https://ibb.co/qjjtQWg Evo moje😍
🙎♀️34 neprohodni jajovodi🧔35sve ok
1.ivf postupak:Poliklinika Škvorc
11.01.21.stimulirani protokol
22.01.21.punkcija folikula(5 folikula-6jajnih stanica)
27.01.21.Et-1 blastocista
08.02.21. Procurila😥
2.ivf postupak-Pol. Škvorc
09.05.21. aspiracija (8 jajnih stanica)
12.05.21. Et-(2 zametka vracena 8-stanična) Imamo jednu 🐧 blastocistu
24.5.21. Beta.... 12.dan-437,9
26.05.21.Beta...14.dan-906,9🙏
10.06.21. Prvi uzv🙏🙏https://lbdm.lilypie.com/6GtSp2.png
Hvala vam cure svima. Stvarno sa ovim nasim forumom je puno lakse ❤😍
Tu smo jedna za drugu ❤️
Lucija 16.12.2021.💗
Aleksandraaa90 sve ce ovaj put biti ok vidjet ces, mnogo mi je zao sto si prosla tako strasnu stvar ali ovaj put su i doktori uradili sve da do toga ne dodje pokusaj misliti pozitivno znam da ti je tesko.
Pelene sam uzela Babylove 2 mozda uzmem i 1.
Danas sam isto losa kao sinoc tijelo kao da nije moje ne znam jesu li ovo hormoni al imam osjecaj da su mi sve kosti omeksale nemam snage ni u rukama ni nogama, u wc sam danas isla precesto beba jako pritisce prema dole. Pregled je ove sedmice pa se nadam da beba nije pozurila bar jos 3 tjedna da izdrzi ☹️
boy 💙🌍
Nelanr brzo ce i pregled i sigurna sam da ce bebica jos bar tri tjedna ma i duze biti unutra, ne brini! Pritisak u tvojim tjednima je stvarno normalan, ipak je to vec konkretna tezina bebice
Aleksandra tu smo jedna za drugu, meni stvarno puno pomaze tu s vama tipkati 💗
Leoni ma kakva trbusina, ja vidim samo slatku kucicu za bebu 💗
Lorena ajme slavoooonijaaa, ja cijelo vrijeme mislim da si ti negdje dolje juznije! Elodie vrece su i meni najljepse
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🍬5.2025. (⏳) 💌 mpodrame@gmail.com
Lorena ja se dvoumim za vrtuljak i baby gim izmedu mamas & papas i done by deer. I za ogradicu i gnijezdo dal uzet dada i roco ili njesto drugo.
Slee vreca je super jos ako se tako prosiruje do 4.god sigurno je isplativa. Ja sam kolica upikirala mamas i papas occaro.
Sto se udaraca tice ja sam nesto iza vas svih pa nije tako jako jos al mislim da oni jaci udarci su ipak nogom ili kad se skroz preokrene a blazi rukicama.
👶 - 2011.
Papa, brisevi, kks - 01/2021 ✅
👼 - 16tt inducirani+ kiretaza - 04/2021
➕ 06/21
08/21 Nipt uredan 💗
Nelanr brzo ce i pregled i sigurna sam da ce bebica jos bar tri tjedna ma i duze biti unutra, ne brini! Pritisak u tvojim tjednima je stvarno normalan, ipak je to vec konkretna tezina bebice
Aleksandra tu smo jedna za drugu, meni stvarno puno pomaze tu s vama tipkati 💗
Leoni ma kakva trbusina, ja vidim samo slatku kucicu za bebu 💗
Lorena ajme slavoooonijaaa, ja cijelo vrijeme mislim da si ti negdje dolje juznije! Elodie vrece su i meni najljepse
Eee, Dalmatinka udana u Slavoniju 😂😵
Mislim da ce ti one sad bit na Black fridey-u na snizenju. Prija mi je lani sebi tako kupila, sa 1100 kn na tipa 650. Nije malo... Pa sa čekaj...
Mene isto vi cure spasite, nekako mi dan prije prođe, i savjeti, ma sve.... Ne znam Vas, osim Aleksandre, a ka da vas znam dugo❤️❤️❤️❤️
08.02.21. Procurila😥
Lorena ja se dvoumim za vrtuljak i baby gim izmedu mamas & papas i done by deer. I za ogradicu i gnijezdo dal uzet dada i roco ili njesto drugo.
Slee vreca je super jos ako se tako prosiruje do 4.god sigurno je isplativa. Ja sam kolica upikirala mamas i papas occaro.
Sto se udaraca tice ja sam nesto iza vas svih pa nije tako jako jos al mislim da oni jaci udarci su ipak nogom ili kad se skroz preokrene a blazi rukicama.
Mamas & papas isto imaju odlične stvari😍 u svijetu beba sam nasla 2 vrtuljak Natur. Odlični su, baci oko. Al me najviše vuče ovaj Done by deer, i to morski, sa ribicama ❤️ ja za ogradu od kreveta sam nasla na Facebook - u jednu stranicu, bas mi se svidilo kako rade. Mislim da cu to narucit. Noly baby handmade....
08.02.21. Procurila😥
Evo bas gledam na hajdi. Hr ima puno izbora od done by deer i mislim si mozda niti ne radit nepotreban stres sta odabrati nego na black friday uzet sve online na istoj stranici (gnijezdo, baby gim, tetre, vreca za spavanje, posteljina, dekica, plisanca kojeg, vrtuljak)... Ionako mi je sve preslatko a imaju dosta tih neutralnih i pastelnih boja koje se meni svidaju. Iako je curica ne bi ju odmah u roza. Ja nisam od tih roza nijansi.. Jednog dana kad bude sama trazila moze sad dok ja biram nek bude neutralno 🤣
👶 - 2011.
Papa, brisevi, kks - 01/2021 ✅
👼 - 16tt inducirani+ kiretaza - 04/2021
➕ 06/21
08/21 Nipt uredan 💗
Evo bas gledam na hajdi. Hr ima puno izbora od done by deer i mislim si mozda niti ne radit nepotreban stres sta odabrati nego na black friday uzet sve online na istoj stranici (gnijezdo, baby gim, tetre, vreca za spavanje, posteljina, dekica, plisanca kojeg, vrtuljak)… Ionako mi je sve preslatko a imaju dosta tih neutralnih i pastelnih boja koje se meni svidaju. Iako je curica ne bi ju odmah u roza. Ja nisam od tih roza nijansi.. Jednog dana kad bude sama trazila moze sad dok ja biram nek bude neutralno 🤣
Pa eto, lipo napraviš tako. Il bar na 2 stranice. Opet je lakše. Ako znaš šta želiš naravno. Ni ja nisam za rozo, lila , crveno itd... Više sam za neutralan tonove, pa tako sve i kupujem. Od robice do namještaja....
08.02.21. Procurila😥
Anameri čestitam! 🥰🥳 Dobrodošla Eva ❤ Želim ti brzi oporavak i da ste što prije doma!
Slee čula sam za dr. Skuncu, i dobro i loše. Žao mi je da ti otvara paranoje. A kako je situacija kod nas s gin. stvarno je teško naći nekoga za kojeg stoji samo dobar glas.
Ja mog mališu baš osjetim kad udara nogama i rukama, ali uglavnom zato jer je sad zauzeo taj položaj s glavom dolje, guza mu je prema lijevoj strani, a noge na desnoj...i baš voli stepati i laktariti se oko mog pupka. Ponekad nogice digne malo višlje...e onda je veselo kad udara u rebra 😅
💙👶 07.12.
Sortiraj odgovore
Najstariji