Nama danas dolaze muzeva porodica na rucak on im pravi biftek, ja sam supu od bundeve i povrca i cheesecake od bundeve, a sebi cu crvenu pastrmku jer ja biftek mogu samo gledati 😂
https://ibb.co/kxdRDTK
Preumorna sam sve se teze krecem i sva tezina mi udara u stopala pa me noge jos vise bole, pospremanje stana traje preedugo od jutros nisam stala a nista nisam uradila, sutra dolazi mama da mi pomogne generalku prozore itd.
Schinin bas te je sve lose krenulo, da sto prije sve krene na bolje ❤️
Taya i meni je svaki tjedan sve teze nekad se zaista osjecam ko 🐧prespora, umor al eto jos malo nam je ostalo da izguramo
Bela_le preedivno sve izgleda 😍 ti vec spremna

boy 💙🌍
LadyD hvala 🥰 U hm-u dobijes bon sa 10% popusta na kupnju kad doneses vrecicu s odjecom. Ja donesem u najobicnijoj, tipa ona velika plasticna iz konzuma i samo predas na blagajni. cure preuzmu bez otvaranja. U zaru se isto moze donijeti odjeca, tekstil, obuca, modni dodaci, bizuterija. Tamo jos nisam nosila ali mogla bi jer imam nesto obuce i torbica. Kod njih se ne dobiju popusti. U zara home sam vidjela da primaju jastuke, posteljinu, rucnike, stolnjake.
Bela vjerujem da ti nije lako jos i faks uklopiti uz sve, izdrzi jos malo 💪💙
Taya neka se i tvoja curica jos malo zadrzi, ona se bas priprema za dolazak 🤰💞
Meni je vec teze hodati a imamo toliko toga jos za obaviti, sljedecih par tjedana moram max. iskoristiti.
👷♀️👷♂️29 g.
hiper Graves, pcos, trombofilija
Pokusavamo od 09/2017
1/2019 Missed ab. (10/6tj.)
HSG 12/2020
Prehrana + suplementi 03/2021
04/2021➕
💙, sljedeci pregled 23.11.
Hej ljepotice moje evo i mene. Prsten stavljen. Doktorica kaze sve izgleda dobro. Ona je zadovoljna. 😊 dozvolila mi je normalno da se krecem, da pripazim ali ne moram vise strogo lezati. Smijem cak i sjesti😊. Radila mi je UZV beba je dobro, zivahna i ima 865 gr 😊 veliki mamin decko. Kod nje kontrola za 4-6tjedana. A kod moje doktorice UZV 17.11.
Hvala vam na brizi i lijepim rijecima.
Schinin zao mi je zbog situacije i zelim svima brz oporavak.
Slee ne se sekirat toliko, bit ce sve dobro.
Masa sobica i sve je prekrasno.
Jelenas cekam slikice od torte.
Pusa svima.
"https://lb1f.lilypie.com/oyF1p1.png"
Hej ljepotice moje evo i mene. Prsten stavljen. Doktorica kaze sve izgleda dobro. Ona je zadovoljna. 😊 dozvolila mi je normalno da se krecem, da pripazim ali ne moram vise strogo lezati. Smijem cak i sjesti😊. Radila mi je UZV beba je dobro, zivahna i ima 865 gr 😊 veliki mamin decko. Kod nje kontrola za 4-6tjedana. A kod moje doktorice UZV 17.11.
Hvala vam na brizi i lijepim rijecima.
Schinin zao mi je zbog situacije i zelim svima brz oporavak.
Slee ne se sekirat toliko, bit ce sve dobro.
Masa sobica i sve je prekrasno.
Jelenas cekam slikice od torte.
Pusa svima.
Baš mi je dragoooo🙏🙏🎉🎉
https://lb1f.lilypie.com/qFUUp1.png
Mum of four hvala ti. Sad mi je puno lakse.
"https://lb1f.lilypie.com/oyF1p1.png"
Alexandra, divne vijesti,bas mi je drago 🤗
Slee, da da,to je sindrom nervoze i sloma par dana pred pregled 😅😅 ma nase bebice bi vec sad preživjele vani,ja sam optimisticna, sve ce biti dobro s nasim slatkim smotuljcima 😘

🙋🏻♀️ 29 godina
🙋🏻 Mm 30 godina
Oboje pijemo suplemente,ja vitamin D,Omega 3, Solgar Prenatal, on Cink,Selen,vitamin E,astaxantan
1.Beta 827, 2.Beta 1960, termin za uzv 10.6.
6+0 imamo srce ❤️
Termin 4.2.2022. 🥰
url=https://lilypie.com]
https://ibb.co/VSp93dt
Dal se nekoj desilo da se ovako na trbuhu napravi kao podkozni prist? Prvi put mi nesto ovako a boli za popizz...
https://lb1f.lilypie.com/qFUUp1.png
Alexandra super da je sve u redu i da su konačno staviti prsten da se barem malo opustiš od briga.. bebač je već veliki dečko..neka on samo raste.. 💙
Aurora i ti samo polako sa pripremama.. da se nebi što prije i kod tebe pokrenulo.. 😀
Nelanr ova juha od bundeve i cheesecake divno zvuče.. 😋 polako sa čišćenjem.. neka mama pomogne ako može.. odmaraj što više.. meni jedino to pomaže.. noge na povišeno, kažeš da noge bole.. seka je imala sa tim probleme pa jedino to pomoglo, čak je i prskala noge na nekim Mg i pomoglo joj je kod grčeva..
Freya stvarno još malo izdržimo i uskoro ćemo čuvati naše smotuljke sreće.. 🥰 pogotovo mi koje smo iznad 30tt.. vrijeme će nam brzo proletjeti.. ❤
Bela_le tebi još jedanput naklon do poda.. u tim tjednima trudnoće još i uspješno guraš i majčinstvo i fax .. svaka čast.. Izak može biti ponosan na svoju mamu 😘
Schinin baš mi je žao što su ti se zaredale takve neugodne situacije..nadam se da će se mali što prije oporaviti od operacije a roditelji od korone.. svakako nam javljaju kakvo je stanje.. 😘
Slee sad kad je pala prva kupnja, neće biti kraja dalje sa shopingom.. barem je tako bilo kod mene.. 😀 ali dobro je to.. barem su ti misli negdje drugdje.. mene su ti online shopingi baš podigli.. dok znaš da pripremaš stvari koje će tvoja beba nositi kroz par mjeseci i zamišljaš ju u tim oblekicama.. 🥰
Jelenas sretan rođendan mužu.. dobro vi to proslavite.. 😀 i uživaj na masaži.. 🤗 bila sam i ja do neka 3 tjedna prije baš super.. žurila s pripremama, čišćenjem, renoviranjem kuće i svačim.. radila sve bez problema, bez bolova, prala prozore, penjala se, čistila za majstorija, montirali krevetić itd.. ali mi je to došlo na naplatu jer sam se malo preforsirala pa se otvorila i sad svašta boli.. sad jedva čekam da legnem da prođe bol a ipak bih htjela da je curka još malo samnom.. 🤭
♀️ 37 ♂️ 38
missed ab 10/20 (10tt)
11.21. 🩰N
12/23 radimo na bebi br. 2🤞
Schinin ajme meniii kod tebe bas problema 10000 nadam se da ce brzo svi bit dobro i da nece bit vise takvih situacija ❤️ Sretno i izdrzi 💪
Luu joj ti grcevi i bolovi , znam kako ti je :/ izdrzi ❤️ I torba je prekrasna
Mumof4 I ja znam samo za medico :) uh neznam sta ti je to na slici nisam to nikad prije vidila :/ ne izgleda nimalo lipo ( oprosti) 🙈 mozda da nazoves i pitas gin ili ako neka cura ima pametniji savjet …
Kadica ja cu onu vratit sta sam rekla da mi je velika i ipak uzet polovnu tu od jedne cure STOKKE sa onim umetkom :)
Taya ajme ne veselim se tim bolovima koje opisujes a ja mislila da je sad meni strasno 🙈 nadam se da su to samo takvi dani i da ce ti se sve to skupa malo smirit :)
Alexandra supererrr vjestiii bas mi je drago sad mozes lipo odahnut i uzivat ❤️
Grcenje i stvrdnjavanje trbuha sad vec to grcenje i stvrdnjavanje pocinje bit JAKO bolno ! Jucer mi se pritisnuo skroz gore ispod sisa i to me bas bolilo i jos me i zgaravica ulovila ( prvi put) uzas hahaha i danas cili dan imam to lagano stvrdnjavanje desne strane trbuha onako sad ja 2 kraja izbaci van nesto 😂 dole kod pupka i gore kod rebri 😂

👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g
12/2020 missed 6tt
Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
12.07.2022. ➕
Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀
Alexandraaa90- baš mi drago da je sve okej, odmaraj, sigurno ti je puno lakše sada 😊
Mumoffour- nemam problema s takvim prištevima, ali vjerujem da će brzo proći, samo ga nemoj dirati ili ne daj bože stiskati 👀 ja imam problema sa sitnim bradavicama po vratu, prestrašno 😭

Lucija 16.12.2021.💗
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji