Ja nisam uspjela danas doći do nalaza od ogtt pa moram čekat sutra popodne kad mi radi gin izludit ću do tad🙉
Svratila sam ujutro usput do svoje dr dali trebam ponavljat krv poslije sumameda jer je rekla da joj se javim kad popijem i uglavnom rekla je ako se osjećam lošije, pa sam joj rekla da ne ali da su mi se sinusi počeli slijevat i da sam počela kašljat sve me boli u plućima koliko kašljem pa je rekla da se sumamed zadržava još meko vrijeme u tijelu i da sam se počela čistit pa da zato kašljem. Tako da vidjet ću kako mi bude još do ponedjeljka ako se ne smanji kašalj ići ću opet 🤷♀️ To me sad toliko nervira jer nebi htjela vuć to dugo ali opet i tijelu treba vremena da se očisti pa se nadam da bude oke🤷♀️
🙋♀️28, epilepsija, Folacin 5mg 🙋♂️26
Dobili zeleno svjetlo od neurologa 5/2021
Pokušavamo od 5/2021
+ 31.5.2021
5.7. 9+1 ❤️ kuca, veliki smo 2cm 🤗
12.7. 12+1 kombinirani probir nizak rizik, veliki smo 5,37 cm, već kažu da sam dečko 🤗💙
21.9. anomaly scan, po uzv 19+4,300 grama, sve super ali beba se predomislila i curica je 💓🙈
19.10. 24+2 4D UZV, 518 grama🤗
25.11. 29+4 UZV 1155 grama🤗
Maša nisam shvatila što točno ti treba?
Jelenko baš mi je žao, nadam se da će ti brzo proći, kašalj je užasno iritantna stvar

👩🏻 33 👨🏻33
👧🏻 11/2018.
👼🏼 curica missed ab. 20tt 01/2021
PAI 1 4G/5G
➕ 06/2021
termin 18.2.2022. 🌈
stiže nam curica 💕
Hej žene .
Ne stižem se javljati, ne stižem, gradilište vani, razbijamo po kući..... Curka doma, pa je to sve kaos....
Ugl ja danas odradila ogtt, sve super, dosta ispod granice su nalazi... Bila i na pregledu danas, sve super, curka odgovara tjednima, oko 700g.... Vag me samo provjerila prstima, kaže sve ok.... Ne pamtim što piše u nalazu.... Sad se mm žali da ga glava boli, u firmi mu pola ljudi zaraženo.... I sad sam u panici od svega... 😞🥴

.. what doesn't kill us, makes us stronger...
Bambina i Bruna super za nalaze ogtt-a 👌🎉
Jelenas torta je odlicna, ovaj presjek je bas primamljiv 🎂🤩
Maso super je posiljka 😊
Slee sigurno je u redu iscjedak, to je malo strah prije pregleda, kod mene je bila ista situacija, samo bez stresiranja 💪❤
Moj pregled je dobro prosao, zatvorena sam, plodne vode ima dovoljno, cirkulacija je isto dobra 🤰 Od zadnjeg pregleda +1 kg i to je najmanje sto sam dobila izmedu pregleda a vecina je otisla na bebu, procjena je 2150 g iako je prije 2 tj. u bolnici bila 1500 pa ne znam koliko je pouzdano. Dr. se ne zabrinjava puno, kaze da se pri kraju zna smanjiti prirast tako da se nadam da ce sve biti ok 💙 Po svim mjerama je uvijek na gornjoj granici po tablicama. Radili smo obican uzv i lijepo mu se vidjelo lice pa je probao 4d ali nista od toga 😁
Sljedeci pregled je 23.11., dotad cemo isto umjereno s aktivnostima 💛
👷♀️👷♂️29 g.
hiper Graves, pcos, trombofilija
Pokusavamo od 09/2017
1/2019 Missed ab. (10/6tj.)
HSG 12/2020
Prehrana + suplementi 03/2021
04/2021➕
💙, sljedeci pregled 23.11.

Ovo mi treba…

👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g
12/2020 missed 6tt
Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
12.07.2022. ➕
Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀
Aurora ajmeee vi ste vec prosli 2 kile! Koji si ti ono tjedan tocno? Super za pregled i za tvoje kile i za cirkulaciju i sve sve 💗💗
Jelena jaooo, dobila si me s ovim presjekom
Maso bome dobra posiljka! Ja sam dobila savjet da skarice i to sve kupim odvojeno, a meni se cinilo ovo kako ti imas bas zgodno
Xoxo i Bruna vidim vi u guzvi, novasrecica isto tako. Ja ti se divim, ja ne znam kako cu s jednom bebom, a ti ih troje hendlas i jos ce sad cetvrta srecica! Jos kuca i sve, maaaaa svaka cast!
Jelenko uh, mrzim kasalj, nadam se da ce ti brzo proci!

👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🌷5.2025. (⏳)
💌 mpodrame@gmail.com
Jelenas salji komad 😋
Muzu sretan rodjendan.
Ja nisam dugo nista slatko pravila, ubi me ovo mirovanje 😊
"https://lb1f.lilypie.com/oyF1p1.png"
Super cure za nalaze ogtt-a i na pregledima 😊🤞🎉
Slee, ne brini se za iscjedak, meni je sad u ovim tjednima jako obilan, sve je to normalno 😊
jelenas-, torta je 🔝🔝
novasrećica- sve znaš i drži se :)
Nisu nam se javile JanaL, ginger, Ivana?

Lucija 16.12.2021.💗
Nelanr citam sta ripremate za veceru i morala sam si ispohat tikvice 😂😂😂😂😂 sve sam zamisljala da papap sve sto si nabrojala 😂😂😂😂 blago tebi na mami... svaka joj cast 😘
Aurora hvala za info jedino nisam skuzila jel njihova marke njima ili nema veze? Da znam sortirati... samo ti papaj.. kila gore -dole neigra veliku ulogu 😆😆😆 cestitke na dobrom pregledu i super za bebicu 😍💗
Alexandraaa cestitke za dobar pregled i za bebicu i naravno za prsten. Sad mozes bit mirnija i samo polako 😘💗💪
Mum of four nisam imala to nikad ali mislim da nesmijes tiskati... mozda neki tufercic u mlaku kamilicu pa cisto da ti malo olaksa.. al svakako mozda da sa doktoricom popricas za savjet. Nadam se da ce se povuc brzo 😘
Luu bas je slatka torba 😍 ja bas volim tu boju...
Maša vjerujem da ce te stokke sluziti dugo jer ima bas pozitivne komentare 😉 a i nadam se da ce malo popustiti stomacic..sve su to cari trudnoce 😂😘i ulov😍 sa bazzara ti je super. Nadam se da ces pronaci taj dio 💪
Jelenas torta izgleda ljepo i vidi se da je ukusna 😍🎂 nemoj se brinit zbog toga 😆 kad budes mjenjala recept javi ( ja sam od onih sto vecinom neponavljaju recept jer uvjek nesto novo isprobavam 😂😂😂😂😂 ) bdw sretan rođendan muzicu 😉
Iscjedak i mene prati pojacan i bjel vec par dana... ponekad kao da sam se upiskila koliko je obilno... al bebicu osjecam dosta nisko pa mislim da je radi toga..
XOXO nek se ti nama javis i povremeno.. uvjek mi te drago citat 😉 svaka cast na organizaciji 💪👍
Novasrecica i kod tebe se svasta zaredalo... nadam se da ce se sve dovesti u red uskoro i da ce svi biti ok. 😘😘😘 saljem big hug 💗
Bambina cestitke na dobrom nalazu 💗
Jelenko treba vremena da se to iscisti iz tijela. Drzi se 😘💗💪
Bruna cestitke na dobrom nalazu i pregledu i super za bebicu😍💗 nadam se da dragi nije pokupio i da je samo prolazno nesto
Freya super za dobar nalaz 💪💗

👦 42👧40
👨 💙20
💗👱 2
➕️05.02.
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji