Zimske bebe 2021/22 ❄️💙💜

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    aurora12
    11. Studeni 2021. 13:23

Cure ja sam sve procitala ali nisam bas u stanju popratiti. Samo zelim srecu svima s pregledima ❤
    Schinin pitala si zasto dva puta idem vaditi krv. Odvojeno se vade krv za stitnjacu i posebno dio koji se tice hematologa.  Cak mi nije problem otici na oba mjesta isti dan ili u dva dana da barem malo prosetam ali me ovo bas izbacilo iz takta sto nemam uputnicu i nije mi pustila terapiju. Srecom euthyrox mogu uzeti bez recepta u ljekarni gdje sam ga vec uzimala. Za seku ne vjerujem da koriste steroide u lijecenju. Ne razumijem se bas, znam da su joj ukljucili antibiotik, nesto za podizanje leukocita ali na to nije dobro odreagirala pa su i dalje niski. Inace je na dosta lijekova i na kortikosteroidima medu njima, pretpostavljam da to nije isto?
    Situacija nazalost nije dobra, od nocas je na respiratoru, manjim dozama kisika ali je stanje zabrinjavajuce zbog njenog imuniteta koji je jako narusen. Konzultirali su hematologa ali koliko sam razumjela dr. oni rade sto mogu ali nisu svemoguci. Mi se svakako nadamo da ce se izvuci a vama cure puno hvala na lijepim rijecima ❤ Trudim se biti smirena koliko god mogu da deckic izdrzi do termina 🤰💙 

👷‍♀️👷‍♂️29 g.
    hiper Graves, pcos, trombofilija
    Pokusavamo od 09/2017
    1/2019 Missed ab. (10/6tj.)
    HSG 12/2020
    Prehrana + suplementi 03/2021
    04/2021➕
    💙, sljedeci pregled 23.11.

Taya_
    11. Studeni 2021. 13:38

Anameri baš mi je žao za negativno iskustvo.. sigurno nije do tebe,  nego do njih.. bitno da ste vi doma, sad se samo mazite i pazite.. 🥰
    Evo mene cure na punih 38tt.. 🥳 mi ćemo tako valjda i do termina, ako ne i duže.. 🤭 ctg danas prošao tako tako..🤔 neznam ni sama opisati.. beba je bila preaktivna pa su me okretati iz boka na leđa.. pa mi je onda bilo slabo.. počeo je očitovati moje otkucaje ili bi ispadale one sondice dole kako je beba ritala.. uređaj nije izgleda mogao pratiti moju Nellu.. 🙈 med. brat je skakao oko mene s tlakomjerom, niski tlak.. uglavnom trebalo ga ponavljati ali me nisu htjeli maltretirani dalje jer mi bilo zlo.. pregled i ultrazvuk isto nisam imala.. sljedeći pregled je 19. pa će onda.. dr. kaže da svejedno ako se i nešto pokrene da odmah odem u bolnicu.. za potvrde sam pitala i još uvijek nisu dogovorili.. rekli su nek pratim stranice bolnice, da će objaviti..🤷‍♀️
    Ostalim curama sretno na pregledima 😘

♀️ 37 ♂️ 38
    missed ab 10/20 (10tt)
    11.21. 🩰N
    12/23 radimo na bebi br. 2🤞

Bela_le
    11. Studeni 2021. 13:45

Mea bravo za dobar pregled... ja se na tvom mjestu uopce nebi nervirala zbog kilaze pogotovo ako si aktivna i ne prejedas se
    Jelenas cestitke na padu ispod 100
    Slee zao mi je, mislim da su ti menstrualni grcici ustvari normalni, ali definitivno suosjecam s tobom i ja na sve trzam i pitam se jel pocinje porod
    Jelenko super sto su gotovi radovi, ljulja mi je super
    Anameri bas mi je zao sto ste ti i tvoja curica morale kroz to proci, bas sam se naljutila kad sam citala tvoju pricu sad i uopcr ne sumnjam da su bebi rane bile jer joj nisu mijenjali pelene, zalosno je da ljudi kojima se neda raditi rade bas s tako malim i krhkim bicima, nadam se da se sada mazite i polako zaboravljate taj horor
    Miraclebaby drzim fige da je mjeruh ili iscjedak u pitanju 🤞
    Aurora bas mi je zao zbog seke, drzim fife na najjace da se oporavi 🤞🤞🤞
    Taya nelli se na kraju ipak ne zuri van

👩 23
    👱‍♂️ 25
    👧 3
    👶 13.12.

LadyD
    11. Studeni 2021. 13:45

melani32

Cure ako nekome treba informacija za cijepljenje u Rijeci, dvorana Zamet, ja sam jutros išla na drugu dozu. Od prve mi je prošlo skoro 6 mjeseci. Strašna je gužva obavezno zamolite za prednost na ulazu. Kad sam sjela rekla sam da sam trudna ali nisu me ništa oko toga pitali jedino preporučuju da za 2 tjedan izvadim antitijela jer ih nisam imala kad sam vadila neki dan i zbog velikog razmaka između doza.
    I jedno pitanje, mjeri li vama doktor uvijek bebicu? Meni je jučer radio ultrazvuk i ništa nije mjerio, niti cerviks, samo je rekao da je sve ok. Vaginalni je radio ali samo sa spekulumom (valjda se tako zove) pogledao, nije ništa dirao.

Nebrini se vec bi oni rekli da nesto nije u redu... cestitke na dobrom pregledu 😉💪💗

Meaa.

Freya drago mi je da ne pcr negativan 🥳

Evo ja sam sa pregleda sve sto se tice urin krv pritisak super, radila mi je o ctg i to je sve super nista se jos ne desava 🤪… Samo me je najurila zbog kila i odma sam se zabedirala 🥴 inace sam 1. 75 i krupnija i prije trudnoce sam imala 178 uvjek imala istu kilazu i ako sam bas bas puno jela jace od mene od kako znam za sebe 😂.. I znaci sad imam 96 kila i od pocetka mi nista nije govorila za kile a sad zadnja dva pregleda haos i bas me prepala posto stvarno se trudim i da sam sto vise aktivna i setam i sve nije da ne pojedem svasta al opet nije ono da trpam cijeli dan navecer uopste ne jedem mislim neznam ni sama nije meni toliko zbog kila ali posto me prepala da moze da dodje do preeklampsije al ja onda kako sam googlala to se izrazi na visokim pritiskom a meni pritisak uvjek i sad dobar.. Eto neznam sta da si mislim kakvo je vase glediste na ovo sve sta mi priporucujete?

I sad mi idu sedmicni pregledi sledeci je 19.11 ♥️

👦 42👧40
    👨 💙20
    💗👱 2
    ➕️05.02.

LadyD
    11. Studeni 2021. 13:50

jelenas

Meaa čestitam na super pregledu! Ja se iskreno ne bi brinula oko kila kao takvih, pogotovo ako zaista paziš i krećeš se, dakle to nije baš puno u tvojim rukama. Ja sam na prvom porodu “skinula” 13kg, a u cijeloj trudnoći sam dobila 9! Dakle porodom mi je otišlo baš baš puno, a curka mi je bila 3,4kg! Nemoj se samo bojati i uzrujavati, provjeri si tu i tamo tlak ako imaš tlakomjer i to je to.

Btw, ISPOD 100!!! 🥳

Dobrodosla u dvoznamenkaste 😘💪💗

👦 42👧40
    👨 💙20
    💗👱 2
    ➕️05.02.

LadyD
    11. Studeni 2021. 13:53

Teeny

Jutro cure.
    Uspjela sam dati i treci uzorak iz dojke pa sad samo preostaje da cekam rezultate.
    Ubrzo na posao, a ne ide mi se nimalo. Ovih dana osjecam konstantan umor i sve me zivo boli. Samo da docekam subotu.
    Freya drago mi je sto je bilo pcr negativan. Jesi li saznala moras li biti u izolaciji ?
    Bea cestitke na pregledu.
    Sretno svima danas !Schinin zao mi je zbog secera, vjerovatno je sav ovaj stres kroz koji prolazis pridonio tome. Super da se braco oporavlja tako dobro.
    Radi se i ovdje mamografija, mama redovneo
    ide na sve te preglede samo sto eto meni preostaje jedino uzv dok vidim sta ce ovi nalazi pokazati.
    Mea ja se ne bih puno zabrinjavala oko kila pogotovo ako pazis i sve je uredu s pritiskom.
    U prvoj trudnoći sam se udebljala 15kg, a sad cu to debelo presisati. Vec sam na +11kg 🤦
    Ne prejedam se, radim i na nogama sam 7 sati dnevno i svejedno se kile samo lijepe..
    Xoxo drzim fige da ne budes imala nikakvih simptoma 🤞

Super za zadnji uzorak 💪 sad se opusti koliko god mozes vise i pokusaj sto manje razmisljati dok nalaz stigne. Saljem big hug 😘💗

👦 42👧40
    👨 💙20
    💗👱 2
    ➕️05.02.

LadyD
    11. Studeni 2021. 13:56

Jelenko93

Cure ja se moram pohvalit jer sam presretna, napokon, napokon su svi radovi gotovi, krovište, fasada riješeno, danas su došli nešto malo dovršit i pokupit alate, znači napokon!! Mislila sam da nikad kraja tome neće biti, počelo je sve početkom devetog mjeseca, odma poslije svatova… I eto, završilo se🥳
    Sad pauza do proljeća kada ćemo sigurno naći nešto novo za uređivat, tipa dvorište malo po kući i tako 😆

Super za zavrsetak radova💪 sad odmaraj i uzivaj u zavrsenom 😘💗

👦 42👧40
    👨 💙20
    💗👱 2
    ➕️05.02.

LadyD
    11. Studeni 2021. 14:10

anameri

Hej žene moje drage, ubacujem vam se sada u razgovor kao baba iz bolesti. Konacno smo u ponedjeljak stigle moja curica i ja kuci pa sam dns odlucila napisati iskustvo poroda u KB Merkuru..

Neizmjerno mi je drago da si doma sa svojom bebicom ( bas sam se pitala kad ces se javiti 😊)  zao mi je sto si morala proci sve te lose stvari i na koncu sa velikom negativom ici doma.  Al neka si napisala da i druge mamice znaju sta ih ceka i da se makar pripreme psihicki 💪 pokusaj od sada misliti samo pozitivno da se oporavis ti  i tvoja kci fizicki i psihicki 💗💪 da se uskladite i da se sve ljepo slozi za dalje. Nadam se da cete to u karatkom vremenu ostvariti pa da nam se javljas kako ju usminkavas kao princezicu  i kako se udebljala i kako joj je kakica super boje i kako svasta zna 😉  zeljno ocekujemo vjerujem sve ovdje tvoje javljanje 😘😉💪💗

👦 42👧40
    👨 💙20
    💗👱 2
    ➕️05.02.

Miraclebaby28
    11. Studeni 2021. 14:10

https://ibb.co/tH7rJKt isto tako odlucila sam da je vrijeme da se opere robica I kad sam krenula razvrstati što imam za newborn imam toliko da 2 mjeseca ostane tak mali mogla bi ga svaki dan presvuc u drugo nešto 😆

🧔34
    👩28
    👶💙 N 24.12.2021
    👶 15.02.2024
    Before we had you, we had each other,and now you are here we have EVERYTHING 💙 NOEL💙

LadyD
    11. Studeni 2021. 14:29

Jelenko prekraska je ljulja 😆😍 i ja bi da se malo nunam u njoj 😉 zelim ti da te sluzi i nakon  +9kg pa makar samo  kao igracka 😉 
    Miraclebaby samo bez panike. Poprati danas i ako i malo dvojis odi provjeriti😉 u ljepim si tjednima i sigurnim sto je najvaznije i nek ti to da snagu 😉😘 saljem big hug 😘
    Aurora ostani jaka i dalje za seku i za svoju bebicu. Drzim fige da se oporavi sto prije i da se stanje popravi makar mrvicu do kraja dana 💪💗
    Taya cestitam na punom tjednu i nadam se da ces jos malo izdrzati 2u1 💪 nebrini se za bebicu dok je zivahna 😍

👦 42👧40
    👨 💙20
    💗👱 2
    ➕️05.02.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.