Alexandra, divne vijesti,bas mi je drago 🤗
Slee, da da,to je sindrom nervoze i sloma par dana pred pregled 😅😅 ma nase bebice bi vec sad preživjele vani,ja sam optimisticna, sve ce biti dobro s nasim slatkim smotuljcima 😘
🙋🏻♀️ 29 godina
🙋🏻 Mm 30 godina
Oboje pijemo suplemente,ja vitamin D,Omega 3, Solgar Prenatal, on Cink,Selen,vitamin E,astaxantan
1.Beta 827, 2.Beta 1960, termin za uzv 10.6.
6+0 imamo srce ❤️
Termin 4.2.2022. 🥰
url=https://lilypie.com]
https://ibb.co/VSp93dt
Dal se nekoj desilo da se ovako na trbuhu napravi kao podkozni prist? Prvi put mi nesto ovako a boli za popizz...
https://lb1f.lilypie.com/qFUUp1.png
Alexandra super da je sve u redu i da su konačno staviti prsten da se barem malo opustiš od briga.. bebač je već veliki dečko..neka on samo raste.. 💙
Aurora i ti samo polako sa pripremama.. da se nebi što prije i kod tebe pokrenulo.. 😀
Nelanr ova juha od bundeve i cheesecake divno zvuče.. 😋 polako sa čišćenjem.. neka mama pomogne ako može.. odmaraj što više.. meni jedino to pomaže.. noge na povišeno, kažeš da noge bole.. seka je imala sa tim probleme pa jedino to pomoglo, čak je i prskala noge na nekim Mg i pomoglo joj je kod grčeva..
Freya stvarno još malo izdržimo i uskoro ćemo čuvati naše smotuljke sreće.. 🥰 pogotovo mi koje smo iznad 30tt.. vrijeme će nam brzo proletjeti.. ❤
Bela_le tebi još jedanput naklon do poda.. u tim tjednima trudnoće još i uspješno guraš i majčinstvo i fax .. svaka čast.. Izak može biti ponosan na svoju mamu 😘
Schinin baš mi je žao što su ti se zaredale takve neugodne situacije..nadam se da će se mali što prije oporaviti od operacije a roditelji od korone.. svakako nam javljaju kakvo je stanje.. 😘
Slee sad kad je pala prva kupnja, neće biti kraja dalje sa shopingom.. barem je tako bilo kod mene.. 😀 ali dobro je to.. barem su ti misli negdje drugdje.. mene su ti online shopingi baš podigli.. dok znaš da pripremaš stvari koje će tvoja beba nositi kroz par mjeseci i zamišljaš ju u tim oblekicama.. 🥰
Jelenas sretan rođendan mužu.. dobro vi to proslavite.. 😀 i uživaj na masaži.. 🤗 bila sam i ja do neka 3 tjedna prije baš super.. žurila s pripremama, čišćenjem, renoviranjem kuće i svačim.. radila sve bez problema, bez bolova, prala prozore, penjala se, čistila za majstorija, montirali krevetić itd.. ali mi je to došlo na naplatu jer sam se malo preforsirala pa se otvorila i sad svašta boli.. sad jedva čekam da legnem da prođe bol a ipak bih htjela da je curka još malo samnom.. 🤭
♀️ 37 ♂️ 38
missed ab 10/20 (10tt)
11.21. 🩰N
12/23 radimo na bebi br. 2🤞
Schinin ajme meniii kod tebe bas problema 10000 nadam se da ce brzo svi bit dobro i da nece bit vise takvih situacija ❤️ Sretno i izdrzi 💪
Luu joj ti grcevi i bolovi , znam kako ti je :/ izdrzi ❤️ I torba je prekrasna
Mumof4 I ja znam samo za medico :) uh neznam sta ti je to na slici nisam to nikad prije vidila :/ ne izgleda nimalo lipo ( oprosti) 🙈 mozda da nazoves i pitas gin ili ako neka cura ima pametniji savjet …
Kadica ja cu onu vratit sta sam rekla da mi je velika i ipak uzet polovnu tu od jedne cure STOKKE sa onim umetkom :)
Taya ajme ne veselim se tim bolovima koje opisujes a ja mislila da je sad meni strasno 🙈 nadam se da su to samo takvi dani i da ce ti se sve to skupa malo smirit :)
Alexandra supererrr vjestiii bas mi je drago sad mozes lipo odahnut i uzivat ❤️
Grcenje i stvrdnjavanje trbuha sad vec to grcenje i stvrdnjavanje pocinje bit JAKO bolno ! Jucer mi se pritisnuo skroz gore ispod sisa i to me bas bolilo i jos me i zgaravica ulovila ( prvi put) uzas hahaha i danas cili dan imam to lagano stvrdnjavanje desne strane trbuha onako sad ja 2 kraja izbaci van nesto 😂 dole kod pupka i gore kod rebri 😂
👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g
12/2020 missed 6tt
Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
12.07.2022. ➕
Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀
Alexandraaa90- baš mi drago da je sve okej, odmaraj, sigurno ti je puno lakše sada 😊
Mumoffour- nemam problema s takvim prištevima, ali vjerujem da će brzo proći, samo ga nemoj dirati ili ne daj bože stiskati 👀 ja imam problema sa sitnim bradavicama po vratu, prestrašno 😭
Lucija 16.12.2021.💗
Jeste puno mi je lakse. Malo sam psihicki mirnija. Ali i dalje cu se paziti. ❤ svima.
"https://lb1f.lilypie.com/oyF1p1.png"
Maša Stokke kadica ti je jako jako dobra odluka i služit će to dugo i dobro! :)
LadyD i Alexandra hvala na slastičarskim savjetima, mene nešto ne oduševljava ova puding krema, morat ću to zamijeniti nečim boljim (probala jučer viškove), malo sam je nešto kao dekorirala ali pošaljem fotku kad bude to TO.
Bela stvarno svaka ti čast na faksu, meni se teško koncentrirat da dovršim poglavlje knjige 😂
👩🏻 33 👨🏻33
👧🏻 11/2018.
👼🏼 curica missed ab. 20tt 01/2021
PAI 1 4G/5G
➕ 06/2021
termin 18.2.2022. 🌈
stiže nam curica 💕
Alexandra bas mi je drago da si konacno dobila prsten, samo pomalo dalje 🤗🥰
Jelenas lijepo proslavite rodendan 🎉🎉
Ja sam taman rucala juhu od tikve i tjesteninu s piletinom i sampinjonima, sve me strah sto ce vaga pokazati kasnije 🙈 Iako mislim da nikad manje nisam dobila izmedu dva pregleda.
👷♀️👷♂️29 g.
hiper Graves, pcos, trombofilija
Pokusavamo od 09/2017
1/2019 Missed ab. (10/6tj.)
HSG 12/2020
Prehrana + suplementi 03/2021
04/2021➕
💙, sljedeci pregled 23.11.
LadyD daa, skroz sam zaboravila na ikeu. 🙈 Tamo sam nagledala davno neke sivo, bijele. Budem bacila oko opet, hvala! 😁
-
Alexandra super! Baš mi je drago, da nam se i ti malo opustiš sada i uživaš u trudnoći. 🥰
-
Mumoffour nažalost nisam od pomoći, ali kak cure vele, ne čeprkati po njemu i ni slučajno tiskati. Možda je do depilacije ili neke kreme?
-
Maša tvoj malac se baš rasprostranio po trbuhu. 😅 Moj se drži skroz nisko dolje i udara po bubregu i mjehuru. 🤣
Pozdrav, mamice.. 😊
--
Čestitke svima na dobrim pregledima! 💪💙💗
--
Stvarno ste se raspisale, ja ništa ne stižem preko dana ni čitati ni pisati zbog posla, svašta nešto sređujem, dovršavam, pripremam za zamjenu, kaos.. I jedva čekam da budem doma.. A onda vjerujem da ću imati vremena za sebe, šoping i za veću aktivnost na forumu.. 😋
--
Schinin, baš ti se zaredalo, ali i to će proći, drži se! 🍀
--
P. S. Meni je nalaz OGTT-a uredan.. 👍
Sortiraj odgovore
Najstariji