Zimske bebe 2021/22 ❄️💙💜

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Taya_
    15. Svibanj 2021. 18:04

Čestitke svim novim curama 💜 kako se ljepo puni grupa 🥰
    Kod mene je slučaj da je ovo jako željena trudnoća.. Nakon skoro dvije godine pokušavanja, jednog spontanog, konačno nam je uspjelo.. 👣 I sad nam stiže naša mala curica.. 💜 Jedino me predosjećaj potpuno prevario, mislila sam da nam stiže dečko, bebi sam se obračala u muškom rodu 🙈 haha.. Je li se još koja tako prevarila, od vas koje imate djecu? Ili trudnice što bi vi htjele imati? 🤗

♀️ 37 ♂️ 38
    missed ab 10/20 (10tt)
    11.21. 🩰N
    12/23 radimo na bebi br. 2🤞

Peppss
    15. Svibanj 2021. 18:16

Taya 👣

Čestitke svim novim curama 💜 kako se ljepo puni grupa 🥰
    Kod mene je slučaj da je ovo jako željena trudnoća.. Nakon skoro dvije godine pokušavanja, jednog spontanog, konačno nam je uspjelo.. 👣 I sad nam stiže naša mala curica.. 💜 Jedino me predosjećaj potpuno prevario, mislila sam da nam stiže dečko, bebi sam se obračala u muškom rodu 🙈 haha.. Je li se još koja tako prevarila, od vas koje imate djecu? Ili trudnice što bi vi htjele imati? 🤗

Kod mene je slična priča, samo što sam ovaj mjesec odustala da mogu prvo rješiti bruh pa onda da nastavimo pokušavati kada to sredim. Tako da mi je osim prethodnog iskustva, još i to sad malo panika ali vjerujem da ću sve rješiti u hodu. 🤗 Nemam želja što se spola tiče, što bi se reklo "samo da je živo i zdravo". A što se osjećaja tiče, moj je ovaj put zakazao, a svekrva je predvidjela. Zadnjih 2 tjedna me muči upala mjehura pa sam joj se požalila, a ona kaže "tako je i meni bilo pa je ispalo da sam trudna". Inače nije jedna od onih koja stalno priziva trudnoću i ispituje kad će beba. 😂🥰

Marija ✨
    15. Svibanj 2021. 18:41

Ja sam uvijek govorila da bi voljela imati samo mušku djecu. A sad taaaako imam osjećaj da je curica i baš bi bila super sa tim da jest 🥰

🤰29yo
    ➡️Z. M. / 12.04.
    ➕ 12.05.
    💙 Baby boy Gabriel is coming 🧸🧩

tierra
    15. Svibanj 2021. 18:44

Imamo ime samo za decka trenutno pa onda nekako osjecaj vuce na to da je decko. sva zenska imena koja su mi lijepa, pocinju na L, a ne zelimo L.L. za cca 2 tjedna bi trebali saznati spol, a ne zelimo tek tad prisilno smisljat zensko ime tako da sad gruntamo :)

👧🏻33👨🏻33
    👶🏻Amelie 12.12.2021. ❤

Bela_le
    15. Svibanj 2021. 18:50

Ja sam prvi put imala bas osjecaj da je curica i bila je, sad do prije kojo dan sam bas mislila da je decko, a sad nekako ni vamo ni tamo, ja bi jako htjela jos jednu curicu nekako sam se uvijek zamisljala sa dvije curice tako manja razlika u godinama

👩 23
    👱‍♂️ 25
    👧 3
    👶 13.12.

freya_444
    15. Svibanj 2021. 20:46

Ako trebate preporuku za sampon za intimno pranje, ja koristim od početka Saugella attiva, u ljekarni kupila, i super je 🤗😁

Lucija 16.12.2021.💗

Maša🤰🏼
    16. Svibanj 2021. 08:35

Jutro 🥳🥳
    Nama je ovo isto planirana bebica, nakon skoro godinu dana i jednog spontanog ostala trudna u mjesecu kojem smo kao necemo planirat pa eto ja isto mislim da bebica dode kad ona zeli ❤️ Taya zasto si mislila da je decko? Jesi gledala sve one babske price bas me zanima dali ti ih je vecina bila za curicu? 🤔

👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g

12/2020 missed 6tt
    Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
    12.07.2022. ➕
    Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀

Taya_
    16. Svibanj 2021. 08:57

Maša🥰🤰🏼

Jutro 🥳🥳
    Nama je ovo isto planirana bebica, nakon skoro godinu dana i jednog spontanog ostala trudna u mjesecu kojem smo kao necemo planirat pa eto ja isto mislim da bebica dode kad ona zeli ❤️ Tayazasto si mislila da je decko? Jesi gledala sve one babske price bas me zanima dali ti ih je vecina bila za curicu? 🤔

Jutro 🥰 predosjećaj me prevario.. 🙈 npr. išla sam u shoping i gledala mušku robicu 🙊 haha.. nisam slušala bapske priče.. Ali sad sam baš vesela što nam stiže mala curica 💜

♀️ 37 ♂️ 38
    missed ab 10/20 (10tt)
    11.21. 🩰N
    12/23 radimo na bebi br. 2🤞

• Luluuu
    16. Svibanj 2021. 08:58

Book cure! Evo i nas 😄 Čestitam svima na plusicima ☺️

Trenutno smo na 7+5, bili smo na pregledu u petak i srčeko nam kuca ❤️ Termin nam je 28.12. 🥰
    Našla nam je doktorica mali hematom pa smo na terapiji 3x1 Utrogestan. Ima li netko iskustva s hematomima? Doktorica mi je rekla mirovanje i sad ne znam sto to znaci. 😅 Smijem li se šetati? Pokušala sam ju pitati ali nije bas pre pričljiva, ponavlja Non stop isto 😅 Rekla je da odlučim hoću li na čuvanje trudnoće ili mogu raditi s obzirom da je hematom bas mali. 

Hvala vam cure na odgovoru 🥰

Maša🤰🏼
    16. Svibanj 2021. 08:58

Taya jaooo vjerujem , bas mi je drago 😍 jesi imala mucnine? 

👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g

12/2020 missed 6tt
    Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
    12.07.2022. ➕
    Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.