci piti.
Anameri, strava za citati, jadna beba mala, virujem da si poludila! Nadam se da je vec sad situacija bolja cim ste kuci dosle 🥰
Moze li mi netko pojasniti potrebu za inhalatorom,aspiratorom i ovlazivacima? I ako to koristite,cije ste uzele?hvala vam ❤️
Vidim da smo sve u tegobama,bolovi,sijevanja,grcevi,teske same sebi,bas prekrasno 😂😂😂 ja sam bas dobila stomak i to preko noci, i osjecam da mi je ipak malo teze kretati se kao prije. Bit ce izazov sad sama cistiti i sve ostalo. No dobro, ne dam negativi mjesta, jucer sam slusala jedan online tecaj i najvise mi je ostalo u glavi da moramo poraditi na svojim mislima i osjećajima kako bi se beba osjecala sigurno 🥰🥰
Sta kuvate za rucak danas?😄
I sta je s tim šavom za muža? To mi zvuci kao da bi mogla imat bolan seks kasnije,ma stvarno svasta izvode…bolesnici jebote..
Otisa muz🚢 nek mu je sretan put i mirno more i nek se sta prije vrati svojoj ženi i bebi😁
Ako si va vodila na aerodrom starom cestom prošla si kraj moje kuce😩😩😩
Ja ti imam kuci ovlazivac zraka od Stadler-a, Oscar, odličan mi je. U emezeti sam ga kupila...
🙎♀️34 neprohodni jajovodi🧔35sve ok
1.ivf postupak:Poliklinika Škvorc
11.01.21.stimulirani protokol
22.01.21.punkcija folikula(5 folikula-6jajnih stanica)
27.01.21.Et-1 blastocista
08.02.21. Procurila😥
2.ivf postupak-Pol. Škvorc
09.05.21. aspiracija (8 jajnih stanica)
12.05.21. Et-(2 zametka vracena 8-stanična) Imamo jednu 🐧 blastocistu
24.5.21. Beta.... 12.dan-437,9
26.05.21.Beta...14.dan-906,9🙏
10.06.21. Prvi uzv🙏🙏https://lbdm.lilypie.com/6GtSp2.png
Ja se čula sa mojima na poslu, od ponedjeljka se moraju testirat tko nije cijepljen i to, ludi su već sad. Kolegica popustila pod tim svim i ide se sad cijepit da ne mora stalno na test, ovi mlađi kao ja se neće cijepit al šta ako uvedu ono u prvom mjesecu, ma reko kak će to uvest, tko će radit onda🤷♀️ I tako ludnica, meni danas cijeli dan neka zima, stalno se ježim, mozak mi zakuhao više od svega, dosta mi je😒
🙋♀️28, epilepsija, Folacin 5mg 🙋♂️26
Dobili zeleno svjetlo od neurologa 5/2021
Pokušavamo od 5/2021
+ 31.5.2021
5.7. 9+1 ❤️ kuca, veliki smo 2cm 🤗
12.7. 12+1 kombinirani probir nizak rizik, veliki smo 5,37 cm, već kažu da sam dečko 🤗💙
21.9. anomaly scan, po uzv 19+4,300 grama, sve super ali beba se predomislila i curica je 💓🙈
19.10. 24+2 4D UZV, 518 grama🤗
25.11. 29+4 UZV 1155 grama🤗
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji