Zimske bebe 2021/22 ❄️💙💜

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    freya_444
    01. Studeni 2021. 09:29

Jutroooo 🌞🌞
    Beaa, jooj nadam se da si dobro i da se nisi ozlijedila 😔🤞

Lucija 16.12.2021.💗

freya_444
    01. Studeni 2021. 09:32

Josipab

Jutro drage moje, nadam se da ste spavale bolje od mene.klasika,nesanica plus sindrom nemirnih nogu,na rubu sam da si amputiran listove 😎😎
    Sta se tice “gospođe” dole,osjecam da se povećala hahahah i da je otecena,sta se boje tice-morat cu pitat mužića ili kozmetičarku 😂😂😂 mene je spasila lycon depilacija,svako 3 tjedna,zena me cilu počupa u po ure i mirna sam. Toplo preporucam svima 😊🤗
    Pozdrav nasoj prvoj mamici i bebici,posalji nam sliku kad dodes sebi da se malo divimo tom curetku 🥰🥰
    Imate preporuku za tetra pelene? 😊 cekamo i dalje crni petak?😄
    Sta se pelena tice,zna li netko koliko paketa da uzmem najmanjeg broja?i sta je najmanji broj?😂😂😂
    Jao,kakva pitanja,bas sam invalid 😂😂

Žao mi je što ti je noć bila tako luda ,😔 odmori se tijekom dana...
    Ja sam tetre uzimala posvuda, al Ethereal tetrice su mi super naprimjer ☺️
    Za pelenice ja sam uzela newborn Bella happy baby, one idu od 2-5kg, al sam uzela i dvojku koja ide od 3-6kg. Imam i pampers premium malecke one za početak tako da ćemo vidjeti :)

Lucija 16.12.2021.💗

Slee
    01. Studeni 2021. 09:34

Sretan rodjendan Masinim muzuu 🎉🎉 moj ima u srijedu! U devetom je dosta nas imalo rodjendan, a za muzeve sam skuzila vec par da su imali sad pred malo ili ce imati, to kao da smo se dogovorili 😂
    Tierra sad gledam i tvoj potpis, bome si i ti blizuuu! 
    Bea ajmeee, jesi se ozlijedila? Ja sam s utrogestana presla na duphaston oralno i preporodila se! 
    Josipa hahahahaha ajme ti ko ja, ja isto to nista ne znam. Ja bila zapisala pelene 0 pa su mi rekli da je to za nedonoscad 😀 pretpostavljam da je jedinica onda najmanja. Tetre sam ja dobila preporuku za tetre od muslina u etherealu. Cekamo crni petak 😂

👩🏻‍🏫👨🏼‍💻Oboje ‘89.
    🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
    🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
    🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
    🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
    🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
    🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
    🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
    🌷5.2025. (⏳)
    💌 mpodrame@gmail.com

Slee
    01. Studeni 2021. 09:35

Ajmeeee ja danas na 100 danaaaa!!!

👩🏻‍🏫👨🏼‍💻Oboje ‘89.
    🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
    🌷5.2025. (⏳)
    💌 mpodrame@gmail.com

Leoni
    01. Studeni 2021. 09:43

Masa srecan rodjendan dragom 🥳🥳 proslavite ga u sreci i miru! 
    Beaa ajoj jesi se povredila ili samo ona slabost??? 
    Ja nisam imala nikakvih nuspojava od tableta, a koristila sam ih u ogromnim kolicinama na pocetku, ja sad imam pospanost i slabost, ali verovatno zbog anemije 🤷🏻‍♀️
    Nemoj sama prestajati sa terapijom, mozda je najbolje da se savetujes sa dr prvo.
    Josipa ja sam uzela Pameprs baby dry 1 (2 paketa) i Pampers Premium 1 (jedno pakovanje), pelene imam oko 20 komada, narucila na Amazon i super su.

Moja noc bila mirna kojim cudom, ali kako vidim sve vas je vise sa nesanicama, sto i mene hvata cesto... 

ET dve blastice (jedna bez ploda, druga nasa devojcica 👸🏻)
    Nepravilno dupliranje bete.
    Nifty+Anomaly uredni

Leoni
    01. Studeni 2021. 09:46

Slee cestitam na stotki 😍🥳💪🏻 Sad krece da pda polako! 

ET dve blastice (jedna bez ploda, druga nasa devojcica 👸🏻)
    Nepravilno dupliranje bete.
    Nifty+Anomaly uredni

• Lorena3009
    01. Studeni 2021. 09:49

Beaa

Dobro jutro, ja sam sinoc pala u hodniku, bila žedna i odjednom mi došlo loše i samo sam se unesvijestila. Suprug se bas bio prepao, to je vjerojatno zbog progestana jer on izaziva depresiju, glavobolje jer se bas osjećam loše svaki put nakon sto stavim sebi tabletu. Dva dana ju nisam bila stavljala i bila sam super. Suprug sugerira da prestanem koristiti, ja se bojim i tako. Nadam se da je vama noć bila bolja nego meni.

O zeno moja. Pa jesi dobro sad? Jel utrogestan koristiš? Ja osjetim kad god ga stavim ka da me priteze doli nešto. Nemoj na svoju ruku prestajat savjetuje se sa ginekologom prije😘

🙎‍♀️34 neprohodni jajovodi🧔35sve ok
    1.ivf postupak:Poliklinika Škvorc
    11.01.21.stimulirani protokol
    22.01.21.punkcija folikula(5 folikula-6jajnih stanica)
    27.01.21.Et-1 blastocista
    08.02.21. Procurila😥
    2.ivf postupak-Pol. Škvorc
    09.05.21. aspiracija (8 jajnih stanica)
    12.05.21. Et-(2 zametka vracena 8-stanična) Imamo jednu 🐧 blastocistu
    24.5.21. Beta.... 12.dan-437,9
    26.05.21.Beta...14.dan-906,9🙏
    10.06.21. Prvi uzv🙏🙏https://lbdm.lilypie.com/6GtSp2.png

• Lorena3009
    01. Studeni 2021. 09:51

Slee

Sretan rodjendan Masinim muzuu🎉🎉moj ima u srijedu! U devetom je dosta nas imalo rodjendan, a za muzeve sam skuzila vec par da su imali sad pred malo ili ce imati, to kao da smo se dogovorili😂
    Tierra sad gledam i tvoj potpis, bome si i ti blizuuu!
    Bea ajmeee, jesi se ozlijedila? Ja sam s utrogestana presla na duphaston oralno i preporodila se!
    Josipa hahahahaha ajme ti ko ja, ja isto to nista ne znam. Ja bila zapisala pelene 0 pa su mi rekli da je to za nedonoscad😀pretpostavljam da je jedinica onda najmanja. Tetre sam ja dobila preporuku za tetre od muslina u etherealu. Cekamo crni petak😂

Znaci duphaston minja utrogestan?? Baš cu pitat svoju dr. Znam da kad se pije ima svakakvih nuspojava, ja ga vaginalno stavljam. Ti više ne uzimas utrogestan? . Evo stvarno ne znam šta je pametnije🤷‍♀️
    Čestitam na 100-tki 😘😘😘

08.02.21. Procurila😥

Slee
    01. Studeni 2021. 10:05

Lorena da, on je isto progesteron kao i utrogestan, samo kazu da je utrogestan bolji pogotovo kad se vaginalno stavlja, ali nije to sad tako jako velika razlika. Meni je radilo probleme jer sam znala malo posmedjariti nakon stavljanja i u dogovoru s dr se prebacila na duphaston 3x1. Nema vise onog sugavog iscjetka i nekako mi lakse pada, ne znam objasniti, ovaj duphaston niti ne dozivim, a utrogestan mi je bio stvarno stres stalno ga umetati. Jedno vrijeme sam ga i oralno uzimala, ali jako me bolio zeludac i vrtilo mi se u glavi. Od duphastona sam samo nesto malo vise spavala na pocetku, sada ni to. Cak mi je doktorica rekla da smanjim na 2 na dan umjesto 3, ali mene strah jer prosli put kad sam smanjivala dozu sam malo posmedjarila pa cu s tim smanjenjem pricekati tamo do pred pregled. 

👩🏻‍🏫👨🏼‍💻Oboje ‘89.
    🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
    🌷5.2025. (⏳)
    💌 mpodrame@gmail.com

• Lorena3009
    01. Studeni 2021. 10:05

Josipab

Jutro drage moje, nadam se da ste spavale bolje od mene.klasika,nesanica plus sindrom nemirnih nogu,na rubu sam da si amputiran listove 😎😎
    Sta se tice “gospođe” dole,osjecam da se povećala hahahah i da je otecena,sta se boje tice-morat cu pitat mužića ili kozmetičarku 😂😂😂 mene je spasila lycon depilacija,svako 3 tjedna,zena me cilu počupa u po ure i mirna sam. Toplo preporucam svima 😊🤗
    Pozdrav nasoj prvoj mamici i bebici,posalji nam sliku kad dodes sebi da se malo divimo tom curetku 🥰🥰
    Imate preporuku za tetra pelene? 😊 cekamo i dalje crni petak?😄
    Sta se pelena tice,zna li netko koliko paketa da uzmem najmanjeg broja?i sta je najmanji broj?😂😂😂
    Jao,kakva pitanja,bas sam invalid 😂😂

Bas te zezaju te noge😵 Jel popiješ magnezij prije spavanja? Kažu svi da on baš pomogne za grceve u nogama. Provaj i kamilicu popit navečer. Ona jako umiri, a lagana je. A za depilaciju me straj ajme, kolegica kad me cupa priznoji se i redovno je par puta nogom odalamim😂😂 
    Al sam rekla kad rodim da cu ic na lasersko trajno skidanje svih dlaka osim kose, bogami.... 
    Za pelene sam ti i ja antitalent. Znam samo da se gleda po kilima. 🤷‍♀️🤷‍♀️

08.02.21. Procurila😥

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.