Aleksandra joj, tako mi je zao da se tako osjecas, to je sigurn zbog svega sto si bila prozivjela u prethodnoj trudnoci. Ako treba uzmi uvijek pred spavanje normabel dok ne prodje to razdoblje. Ali znaj da je svaka trudnoca druacija, to sto se prosli put dogodilo nema veze s ovom trudnocom, ova trudnoca ima neku svoju pricu, vjerujem sretniju i duzu 💗💗
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🌷5.2025. (⏳)
💌 mpodrame@gmail.com
Slee najvise me pati to sto se skoro desilo isto kao i u prvoj trudnoci. OK. Sad imam serklazu i prsten ali valjda cu biti bolje dok ti tjedni prodju. Bebusku svoju osjetim uredno. Pa mi on bar da do znanja da je s njim sve dobro. A to mi je najbitnije ja cu vec nekako izdrzati.
"https://lb1f.lilypie.com/oyF1p1.png"
Alexandra grozno je to sa spavanjem i ja loše spavam, stalno se trzam i vrpoljim 🙄 Nisam znala da si imala takvo iskustvo sa ranim porodom😟 Ja u zadnje vrijeme stalno imam neki strah ako me počnu boljet leđa što se dešava u zadnje vrijeme počne mi u glavi šta ako su to trudovi, kad se jako uznojim pa mi i gaćice budu doslovno mokre šta ako je plodna voda i tako ne znam šta mi je🙄 Od sad sam rekla da će mi bit ciljevi od kontrole do kontrole, slijedeća je sa 29+4 kad imam uzv i pregled to računam kao 30 tjedan pa će mi onda bit cilj 34i i tako do kraja, vjerujem da ću kad dođem do 34 bit mirna al ovo sad me ubija🤦♀️ Vjerojatno zato što je moja mama mene rodila skoro dva mjeseca prije i neki dan sam čula da mi se kolegica iz osnovne porodila mjesec i nešto prije, jednostavno joj puknuo vodenjak a i njena mama je nju tako rodila, vjerojatno me pere panika🤷♀️😒
🙋♀️28, epilepsija, Folacin 5mg 🙋♂️26
Dobili zeleno svjetlo od neurologa 5/2021
Pokušavamo od 5/2021
+ 31.5.2021
5.7. 9+1 ❤️ kuca, veliki smo 2cm 🤗
12.7. 12+1 kombinirani probir nizak rizik, veliki smo 5,37 cm, već kažu da sam dečko 🤗💙
21.9. anomaly scan, po uzv 19+4,300 grama, sve super ali beba se predomislila i curica je 💓🙈
19.10. 24+2 4D UZV, 518 grama🤗
25.11. 29+4 UZV 1155 grama🤗
Jelenko da ja sam se porodila sa 28tt. Moja beba je zivjela 21 dan. I sad imam takav strah da je to neopisivo. I ja sam rekla da idemo od kontrole do kontrole. Na sledecoj kontroli cu biti 29+1. A moj cilj je isto bar 34tt. I moja mama je mene rodila 2 mjeseca ranije. I bila na serklazi kao i ja. Sve isto. E sad imam Normabele ali ih ne bih svaki dan pila. Bice ovo pakleni tjedni za mene ali proci ce.
Ja sam mislila da sam u prvoj trudnoci negdje pogrijesila i da nisam skontala upozorenja ali sad u ovoj drugoj vidim da upozorenja nema, jer skracivanje cerviksa i otvaranje je bez ikakvih simptoma.
Bea jesi okej?
Ja nemam probleme s nesvjesticom nego sam šeprtlja i toliko puta sam se skoro slomila doma, baš se bojim da ne padnem, a ne mogu si pomoć. 🙄
-
Slee ja ne osjećam razliku ruke noge, nekad lupa jače nekad slabije, ali iskreno ne bih znala procijeniti. Imam posteljicu sprijeda pa je možda i do toga. Osjećam jedino razliku kad se premješta tj namješta i kad lupa.
Mene malo zabrinjava da li gospon ima mjesta unutra, jer ja ujutro ležećki imam tako mali trbuh, stavim fotku, tu gdje je grbica se bebi smjestio i točno je tvrđe tu, dok je ostatak trbuha mekani. Tu se zapravo i vidi kako je nisko.
https://ibb.co/q5dDsyV
-
Alexandra probaj stvarno sad pred spavanje kad bude panika uzeti normabel, a ostale dane neke čajeve da se umiriš, barem dok ti tjedni ne prođu. Prouči čaj od melise malo, to ja pijem trenutno. Super da se beba javlja uredno, to i mene uvijek umiri.
Ja isto brojim dane do pregleda i računam koliko ću tjedana tada biti i odbrojavam.
-
Danas sam punih 28 tjedana. Ne mogu vjerovat da ću sljedeći tjedan ući u 30.tj 😮
Luu popit cu sad cim osjetim da nisam dobro. Ali ja sam kao veliki protivnik lijekova, ja pijem kad bas vise ne mogu izdrzati. Super za punih 28 to je vec neki uredan broj ❤
Josipa ja uzela pampers permium care velicinu 1 samo jedan paket on je od 2-5 kg ja mislim i uzela sam 2 paketa velicine 2 do 8 kg ja mislim bili su sad u bipi 2 +1 gratis :)
Beaa pazi se ❤️
👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g
12/2020 missed 6tt
Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
12.07.2022. ➕
Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀
Curke, slozila sam si nekakav okvirni popis sta trebam kupiti/neke stvari mi vjerojatno ne trebaju ali ih zelim... Za neke imam vec favorite za neke samo znam da zelim al dobrososao je svaki savijet ako vam se nesto pokazalo beskorisno ili ako vas je nesto odusevilo. Vece stvari planiram sad kroz 11mj hvatat na nadam se popustima (ako ih ne bude morat cu kredit dici 🤣). Robicu i manje stvari cu naknadno.
Krevetic i komodu imam vec. A evo popis mojih zelja:
Kolica +jaje, podloga za previjanje (ideje dobrodosle), posteljina, vrtuljak za krevetic, baby monitor (ideje dobrodosle), nosiljka (baby tula ili ergo??), vreca zimska za kolica (ideja dobrodosla), ljuljacka (favorit za sada nuna), gnijezdo (ideja dobrodosla), kadica, izdajalica (obicna ili elektricna???)
Tetre, vreca spavanje, robica i kozmetika mi spadaju pod "sitne stvari" sto ne moram online narucivat mogu uvijek i u malom gradu naci ako nista pa to pustam za kasnije.
Svaki savijej je dobrodosao pogotovo ako sam nesto zaboravila stavit na popis ili ideje za marku koju odabrati. ❤️
Zelim vam svima da se odmorite danas ionako nije za nista drugo nego izlezavat se na kaucu cijeli dan 💜💙
👶 - 2011.
Papa, brisevi, kks - 01/2021 ✅
👼 - 16tt inducirani+ kiretaza - 04/2021
➕ 06/21
08/21 Nipt uredan 💗
Cure jel koja narucivala tetrice sa studio nova? Na svakom shopu skoro imam premalo da bude fostava besplatna 🙄
https://lmtf.lilypie.com/apYfp2.png
Masa sretan rodendan muzu
Beaa nadam se da si sada dobro
Josipa najmanji broj za terminske bebe je 1, a ako je nedonosce onda ide 0
Slee cestitam na stotki... ja ne osjetim razliku rukice i noge, mozda zato sto imam makca koji ce se garant baviti borilackim vjestinama 😂
Aleksandra cestitke na dolasku na dvoznamenkaste brojeve, zao mi je sto se tako osjecas, ali ovog puta ste ti i doktori naoravili sve da sprijecite prerani porod
Luu cestitam na punom tjednu
👩 23
👱♂️ 25
👧 3
👶 13.12.
Sortiraj odgovore
Najstariji