Zimske bebe 2021/22 ❄️💙💜

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Maša🤰🏼
    01. Studeni 2021. 07:26

Oh no lorena vise nije akcija 🙈

👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g

12/2020 missed 6tt
    Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
    12.07.2022. ➕
    Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀

tierra
    01. Studeni 2021. 08:05

anameri

Drage moje trudnice, kao što smo svi pretpostavljali- rodila sam prva😃
    Porod i sve što je slijedilo se odvilo na brzinu. Par dana prije sam stalno morala na nuždu broj 2, a od sinoć mi se pojavio i neki ljepkavi prozirni iscjedak u veeeelikim količinama. Zaspala sam oko 1 da bi me u 7 probudili trudovi te sam osjetila da mi nešto curi u gaćama i brzo sam otišla do wc-, skinula gaće i to je pljusnilo. Ja sam prvo skuhala kofi i otišla probuditi muža i onda su krenuli trudovi na svakih tipa 7 min. Ja sam se jos htjela i otuširati, ali mi muž nije dao 😂😂 te smo se uputili za Petrovu. Dođem tamo, već me šibaju trudovi pravo, a tamo nam kažu da je rodilište full zatvoreno zbog covid pozitivne pacijentice te nas upute za Merkur. Tu sam išla na ctg i onda me neka draga dr.pregledala i rekla da sam skoro skroz otvorena i idemo u box, nema vreemena za klistir. U boxu su mi dali malo dripa i u 9:15 se rodila moja buca Eva. Ima 3410 g i 50 cm je dugačka. Doktor koji je bio na pregledu je isto bio okej, a babica predobra. Malo su me ipak recnuli pa me to sad jako boli i peče, ali dobro.😭
    Ako imate kakvih pitanja u vezi poroda ili bolnice, tu sam❤️

Ajmeeee, anameri, čestitaaaammmm!!!
    Ja ne mogu vjerovati da je krenulo, najezila sam se sva kad sam ovo procitala 😂
    Dobro nam dosla mala Eva, nasa prva 🥰
    Svaka cast kako si ti to odradila, i jos kuhala kavu kad je voda iscurila 😅😅😅
    Drago mi je da ti je na Markuru bilo sve ok i da si zadovoljna. I ja cu tamo rodit ako ne bude situacija ko ova tvoja 🤷‍♀️
    Napisi nam sto ti je od stvari trebalo, cekam samo da mi se osuse spavacice da mogu spremit torbu.

Cestitam, cestitam, cestitam! Imam sad 100 pitanja i bas sam uzbudena, sorry :)
    Mazite se puno i mirisite i uzivajte u svom malo smotuljku srece!

👧🏻33👨🏻33
    👶🏻Amelie 12.12.2021. ❤

CiribiribelaMare
    01. Studeni 2021. 08:20

Anameri čestitaaaam, dobrodošla bebice! Brz oporavak ti želim. 😘😘

Beaa
    01. Studeni 2021. 09:10

Dobro jutro, ja sam sinoc pala u hodniku, bila žedna i odjednom mi došlo loše i samo sam se unesvijestila. Suprug se bas bio prepao, to je vjerojatno zbog progestana jer on izaziva depresiju, glavobolje jer se bas osjećam loše svaki put nakon sto stavim sebi tabletu. Dva dana ju nisam bila stavljala i bila sam super. Suprug sugerira da prestanem koristiti, ja se bojim i tako. Nadam se da je vama noć bila bolja nego meni. 

• Josipab
    01. Studeni 2021. 09:22

Jutro drage moje, nadam se da ste spavale bolje od mene.klasika,nesanica plus sindrom nemirnih nogu,na rubu sam da si amputiran listove 😎😎
    Sta se tice “gospođe” dole,osjecam da se povećala hahahah i da je otecena,sta se boje tice-morat cu pitat mužića ili kozmetičarku 😂😂😂 mene je spasila lycon depilacija,svako 3 tjedna,zena me cilu počupa u po ure i mirna sam. Toplo preporucam svima 😊🤗
    Pozdrav nasoj prvoj mamici i bebici,posalji nam sliku kad dodes sebi da se malo divimo tom curetku 🥰🥰
    Imate preporuku za tetra pelene? 😊 cekamo i dalje crni petak?😄 
    Sta se pelena tice,zna li netko koliko paketa da uzmem najmanjeg broja?i sta je najmanji broj?😂😂😂
    Jao,kakva pitanja,bas sam invalid 😂😂

🙋🏻‍♀️ 29 godina
    🙋🏻 Mm 30 godina
    Oboje pijemo suplemente,ja vitamin D,Omega 3, Solgar Prenatal, on Cink,Selen,vitamin E,astaxantan
    1.Beta 827, 2.Beta 1960, termin za uzv 10.6.
    6+0 imamo srce ❤️
    Termin 4.2.2022. 🥰
    url=https://lilypie.com]

freya_444
    01. Studeni 2021. 09:29

Jutroooo 🌞🌞
    Beaa, jooj nadam se da si dobro i da se nisi ozlijedila 😔🤞

Lucija 16.12.2021.💗

freya_444
    01. Studeni 2021. 09:32

Josipab

Jutro drage moje, nadam se da ste spavale bolje od mene.klasika,nesanica plus sindrom nemirnih nogu,na rubu sam da si amputiran listove 😎😎
    Sta se tice “gospođe” dole,osjecam da se povećala hahahah i da je otecena,sta se boje tice-morat cu pitat mužića ili kozmetičarku 😂😂😂 mene je spasila lycon depilacija,svako 3 tjedna,zena me cilu počupa u po ure i mirna sam. Toplo preporucam svima 😊🤗
    Pozdrav nasoj prvoj mamici i bebici,posalji nam sliku kad dodes sebi da se malo divimo tom curetku 🥰🥰
    Imate preporuku za tetra pelene? 😊 cekamo i dalje crni petak?😄
    Sta se pelena tice,zna li netko koliko paketa da uzmem najmanjeg broja?i sta je najmanji broj?😂😂😂
    Jao,kakva pitanja,bas sam invalid 😂😂

Žao mi je što ti je noć bila tako luda ,😔 odmori se tijekom dana...
    Ja sam tetre uzimala posvuda, al Ethereal tetrice su mi super naprimjer ☺️
    Za pelenice ja sam uzela newborn Bella happy baby, one idu od 2-5kg, al sam uzela i dvojku koja ide od 3-6kg. Imam i pampers premium malecke one za početak tako da ćemo vidjeti :)

Lucija 16.12.2021.💗

Slee
    01. Studeni 2021. 09:34

Sretan rodjendan Masinim muzuu 🎉🎉 moj ima u srijedu! U devetom je dosta nas imalo rodjendan, a za muzeve sam skuzila vec par da su imali sad pred malo ili ce imati, to kao da smo se dogovorili 😂
    Tierra sad gledam i tvoj potpis, bome si i ti blizuuu! 
    Bea ajmeee, jesi se ozlijedila? Ja sam s utrogestana presla na duphaston oralno i preporodila se! 
    Josipa hahahahaha ajme ti ko ja, ja isto to nista ne znam. Ja bila zapisala pelene 0 pa su mi rekli da je to za nedonoscad 😀 pretpostavljam da je jedinica onda najmanja. Tetre sam ja dobila preporuku za tetre od muslina u etherealu. Cekamo crni petak 😂

👩🏻‍🏫👨🏼‍💻Oboje ‘89.
    🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
    🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
    🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
    🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
    🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
    🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
    🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
    🌷5.2025. (⏳)
    💌 mpodrame@gmail.com

Slee
    01. Studeni 2021. 09:35

Ajmeeee ja danas na 100 danaaaa!!!

👩🏻‍🏫👨🏼‍💻Oboje ‘89.
    🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
    🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
    🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
    🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
    🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
    🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
    🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
    🌷5.2025. (⏳)
    💌 mpodrame@gmail.com

Leoni
    01. Studeni 2021. 09:43

Masa srecan rodjendan dragom 🥳🥳 proslavite ga u sreci i miru! 
    Beaa ajoj jesi se povredila ili samo ona slabost??? 
    Ja nisam imala nikakvih nuspojava od tableta, a koristila sam ih u ogromnim kolicinama na pocetku, ja sad imam pospanost i slabost, ali verovatno zbog anemije 🤷🏻‍♀️
    Nemoj sama prestajati sa terapijom, mozda je najbolje da se savetujes sa dr prvo.
    Josipa ja sam uzela Pameprs baby dry 1 (2 paketa) i Pampers Premium 1 (jedno pakovanje), pelene imam oko 20 komada, narucila na Amazon i super su.

Moja noc bila mirna kojim cudom, ali kako vidim sve vas je vise sa nesanicama, sto i mene hvata cesto... 

ET dve blastice (jedna bez ploda, druga nasa devojcica 👸🏻)
    Nepravilno dupliranje bete.
    Nifty+Anomaly uredni

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani