Zimske bebe 2021/22 ❄️💙💜

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    aurora12
    01. Studeni 2021. 11:07

Pozdrav svima cure, pogotovo malenoj Evi 👶🏻🥰
    Maso ja sam kasno skuzila da je akcija a na medelu je bilo samo jucer 🙈 Sretno muzu i uzivajte kad dode s posla ❤🎉🎉
    Sad kad krene 11.mjesec samo ce nas svi bombardirati s akcijama, tko ce to prezivjeti 🤣 Ja bi jos dosta toga trebala kupiti do black friday-a, tad mi je 35 tj. pa bi voljela imati sve za rodiliste spremno, mozda ostavim krevetic, autosjedalicu, gnijezdo za tad a cekam i ove dane beba pa cemo vidjeti sto nude. Od necaka cemo naslijediti ergobaby embrace a mislila sam je kupiti, imaju i jane njihaljku koju je prerastao pa ce nam dobro doci.
    Beaa dobro da je sve proslo, pazi se i dalje. Ne znam koliko si tjedana sad, znam da se nesvjestica zna dogoditi u 3. tromjesjecju a i za progesteron uvijek pise da moze dovesti do slabosti. Nadam se da se nece ponoviti ❤
    Ja sam isto natecena negdje od 15,16 tjedana a cini mi se da je sad jos i vise 😁 Prije pregleda depiliram noge i prepone, a ovo sto je osjetljivije muz sredi trimerom. Ne znam je li nuzno da za porod dodem cijela depilirana, ja se nadam da ne jer kad pomislim da ce te dlacice krenuti rasti a sve ce biti osjetljivo strah me neke infekcije ili uraslih dlaka 😤

👷‍♀️👷‍♂️29 g.
    hiper Graves, pcos, trombofilija
    Pokusavamo od 09/2017
    1/2019 Missed ab. (10/6tj.)
    HSG 12/2020
    Prehrana + suplementi 03/2021
    04/2021➕
    💙, sljedeci pregled 23.11.

Alexandraaa90
    01. Studeni 2021. 11:19

Bea jesi se povrijedila???  
    Masa muzu sretan rodjendan 🎂
    Slee ja sam koristila utrogestane vaginalno 6 mjeseci.  I nisam imala nikakvih problema, sad ih pijem (ne pada mi na pamet da tamo dole cackam, ne znam ni da postoji 😂) .  i jedino od kad pijem sto me uspavljuju, nista drugo.  Ali mi je puno bolje piti nego stavljat vaginalno. 
    Moja noc sinoc je bila uzasna.  Nonstop sam mislila da cu se porodit ( iako me nista nije bolilo, ni nista posebno).  U sat vremena sam se 10x probudila i onda sam rekla muzu da mi dan Normabel od 2mg.  Popila sam ga i zaspala, jos sam se budila ali nisam bila u takvom strahu.  I na kraju stvarmo cu morati kako mi je doktorica rekla (priblizavam se tjednima kad sam se prvi put porodila, u 28 tt i sve sta je bilo posle toga...)  da se smirim moracu popiti tableticu.  Inace necu moci prlsihicki izdrzati. 
    E i da jos 99 dana nam je ostalo do termina 💞🙈

"https://lb1f.lilypie.com/oyF1p1.png"

Miraclebaby28
    01. Studeni 2021. 11:21

Slee čestitam na 100tki 🥰
    Beaa samo pažljivo onda, i da puno puno vode treba  tako i ja sebe moram tjerat da pijem 

🧔34
    👩28
    👶💙 N 24.12.2021
    👶 15.02.2024
    Before we had you, we had each other,and now you are here we have EVERYTHING 💙 NOEL💙

• Josipab
    01. Studeni 2021. 11:25

Bea, nadam se da si dobro,uffff,triba paziti s tim padanjem u nesvist,cim kreni neki znakovi treba leci na pod i pricekati da prode
    Drzi se!
    Cure,fala za info o pelenama i tetra pelenama! 🤗
    Lorena, pijem magnezij otpocetka trudnoce,virujem da zbog toga nemam nikakve grceve u maternici (i pijem dosta vode pa i to pomaze),navecer popijem caj od đumbira Al dzaba mi je sve 😅 noge trzaju i ne daju spavati 
    Jadan moj muz sa mnom,kako ja trzam,pušem,otkrićem se,ni on ne spava 😂😂😂😂
    Svima nam se blize termini,bas uzbudljivo 🙊

🙋🏻‍♀️ 29 godina
    🙋🏻 Mm 30 godina
    Oboje pijemo suplemente,ja vitamin D,Omega 3, Solgar Prenatal, on Cink,Selen,vitamin E,astaxantan
    1.Beta 827, 2.Beta 1960, termin za uzv 10.6.
    6+0 imamo srce ❤️
    Termin 4.2.2022. 🥰
    url=https://lilypie.com]

Slee
    01. Studeni 2021. 11:35

Je vi osjecate razliku kad vas bebe lupaju nogama, a kad rukama. Mene nogama gore bas zna isutirati sad vec i prema rebrima, a ruke dolje slabije osjetim, kao da je snazniji u nogama. Ne znam jesam li ja sad to umislila zbog onoga sto mi je moja gon stavila bubu u uho za sakice, ali kao da na drugaciji nacin osjetim kad rukama lupa. Isto osjetim, nije da ne osjetim uopce, ali kao da su udarci njezniji nekako. 

👩🏻‍🏫👨🏼‍💻Oboje ‘89.
    🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
    🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
    🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
    🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
    🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
    🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
    🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
    🌷5.2025. (⏳)
    💌 mpodrame@gmail.com

Slee
    01. Studeni 2021. 11:38

Aleksandra joj, tako mi je zao da se tako osjecas, to je sigurn zbog svega sto si bila prozivjela u prethodnoj trudnoci. Ako treba uzmi uvijek pred spavanje normabel dok ne prodje to razdoblje. Ali znaj da je svaka trudnoca druacija, to sto se prosli put dogodilo nema veze s ovom trudnocom, ova trudnoca ima neku svoju pricu, vjerujem sretniju i duzu 💗💗

👩🏻‍🏫👨🏼‍💻Oboje ‘89.
    🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
    🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
    🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
    🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
    🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
    🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
    🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
    🌷5.2025. (⏳)
    💌 mpodrame@gmail.com

Alexandraaa90
    01. Studeni 2021. 11:42

Slee najvise me pati to sto se skoro desilo isto kao i u prvoj trudnoci.  OK.  Sad imam serklazu i prsten ali valjda cu biti bolje dok ti tjedni prodju.  Bebusku svoju osjetim uredno.  Pa mi on bar da do znanja da je s njim sve dobro.  A to mi je najbitnije ja cu vec nekako izdrzati. 

Jelenko93
    01. Studeni 2021. 11:42

Alexandra grozno je to sa spavanjem i ja loše spavam, stalno se trzam i vrpoljim 🙄 Nisam znala da si imala takvo iskustvo sa ranim porodom😟 Ja u zadnje vrijeme stalno imam neki strah ako me počnu boljet leđa što se dešava u zadnje vrijeme počne mi u glavi šta ako su to trudovi, kad se jako uznojim pa mi i gaćice budu doslovno mokre šta ako je plodna voda i tako ne znam šta mi je🙄 Od sad sam rekla da će mi bit ciljevi od kontrole do kontrole, slijedeća je sa 29+4 kad imam uzv i pregled to računam kao 30 tjedan pa će mi onda bit cilj 34i i tako do kraja, vjerujem da ću kad dođem do 34 bit mirna al ovo sad me ubija🤦‍♀️ Vjerojatno zato što je moja mama mene rodila skoro dva mjeseca prije i neki dan sam čula da mi se kolegica iz osnovne porodila mjesec i nešto prije, jednostavno joj puknuo vodenjak a i njena mama je nju tako rodila, vjerojatno me pere panika🤷‍♀️😒

🙋‍♀️28, epilepsija, Folacin 5mg 🙋‍♂️26
    Dobili zeleno svjetlo od neurologa 5/2021
    Pokušavamo od 5/2021
    + 31.5.2021
    5.7. 9+1 ❤️ kuca, veliki smo 2cm 🤗
    12.7. 12+1 kombinirani probir nizak rizik, veliki smo 5,37 cm, već kažu da sam dečko 🤗💙
    21.9. anomaly scan, po uzv 19+4,300 grama, sve super ali beba se predomislila i curica je 💓🙈
    19.10. 24+2 4D UZV, 518 grama🤗
    25.11. 29+4 UZV 1155 grama🤗

Alexandraaa90
    01. Studeni 2021. 11:52

Jelenko da ja sam se porodila sa 28tt.  Moja beba je zivjela 21 dan.  I sad imam takav strah da je to neopisivo. I ja sam rekla da idemo od kontrole do kontrole.  Na sledecoj kontroli cu biti 29+1. A moj cilj je isto bar 34tt.  I moja mama je mene rodila 2 mjeseca ranije.  I bila na serklazi kao i ja.  Sve isto.  E sad imam Normabele ali ih ne bih svaki dan pila.  Bice ovo pakleni tjedni za mene ali proci ce. 
    Ja sam mislila da sam u prvoj trudnoci negdje pogrijesila i da nisam skontala upozorenja ali sad u ovoj drugoj vidim da upozorenja nema, jer skracivanje cerviksa i otvaranje je bez ikakvih simptoma. 

MissBlue
    01. Studeni 2021. 12:06

Bea jesi okej?
    Ja nemam probleme s nesvjesticom nego sam šeprtlja i toliko puta sam se skoro slomila doma, baš se bojim da ne padnem, a ne mogu si pomoć. 🙄
    -
    Slee ja ne osjećam razliku ruke noge, nekad lupa jače nekad slabije, ali iskreno ne bih znala procijeniti. Imam posteljicu sprijeda pa je možda i do toga. Osjećam jedino razliku kad se premješta tj namješta i kad lupa. 
    Mene malo zabrinjava da li gospon ima mjesta unutra, jer ja ujutro ležećki imam tako mali trbuh, stavim fotku, tu gdje je grbica se bebi smjestio i točno je tvrđe tu, dok je ostatak trbuha mekani. Tu se zapravo i vidi kako je nisko. 
    https://ibb.co/q5dDsyV
    -
    Alexandra probaj stvarno sad pred spavanje kad bude panika uzeti normabel, a ostale dane neke čajeve da se umiriš, barem dok ti tjedni ne prođu. Prouči čaj od melise malo, to ja pijem trenutno. Super da se beba javlja uredno, to i mene uvijek umiri.
    Ja isto brojim dane do pregleda i računam koliko ću tjedana tada biti i odbrojavam. 
    -
    Danas sam punih 28 tjedana. Ne mogu vjerovat da ću sljedeći tjedan ući u 30.tj 😮

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani