Lili drzi se, to nespavanje zvuci bas koma!
Josipa u koliko sati? Onda zajedno brojimo do petka 🎉🎉
Nela i freya ajmeee, vec pregledi u trudnickoj! Ja sam cula da moja gon pregledava do 37tt kod sebe, ti. sto dize. Ali ona radi i ctg i sve, mozda zato? Kad se obicno radi prvi ctg? Meni su u bolnici radili s 23tt sam tad bila i bas se namucili da nesto dobiju.
Aurora ma nek je on veci, meni to zvuci super, dvije kile su ipak vec nesto konkretno, nadam se da ce i moj biti veci i tezi.
—
Meni pas izgleda dobio buhe. Nasli smo jednu, doduse mrtvu na kaucu i sad je meni paranoja i sva se grebem odmah. Zna li netko moze li to utjecati na nesto meni sada? Tjesi me sto ne vidim na njoj, a i ta jedna je bila mrtva pa mozda nije neka panika. Sutra kupanje i frontlajn, aaaaaa eto jos malo posla za muza
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🌷5.2025. (⏳)
💌 mpodrame@gmail.com
Slee hvala ma izdržat će se 💪 Al jest grozno kad mi se prispava a njoj oči sirom otvorene hahah
Jel neka od vas naručivala ovu torbu s aliexpresa ili znate nekog da je naručio
Znam da je jedna ovakvu sličnu postavljala, ali možda je u radnji kupljena, ne znam
https://ibb.co/jy5vQkm
https://ibb.co/h8xz7S6
Ja danas nešto gledala, trebat će mi svakako torba, jer ova što imam neće biti dovoljna za dva djeteta tj za njihove stvari kad idemo negdje, a kontam ako je dovoljno velika možda bi mogla i za bolnicu sve spakovati u nju 🤔
Jao djevojke ja vas ovih dana nikako da stignem
Nisam se par dana javljala nešto nisam bila ni raspoložena. Mala slabo spava preko noći, pa me to izludi. Dvije noći budna od 22 do 4, a ja ne stignem prije 22 leci tako da tek to oko 4 zaspim sa njom, i sad je budna, nadam se da će malo ranije. Ona dosta nadoknadi preko dana, ali ja ne mogu baš previše, kad se probudim "ujutro" oko 11 sve me boli, treba mi jedno pola sata najmanje sebi da dođem od spavanja. Al hajd proći će i ovo brzo nadam se.
……
Puno sam sad čitala, svašta ste pisale, drago mi je da ste većinom dobro. Čestitam na dobrim pregledima i nalazima, a onima koje su bolesne želim brz oporavak.
Schinin tebi želim puno snage i strpljenja, žao mi je što te tako svašta zadesilo i želim roditeljima i sinu brz oporavak. Šaljem ti veeeliki zagrljaj
Slee kad sam pročitala da si i ti počela šoping mislila sam da sam jedina ostala koja bebi ništa uzela nije 😂 Al evo vidim ima nas još malo. Meni nekako još rano da pocnem, ima vremena
Alexandra drago mi je da je sve prošlo super s prstenom, zaboravila sam koja si sedmica, ali po kilazi bebe mogle bi biti blizu
……
Još da pitam, Jel vi nekad imate neki pritisak u prsima, kao da vas je nešto stislo, ne znam drugačije kako da objasnim, mene evo uhvatilo danas, a i meni dan isto. Kontam možda sam malo više jela, ne znam
Žao mi je zbog nespavanja 😔
Što se tiče pritiska, pojavi se svako malo, pripisujem to položaju bebice jer brzo prestane :) normalno je da ponestane zraka kako rastete obje😁💪
Za torbu nemam ti savjet, ali izgleda veliko i prostrano 💪
Ja evo budna, to je to od spavanja, išla piškiti i ne mogu više, muž blaženo hrče, niš odoh si skuhati kavu i gledati good doctor na Netflixu 🤣🤣
Lucija 16.12.2021.💗
Pregledi 🤰🤰💞:
Birdy-27.10.
Bea-27.10.
Schinin-27.10.
Peggy Carter-27.10.
Margo-27.10.
Lota_twins-27.10.fetalni echo
Luu-27.10.
Bruna257-27.10.
Lorena3009-27.10.
Ivana2007-28.10.
Taya-28.10.
maLa14-29.10.
josipab-29.10.
Mum of four- 29.10.
Slee-29.10.
Lori-29.10.ogtt
Alin-29.10.
ana_88- 2.11.
Embarasada-2.11.
Maša-2.11.
Birdy-2.11.fetalni echo
Clarissa-3.11.
coffeebean-3.11.
Bumbasor-3.11.
jelenas-4.11.
anemi2022-4.11.
Scarlett-4.11.
Limunka🍋-4.11.
jelenas-4.11.
Freya_444-5.11.
Popsi-5.11.
Mo_zg-5.11.
Bela_le-8.11.
Meaa-8.11.
CiribiribelaMare-8.11.
Teeny-8.11.
Lori-9.11.
novasrećica-9.11.
piba7-10.11.
Bea-10.11.
LadyD-10.11.
Lota_twins-10.11.
deedee505-11.11.
Jagodica1988-15.11.
Upitnica_st-15.11.
XOXO-15.11.
Larchi29-15.11.
Bambina-15.11.
Roberta2111-16.11.
Schinin-16.11.
Miraclebaby27-16.11.
Alexandraaa90-17.11.
Angel-22.11.
jelenas-22.11.
Sirenita-23.11.
aurora12-23.11.
Ri-24.11.
AnnaO-26.11.
🌞🌞🌞🌞🌞🌞
Danas vas po popisu ima baš puuuuno sretno svima i javite se obavezno!!!! ❤️❤️
Ginger, Jana, Ivana, nadam se da je sve ok jučer prošlo!
Evo nas dvije ušle u puni 34.tjedan, ne mogu vjerovati da sam za samo 3 tjedna u terminu već 🙈🙈🎉💗
Slee, ne znam točno otkad se radi, nešto mi zvoni od 37.tjedna možda kad žena uđe u termin službeni...ja ću evo i ranije odraditi prvi jer moja ginekologica ima takvu praksu 😸 ne znam kako je drugdje :)
Lucija 16.12.2021.💗
Slee cestitam na punih 25 tjedana 🎉🎉 Za buhe stvarno ne znam, nadam se da cete ih se brzo rijesiti 🙁 Jucer sam pitala kad krecu s ctg-om pa mi je sestra rekla s 35 tj., a dr. sam pitala za pregled u bolnici jer sam mislila da se to pri kraju mora pa on kaze da mogu i samo kad krenu trudovi, nije obavezno prije. Sljedeci pregled mi je sa 34 tj., pretpostavljam da je nakon toga s 36. Vjerojatno cu otici i na bar jedan u bolnicu cisto da vidim sto me ceka.
👷♀️👷♂️29 g.
hiper Graves, pcos, trombofilija
Pokusavamo od 09/2017
1/2019 Missed ab. (10/6tj.)
HSG 12/2020
Prehrana + suplementi 03/2021
04/2021➕
💙, sljedeci pregled 23.11.
Freya cestitam i tebi na punom tjednu 💜 Ti si stvarno blizu termina 🥰
Sretno cure, ima vas bome 🤞🧡🧡
👷♀️👷♂️29 g.
hiper Graves, pcos, trombofilija
Pokusavamo od 09/2017
1/2019 Missed ab. (10/6tj.)
HSG 12/2020
Prehrana + suplementi 03/2021
04/2021➕
💙, sljedeci pregled 23.11.
Freya cestitam i tebi na punom tjednu 💜 Ti si stvarno blizu termina 🥰
Sretno cure, ima vas bome 🤞🧡🧡
Hvalaaa 😊🥰
Koji su ti tjedan sada?
Lucija 16.12.2021.💗
Jao djevojke ja vas ovih dana nikako da stignem
Nisam se par dana javljala nešto nisam bila ni raspoložena. Mala slabo spava preko noći, pa me to izludi. Dvije noći budna od 22 do 4, a ja ne stignem prije 22 leci tako da tek to oko 4 zaspim sa njom, i sad je budna, nadam se da će malo ranije. Ona dosta nadoknadi preko dana, ali ja ne mogu baš previše, kad se probudim "ujutro" oko 11 sve me boli, treba mi jedno pola sata najmanje sebi da dođem od spavanja. Al hajd proći će i ovo brzo nadam se.
……
Puno sam sad čitala, svašta ste pisale, drago mi je da ste većinom dobro. Čestitam na dobrim pregledima i nalazima, a onima koje su bolesne želim brz oporavak.
Schinin tebi želim puno snage i strpljenja, žao mi je što te tako svašta zadesilo i želim roditeljima i sinu brz oporavak. Šaljem ti veeeliki zagrljaj
Slee kad sam pročitala da si i ti počela šoping mislila sam da sam jedina ostala koja bebi ništa uzela nije 😂 Al evo vidim ima nas još malo. Meni nekako još rano da pocnem, ima vremena
Alexandra drago mi je da je sve prošlo super s prstenom, zaboravila sam koja si sedmica, ali po kilazi bebe mogle bi biti blizu
……
Još da pitam, Jel vi nekad imate neki pritisak u prsima, kao da vas je nešto stislo, ne znam drugačije kako da objasnim, mene evo uhvatilo danas, a i meni dan isto. Kontam možda sam malo više jela, ne znam
Žao mi je zbog nespavanja 😔
Što se tiče pritiska, pojavi se svako malo, pripisujem to položaju bebice jer brzo prestane :) normalno je da ponestane zraka kako rastete obje😁💪
Za torbu nemam ti savjet, ali izgleda veliko i prostrano 💪
Ja evo budna, to je to od spavanja, išla piškiti i ne mogu više, muž blaženo hrče, niš odoh si skuhati kavu i gledati good doctor na Netflixu 🤣🤣
Pa može biti da i beba malo gura prema gore
I meni se čini vas velika imaju mjere u opisu pa ću morati uzeti metar da ja to zamislim 😂 i uporedim s ovom što imam sad
Ee ti se probudila a ja evo sad legla, neću ustati dok mala ne ustane pa makar cio dan ležala 😂
Sretno djevojke na pregledima ima vas puno danas
Jutro...
Mene grlobolja zeza i glava počela isto tako 🤦
Freya ja jučer obavila pregled, pa me skini sa današnje liste, sljedeći je 17.11. 😁
Idem pokušati još malo odspavati 🤞
.. what doesn't kill us, makes us stronger...
Cure sretno danas na pregledima.. stvarno vas ga puno danas.. javite nam novosti.. 😀
Freya čestitke na puna 34 tt 🥰
Lillio torba mi izgleda super.. 😃
♀️ 37 ♂️ 38
missed ab 10/20 (10tt)
11.21. 🩰N
12/23 radimo na bebi br. 2🤞
Sortiraj odgovore
Najstariji