Zimske bebe 2021/22 ❄️💙💜

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • piba7
    14. Svibanj 2021. 20:57

Taya čestitke na urednom testu i curici..
    Znači test si radila s nepunih 11tj?
    Meni je danas bas loše, od jutra se nisam razbudila, umorna sam, ne mogu normalno funkcionirati i grozno mi je mučno.

BubaT
    14. Svibanj 2021. 21:47

Da i ja upadnem i javim vam. 
    Danas je napokon moja agonija zavrsila. Medikamentozni pobacaj na kraju bio, spasila sam se od kiretaze u zadnji čas. 
    Psihički i fizički sam dobro. Zapravo me i nije bolilo toliko koliko je bilo psihički iscrpljujuće. Jos jednom vam svima zelim uredne i skolske trudnoće i da ste mi sve dobro ♥️ cuvajte se cure
    Tayo, cestitam na curici ♥️
     - - - - - - - - 
    PS.
    Vidjela sam drame s dvije padobranke.. Ne obazirite se na to, imate svoju divnu malu grupicu i ne dajte da vas ocito psihički nestabilne osobe razdrmaju. Iz osobnog iskustva znam da iz foruma izadu jako lijepa prijateljstva.

Drzite mi se i budite dobro ❣️ zao mi je sto ne nastavljam ovo druzenje s vama, ali sve se događa s nekim ludim razlogom.. Valjda?! 

29 🙋‍♀️
    5/2021 blighted ovum 10tt
    💊 Eliquis

aurora12
    14. Svibanj 2021. 21:56

BubaT zao mi je zbog svega sto si prosla 😪 Nadam se da osjecas barem olaksanje sto nisi morala proci kiretazu, to je nesto pozitivno u cijeloj situaciji. Zelim ti brz oporavak, drzi se 🙏 Nadam se da ces uskoro biti potpuno zdrava i spremna za novu bebicu koja ceka da joj budes mama ❤ 

👷‍♀️👷‍♂️29 g.
    hiper Graves, pcos, trombofilija
    Pokusavamo od 09/2017
    1/2019 Missed ab. (10/6tj.)
    HSG 12/2020
    Prehrana + suplementi 03/2021
    04/2021➕
    💙, sljedeci pregled 23.11.

• Nerita
    14. Svibanj 2021. 22:00

Taya 👣

Trudnice drage.. 😘
    Meni je malo prije stigao nalaz Panorame.. Nizak rizik i stiže nam CURICA.. ❤️

Čestitam na lijepim vijestima!! ❤

• Nerita
    14. Svibanj 2021. 22:05

Bela_le, nemamimena hvala Vam!!🥰🥰❤
    BubaT žao mi je, drži se!!🙏🙏

Taya_
    14. Svibanj 2021. 22:20

BubaT

Danas je napokon moja agonija zavrsila. Medikamentozni pobacaj na kraju bio, spasila sam se od kiretaze u zadnji čas.
    Psihički i fizički sam dobro. Zapravo me i nije bolilo toliko koliko je bilo psihički iscrpljujuće. Jos jednom vam svima zelim uredne i skolske trudnoće i da ste mi sve dobro ♥️ cuvajte se cure
    - - - - - - - -
    PS.
    Vidjela sam drame s dvije padobranke.. Ne obazirite se na to, imate svoju divnu malu grupicu i ne dajte da vas ocito psihički nestabilne osobe razdrmaju. Iz osobnog iskustva znam da iz foruma izadu jako lijepa prijateljstva.

Drzite mi se i budite dobro ❣️ zao mi je sto ne nastavljam ovo druzenje s vama, ali sve se događa s nekim ludim razlogom.. Valjda?!

Hvala ti.. Draga samo pozitivno dalje.. Doći će i tvoje klupko sreće ❤️ Znam po sebi.. Dobro da si izbjegla kiretažu.. Vjerujem da ćeš sad ranije moći krenuti raditi na bebi.. Meni su napomenuli da smo žene nakon spontanog plodnije pa se prije ostvari trudnoća.. Prije svega dobro se psihički oporavi.. To je najvažnije.. Bitno da je najgore prošlo.. 

piba7

Taya čestitke na urednom testu i curici..
    Znači test si radila s nepunih 11tj?
    Meni je danas bas loše, od jutra se nisam razbudila, umorna sam, ne mogu normalno funkcionirati i grozno mi je mučno.

♀️ 37 ♂️ 38
    missed ab 10/20 (10tt)
    11.21. 🩰N
    12/23 radimo na bebi br. 2🤞

14. Svibanj 2021. 23:14

Kako se nosite sa promjenama raspolozenja i nekom cudnom depresijom? Mene ovih dana ubi osjecaj sto se nisam skroz povezala s bebom i cinjenicom da sam trudna i sto nekako cesto i zaboravim na to pa se onda bas lose osjecam 😳

Bela_le
    15. Svibanj 2021. 06:54

nelanr

Kako se nosite sa promjenama raspolozenja i nekom cudnom depresijom? Mene ovih dana ubi osjecaj sto se nisam skroz povezala s bebom i cinjenicom da sam trudna i sto nekako cesto i zaboravim na to pa se onda bas lose osjecam 😳

Zao mi je sto se tako osjecas, ja sam primjetila da cesto bude zivcana bez razloga, ali nazalost jos nisam nasla nacin kako da to rjesim osim da si osvjestim da je to od hormona, ali u tom trenutku kad mi sve smeta jednostavno se ne mogu iscupati iz toga

👩 23
    👱‍♂️ 25
    👧 3
    👶 13.12.

Joja 🙏
    15. Svibanj 2021. 07:25

Taya cestitam na curici 🥰
    Bubat zao mi je.... Nadam se da ces se brzo oporaviti i dobit zeleno svjetlo za ponovni pokusaj.... Nadam se da te to nece pokolebati. Daj si vremena koliko god trebas. Uskoro stize tvoja dugina bebica 🌹😽🙏🤞

🦄30g 🐴29g
    Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
    Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
    Pregledi :
    -4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
    -6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
    -28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
    ⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg

Bela_le
    15. Svibanj 2021. 07:28

BubaT

- - - - - - - -
    PS.

Drago mi je da nisi morala na kiretazu, nadam se da kad budete spremni ooet pokusati da ce vam bebica brzo doci ❤

👩 23
    👱‍♂️ 25
    👧 3
    👶 13.12.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.