E sad da vas pitam, pošto me muči već par dana bol na desnoj strani oko jajnika.. Jel se koja susrela s tim možda? Jer bas sam sad počela jako paničariti i naravno svakakve gluposti mi padaji na pamet😌
Nemoj paničariti sve je to normalno, grčevi, bolovi su normalni, stezanja, rastezanja :)
Bitno da nije neka jaka bol...
Lucija 16.12.2021.💗
E sad da vas pitam, pošto me muči već par dana bol na desnoj strani oko jajnika.. Jel se koja susrela s tim možda? Jer bas sam sad počela jako paničariti i naravno svakakve gluposti mi padaji na pamet😌
Nemoj paničariti sve je to normalno, grčevi, bolovi su normalni, stezanja, rastezanja :)
Bitno da nije neka jaka bol…
Ma to znam da je normalno sve sw rasteze al ono ipak kad me već 4 dana na istom mjestu bolucka onda mi nije svejedno...🤷♀️😊
🙎♀️29
🧔44
Papa 6/2020 ✅
Štitnjača (hipo) 3/2021 TSH -3.47
Pokusavamo 12/2020
Vrkutica, folnica,stolisnik
Kapi joda
Slobodno vrijeme-Ribar🐟
"Even miracles take a little time" ❣️
"Hope is the only thing stronger than fear" ❣️
Ma znam da je to sve normalno, sve se rasteze, al ono kad mi već 4 dan zaredom na istom mjestu bolucka pa mi nije bas svejendno nimalo🤷♀️😊
🙎♀️29
🧔44
Papa 6/2020 ✅
Štitnjača (hipo) 3/2021 TSH -3.47
Pokusavamo 12/2020
Vrkutica, folnica,stolisnik
Kapi joda
Slobodno vrijeme-Ribar🐟
"Even miracles take a little time" ❣️
"Hope is the only thing stronger than fear" ❣️
Ma znam da je to sve normalno, sve se rasteze, al ono kad mi već 4 dan zaredom na istom mjestu bolucka pa mi nije bas svejendno nimalo🤷♀️😊
Čestitke na plusu, želim ti mirnu i školsku trudnoću 🍀🙏
Ja sam u početku imala dosta grčeva, bolova, u četvrtak navečer me ulovila bol na lijevoj strani, jajnik vjerojatno, pa sam išla malo pod toplu kupku. Jučer sam kupila termofor, i prije spavanja sam ga stavila malo na trbuh i moram priznati da sam zaspala samo tako, bez ikakvih problema.
Danas da pokucam, super 🥰🙏
Cure, samo jedno pitanje, u srijedu kada sam bila na pregledu, doktorica mi je rekla da je na lijevoj strani žuto tijelo koje čuva trudnoću, to je ok? Nisam baš upućena oko toga pa pitam, a i kako me dan kasnije bolilo na toj strani, ne znam da li ima veze sa time 😌
'04./21. ➕
12.05., 4mm, ❤ kuca
09.06., 3.24cm, rastemo, sve je odlično 🙏😇
24.06., 5.66cm, sve u najboljem redu, rastemo ❤
30.06., stigao nalaz kombiniranog probira, uredan, nizak rizik
16.07. pregled odličan, beba super, dečko nam dolazi 💙
26.08., pregled prošao u najboljem redu, sve odlično, veliki smo 25cm, 413grama smo teški 💙
08.09. pregled prošao super, 613grama, nalaz urinokulture uredan
04.10. idući pregled, privatni
nemamimena26 zuto tijelo nastaje of folikula iz kojeg je izasla jajna stanica tijekom ovulacije. Nastane u svakom ciklusu u kojem je bila ovulacija i luci progesteron pa ako nije doslo do trudnoce propada, a u trudnoci luci progesteron do cca 12 tjedana, poslije posteljica preuzima (zato se i utrogestani koriste do tog perioda da pomognu zutom tijelu). Mislim da nema veze s boli na toj strani, u ranoj trudnoci stalno nesto boli pa nikad ne znas do cega je 🙊
👷♀️👷♂️29 g.
hiper Graves, pcos, trombofilija
Pokusavamo od 09/2017
1/2019 Missed ab. (10/6tj.)
HSG 12/2020
Prehrana + suplementi 03/2021
04/2021➕
💙, sljedeci pregled 23.11.
nemamimena26 zuto tijelo nastaje of folikula iz kojeg je izasla jajna stanica tijekom ovulacije. Nastane u svakom ciklusu u kojem je bila ovulacija i luci progesteron pa ako nije doslo do trudnoce propada, a u trudnoci luci progesteron do cca 12 tjedana, poslije posteljica preuzima (zato se i utrogestani koriste do tog perioda da pomognu zutom tijelu). Mislim da nema veze s boli na toj strani, u ranoj trudnoci stalno nesto boli pa nikad ne znas do cega je 🙊
Hvala ti, ma mene je samo zanimalo da li ima to neke veze sa boli, ali otprilike sam pretpostavila za to žuto tijelo što i kako. Samo mi ovaj dio nije bio jasan.
'04./21. ➕
12.05., 4mm, ❤ kuca
26.08., pregled prošao u najboljem redu, sve odlično, veliki smo 25cm, 413grama smo teški 💙
Pozdrav cure, primate li još jednu zimsku bebicu u grupu? 😁
Danas sam ugledala svoj plusić, sutra nam je 5 tjedana, a termin bi bio oko 15.1. 🥰
Od simptoma su prisutni bol u grudima i onaj čudan osjećaj kao da ću procuriti i lagana bol povremeno, ali znam da je to sve normalno jer se bebica smješta.
Pozdrav svima
Pridružujemo se zimskim bebicama. Naš neočekivani plusić je bio prije nekoliko dana. Skrooooz neplanski. Nakon 6 godina zakazala "kontracepcije" ili je karma jer sam odgovorno tvrdila da "pull out" metoda nikad ne iznevjeri
Sad smo u 5. tjednu, zadnja M je bila 12.04., ciklusi redovni (28 dana), prva beba , ultrazvuk u ponedjeljak.
Od simptoma trenutno samo češće pi-pi i bol u donjem dijelu leđa.
Smiješno je to što sam prije 10 dana sva u panici išla kod ginekologa zbog boli u trbuhu i temperature 37,5, on je vidio samo zadebljani endometrij i rekao da će to sigurno biti jako obilna menstruacija samo
Prije + na testu mi se taaaako jako jeo pršut, a inače smo vegeterijanaci oboje
🤰29yo
➡️Z. M. / 12.04.
➕ 12.05.
💙 Baby boy Gabriel is coming 🧸🧩
Pozdrav svima
Pridružujemo se zimskim bebicama. Naš neočekivani plusić je bio prije nekoliko dana. Skrooooz neplanski. Nakon 6 godina zakazala "kontracepcije"ili je karma jer sam odgovorno tvrdila da "pull out" metoda nikad ne iznevjeri
Sad smo u 5. tjednu, zadnja M je bila 12.04., ciklusi redovni (28 dana), prva beba, ultrazvuk u ponedjeljak.
Od simptoma trenutno samo češće pi-pi i bol u donjem dijelu leđa.
Smiješno je to što sam prije 10 dana sva u panici išla kod ginekologa zbog boli u trbuhu i temperature 37,5, on je vidio samo zadebljani endometrij i rekao da će to sigurno biti jako obilna menstruacija samo
Prije + na testu mi se taaaako jako jeo pršut, a inače smo vegeterijanaci oboje
Znači mi smo dan razlike 😁
Čestitke na neočekivanom plusiću! 😊
Ja sam na svom plusiću radila pola godine, ovaj mjesec odustala i počela planirati operaciju bruha i eto ga na, izgleda da to tako ide u životu... 😂
Dobrodošle Peppss i I Marija 🥰
Želim vam objema lijepe i školske trudnoće, da uživate u svakom danu 🙏🍀
'04./21. ➕
12.05., 4mm, ❤ kuca
Sortiraj odgovore
Najstariji