Aurora super za spavacice 😉 meni su bas premekane 😉
Slee nadam se da si bolje a za caj stvarno neznam.. ja sam na kamilici za sve tegobe 🤔
Ja zaboravila skoro da trebam tortu ispec za mamu sutra 😂😂😂 bas mi mozak neradi 😂😂😂😂
👦 42👧40
👨 💙20
💗👱 2
➕️05.02.
Znači cure moje, saznala sam budući da mi je pcr negativan, da se ja ne vodim kao netko tko je prebolio koronu i ne mogu dobiti potvrdu. A imala simptome i dva pozitivna kućna testa. Izgleda da onda ti testovi ne vrijede ništa. Više mi niš nije jasno. ,🤢😤
Evo i muž dobio simptome prehlade i testirao se na kućni test i pozitivan je. Sad čekamo pcr.
U slucaju da je dragi pozitivan na pcr-u ti nazovi fino sutradan i reci da su ti se simptomi pogorsali i trebala bi po zavrsetku te izolacije dobiti potvrdu da si kontakt sa simptomima.. zimus je moj tata bio pozitivan a mamu nisu slali na testiranje a imala je sve simptome i kad je sve proslo trazila je od dr potvrdu i dobila ju!
👦 42👧40
👨 💙20
💗👱 2
➕️05.02.
Cure ajde mi pomozite... Pretpostavljam da se za početak u bolnicu i doma uzima veličina pelena 1,e sad me zanima koliko je dovoljno paketa tipa da bar prvih dva tjedna ne moramo kupovat da ne mora nitko mislit na to u samom startu kad dođemo doma? I kada ste prešle na veličinu 2? Ja ću probati sa babylove pelenama, čula sam dosta pohvala pa ajd da s nečim krenemo, ako imate iskustva s njima pišite mi🤗
🙋♀️28, epilepsija, Folacin 5mg 🙋♂️26
Dobili zeleno svjetlo od neurologa 5/2021
Pokušavamo od 5/2021
+ 31.5.2021
5.7. 9+1 ❤️ kuca, veliki smo 2cm 🤗
12.7. 12+1 kombinirani probir nizak rizik, veliki smo 5,37 cm, već kažu da sam dečko 🤗💙
21.9. anomaly scan, po uzv 19+4,300 grama, sve super ali beba se predomislila i curica je 💓🙈
19.10. 24+2 4D UZV, 518 grama🤗
25.11. 29+4 UZV 1155 grama🤗
E da i uzela bi koju kutiju dohrane da se nađe, pa koju ste vi planirale ili uzimale? Netko je nekada pisao da je najbolje uzimat onu na kojoj piše PRE
Pokušavamo od 5/2021
+ 31.5.2021
12.7. 12+1 kombinirani probir nizak rizik, veliki smo 5,37 cm, već kažu da sam dečko 🤗💙
21.9. anomaly scan, po uzv 19+4,300 grama, sve super ali beba se predomislila i curica je 💓🙈
Freya koliko dana nakon pozitivnog kućnog si imala pcr? To je trenutno baš problem, testiraš se doma i imaš simptome uz pozitivan test a u Zg konkretno prvi termin za pcr dobivaš za minimalno 5 dana. Moj muž konkretno je nakon 5 dana bio već negativan i na kućnom. To je baš nonsense jer onako 99% si prebolio, a nitko ti to ne prizna. I šta sad bi ti trebala u samoizolaciju radi muža, a on realno dobio od tebe! Kako su glupi, mene to toliko iznervira.
LadyD mislim da ta “pravila” više ne vrijede. Ja sam se raspitivala radi malene sad kad je muž bio pozitivan, a ona jedan dan imala temperaturu i povraćala. Rekli su mi da samo pcr potvrđuje bolest i preboljenje, čak i za malu djecu.
👩🏻 33 👨🏻33
👧🏻 11/2018.
👼🏼 curica missed ab. 20tt 01/2021
PAI 1 4G/5G
➕ 06/2021
termin 18.2.2022. 🌈
stiže nam curica 💕
Cure ajde mi pomozite… Pretpostavljam da se za početak u bolnicu i doma uzima veličina pelena 1,e sad me zanima koliko je dovoljno paketa tipa da bar prvih dva tjedna ne moramo kupovat da ne mora nitko mislit na to u samom startu kad dođemo doma? I kada ste prešle na veličinu 2? Ja ću probati sa babylove pelenama, čula sam dosta pohvala pa ajd da s nečim krenemo, ako imate iskustva s njima pišite
Mi smo odmah po dolasku iz bolnice, nakon 12 dana od poroda, presli na babylove 2. U bolnici su mu stavljali violeta 1, doma sam imala pampers premium 1 i bile su mu male, nisam ih ni iskoristila. Rodio se od 4kg. Jos uvijek koristimo babylove, a probali smo ih masu, al se uvijek vratim na babylove jer su mi naj. Najbolje ti je uzeti 1 paket za pocetak pa ces vidjeti jel ti odgovaraju, a nakon tog napravis vecu zalihu.
Znači cure moje, saznala sam budući da mi je pcr negativan, da se ja ne vodim kao netko tko je prebolio koronu i ne mogu dobiti potvrdu. A imala simptome i dva pozitivna kućna testa. Izgleda da onda ti testovi ne vrijede ništa. Više mi niš nije jasno. ,🤢😤
Evo i muž dobio simptome prehlade i testirao se na kućni test i pozitivan je. Sad čekamo pcr.
Ako muz bude pozitivan, najbolje ti je privatno otici na pcr, u slucaju da ti tvoja dr neda jos jednu uputnicu. Bilo bi steta da ne dobijes potvrdu, a imala si simptome i vrlo vjerojatno prebolila.
Jelenko za dohranu ti ne mogu baš pomoći, mi smo imali doma Bebimil tek tako da se nađe, bacila obje kutije u smeće jer na kraju jer smo dojili.
Pelene ću ja isto uzeti babylove, nama su se pokazale zaista super. Mislila sam uzeti jedan paket veličine 1 i dva paketa veličine 2. Kad smo prošli put došle kući tata me dočekao s valjda 5 paketa pampersica tako da nekako i sad mislim da bi mogla plivati u pelenama 😂 A s druge strane meni je DM zaista u kvartu, tri zgrade dalje tako da se uvijek može muž zaletiti dok ide s posla ili ja u vrtić.
👩🏻 33 👨🏻33
👧🏻 11/2018.
👼🏼 curica missed ab. 20tt 01/2021
PAI 1 4G/5G
➕ 06/2021
termin 18.2.2022. 🌈
stiže nam curica 💕
E da i uzela bi koju kutiju dohrane da se nađe, pa koju ste vi planirale ili uzimale? Netko je nekada pisao da je najbolje uzimat onu na kojoj piše PRE
Sto se dohrane tice, ja sam pripremila novalac 1, ali sam mu ponudila 2x nakon dojenja jer nisam znala jel mu dovoljno, nebi htio jer bi se ocito najeo i onda mu vise nisam nudila. Tek kad smo prestali dojiti, kad sam ostala trudna, davala sam mu novalac 3, al vec je imao 13-14mj. Navodno je aptamil najbolji, al hvale i holle pa mozes malo istraziti sta bi ti odgovaralo.
Puno hvala cure, sad već imam neku sliku, nisam znala ni približno što i kako🤗
Ma hoću si pripremit i adaptirano jer mi je upitno dali ću uopće smjet dojit pa da ne moramo trčat i onda tražit šta uzet
Pokušavamo od 5/2021
+ 31.5.2021
Sortiraj odgovore
Najstariji