Zimske bebe 2021/22 ❄️💙💜

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Teeny
    26. Listopad 2021. 19:02

Schinin bas mi je zao sto su ti se tako zaredale lose vijesti, nadam se da ih vise nece biti. Brz oporavak zelim 💞
    Luu kolijevka je prelijepa, nikad ne bih rekla da je tako stara.
    Bela svaka cast sto si izdrzala toliko dugo na predavanjima, vjerujem da nije nimalo lako.
    Alexandra bas mi je drago na tako lijepim vijestima 😊
    Nadam se da ces sad biti opustenija.
    Bambina super za ogtt!
    Jelenas cestitke muzu 🎉🎊

Slee
    26. Listopad 2021. 19:06

Jelena sretan rockas muzu! Moj ima uskoro i vec me ludilo hvata jer on uvijek padne u depru pred rodjendan.
    Luu ssuper je! 
    Bela uh, svaka cast sto jos ides na predavanja, ja se ne mogu koncentrirati ni na brak na prvu 😂
    Bambina super za ogtt, mene ceka to sad nekad.

Iscjedak - tko jos muku muci? Meni taj vodenkasti iscjedak ubijeee! Jos mi samo fale paranoje oko curenja plodne vode 😂

👩🏻‍🏫👨🏼‍💻Oboje ‘89.
    🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
    🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
    🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
    🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
    🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
    🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
    🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
    🌷5.2025. (⏳)
    💌 mpodrame@gmail.com

• XOXO
    26. Listopad 2021. 19:20

Evo mene nestanem pa uskocim kako stignem. Neki dan sam nadoknadila propustenih stranica i stranica, zapisala si teme al sad je to vec zastarjelo i stvarno nema smisla da komentiram ista od toga 🤣 a opet imam za zadacu nadoknadit brdo novih stranica. 
    Tako da cu sad ovako sto sam pohvatala nabrzaka cestitat svima na urednim pregledima zadnjih dana. 
    Curkama sa prstenovima rec da mi je bas drago da je sve dobro i samo tako dalje. 
    Curke sa virozama, izolaciji i ostalim tegobama drzim fige da sve brzo prode. 
    Schinin svaka cast kako sve hendlas bas si zena zmaj. Nakon kise ide sunce tako da ce i tvoj niz negative sigurna sam brzo se okrenut na lijepe stvari. 
    Curkama u 35tt + wuauuu vi ste svaki cas na redu za porod skoro pa mi je nevjerojatno vidjeti da cemo uskoro u grupi startat sa bebacima ❤️
    Ja cu se pohvalit da sam u grubo napravila generalku dok mogu jos. Rascistila ormare i dobro ocistila sta stignem. Neke stvari poput kutija i prasina na ormarima, roletne, rernu i frizider se ne usudim ili ne zelim sa jacim sredstvima i to planiram negdje u 12 ili 01 mj platit neku zenicu da mi dode i jos jednom lijepo prode to sve pred dolazak bebe. Natjerala sam se i napravila okvirni popis sto mi treba i sto zelim kupiti i upisala si koje web shopove trebam pratiti za sta tako da sad cekam sajam beba i black friday kad mislim vece stvari kupit. A robicu cu oko nove godine odjednom jer inace mislim da cu ako malo po malo kupujem nekontrolirano bas previse toga kupit. A sklona sam pretjerivajnu u kupnji. 

👶 - 2011.
    Papa, brisevi, kks - 01/2021 ✅
    👼 - 16tt inducirani+ kiretaza - 04/2021
    ➕ 06/21
    08/21 Nipt uredan 💗

jelenas
    26. Listopad 2021. 19:46

Bok curke!
    Evo slikica torte... nisam 100% zadovoljna no za idući put ću par stvari drugačije pa možda ispadne urednije 🙈 Ali jako je fina i svima se svidjela, a mužu najviše! 

https://ibb.co/Gsj5fCG
    https://ibb.co/Wx7dM7x

👩🏻 33 👨🏻33
    👧🏻 11/2018.
    👼🏼 curica missed ab. 20tt 01/2021
    PAI 1 4G/5G
    ➕ 06/2021
    termin 18.2.2022. 🌈
    stiže nam curica 💕

Maša🤰🏼
    26. Listopad 2021. 20:01

Evo moje posiljke s bazzara :)

Jedino sta sam zaboravila je onaj poklopac s otvorom za boce za normlanu dudu koju sam posebno kupila 🙈 i sad neznam di cu to nac za kupit AKO NETKO ZNA NEKOG KO BI PRODAO PLS NEKA SE JAVI 🙈😂

👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g

12/2020 missed 6tt
    Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
    12.07.2022. ➕
    Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀

Jelenko93
    26. Listopad 2021. 20:05

Ja nisam uspjela danas doći do nalaza od ogtt pa moram čekat sutra popodne kad mi radi gin izludit ću do tad🙉
    Svratila sam ujutro usput do svoje dr dali trebam ponavljat krv poslije sumameda jer je rekla da joj se javim kad popijem i uglavnom rekla je ako se osjećam lošije, pa sam joj rekla da ne ali da su mi se sinusi počeli slijevat i da sam počela kašljat sve me boli u plućima koliko kašljem pa je rekla da se sumamed zadržava još meko vrijeme u tijelu i da sam se počela čistit pa da zato kašljem. Tako da vidjet ću kako mi bude još do ponedjeljka ako se ne smanji kašalj ići ću opet 🤷‍♀️ To me sad toliko nervira jer nebi htjela vuć to dugo ali opet i tijelu treba vremena da se očisti pa se nadam da bude oke🤷‍♀️

🙋‍♀️28, epilepsija, Folacin 5mg 🙋‍♂️26
    Dobili zeleno svjetlo od neurologa 5/2021
    Pokušavamo od 5/2021
    + 31.5.2021
    5.7. 9+1 ❤️ kuca, veliki smo 2cm 🤗
    12.7. 12+1 kombinirani probir nizak rizik, veliki smo 5,37 cm, već kažu da sam dečko 🤗💙
    21.9. anomaly scan, po uzv 19+4,300 grama, sve super ali beba se predomislila i curica je 💓🙈
    19.10. 24+2 4D UZV, 518 grama🤗
    25.11. 29+4 UZV 1155 grama🤗

jelenas
    26. Listopad 2021. 20:12

Maša nisam shvatila što točno ti treba?
    Jelenko baš mi je žao, nadam se da će ti brzo proći, kašalj je užasno iritantna stvar

👩🏻 33 👨🏻33
    👧🏻 11/2018.
    👼🏼 curica missed ab. 20tt 01/2021
    PAI 1 4G/5G
    ➕ 06/2021
    termin 18.2.2022. 🌈
    stiže nam curica 💕

Bruna257
    26. Listopad 2021. 20:15

Hej žene . 
    Ne stižem se javljati, ne stižem, gradilište vani, razbijamo po kući..... Curka doma, pa je to sve kaos....
    Ugl ja danas odradila ogtt, sve super, dosta ispod granice su nalazi... Bila i na pregledu danas, sve super, curka odgovara tjednima, oko 700g.... Vag me samo provjerila prstima, kaže sve ok.... Ne pamtim što piše u nalazu.... Sad se mm žali da ga glava boli, u firmi mu pola ljudi zaraženo.... I sad sam u panici od svega... 😞🥴

.. what doesn't kill us, makes us stronger...

aurora12
    26. Listopad 2021. 20:46

Bambina i Bruna super za nalaze ogtt-a 👌🎉
    Jelenas torta je odlicna, ovaj presjek je bas primamljiv 🎂🤩
    Maso super je posiljka 😊 
    Slee sigurno je u redu iscjedak, to je malo strah prije pregleda, kod mene je bila ista situacija, samo bez stresiranja 💪❤
    Moj pregled je dobro prosao, zatvorena sam, plodne vode ima dovoljno, cirkulacija je isto dobra 🤰 Od zadnjeg pregleda +1 kg i to je najmanje sto sam dobila izmedu pregleda a vecina je otisla na bebu, procjena je 2150 g iako je prije 2 tj. u bolnici bila 1500 pa ne znam koliko je pouzdano. Dr. se ne zabrinjava puno, kaze da se pri kraju zna smanjiti prirast tako da se nadam da ce sve biti ok 💙 Po svim mjerama je uvijek na gornjoj granici po tablicama. Radili smo obican uzv i lijepo mu se vidjelo lice pa je probao 4d ali nista od toga 😁
    Sljedeci pregled je 23.11., dotad cemo isto umjereno s aktivnostima 💛

👷‍♀️👷‍♂️29 g.
    hiper Graves, pcos, trombofilija
    Pokusavamo od 09/2017
    1/2019 Missed ab. (10/6tj.)
    HSG 12/2020
    Prehrana + suplementi 03/2021
    04/2021➕
    💙, sljedeci pregled 23.11.

Maša🤰🏼
    26. Listopad 2021. 20:47

Ovo mi treba…

👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g

12/2020 missed 6tt
    Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
    12.07.2022. ➕
    Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.