Jutro cure.
Uspjela sam dati i treci uzorak iz dojke pa sad samo preostaje da cekam rezultate.
Ubrzo na posao, a ne ide mi se nimalo. Ovih dana osjecam konstantan umor i sve me zivo boli. Samo da docekam subotu.
Freya drago mi je sto je bilo pcr negativan. Jesi li saznala moras li biti u izolaciji ?
Bea cestitke na pregledu.
Sretno svima danas !Schinin zao mi je zbog secera, vjerovatno je sav ovaj stres kroz koji prolazis pridonio tome. Super da se braco oporavlja tako dobro.
Radi se i ovdje mamografija, mama redovneo
ide na sve te preglede samo sto eto meni preostaje jedino uzv dok vidim sta ce ovi nalazi pokazati.
Mea ja se ne bih puno zabrinjavala oko kila pogotovo ako pazis i sve je uredu s pritiskom.
U prvoj trudnoći sam se udebljala 15kg, a sad cu to debelo presisati. Vec sam na +11kg 🤦
Ne prejedam se, radim i na nogama sam 7 sati dnevno i svejedno se kile samo lijepe..
Xoxo drzim fige da ne budes imala nikakvih simptoma 🤞
Super za zadnji uzorak 💪 sad se opusti koliko god mozes vise i pokusaj sto manje razmisljati dok nalaz stigne. Saljem big hug 😘💗

👦 42👧40
👨 💙20
💗👱 2
➕️05.02.
Cure ja se moram pohvalit jer sam presretna, napokon, napokon su svi radovi gotovi, krovište, fasada riješeno, danas su došli nešto malo dovršit i pokupit alate, znači napokon!! Mislila sam da nikad kraja tome neće biti, počelo je sve početkom devetog mjeseca, odma poslije svatova… I eto, završilo se🥳
Sad pauza do proljeća kada ćemo sigurno naći nešto novo za uređivat, tipa dvorište malo po kući i tako 😆
Super za zavrsetak radova💪 sad odmaraj i uzivaj u zavrsenom 😘💗

👦 42👧40
👨 💙20
💗👱 2
➕️05.02.
Hej žene moje drage, ubacujem vam se sada u razgovor kao baba iz bolesti. Konacno smo u ponedjeljak stigle moja curica i ja kuci pa sam dns odlucila napisati iskustvo poroda u KB Merkuru..
Neizmjerno mi je drago da si doma sa svojom bebicom ( bas sam se pitala kad ces se javiti 😊) zao mi je sto si morala proci sve te lose stvari i na koncu sa velikom negativom ici doma. Al neka si napisala da i druge mamice znaju sta ih ceka i da se makar pripreme psihicki 💪 pokusaj od sada misliti samo pozitivno da se oporavis ti i tvoja kci fizicki i psihicki 💗💪 da se uskladite i da se sve ljepo slozi za dalje. Nadam se da cete to u karatkom vremenu ostvariti pa da nam se javljas kako ju usminkavas kao princezicu i kako se udebljala i kako joj je kakica super boje i kako svasta zna 😉 zeljno ocekujemo vjerujem sve ovdje tvoje javljanje 😘😉💪💗

👦 42👧40
👨 💙20
💗👱 2
➕️05.02.
https://ibb.co/tH7rJKt isto tako odlucila sam da je vrijeme da se opere robica I kad sam krenula razvrstati što imam za newborn imam toliko da 2 mjeseca ostane tak mali mogla bi ga svaki dan presvuc u drugo nešto 😆

🧔34
👩28
👶💙 N 24.12.2021
👶 15.02.2024
Before we had you, we had each other,and now you are here we have EVERYTHING 💙 NOEL💙
Jelenko prekraska je ljulja 😆😍 i ja bi da se malo nunam u njoj 😉 zelim ti da te sluzi i nakon +9kg pa makar samo kao igracka 😉
Miraclebaby samo bez panike. Poprati danas i ako i malo dvojis odi provjeriti😉 u ljepim si tjednima i sigurnim sto je najvaznije i nek ti to da snagu 😉😘 saljem big hug 😘
Aurora ostani jaka i dalje za seku i za svoju bebicu. Drzim fige da se oporavi sto prije i da se stanje popravi makar mrvicu do kraja dana 💪💗
Taya cestitam na punom tjednu i nadam se da ces jos malo izdrzati 2u1 💪 nebrini se za bebicu dok je zivahna 😍

👦 42👧40
👨 💙20
💗👱 2
➕️05.02.
Cure, evo odgovora za Petrovu 3 (transfuziologija):
“Poštovana,
Prema naputku ministra, za navedenu uslugu tijekom čega se kratkotrajno zadržavate u našoj ustanovi nije potrebno imati COVID potvrdu.”Tigrica ja pretpostavljam da su tebi za ogtt rekli da treba jer ipak se tamo treba sjediti 2h? U ponedjeljak ću zvati još laboratorij u Zvonigradskoj pa ću ih pitati za KKS.
Može bit. Danas sam odradila ogtt samo da ne moram iči na to testiranje. Zovi možda neče trebat na kraju covid potvrda . Budeš čula.
16.02.2022.- termin curica 💞
17.02.2022 došla moja Maza❤
Anameri žao mi je što si prošla takvu torturom sa svojom bebicom ,sad si doma i uživaj . Hvala za info .
16.02.2022.- termin curica 💞
17.02.2022 došla moja Maza❤
https://ibb.co/tH7rJKt isto tako odlucila sam da je vrijeme da se opere robica I kad sam krenula razvrstati što imam za newborn imam toliko da 2 mjeseca ostane tak mali mogla bi ga svaki dan presvuc u drugo nešto 😆
Ima toga dosta i sve je preljepo 😍.... al ja imam vise 😂😂😂😂😂 nebrini se od viska glava ne boli 😆

👦 42👧40
👨 💙20
💗👱 2
➕️05.02.
Ja sam odlucila iduci tjedan oprati sve pa polako peglati i razvrstati 😆 i nadam se da cu do petka zavrsiti 😂😂😂😂😂 necu nista drugo raditi osim dnevnih obaveza 😉 i taman ce i dragi doc pa onda od drugog ponedjeljka radovi pocinju 😥 a ja cu biti spremna 💪💪💪 planiram malo i citat i one tecajeve rijesit i odgledati koji film do pocetka radova .. taman polalo kao pingvin 😂😂😂😂

👦 42👧40
👨 💙20
💗👱 2
➕️05.02.
LadyD ja sam u meduvremenu kad sam razvrstavala odmorila jedno 3 puta 🤣🤣 a peglanje će me vjv dotuć. Nadam se da te ne ceka baš previse radova... ili jednostavno samo sjednes I saljes dragog da obavi sve 😆...I sina I on je već odrastao može I on malo 😆

🧔34
👩28
👶💙 N 24.12.2021
👶 15.02.2024
Before we had you, we had each other,and now you are here we have EVERYTHING 💙 NOEL💙
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji