Zelena, uzela sam newborn i dvojku da imam za početak. Moja sestra ih koristi i oduševljena je, ne propuštaju, čula sam samo najbolje o njima, ima često akcije na Bauerfeind stranici isplati se probati 😁💪
Jelenko93- ogtt ti je super :)
Ivana2007- ne spominje mi posteljicu, samo je rekla da se malo spustila, al kao da ne zatvara ušće. I to je to 🙈 kako uopće starost gledaju?
Teeny, mene svrbe cicke isto, ali kažem ih bademovim uljem isto pa je bolje. Imam osjećaj da su mi se povećale i da su tvrđe nego inače. To je priprema izgleda 👀🤭
Bea, super što si zatvorena, kad je idući pregled? 😸💪
Lucija 16.12.2021.💗
Bok cure😀
Evo bila sam na pregledu fetalne ehokradiografije…super je sve…bila sam na Srebrnjaku kod dr.Lulic…koje osvjezenje, toliko ljubazna, ugodna, nasmijana, detaljna, bas za svaku preporuku…😀
Za mommy bag torbu vidjela sam kad sam bila u Petrovoj i izgleda mi dosta veliko tj.taman…
Lillio mene nekad zna tako stegnuti u prsima kao da ostanem malo bez zraka, ali brzo prode, pa mislim da je to zato sto njih dvojica bas i nemaju mjesta unutra…😀
Danas 100-i dan do poroda, sutra sam na dvoznamenkastome🥳🥳 iako ce kod mene porod biti bar 2 tjedna ranije, tako je neka praksa sa blizancima🙂
Bea super da si zatvorena, samo ti polako i drzi se terapije pa vjerujem da ce biti sve u redu💪
Svim ostalim curama koje tek imaju preglede danas zelim srecu🤞
Super drago mi je da je sve okej 😍
Lucija 16.12.2021.💗
Zelena, uzela sam newborn i dvojku da imam za početak. Moja sestra ih koristi i oduševljena je, ne propuštaju, čula sam samo najbolje o njima, ima često akcije na Bauerfeind stranici isplati se probati 😁💪
Jelenko93- ogtt ti je super :)
Ivana2007- ne spominje mi posteljicu, samo je rekla da se malo spustila, al kao da ne zatvara ušće. I to je to 🙈 kako uopće starost gledaju?
Teeny, mene svrbe cicke isto, ali kažem ih bademovim uljem isto pa je bolje. Imam osjećaj da su mi se povećale i da su tvrđe nego inače. To je priprema izgleda 👀🤭
Bea, super što si zatvorena, kad je idući pregled? 😸💪
Pojma nemam iskreno, gledala je i gledala kaze ovo mi se uopce ne svida..a citam da svi doktori to drugacije odrede 🙄 svakako sutra idem svom dok pa cu vidjeti sta on kaze
🧔 30
🙎♀️ 26
👶 13. 12. 2021. 11.50h 💝
Pozdrav curke, evo ja danas zagazila trece tromjesecje 🙈 danas punih 28tt, ne znam kud prije. Jucer sam odradila ogtt, nalaz je super, ali moje kile samo idu gore😂 vidjet cu sta ce dr reci na to, iduci petak imam pregled. Jel netko od vas zna, da li je "obavezno" da se u nekim tjednima krene u bolnicu na pregled? Mislim to pitat i doktoricu jer bi nekako voljela cim duze ici kod nje na preglede, ima i ctg, a i pregledi u bolnici se uglavnom najvise svode na cekanje od po nekoliko sati 😏
🤵 29g.
👩🏼🦱 28g.
👶 1.8g💙
♂️ 20.01.2022.💙
Jelenko ja bi rekla da ti je nalaz super!
Mozg ja planiram u bolnicu od 37-38tt, posljednji pregled kod privatnog bi mi trebao biti s 33-34 a kod hzzo s nekih 35-36tt i tad mislim da će me uputiti u bolnicu. Ako se ne varam ti ideš u Vinogradsku? Ja ću se naručiti svakako utorkom dok je dr. Grgić, on me sad vodi i privatno pa evo preporuke od mene :)
👩🏻 33 👨🏻33
👧🏻 11/2018.
👼🏼 curica missed ab. 20tt 01/2021
PAI 1 4G/5G
➕ 06/2021
termin 18.2.2022. 🌈
stiže nam curica 💕
Jelenko nalazi ogtt-a su ti super 😀
Ivana meni je dr. na zadnjem pregledu u 34tt kad je vidjela da sam otvorena gledala i posteljicu.. ali meni je rekla da je sve super, da ne propada prije vremena i da nema nikakvih zadebljanja i ostalog.. inače sam i čitala da posteljica II stupanj odgovara od 34-37tt.. nisi baš ni daleko tjednima od toga.. je li dr. zabrinuta zbog toga? Meni je zbog toga i provjeravala protok krvi u fetusa, pa da li je arterija uredna i da li beba dobiva dovoljno kisika.. ako je to uredno nebi trebala biti zabrinuta.. sigurno ti je i to provjeravala.. pogledaj si nalaz iz pregleda..
Bea samo ti dalje lagano kako i doktorica kaže da se nebi nešto prije pokrenulo..bitno da je beba i sve ostalo uredno.. 😀 je li se promijenio termin poroda, da li to mijenjaju i sad prema kraju? Meni je rekla dr. da se do 12tt to definira..
Lota_twins bravo za uredan pregled.. 😀
Teeny ja isto mažemo s bademovim uljem pa ne svrbe.. a grudnjak mi od početka trudnoće smeta.. 🙊 kupila sam zato udobne sportske grudnjake i puno mi je sad bolje.. 😀
Danchy kolijevka je predivna 😍
Alexandra nadam se da je to do prstena kao što Lorena kaže i da se smirilo danas.. 😀 a beba kako će biti veća više i jače će i udarati.. a ako si ti nervozna onda je i ona.. barem je moja curka tako.. što ja više živčanim ko da sve ide na nju.. tako bebe reagiraju, pokupi nervozu od nas.. 🤭
Slee tebe isto stalo nešto zapadne.. ali prošlo je dosta dana od onda tako da ne brini još o tome.. 😀
Lorena čestitke na punih 26tt 🥳
Birdy ja isto imam osjećaj da su sise splasnule..mislila sam kako se bliži porod da će to nabubriti pošto sam primjetila lučenje kolostruma ali još nisu.. izgleda će to nakon poroda.. 🤷♀️
♀️ 37 ♂️ 38
missed ab 10/20 (10tt)
11.21. 🩰N
12/23 radimo na bebi br. 2🤞
Bea drago mi je da dr. nije zabrinuta, to je onda sve ok 👍
Lota super za pregled i bebice 💙💙
Ivana pretpostavljam da ce te sad malo cesce pratiti. Ne znam koji su stupnjevi ali moja rodica je nedavno rodila sa 36 tj. Bila je na pregledu i dr. je rekao da je curica dosta mirna, vec su joj padali otkucaji i poslao ju je u bolnicu pa je rodila za dan, dva. Posteljica joj je 'ostarila' prije vremena pa je beba slabije primala sve. S curom je sve kako treba 😊 Nadam se da ce tvoja beba doci u terminu i ne zelim te plasiti s ovim, ja nisam ni znala da se to uopce dogada dok nisam od nje cula.
👷♀️👷♂️29 g.
hiper Graves, pcos, trombofilija
Pokusavamo od 09/2017
1/2019 Missed ab. (10/6tj.)
HSG 12/2020
Prehrana + suplementi 03/2021
04/2021➕
💙, sljedeci pregled 23.11.
Meni danas baš pritisak dolje i iscjedak pojačan, tako svaki puta nakon vag pregleda... Prošli puta samo preko trbuha bio uzv i ništa mi nije bilo... Danas feeling da ću popucati dolje.. u nalazu mi piše portio smekšana, 2/3 članka, CK uloživ... Ništa drugo nije spominjala, rekla sve ok po njoj...
.. what doesn't kill us, makes us stronger...
Jelenko ja bi rekla da ti je nalaz super!
Mozg ja planiram u bolnicu od 37-38tt, posljednji pregled kod privatnog bi mi trebao biti s 33-34 a kod hzzo s nekih 35-36tt i tad mislim da će me uputiti u bolnicu. Ako se ne varam ti ideš u Vinogradsku? Ja ću se naručiti svakako utorkom dok je dr. Grgić, on me sad vodi i privatno pa evo preporuke od mene :)
Hvala na odgovoru 🤗 2020.sam rodila u Vinogradskoj i tada je isto utorkom bio dr.Grgić, a ja sam isla petkom kod dr.Djakovic. Znaci taj raspored je i dalje aktualan? 🙈
Ma raspitujem se cisto iz znatizelje, da li je potrebno ici u bolnicu ako npr i privatnik ima ctg🤷 ne znam evo, mozda pricam gluposti 🙈 ali kad se sjetim tih cekanja i cekanja u TA, muka mi je😅
🤵 29g.
👩🏼🦱 28g.
👶 1.8g💙
♂️ 20.01.2022.💙
Sretno na pregledima svima danas..
LadyD, termin mi je 16.12.,ali nisam odmah bila napisala da je u SB..
Jel ijednoj od vas doktor spominje posteljicu? Meni je doktorica na uzv jučer rekla da uopće nije zadovoljna posteljicom i njenom starosti :( već je II stupanj, a trudna sam 32 +6. Preloše se osjećam 😭
U prvoj trudnoći su mi s 24 tj ustanovili I stupanj zrelosti, u 30 tj je već bio II, u 36 tj je jos uvijek bio II, kad je presao u treci iskreno ne znam,. porodila sam se dan prije termina, sve je bilo okej. Tako da vjerujem da ce tako biti i kod tebe, vjerovatno ce samo pratiti.
Posljednji put kad sam isla na pregled sa 20+3 doktor je spominjao da mu posteljica izgleda kao da je vec I stupanj i pitao me da li pusim ili neko u mojoj blizini.
Sad zbog izolacije ne mogu ni otici na pregled, kad odem bit cu vec u 27 tj.
Trudim se misliti pozitivno i nadam se da nije vec presla u II stupanj, jer je u prvoj trudnoci uprkos tome ranom sazrijevanju na kraju sve dobro bilo.
Sortiraj odgovore
Najstariji