Zimske bebe 2021/22 ❄️💙💜

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Lorena3009
    29. Listopad 2021. 11:22

AnnaO

Pozdrav cure moj secer nije dobar nakon dva sata je jako nizak i podhitno izbaciti brasno cokoladu i voce ja nemam onda kaj jesti ak to izbacim 🥺…ima netko nekakvu zamjenu za kruh ili neki jelovnik koji bi mogao biti ok? Upomoc sad sam bas tuzna i zabrinuta 😔

Ja ti stvarno nemam iskustva s tim. Al mislim da bi ti tvoj ginekolog treba dat plan prehrane. Oni bi to morali znat. Pitaj je... Znam da cure koje imaju tu posebnu djetu imaju i zamjenu za kruh i za sve i kažu da je dobro... 

🙎‍♀️34 neprohodni jajovodi🧔35sve ok
    1.ivf postupak:Poliklinika Škvorc
    11.01.21.stimulirani protokol
    22.01.21.punkcija folikula(5 folikula-6jajnih stanica)
    27.01.21.Et-1 blastocista
    08.02.21. Procurila😥
    2.ivf postupak-Pol. Škvorc
    09.05.21. aspiracija (8 jajnih stanica)
    12.05.21. Et-(2 zametka vracena 8-stanična) Imamo jednu 🐧 blastocistu
    24.5.21. Beta.... 12.dan-437,9
    26.05.21.Beta...14.dan-906,9🙏
    10.06.21. Prvi uzv🙏🙏https://lbdm.lilypie.com/6GtSp2.png

Bela_le
    29. Listopad 2021. 11:40

Mea slikica je predivna 😍
    Bea kao da sebe slusam dok sam bila na mirovanju, sad me jos ulovila i krivnja jer necu svo vrijeme moci posvetiti samo curici
    Anna zao mi je zbog secera, ne mogu ti pomoci, ali kao szo je vec netko naveo tvoj ginekolog bi te trebao detaljnije uputiti
    Vidim da nas sve lupaju hormoni i da su nam tmurniji dani u zadnje vrijeme, ja kako se sve blizi sam uzbudena zbog dolaska bebice, a opet na trenutke se osjecam bas grozno jer sam si obecala na pocetku bila da cu u ovoj trudnoci uzivati, a na kraju ni dan nije prosao da se nisam brinula zbog necega, nadam se da ce nam proci takvi dani i da ce nam hormoni dopustit malo vise veselja

👩 23
    👱‍♂️ 25
    👧 3
    👶 13.12.

Taya_
    29. Listopad 2021. 11:53

Cure sretno svima danas na pregledima..😘 javite nam sve novosti..
    Sličice su predivne .. i vi s trbuščićima i shoping koji je obavljeni.. 😍
    Stvarno je svaka od nas u svom elementu, baš naš peru ovi trudnički hormoni.. 🙉
    Ja sam također slušala Rodin tečaj.. trenutno slušam temu Bibinje i još mi ostaje dojenje.. sve je to dobro čuti, pogotovo za naš prvorotke jer neznamo što naš sve čeka.. mada u praksi je to sve sasvim drugačije sigurno.. 

♀️ 37 ♂️ 38
    missed ab 10/20 (10tt)
    11.21. 🩰N
    12/23 radimo na bebi br. 2🤞

Bela_le
    29. Listopad 2021. 12:12

Evo cure prijavljujem super lagane trudice opet, izaku se bas zuri ocito, ici cu pod tus i malo prileci pa ako ne prestanu zaputit cu se na hitnu da pregledaju da me ne otvaraju

👩 23
    👱‍♂️ 25
    👧 3
    👶 13.12.

Roberta2111
    29. Listopad 2021. 12:25

Jelenko93 preslusam ja i to 😊 sve ce nam to dobro doci 😄
    Meaa. Woooow zeno😍
    Beaa nemoj biti tuzna.. Curica ti je divnaa, a takva je zahvaljujuci tebi i tvom muzu 🥰
    Bela_le tebi sam zaboravila cetitati sto si toliko dugo izdrzala na faksu.. Kapa do poda curo ❣️ Koliko vidim, nas dvije smo tjedan dana razlike, a ti vec imas lagane trudove... Ja nista jos je osjecam, osim bh kontrakcija. Nek se Izak strpi jos saamoo malo 🤞🏻🥰

Jelenko93
    29. Listopad 2021. 12:31

Ja sam započela i rodin tečaj i evo zapelo mi i neda prebacit dalje😒😶

🙋‍♀️28, epilepsija, Folacin 5mg 🙋‍♂️26
    Dobili zeleno svjetlo od neurologa 5/2021
    Pokušavamo od 5/2021
    + 31.5.2021
    5.7. 9+1 ❤️ kuca, veliki smo 2cm 🤗
    12.7. 12+1 kombinirani probir nizak rizik, veliki smo 5,37 cm, već kažu da sam dečko 🤗💙
    21.9. anomaly scan, po uzv 19+4,300 grama, sve super ali beba se predomislila i curica je 💓🙈
    19.10. 24+2 4D UZV, 518 grama🤗
    25.11. 29+4 UZV 1155 grama🤗

freya_444
    29. Listopad 2021. 12:38

Bela_le

Evo cure prijavljujem super lagane trudice opet, izaku se bas zuri ocito, ici cu pod tus i malo prileci pa ako ne prestanu zaputit cu se na hitnu da pregledaju da me ne otvaraju

Nadam se da je riječ o Bh kontrakcijama i da će sve biti okej, nek Izak još malo pričeka 💙 javi se obavezno 💋

Lucija 16.12.2021.💗

freya_444
    29. Listopad 2021. 12:39

Jelenko93

Ja sam započela i rodin tečaj i evo zapelo mi i neda prebacit dalje😒😶

To se i meni dogodilo pa sam im se javila mailom, onda su mi ga opet otvorili 😁

Lucija 16.12.2021.💗

• Zelena36
    29. Listopad 2021. 12:48

Cure koje jedva cekate preglede, ja se vama divim.. Dosla sam na pregled u pol 9,sad sam gotova.. Pregled 3 min, uzv min i pol.. Ugl et i ja da prvi put vidim nes vezano za cervix.. Pise mi čl. 1 prst, omeksan, zatvoren..to procitala na nalazu, govora o njemu nije bilo 😂
    Ugl vise sam kod dr. Manje znam

https://lmtf.lilypie.com/apYfp2.png

• Zelena36
    29. Listopad 2021. 12:58

AnnaO

Pozdrav cure moj secer nije dobar nakon dva sata je jako nizak i podhitno izbaciti brasno cokoladu i voce ja nemam onda kaj jesti ak to izbacim 🥺…ima netko nekakvu zamjenu za kruh ili neki jelovnik koji bi mogao biti ok? Upomoc sad sam bas tuzna i zabrinuta 😔

Pa po meni smijes jesti kruh, al ne od bijelog brasna, vec od cjelovitog zrna, graham, one proteinske kruhove.. Isto i od voca, samo izbjegavati banane. Nisam cula da bi nekome skodili agrumi ili bobicasto voce. Izbacis bojeli kruh, secer. Imas kase (heljdina, prosena, jecam, kvinoja, bulgur) leca, slanutak, grah, povrce, meso.. Kad se malo uhodas uopce nije lose 

https://lmtf.lilypie.com/apYfp2.png

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.