Zimske bebe 2021/22 ❄️💙💜

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Slee
    01. Studeni 2021. 16:17

Slee Skunca ima svoje i dobre i lose strane svakako. Dobro je sto je stvarno detaljna, ima super uzv, a onda s druge strane bas zbog toga zna nekada pretjerivati i nisam prva kojoj je tako na temelju ultrazvuka stvaila neku bubicu u uho. No dobro, mislim da se necu sad zadnje tromjesecje seliti, ali cu je upozoriti da mi vise ne govori nista u sto nije sigurna jer me te njezine pretpostavke onda sludjuju

👩🏻‍🏫👨🏼‍💻Oboje ‘89.
    🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
    🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
    🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
    🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
    🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
    🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
    🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
    🍬5.2025. (⏳)

Slee
    01. Studeni 2021. 16:18

Jesam ja to upravo samu sebe uspjela tegirati 😂😂😂 mozak baj baj. Jana, mislila sam na tebe, ne na sebe 😂😂😂

👩🏻‍🏫👨🏼‍💻Oboje ‘89.
    🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
    🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
    🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
    🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
    🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
    🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
    🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
    🍬5.2025. (⏳)

Birdy 🧚🏻
    01. Studeni 2021. 16:40

Slee svaki dan me uspijes nasmijati nekom izjavom 😂
    Aleksandra sve smo bas uz tebe, i nije lako priblizavati se tim tjednima 🙏 Drzi se jos malo i uz normabel ako treba - samo da ne mislis na proslo iskustvo. 💗
    Leoni jao i meni je okretanje postalo komaa, sva uzdisem, sve bolii, i trtica i trbuh napet..
    Tako sam i ja ove noci mislila da cu ic roditi - mislim da su nas Anameri i Eva malo uzdrmale 🥰😁
    Josipab pridruzujem se fanu Lycon depil, samo kak sad idem svaki tjedan na preglede, uopce ne znam kada da se narucim - taman sada krenule rasti polako 🙈
    Mislim da cu oko 38.tjedna pa sam mirna.
    I moj muz uzeo Xiaomi kameru 👍
    Danas sam se primila peglanja na veliko, sutra ujutro u shopping svega sto jos nemam.. nema vise zezancije 😅

👱‍♀️ 38
    06/20 spontani 8tt (saznala u 12tt), medikamentozno+kiretaza
    03/21 ➕
    Termin 27.11.2021. 💞

LadyD
    01. Studeni 2021. 16:50

anameri

Drage moje trudnice, kao što smo svi pretpostavljali- rodila sam prva😃
    Porod i sve što je slijedilo se odvilo na brzinu. Par dana prije sam stalno morala na nuždu broj 2, a od sinoć mi se pojavio i neki ljepkavi prozirni iscjedak u veeeelikim količinama. Zaspala sam oko 1 da bi me u 7 probudili trudovi te sam osjetila da mi nešto curi u gaćama i brzo sam otišla do wc-, skinula gaće i to je pljusnilo. Ja sam prvo skuhala kofi i otišla probuditi muža i onda su krenuli trudovi na svakih tipa 7 min. Ja sam se jos htjela i otuširati, ali mi muž nije dao 😂😂 te smo se uputili za Petrovu. Dođem tamo, već me šibaju trudovi pravo, a tamo nam kažu da je rodilište full zatvoreno zbog covid pozitivne pacijentice te nas upute za Merkur. Tu sam išla na ctg i onda me neka draga dr.pregledala i rekla da sam skoro skroz otvorena i idemo u box, nema vreemena za klistir. U boxu su mi dali malo dripa i u 9:15 se rodila moja buca Eva. Ima 3410 g i 50 cm je dugačka. Doktor koji je bio na pregledu je isto bio okej, a babica predobra. Malo su me ipak recnuli pa me to sad jako boli i peče, ali dobro.😭
    Ako imate kakvih pitanja u vezi poroda ili bolnice, tu sam❤️

Evo citam i placem i nevjerujem pa sam opet ispocetka citala... tako mi je drago da nam je prva bebica stigla. 💗 Dobrodosla nam Eva! 🍾🍾🍾🍾🍾💗💗💗💗💗😍😍😍😍 Svu srecu i zdravlje ovog svjeta ti zelim od srca i da izrastes u jednu predivnu zenicu punu snage i hrabrosti kao sto je i tvoja majka 😘 malo budi zlocesta da mamica dobije rogove i onda se mazi puno 😉 nek ti svaki korak bude popracen poljupcima i potporom kroz citav zivot 😘💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗 
    Anameri cestitam ti od srca na predivnoj kceri i zelim ti sto brzi oporavak i da uzivas u svom blagu dok god ti srce kuca 😘💗💗💗💗💗💗

👦 42👧40
    👨 💙20
    💗👱 2
    ➕️05.02.

jelenas
    01. Studeni 2021. 16:54

Jao cure, kad sam vidjela koliko stranica imam za pročitati bila sam uvjerena da je još netko rodio 😂😂 Zaspala sam s malom pa odvalile 2,5h.
    Samo brzinski za vreće- vjerujte mi da vam neće trebati do 4. godine. Mi smo vreću koristili za novorođenče, dakle prvu zimu i kasnije oko 1. rođendana. To je to! Od 2. godine je išla u skafander, a odonda više i nije u kolicima. Mi konkretno imamo Jane Convert, ali mislim da njih više ne prodaju. 
    Slee ja razlikujem isto pokrete bebe. Eh sad dal su ruke ili noge i glava ili što, ne znam, ali neki su skroz iznutra i lagani, a neki su ubitačni. Inače je moja beba postala jako, ali JAKO aktivna. Dakle, još u 19tt sam se strašila jer ju ne osjetim, a sad je toliko aktivna da ja nekad moram sjest ili leć i probat je umiriti 😂 
    Nadam se da ste imale sve lijepe vikende, jedva čekam iskreno da nam sutra krene tjedan i naši pregledi i izvještaji ❤️

👩🏻 33 👨🏻33
    👧🏻 11/2018.
    👼🏼 curica missed ab. 20tt 01/2021
    PAI 1 4G/5G
    ➕ 06/2021
    termin 18.2.2022. 🌈
    stiže nam curica 💕

Jelenko93
    01. Studeni 2021. 17:10

Cure jel se vi dosta znojite među nogama🤔🤣
    Znači nekad me uhvati da mislim da mi nešto curi jer mi gaćice znaju bit baš ono skroz vlažne/mokre i danas idem baš često piškit 🤷‍♀️ Ima dana kad idem više i kad idem manje al danas baš stalno 

🙋‍♀️28, epilepsija, Folacin 5mg 🙋‍♂️26
    Dobili zeleno svjetlo od neurologa 5/2021
    Pokušavamo od 5/2021
    + 31.5.2021
    5.7. 9+1 ❤️ kuca, veliki smo 2cm 🤗
    12.7. 12+1 kombinirani probir nizak rizik, veliki smo 5,37 cm, već kažu da sam dečko 🤗💙
    21.9. anomaly scan, po uzv 19+4,300 grama, sve super ali beba se predomislila i curica je 💓🙈
    19.10. 24+2 4D UZV, 518 grama🤗
    25.11. 29+4 UZV 1155 grama🤗

• piba7
    01. Studeni 2021. 17:29

Jelenko93

Cure jel se vi dosta znojite među nogama🤔🤣
    Znači nekad me uhvati da mislim da mi nešto curi jer mi gaćice znaju bit baš ono skroz vlažne/mokre i danas idem baš često piškit 🤷‍♀️ Ima dana kad idem više i kad idem manje al danas baš stalno

Ja se stalno znojim tako i izluduje me to jer isto tako stalno mislim da mi curi plodna voda.
    I danas isto imam posebno jaki pritisak na mjehur.

Jelenko93
    01. Studeni 2021. 17:34

Nadam se da je to samo takav dan, osjećam i na desnoj strani trbuha, dolje niže da kada malo pritisnem ma malo zaboli, neugodno, možda se beba tako namjestila pa pritišće mjehur🙄

🙋‍♀️28, epilepsija, Folacin 5mg 🙋‍♂️26
    Dobili zeleno svjetlo od neurologa 5/2021
    Pokušavamo od 5/2021
    + 31.5.2021
    5.7. 9+1 ❤️ kuca, veliki smo 2cm 🤗
    12.7. 12+1 kombinirani probir nizak rizik, veliki smo 5,37 cm, već kažu da sam dečko 🤗💙
    21.9. anomaly scan, po uzv 19+4,300 grama, sve super ali beba se predomislila i curica je 💓🙈
    19.10. 24+2 4D UZV, 518 grama🤗
    25.11. 29+4 UZV 1155 grama🤗

MissBlue
    01. Studeni 2021. 17:37

Odmah mi je lakše kad vidim da nije samo meni takav trbuh. 🤣 Već sam se zabrinula da malac nema mjesta nutra. Bitno da je njemu udobno, kako god smiješno izgledalo izvana. 😅
    -
    Leoni to samo ležeći tak izgleda, čim ustanem to izgleda ovak https://ibb.co/QcNrpv8 😅
    -
    Ja sam ovo ugledala danas u lidlovom katalogu igračaka, https://ibb.co/fpyYHZJ
    Pa ako koja traži takav drveni luk za bebe, od 16.12. će biti u lidlu. 😊
    -
    Ja sam planirala čim prije pokupovat u ljekarni stvari da imam spremno za torbu za rodilište, već sam dosta toga uzela u dmu, ali za bebu i mene još neke sitnice. Sreća da smo od ostalih stvari kupovali stalno po malo. Za sad imamo krevetić s madracom (Kretex), kolijevku s madracom (madrac iz kretexa, kolijevka stara), prematalicu s podlogom (ikea), kadicu (dobila), hrpu odjeće 56 vel., te par kompleta 62, tetra pelene (dobila) ali planiram kupiti još par komada sad na sajmu mama beba i trudnica, kao i plahte na gumicu i ogradicu za krevetić, ručnike raznih veličina sam uzela po akcijama kad su bile, od sutra će u lidlu biti oni s kapuljačom ful jeftino https://ibb.co/xfrL9TX pa se isplati uzeti, ja ću uzeti i piđamicu ovu pokraj. Vidi se da volim lidl. 😅 To je sve što mi pada na pamet bez da se dižem iz kreveta provjeravat što točno imamo. 🤣

Leoni
    01. Studeni 2021. 17:46

Luu ma zgodnica si svakako 🥰😍 
    Moje noge kao balvani 😅 

ET dve blastice (jedna bez ploda, druga nasa devojcica 👸🏻)
    Nepravilno dupliranje bete.
    Nifty+Anomaly uredni

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.