Zimske bebe 2021/22 ❄️💙💜

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Scarlett
    29. Listopad 2021. 14:33

jelenas

Scarlett pa ženooooo prizivale smo te toliko puta! Drago mi je da je sve super!
    Bela nadam se da je false alarm i da su samo kontrakcije! Držim fige da ne trebaš nikud ići!

Ma sve danas ću, sutra ću.. 😂 A obaveza million pa nikako
    Drago mi je da ste sve na broju i da je sve donekle ok s našom grupicom 🤗 
    Popratila sam malo cervikse itd ali mi se čini da je sve ok završilo? 

4/20 spontani 💔
    3/21 drugi 💔

Bela_le
    29. Listopad 2021. 14:57

Dr mi je radila prijepodne, al na kraju sam otisla do hitne gdje su me otkantali, na ne bas lijep nacin, dosla sam u trudnicku i ispricala sto se dogada i da sam pokusala dobiti dr dok je jos radila, ali da nisam uspila pa mi je sestra odgovorila i sta se sad dosli tu, nemam ja snage za vas i doslovno me otjerala prema salteru za upis na koji idu samo osobe s uputnicom, tak da se vratila kuci poprilicno jadna 

👩 23
    👱‍♂️ 25
    👧 3
    👶 13.12.

Leoni
    29. Listopad 2021. 15:00

Mea predicna slika 🥰
    Anna zao mi je da je tako, pogledaj na internetu, postoji krompir koji je za dijabeticare, onda imas razeni hleb, sve sto ima belo brasno izbegavaj, cokoladu smes onu od 99% kakao. Ali svakako se savetuj sa dr. Takodje ne razumem kako to prenizak? 
    Bela ajoj, nadam se da ce stati, ako ipak ne stane odi ipak. Lakse ce ti biti psihicki ako nista drugo. Verujem da nemas razloga za brigu 💪🏻🙂
    .
    Cestitiam na vencanju i na ostalim dobrim pregledima ❤️ 
    Sve koje moraju da miruju, zao mi je... 😞 verujem da je to onaj najgori deo, kad se dobro osecas, a ipak moras da lezis. Nisam u toj situaciji, ali sam slicnoj samo obrnutoj, gde nemam mirovanje, ali ne mogu da se krecem zbog boli 🤷🏻‍♀️ 

ET dve blastice (jedna bez ploda, druga nasa devojcica 👸🏻)
    Nepravilno dupliranje bete.
    Nifty+Anomaly uredni

• piba7
    29. Listopad 2021. 15:02

Bela_le

Dr mi je radila prijepodne, al na kraju sam otisla do hitne gdje su me otkantali, na ne bas lijep nacin, dosla sam u trudnicku i ispricala sto se dogada i da sam pokusala dobiti dr dok je jos radila, ali da nisam uspila pa mi je sestra odgovorila i sta se sad dosli tu, nemam ja snage za vas i doslovno me otjerala prema salteru za upis na koji idu samo osobe s uputnicom, tak da se vratila kuci poprilicno jadna

Gdje si to bila na hitnoj? 
    Pusti živčanu babu na šalteru, trudnica se zakonski mora primiti pa taman da nemaš ni zdravstveno. Da bi se upisala na hitnu ne treba ti uputnica ni nista.

Scarlett
    29. Listopad 2021. 15:04

Bela_le

🤬🤬
    Pa jbmti zdravstvo takvo. 
    U kojem di gradu, sorry, nisam zapamtila 
    Ako si u Zg da odeš u drugu bolnicu. Ili možda privat uzv obavit ako si u mogućnosti. 

4/20 spontani 💔
    3/21 drugi 💔

Roberta2111
    29. Listopad 2021. 15:05

Bela_le

Prejadno kako se ponasaju pojedini zdravstveni radnici...nema mi nista gore nego kad imaju problema kod kuce pa zivcani dodu na posao i svoje frustracije lijece na pacijentima...Uopce ne mogu razumiti ljude koji ne znaju razdvojiti privatno i poslovno 🤦🏼‍♀️

Leoni
    29. Listopad 2021. 15:10

Bela_le

Ma daaj, pa sta je to !!?? Mora te primiti!!! Koja drskost i bezobrazluk majko moja...

ET dve blastice (jedna bez ploda, druga nasa devojcica 👸🏻)
    Nepravilno dupliranje bete.
    Nifty+Anomaly uredni

Bela_le
    29. Listopad 2021. 15:16

Kbc Osijek, zvala sam bila privatnike jel ima itko mjesta danas da me primi, ali nazalost nema nitko... sto se saltera tice, poslala me da idem na salter koji nije od hitne, kod nas ima trudnicka poseban mali salter na kojem te sestre rade i tamo sam se odma isla javiti pa dobila takav odgovor... za sad lezim kuci pa cemo vidjeti, ako do navecer ne prode probat cu ponovno na hitnu u nadi da ce ova ak nista otici kuci

👩 23
    👱‍♂️ 25
    👧 3
    👶 13.12.

jelenas
    29. Listopad 2021. 15:26

Dakle Bela ne mogu vjerovati. Inače vjerujem da ima krasnih i super radnika u zdravstvu, više puta sam imala sreće naletjeti baš na takve, ali ima baš i pizduna, da oprostite na izrazu. I to ŽENA ŽENI! Strašno! Probaj odmoriti i odspavati!

👩🏻 33 👨🏻33
    👧🏻 11/2018.
    👼🏼 curica missed ab. 20tt 01/2021
    PAI 1 4G/5G
    ➕ 06/2021
    termin 18.2.2022. 🌈
    stiže nam curica 💕

Beaa
    29. Listopad 2021. 15:27

Roberta hvala na tako divnim riječima 🌸
    Bela ovo tvoje me rasplakalo, ne mogu da vjerujem kakav sve narod hoda po zemlji i s kim sve zrak dijelimo. Trebala di joj reci na to njeno: nemam ni ja snage da Vas tužim, a mogla bih! Nadam se da će te proći ti bolovi i da je ipak nešto bezazleno u pitanju. Ako nastavi otiđi poslije, ako bude ista vještica na prijemu lijepo zaprijeti tužbom i novinarima. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.