Freya, hvala ja sam prvo rodila prije 10 g kad pola ovih stvari nije postojalo pa mi je sad ko da prvi put kupujem. Jedino sto sam sigurna iz gresaka prosli put da mi grijac za bocice, sterilizator i kanta za pelene ne trebaju. Zato sam si na popis nadrobila brdo stvari koje prosli put nisam imala 🤣.
Izdajalicu sam prosli put imala obicnu i mislim si isto ulozit u elektricnu. I ja gledam baby tula explore imaju predivnih dezena. Monitor super bas cu pogledat xaomi jer sve do sad sto sam vidjela je 1000+kn
Vrece za kolica upao mi u oko onaj neki cottonmuse ili tako nesto al ne znam dal je vrijedno tih para.
Hvala jos jednom

👶 - 2011.
Papa, brisevi, kks - 01/2021 ✅
👼 - 16tt inducirani+ kiretaza - 04/2021
➕ 06/21
08/21 Nipt uredan 💗
Ja ne osecam bas gde su joj noge a gde ruke 😅
Kad me udari skroz visoko, znam da su noge, ali su vecinom udarci i pokreti osetljivi sa strane.

ET dve blastice (jedna bez ploda, druga nasa devojcica 👸🏻)
Nepravilno dupliranje bete.
Nifty+Anomaly uredni
Luu meni je identicno tako samo donji dio malo ispupcen ujutro kad lezin na ledjima, cak sam i slikala, https://ibb.co/jR10PM8
Do navecer bude veci, a kad ustanem mi je sad bas vec konkretan trbuh.
Xoxo ja sam bas neki dan naisla na neke nove zimske vrece koje mogu od rodjenja do 4. godine i to mi se bas cini prakticno. Mislim da sam to vidjela na evitasu, probam naci pa ti posaljem. Kadicu mislim da cu stoke onu koja se moze stisnuti, kolica cemo cybex balis s lux najvjerojatnije, ostalo jos nisam odlucila bas

👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🌷5.2025. (⏳)
💌 mpodrame@gmail.com
Alexandra bas mi je zao za tvoju prethodnu trudnocu 😪 sad samo treba mislit pozitivno a i mi smo tu za tebe da ti pruzimo podršku i bodrimo te i sve će biti ok 😗💞

🧔34
👩28
👶💙 N 24.12.2021
👶 15.02.2024
Before we had you, we had each other,and now you are here we have EVERYTHING 💙 NOEL💙
A i moram vam napisati jučerašnji događaj u sopingu 😅🤣 idemo dragi i ja po trgovinama i naravno ja volim lutati tako i razgledavati što će nam trebati i kasnije kad bebac poraste. I naravno kupujem samo što treba.. (trudim se stedit,jel 🤣) kaže odjednom moj dragi,ajmo odavde nemogu ja ovo više. Ja njemu kažem pa što uopće ne kupujemo pretjerano. Kaže on nije u tom problem nego što ja želim većinu toga uzeti 🤣🤣🤣 (BTW on je kupio prvu stvar za bebicu kad sam bila tek 11 tjedana ) 🤣 tako da i tate mogu bit prave pekmeze kad su bebe u pitanju 🤣🥰

🧔34
👩28
👶💙 N 24.12.2021
👶 15.02.2024
Before we had you, we had each other,and now you are here we have EVERYTHING 💙 NOEL💙
Miraclebaby27 hvala ti. ❤I ja se nadam. Ali evo neka me panika opere da je to strasno. Ali drago mi je da sam tu pa me bar malo utjesite.
"https://lb1f.lilypie.com/oyF1p1.png"
Draga Alexandra, normalno je da si jako lose u ovom tjednu i da te sve vraca u mislima na prvu bebicu…strasno,jako mi je zao da si to prosla..drzi se,uz tebe smo,proci ce i ovih teških tjedan dana ❤️

🙋🏻♀️ 29 godina
🙋🏻 Mm 30 godina
Oboje pijemo suplemente,ja vitamin D,Omega 3, Solgar Prenatal, on Cink,Selen,vitamin E,astaxantan
1.Beta 827, 2.Beta 1960, termin za uzv 10.6.
6+0 imamo srce ❤️
Termin 4.2.2022. 🥰
url=https://lilypie.com]
Cijelo jutro pokusavam doći do kraja pa da napisem nesto al evo tek sad uspjela
Cestitam na ulasku u novi tt
Beaa nadam se da si sada dobro
Alexandra zao mi je što se tako osjecas nadam se da ćeš se brzo malo opustiti, vjerujem da ce ovaj put sve biti uredu, uradila si sve što si trebala i mogla da bude sve super
...
Ja se u noci ne budim da idem u wc, ali zato kad me mala probudi, mene sve boli koliko mi je mjehur pun i jedva cekam uvijek samo da zaspi da mogu u wc, poslije me i sat vremena dolje sve boli, nije neka jaka bol ali neugodno je jako i kao neki pritisak ružan
Sto se pelena tiče, iz mog iskustva ti kg napisani na pakovanju bas i ne vaze u stvarnosti. Ja sam s malom dosta ranije prelazila na vece veličine. Sad ona ima 10ak kg a nosi peticu koja bi trebala biti od 11 do 25. Tako da bih preporucila da uzmete za pocetak i 1 i 2 da imate za svaki slučaj

Sto se tice izdajalice ja je nisam prije uzela, nego sam je na preporuku dr uzela kad sam se vec porodila, tad je i nisam uspjela koristiti jer bih sjedila sat vremena a ni 50 ml ne bih izdojila. Ja sam rucnu avent uzela. Patronazna me utjesila kad je dosla i rekla da mala dobro doji i da bez obzira na malu kilazu ona ima snage i fino napreduje. Tad sam odustala od izdajanja i iskljucivo dojila. Ali mi je zatrebala poslije 4 mjeseca kad sam bolovala koronu i primala antibiotike intravenozno i tad sam uspijevala izdojiti mlijeko sa njom i mnogo mi je znacila jer su mi rekli da to prvo mlijeko nakon antibiotika trebam baciti.
Tako da uvijek se ta izdajalica moze isplatiti i novci nisu bačeni

https://www.evitas.hr/leokid-zimska-vreca-transformer-little-dreamer?fbclid=IwAR0fnLIcAEYZIAH-Nm40WSAFgIFHrjNkAM9cS55hvECTfvP65IJnaHtjCpY_aem_ASpzXuQHDEtW7wvgvoY7QSHY2RL6EOHGsH5WXlrId4M7j-8mBH36cpybSn4N4CBIrg2TbzmVOT8-B6tVkh6Gs6RkqgbtumFKIfViDj_vFgR6AxG24TA0_yFzyM-KphRx4-8
Evo, ova mi se cini bas prakticna i isplativa, pogotovo ako je stvarno do 4. godine. Ja cak mislim da necu trebati zimsku vrecu, kod nas je tu u primorju stvarno toplo, jedino ako odemo u gorski ili na platak, al ne vjerujem da cemo to odmah ove godine stici

👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🌷5.2025. (⏳)
💌 mpodrame@gmail.com
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji