Zimske bebe 2021/22 ❄️💙💜

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Slee
    26. Listopad 2021. 20:51

Aurora ajmeee vi ste vec prosli 2 kile! Koji si ti ono tjedan tocno? Super za pregled i za tvoje kile i za cirkulaciju i sve sve 💗💗
    Jelena jaooo, dobila si me s ovim presjekom
    Maso bome dobra posiljka! Ja sam dobila savjet da skarice i to sve kupim odvojeno, a meni se cinilo ovo kako ti imas bas zgodno
    Xoxo i Bruna vidim vi u guzvi, novasrecica isto tako. Ja ti se divim, ja ne znam kako cu s jednom bebom, a ti ih troje hendlas i jos ce sad cetvrta srecica! Jos kuca i sve, maaaaa svaka cast! 
    Jelenko uh, mrzim kasalj, nadam se da ce ti brzo proci! 

👩🏻‍🏫👨🏼‍💻Oboje ‘89.
    🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
    🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
    🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
    🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
    🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
    🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
    🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
    🌷5.2025. (⏳)
    💌 mpodrame@gmail.com

Alexandraaa90
    26. Listopad 2021. 21:08

Jelenas salji komad 😋
    Muzu sretan rodjendan. 
    Ja nisam dugo nista slatko pravila, ubi me ovo mirovanje 😊

"https://lb1f.lilypie.com/oyF1p1.png"

freya_444
    26. Listopad 2021. 21:20

Super cure za nalaze ogtt-a i na pregledima 😊🤞🎉
    Slee, ne brini se za iscjedak, meni je sad u ovim tjednima jako obilan, sve je to normalno 😊
    jelenas-, torta je 🔝🔝
    novasrećica- sve znaš i drži se :)
    Nisu nam se javile JanaL, ginger, Ivana?

Lucija 16.12.2021.💗

freya_444
    26. Listopad 2021. 21:21

Javljam da je meni urinokultura sterilna 😊💪💪 

Lucija 16.12.2021.💗

LadyD
    26. Listopad 2021. 21:32

Nelanr citam sta ripremate za veceru i morala sam si ispohat tikvice 😂😂😂😂😂 sve sam zamisljala da papap sve sto si nabrojala 😂😂😂😂 blago tebi na mami... svaka joj cast 😘
    Aurora hvala za info jedino nisam skuzila jel njihova marke njima ili nema veze? Da znam sortirati... samo ti papaj.. kila gore -dole neigra veliku ulogu 😆😆😆 cestitke na dobrom pregledu i super za bebicu 😍💗
    Alexandraaa cestitke za dobar pregled i za bebicu i naravno za prsten. Sad mozes bit mirnija i samo polako 😘💗💪
    Mum of four nisam imala to nikad ali mislim da nesmijes tiskati... mozda neki tufercic u mlaku kamilicu pa cisto da ti malo olaksa.. al svakako mozda da sa doktoricom popricas za savjet. Nadam se da ce se povuc brzo 😘
    Luu bas je slatka torba 😍 ja bas volim tu boju...
    Maša vjerujem da ce te stokke sluziti dugo jer ima bas pozitivne komentare 😉 a i nadam se da ce malo popustiti stomacic..sve su to cari trudnoce 😂😘i ulov😍 sa bazzara ti je super. Nadam se da ces pronaci taj dio 💪
    Jelenas torta izgleda ljepo i vidi se da je ukusna 😍🎂 nemoj se brinit zbog toga 😆 kad budes mjenjala recept javi ( ja sam od onih sto vecinom  neponavljaju  recept jer uvjek nesto novo isprobavam 😂😂😂😂😂 ) bdw sretan rođendan muzicu 😉
    Iscjedak i mene prati pojacan i bjel vec par dana... ponekad kao da sam se upiskila koliko je obilno... al bebicu osjecam dosta nisko pa mislim da je radi toga..
    XOXO nek se ti nama javis i povremeno.. uvjek mi te drago citat 😉 svaka cast na organizaciji 💪👍
    Novasrecica i kod tebe se svasta zaredalo... nadam se da ce se sve dovesti u red uskoro i da ce svi biti ok. 😘😘😘 saljem big hug 💗
    Bambina cestitke na dobrom nalazu 💗
    Jelenko treba vremena da se to iscisti iz tijela. Drzi se 😘💗💪
    Bruna cestitke na dobrom nalazu i pregledu i super za bebicu😍💗 nadam se da dragi nije pokupio i da je samo prolazno nesto
    Freya super za dobar nalaz 💪💗

👦 42👧40
    👨 💙20
    💗👱 2
    ➕️05.02.

Taya_
    26. Listopad 2021. 21:34

Super cure na svim dobrim nalazima, ogtt-u, urinokulturaj i ostalome i na super pregledima.. neka bebice samo rastu.. 🥰
    Jelenas torta izgleda prefino 😋
    Slee ne brini za iscjedak..dok nema mirisa ili ne promijeni boju ili te nešto ne pecka je dobro.. a svakim tjednom imat ćeš ga sve više.. 
    Maša super ulovi iz bazzar-a.. 😀

♀️ 37 ♂️ 38
    missed ab 10/20 (10tt)
    11.21. 🩰N
    12/23 radimo na bebi br. 2🤞

Mum of four
    26. Listopad 2021. 21:45

Jelenas torta izgleda odlicno ,ja sam je par puta pravila i uz chesscake meni najdrza...i sretan rodjendan muzu
    Maša stvari su super👌👌 procitala sam da nam je i slee krenula sa shopingom ,jel sam sad ja jedina koja jos nista nije kupila🤔🤔
    Freya super za nalaz...
    Cure koje su u izolaciji ili kojima su klinci on line nek brzo prodje,nazalost i meni je starija doma on line,a dvije za sad u skoli... Jedna mi ide preksutra na izlet u Zg i uopce nisam s tim odusevljena😑😑😑
    Iscjedak i ja ga imam od pocetka,jucer sam se cak uspjela i upiskit dok sam kihnula 😏😏 sreca da sam bila doma. 

https://lb1f.lilypie.com/qFUUp1.png

Slee
    26. Listopad 2021. 21:55

Freya super za urinokulturu
    Iscjedak - hvalaaa cure, divne ste kako vi utjesite za cas 💗
    Mumof4 pa mislim stvarnooo, ako sam ja krenula onda je stvarno pravi cas! 
    Ovo sam mu kupila, sitnica, ali izgledalo mi bas mekano i slatkoo:
     https://ibb.co/h21mzjk

https://ibb.co/dM7jjh2

👩🏻‍🏫👨🏼‍💻Oboje ‘89.
    🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
    🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
    🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
    🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
    🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
    🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
    🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
    🌷5.2025. (⏳)
    💌 mpodrame@gmail.com

Mum of four
    26. Listopad 2021. 22:05

Slee

Freya super za urinokulturu
    Iscjedak - hvalaaa cure, divne ste kako vi utjesite za cas 💗
    Mumof4 pa mislim stvarnooo, ako sam ja krenula onda je stvarno pravi cas!
    Ovo sam mu kupila, sitnica, ali izgledalo mi bas mekano i slatkoo:
    https://ibb.co/h21mzjk

https://ibb.co/dM7jjh2

Ma bit ce pravi frajer u tome...
    Izgleda da cu se morat pokrenut,ja za sad samo gledam,i po prvi puta kupujem za deckice tako da mi sve novo🤭🤭 nema haljinica,tajica...

https://lb1f.lilypie.com/qFUUp1.png

Bruna257
    26. Listopad 2021. 22:11

Ja još ništa nisam kupila hahaha, samo je starija seka izabrala dudice(a to mislim da sam već pisala 🤔) 
    Muž je jučer imao rodendan, pa sam mu napravila omiljenu mu tortu, Sacher..... I ja sam je skroz normalno jela, nisam se ništa posebno pridržavala zbog današnjeg ogtta... Rekoh ako imam gest šećer, bolje da znam nego da tim suzdržavanjem dobijem false nalaze..čak sam si priuštila i 3 guca pšenične pive(kunem se, od + nisam popila kap alkohola 😁)
    Nadam se zbilja da mužu nije ništa, ne treba mi još i to 🤦🤦 makar i mene grlo boli, al ja sam u nedjelju po buri šetala i tak to....🤷

.. what doesn't kill us, makes us stronger...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.