Zimske bebe 2021/22 ❄️💙💜

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    jelenas
    26. Listopad 2021. 22:13

Cure hvala! Da vam barem mogu svakoj poslati po komad! 
    Slee odjelce preslatko, nama su takvi kombinezonići bili savršeni! 
    Maša uh, to ne znam stvarno gdje bi bilo. Možda da vidiš tko je uvoznik za Medelu pa pitaš?
    Aurora čestitke na super pregledu!
    Cure čestitam i na super nalazima!

👩🏻 33 👨🏻33
    👧🏻 11/2018.
    👼🏼 curica missed ab. 20tt 01/2021
    PAI 1 4G/5G
    ➕ 06/2021
    termin 18.2.2022. 🌈
    stiže nam curica 💕

• Lorena3009
    26. Listopad 2021. 22:20

Cure evo bila na pregledu. Cura je super❤️ Ima 855g,skoro 100 g dobila u 7 dana. Svi organi vitalnu, plodne ima dovoljno, al se gospođa okrenila😂 sad joj je glava gore a noge dole, dr se iznenadija. Kaze ako ovako ostane i ne okrene se ic ce carski. Al ima ona dana da se okrene. Pritišće mi mjehur non stop. I opet joj ruke na licu😂😂 Nije mi ni tija naplatit 4d,vec 3d😂😂 Za prsten i situaciju u kojoj sam mi je reka samo da se ne naprežem i ne radim ništa po kuci. Sta više odmarat i lezat i prošetat lagano. 
     Slee i ja ti imam iscjedak, to je normalno, i kako budemo u većim tjednima bit će ga i više. I ja sam imala taj kao prozirni prošli tjedan i ustrtarila se da nije plodna. Al sam pročitala da je to normalno.... Kad ono imaš pregled? 

🙎‍♀️34 neprohodni jajovodi🧔35sve ok
    1.ivf postupak:Poliklinika Škvorc
    11.01.21.stimulirani protokol
    22.01.21.punkcija folikula(5 folikula-6jajnih stanica)
    27.01.21.Et-1 blastocista
    08.02.21. Procurila😥
    2.ivf postupak-Pol. Škvorc
    09.05.21. aspiracija (8 jajnih stanica)
    12.05.21. Et-(2 zametka vracena 8-stanična) Imamo jednu 🐧 blastocistu
    24.5.21. Beta.... 12.dan-437,9
    26.05.21.Beta...14.dan-906,9🙏
    10.06.21. Prvi uzv🙏🙏https://lbdm.lilypie.com/6GtSp2.png

Slee
    26. Listopad 2021. 22:37

Super za curku veliku! Bas mi je drago 💗💗 u petak mi je pregled, jedvaaa cekam! 

👩🏻‍🏫👨🏼‍💻Oboje ‘89.
    🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
    🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
    🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
    🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
    🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
    🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
    🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
    🌷5.2025. (⏳)
    💌 mpodrame@gmail.com

• Josipab
    26. Listopad 2021. 22:55

Lorena, super,bas mi je drago cuti da je sve okej.
    Meni je isto pregled u petak,jedva cekam 🥰

🙋🏻‍♀️ 29 godina
    🙋🏻 Mm 30 godina
    Oboje pijemo suplemente,ja vitamin D,Omega 3, Solgar Prenatal, on Cink,Selen,vitamin E,astaxantan
    1.Beta 827, 2.Beta 1960, termin za uzv 10.6.
    6+0 imamo srce ❤️
    Termin 4.2.2022. 🥰
    url=https://lilypie.com]

freya_444
    26. Listopad 2021. 23:01

Lorena3009

Cure evo bila na pregledu. Cura je super❤️ Ima 855g,skoro 100 g dobila u 7 dana. Svi organi vitalnu, plodne ima dovoljno, al se gospođa okrenila😂 sad joj je glava gore a noge dole, dr se iznenadija. Kaze ako ovako ostane i ne okrene se ic ce carski. Al ima ona dana da se okrene. Pritišće mi mjehur non stop. I opet joj ruke na licu😂😂 Nije mi ni tija naplatit 4d,vec 3d😂😂 Za prsten i situaciju u kojoj sam mi je reka samo da se ne naprežem i ne radim ništa po kuci. Sta više odmarat i lezat i prošetat lagano.
    Slee i ja ti imam iscjedak, to je normalno, i kako budemo u većim tjednima bit će ga i više. I ja sam imala taj kao prozirni prošli tjedan i ustrtarila se da nije plodna. Al sam pročitala da je to normalno…. Kad ono imaš pregled?

Bravo za curku, ma stigne se ona još okrenuti 😍🥰 samo nek tako i dalje raste i što manje skače po mjehuru mami🤣🤣

Lucija 16.12.2021.💗

• nelanr_
    26. Listopad 2021. 23:01

Aleksandra drago mi je da je sve dobro proslo sad polako setaj al opet nemoj nista previse polako i bez puno naprezanja
    Lorena cestitam na pregledu 
    Slee ja od ovog tjedna imam bas puno iscjedka, vecinom je bijel al bude ga puno vise nego prije nekad mi cak prodje na trenerku, pa kad sam vani gledam da stavim toalet papir bar jer ne koristim uloske.
    Ja sledece sedmice imam posljednji pregled kod svog ginekologa i prebacujem se dalje na vodjenje u bolnicu i vec imam tremu kako ce sve proci vaginalni brisevi,ctg i sve ostalo.

boy 💙🌍

freya_444
    26. Listopad 2021. 23:03

nelanr_

Aleksandra drago mi je da je sve dobro proslo sad polako setaj al opet nemoj nista previse polako i bez puno naprezanja
    Lorenacestitam na pregledu
    Sleeja od ovog tjedna imam bas puno iscjedka, vecinom je bijel al bude ga puno vise nego prije nekad mi cak prodje na trenerku, pa kad sam vani gledam da stavim toalet papir bar jer ne koristim uloske.
    Ja sledece sedmice imam posljednji pregled kod svog ginekologa i prebacujem se dalje na vodjenje u bolnicu i vec imam tremu kako ce sve proci vaginalni brisevi,ctg i sve ostalo.

Tako i ja isto, idući tjedan zadnji pregled kod svoje ginekologice i radit će mi prvi ctg tamo, onda se prebacujem u bolnicu u TA ali mislim da će mi dat termin tek negdje u 37.,38.tjednu, reć će da prije nema potrebe vjv 😊

Lucija 16.12.2021.💗

• Lilli07
    26. Listopad 2021. 23:17

Jao djevojke ja vas ovih dana nikako da stignem
    Nisam se par dana javljala nešto nisam bila ni raspoložena. Mala slabo spava preko noći, pa me to izludi. Dvije noći budna od 22 do 4, a ja ne stignem prije 22 leci tako da tek to oko 4 zaspim sa njom, i sad je budna, nadam se da će malo ranije.  Ona dosta nadoknadi preko dana, ali ja ne mogu baš previše, kad se probudim "ujutro" oko 11 sve me boli, treba mi jedno pola sata najmanje sebi da dođem od spavanja. Al hajd proći će i ovo brzo nadam se.
    ......
    Puno sam sad čitala, svašta ste pisale, drago mi je da ste većinom dobro. Čestitam na dobrim pregledima i nalazima, a onima koje su bolesne želim brz oporavak. 
    Schinin tebi želim puno snage i strpljenja, žao mi je što te tako svašta zadesilo i želim roditeljima i sinu brz oporavak. Šaljem ti veeeliki zagrljaj 
    Slee kad sam pročitala da si i ti počela šoping mislila sam da sam jedina ostala koja bebi ništa uzela nije 😂 Al evo vidim ima nas još malo. Meni nekako još rano da pocnem, ima vremena
    Alexandra drago mi je da je sve prošlo super s prstenom, zaboravila sam koja si sedmica, ali po kilazi bebe mogle bi biti blizu
    ......
    Još da pitam, Jel vi nekad imate neki pritisak u prsima, kao da vas je nešto stislo, ne znam drugačije kako da objasnim, mene evo uhvatilo danas, a i meni dan isto. Kontam možda sam malo više jela, ne znam

• Lilli07
    26. Listopad 2021. 23:19

evo pogriješila sam, kod Lorene beba ima približno istu kilazu kao moja 😂 

aurora12
    26. Listopad 2021. 23:25

Freya bravo za dobar nalaz 🤗🎉
    Slee nama je 30 tj. pa mi se cini puno, jos me svi strase s gest.dijabetesom i da je zbog toga. A muz i ja smo veliki pa ni ne ocekujem neku bas malu bebicu.
    LadyD ne mora biti njihova roba, sve moze. Ja odvojim sve sto je visak i samo rasporedim u vrecice 👌
    Lorena bravo za curicu, jos se ona stigne okrenuti 💞

👷‍♀️👷‍♂️29 g.
    hiper Graves, pcos, trombofilija
    Pokusavamo od 09/2017
    1/2019 Missed ab. (10/6tj.)
    HSG 12/2020
    Prehrana + suplementi 03/2021
    04/2021➕
    💙, sljedeci pregled 23.11.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.