Zimske bebe 2021/22 ❄️💙💜

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mum of four
    27. Listopad 2021. 07:21

Dobro jutro,sretno svima danas na pregledima💜💙
    Slee ja sam cula da je biokill dobar za te buhe pa mozda da probate s tim..
    Freya  cestitam na punom tjednu
    Lillio vidjela sam da u zadnje vrijeme bas puno cura kupuje tu torbu i zao mu je za nespavanje
    Bruna puno caja i probaj uzet one pastile isla za grlo

https://lb1f.lilypie.com/qFUUp1.png

aurora12
    27. Listopad 2021. 07:31

Freya ja sam 30+3, imam jos vremena 🤗 Bas sam jucer cula da jedna poznanica mora ostati u bolnici do poroda a termin joj je sredinom 12.mj., ne znam zbog cega 🙁
    Cure zalando ima 50% na dizajnerske modne dodatke pa su neke torbe i ruksaci snizeni, vidim da je i ona lijepa konjak, ne znam koja ju je cura htjela 🙈

👷‍♀️👷‍♂️29 g.
    hiper Graves, pcos, trombofilija
    Pokusavamo od 09/2017
    1/2019 Missed ab. (10/6tj.)
    HSG 12/2020
    Prehrana + suplementi 03/2021
    04/2021➕
    💙, sljedeci pregled 23.11.

Slee
    27. Listopad 2021. 07:46

Zalando se bas raspistoljio! 
    Sretno svima na pregledima danas, bas vas je puno! 

I sretan puni tjedan svima koji srijedom slave kao i ja, znam da nas ima par! 

Meni sad cimerica iz bolnice javila da cura koja je lezala s nama u sobi pozitivna na kovid. Jos dok sam ja bila je kasljala ko luda i stalno smo joj govorile da im treba reci, a ona nista. Sad je pocela jace kasljati pa su se doktori zabrinuli, testirali je opet i ono pozitivna. Ja se tjesim da je proslo sad vec od proslog ponedjeljka kd sam ja izasla iz bolnice, iako sam netom nakon izlaska bila par dana prehladjena i sve me bolilo. 
    Eto, druga kovid pozitivna na rijeckoj ginekologiji, ne svidja mi se to nimalo. 

👩🏻‍🏫👨🏼‍💻Oboje ‘89.
    🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
    🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
    🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
    🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
    🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
    🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
    🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
    🌷5.2025. (⏳)
    💌 mpodrame@gmail.com

jelenas
    27. Listopad 2021. 08:01

Dobro jutro drage cure!
    Sretno svima danas na pregledima! Ima vas bome!!
    Meni muž javio upravo da radi zube mom ginekologu, sad je sav pod pritiskom da mora dobro napraviti 😂😂😂
    Ja sam danas još na godišnjem pa ću lagano po doma biti, papati ostatke torte 🙈 Jučer sam na Zalandu piknula curki tenisice za proljeće, danas mi na dodacima ništa baš privlačno osim Jellycat plišanaca 😂😂 a i vidla sam onu torbu koju je netko spominjao! Sretan puni tjedan svima koji slave!
    :) 

👩🏻 33 👨🏻33
    👧🏻 11/2018.
    👼🏼 curica missed ab. 20tt 01/2021
    PAI 1 4G/5G
    ➕ 06/2021
    termin 18.2.2022. 🌈
    stiže nam curica 💕

Bela_le
    27. Listopad 2021. 08:36

Luu predivna je koljevka
    Aleksandra bas mi je drago da je proslo dobro i da je bebica super
    Bbina i Freya cestitam na urednim nalazima
    Jelenas torta izgleda mljac
    Jelenko nadam se da ce glupi kasalj brzo proci
    Bruna nadam se da je muz bolje i da se nije zarazio
    Aurora i Lorena cestitam na dobrim pregledima
    Slee preslatko je, a bome i izgleda toplo... cestitke na punom tjednu
    Freya i tebi cestitke na punom tjednu
    Danas vas bas dosta ima preglede, sretno
    Mene su sad ujutro uhvatili takvi laznjaci da nisam bila sigurna jesu pravi ili lazni, odvela curicu u vrtic i vec ih morala prodisavat, al evo sjela popit kavu i smirili se, al pritisak dolje ostao, kao da mu je glavica vec na izlazu, nadam se da ce na pregledu stanje ostati kao prije tjedan dana

👩 23
    👱‍♂️ 25
    👧 3
    👶 13.12.

• Josipab
    27. Listopad 2021. 08:58

Jutro cure,sretno danas na pregledima!
    Slee, nasreću,proslo je vec dovoljno dana! Ufff jako je nezgodno sve ovo skupa,cuvas se,izoliras se i na kraju budes u najvećem riziku u bolnici 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️
    Pregled mi je u 13:40,odbrojavamo skupa!🥰
    Freya,ja isto gledam Good Doctor,totalno sam se navukla na seriju 😂

🙋🏻‍♀️ 29 godina
    🙋🏻 Mm 30 godina
    Oboje pijemo suplemente,ja vitamin D,Omega 3, Solgar Prenatal, on Cink,Selen,vitamin E,astaxantan
    1.Beta 827, 2.Beta 1960, termin za uzv 10.6.
    6+0 imamo srce ❤️
    Termin 4.2.2022. 🥰
    url=https://lilypie.com]

• Mo_zg
    27. Listopad 2021. 09:02

Dobro jutro svima 🥰
    Lilio ja sam bila gledala tu torbu na aliju, cisto iz razloga jer je znatno jeftinija nego kod nas u ducanima. E sad ,uspoređivala sam malo mjere, ova sa alija je i nešto manja nego "original". Ali isto bi trebala uzet metar jer ovako ne znam bas zamislit koliko je to veliko ili malo 😂 znam da cure cesto koriste tu torbu kao torbu za rodiliste i da sve stane navodno🤔 nisam ti bas puno pomogla, i sama se dvoumim da li mi to stvarno treba🙈

🤵 29g.
    👩🏼‍🦱 28g.
    👶 1.8g💙
    ♂️ 20.01.2022.💙

Alexandraaa90
    27. Listopad 2021. 09:22

Jutro cure. 
    Mogu slobodno reci da mi je ovo bila najgora i najduza noc u zivotu... Zaspala sam normalno, ne znam koliko je sati bilo.  I onda me oko ponoci probudila neka tupa bol u stomaku ali jako visoko gore, da li je zbog probave ili cega nemam pojma.  Onda sam gnjavila muza do 2h.  Pa me to malo proslo... A moja pilence je tako lupao kao nikad, ta dva sata je bas bio aktivan, kad me udari mislim da odskocim od kreveta... Onda sam sanjala svakakve gluposti. Ne znam ni sama sta. Sad me nista ne boli, idem piti kavu.  
    Sto se tice mog prstena i svega posle toga ja cu i dalje paziti i lezati sto vise, ali mislim da mi doktorica ne bi dozvolila ako ne smijem.  Rekla je sve lagano ali da ni ne mirujem strogo jer mogu dobit trombozu ( samo mi jos ona treba)... Sad sam vam se izjadala, dobro vam jutro jos jednom. 

"https://lb1f.lilypie.com/oyF1p1.png"

freya_444
    27. Listopad 2021. 09:39

Josipab

Jutro cure,sretno danas na pregledima!
    Slee, nasreću,proslo je vec dovoljno dana! Ufff jako je nezgodno sve ovo skupa,cuvas se,izoliras se i na kraju budes u najvećem riziku u bolnici 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️
    Pregled mi je u 13:40,odbrojavamo skupa!🥰
    Freya,ja isto gledam Good Doctor,totalno sam se navukla na seriju 😂

I ja sam se navukla, tek sam na prvoj sezoni, odlična jeee 😍😍😁

Lucija 16.12.2021.💗

Bruna257
    27. Listopad 2021. 10:07

antonela98

Pozdrav! Ja sam s proljetnih trudnica, u 19.tt. i zanima me bi li mi netko mogao nesto savjetovati ako ste prosle kroz to.
    TSH mi je visok, 5.37. Antitijela na tireoglobulin su <9, a na peroksidazu 1. Prije mjesec i pol T3 i T4 su bili uredni.
    Brine me ovaj TSH s obzirom da je za trudnice uredan do 3.
    Cijelo vrijeme mi je TSH povisen u usporedbi s normalnim vrijednostima no moja gin ne reagira na to, jer tvrdi da je sve ostalo u redu i da mi nitko nece prepisati nikakvu terapiju. Imate li ideju sto da radim? 😭

Jutro .. zamoli dr opće prakse da ti piše uputnicu na free hormone, tj ft3, ft4 i još jednom izvadi tsh.... Ova antitijela nisu strašna ali tsh bi trebao biti niži... Ako možeš, potraži nekog endokrinologa ili upitaj privatno u nekoj od poliklinika(dr. Janušić, poliklinika Leptir) da te savjetuju, kaži da si trudnica, pojadaj se... Platit ćeš al dobiti i punu uslugu...  Možda dobiješ min dozu hormona za piti... Ništa strašno.... Sretno 🤞

.. what doesn't kill us, makes us stronger...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.