Zimske bebe 2021/22 ❄️💙💜

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MissBlue
    26. Listopad 2021. 12:09

Slee https://www.zalando.hr/laessig-tender-cipo-bag-set-torba-za-presvlacenje-beba-cognac-l6251h00z-o11.html evo link, ne sviđaju mi se oni klasični ruksaci ni 'mommy bag', ovo je baš moj đir, a ako ćemo uzeti kolica koja planiramo slagat će se boja torbice s kožnim ručkama na kolicima. 🤣
    -
    Taya ja se žalim na bolove sad u 28.tj, kak će tek biti u tvojim tjednima onda. 😅 Samo polako, još malo i beba će stići. 👶🏻😍
    -
    Mi smo jučer sklopili kolijevku, oduševila sam se koliko je lijepa i očuvana. Stara je 27 godina. 😅 To će nam biti u dnevnoj, dok će kindić biti u spavaćoj sobi. 😊
    https://ibb.co/HxQc3rB
    Pošto nećemo koristiti posteljinu, gdje ste vi uzele/planirate uzeti kvalitetne plahte na gumicu? Trebam i za krevetić i za kolijevku. ☺️

LadyD
    26. Listopad 2021. 12:11

Aurora cula sam za to za reciklazu al se nisam nikad raspitivala kako to funkcionira... mozes li mi objasniti (imam i ja tonu i pol robe  koje trebam rjesiti... )  cestitke na punom tjednu i sretno danas 😘💗
    Anemi robica je bas slatka 😍 nadam se da ce te bolovi popustiti i da ce ti se raspolozenje popraviti 💗 saljem big hug 😘
    Jelenas ja inace radim dosta kolaca i torti  ( isto sam neki slasticar sa tecajem 😂😂😂😂😂 al sam vise samouka) iskreno meni se vecina kora skupi do nekih pol cm pa sam investirala u kalup/obruc za nekih 35kn iz tedi-a (samo obruc bez podloska i formira se  od 25-38cm )  i super mi je kad pravim torte za druge di sve mora biti po spagi 😉  viđala sam ih i u vecim trgovinama (kaufland plodine lidl.... )  pa cak i u ofertisimi a jucer i kod kineza....  ali nebrini se ako i imas lufta to uvjek mozes popuniti kad se stegne slagom ili kremom..  sretno i slikaj 😉
    Jelenko pripisi to trudnoci 😆 nebrini se ima i nas sa tim danima u zudnji i tegobama koje pripisujemo... proci ce 😘 sretno danas i zelim ti dobre rezultate  😉
    Maša sobica je bas medena 😍😍😍
    Lori bila si bas vrijedna a uz to i uspjela iskoristit vrijeme za skitnu 👍💪 uspori sad pomalo 😘 reflustat smijes za zgaravicu
    Piba cestitke na punom tjednu 💗 nadam se da ce tvoji ubrzo prizdraviti i da ce sve biti puno lakse saljem big hug 😘 i sigurna sam da imas jos tjedana ispred sebe 2u1 😘😘😘
    AnnaO sretno danas💗
    Slee budi jaka 💪 brzo ce petak 💗 super za sluzbeni 😉😂 sad se samo krenuti 😆😆😂😂😂
    Bea drago mi je da si malo uzivala i da te doza podigla 😉 sretno sutra 😘
    Josipab 😂😂😂😂😂 botun 😂😂
    Alexandra  sretno s prstenom 💪💗
    Schinin nadam se da je s Nikom sve ok i zelim brz oporavak 😘💗 i nadam se da ces se uspjet odmoriti. Zao mi je zbog toliko losih vjesti i svega sto ti se zaredalo. Nadam se da ce sve proci bez  simptoma i da ce se sto prije tvoji oporaviti 💗 budi jaka 💪 i saljem big hug 😘
    Lota twins bas mi je drago na zadnjem troznamenkastom 😘😉
    Lorena strpi se  😉  sretno danas 💗
    Luu samo pozitivno 💪 nadam se da ce bolovi popustiti 😘
    Bela_le sretno na daljnjim predavanjima i da prođu sto lakse 💗 bas mi je drago sto si pri kraju priprema 😍😍😍
    Taya nadam se da ce simptomi popustiti. Odmaraj puno😘💗💪

👦 42👧40
    👨 💙20
    💗👱 2
    ➕️05.02.

• Zelena36
    26. Listopad 2021. 12:11

Ja sam jucer isla pjeske od petrove do srebrenjaka... Mogu rec da je osjecaj ko da sam maraton istrcala 😂

https://lmtf.lilypie.com/apYfp2.png

LadyD
    26. Listopad 2021. 12:15

Luu

Slee https://www.zalando.hr/laessig-tender-cipo-bag-set-torba-za-presvlacenje-beba-cognac-l6251h00z-o11.html evo link, ne sviđaju mi se oni klasični ruksaci ni 'mommy bag', ovo je baš moj đir, a ako ćemo uzeti kolica koja planiramo slagat će se boja torbice s kožnim ručkama na kolicima. 🤣
    -
    Taya ja se žalim na bolove sad u 28.tj, kak će tek biti u tvojim tjednima onda. 😅 Samo polako, još malo i beba će stići. 👶🏻😍
    -
    Mi smo jučer sklopili kolijevku, oduševila sam se koliko je lijepa i očuvana. Stara je 27 godina. 😅 To će nam biti u dnevnoj, dok će kindić biti u spavaćoj sobi. 😊
    https://ibb.co/HxQc3rB
    Pošto nećemo koristiti posteljinu, gdje ste vi uzele/planirate uzeti kvalitetne plahte na gumicu? Trebam i za krevetić i za kolijevku. ☺️

Preljepa je koljevka... bas je ocuvana za toliko godina😍😍😍😍 cure su pisale za plahtice iz ikea (mislim 2kom/pak meni su predivne ) 

👦 42👧40
    👨 💙20
    💗👱 2
    ➕️05.02.

freya_444
    26. Listopad 2021. 12:35

Ne mogu vas sve pohvatati, prebrze ste za mene 🤣

Taya, joj da, kako se približavam tvojim tjednima to mi je sve teže i teže, al izdržati ćemo mi to, ubrzo ćemo biti sa svojim bebicama 💗
    Luu, prekrasna je kolijevka, volim taj starinski štih 😍
    Schinin, baš mi je žao što te to sve snašlo, neka što brže prođe. 🤞
    Bela_le, još malo i ti si spremna sa svime, bravo 🤗
    Jelenko, ja evo službeni otvorila jučer porodiljni, dok sam riješila tu papirologiju i sve, sad sam mirna do kad bebica navrši 5 mjeseci, za onaj drugi dio. 
    Slee, ma samo pozitivno, brzo će pregled 😊 a ovo s kupnjom, baš kako cure kažu, jednom kad kreneš nećeš moći stat, evo ja jučer na Zalandu uzela dvije vreće za spavanje 🤭🤭🤭 nisam mogla izdržati 🤣
    Uskoro krećem s peglanjem i pranjem robice 🙈

Lucija 16.12.2021.💗

• nelanr_
    26. Listopad 2021. 12:56

Nama danas dolaze muzeva porodica na rucak on im pravi biftek, ja sam supu od bundeve i povrca i cheesecake od bundeve, a sebi cu crvenu pastrmku jer ja biftek mogu samo gledati 😂
    https://ibb.co/kxdRDTK
    Preumorna sam sve se teze krecem i sva tezina mi udara u stopala pa me noge jos vise bole, pospremanje stana traje preedugo od jutros nisam stala a nista nisam uradila, sutra dolazi mama da mi pomogne generalku prozore itd.
    Schinin bas te je sve lose krenulo, da sto prije sve krene na bolje ❤️
    Taya i meni je svaki tjedan sve teze nekad se zaista osjecam ko 🐧prespora, umor al eto jos malo nam je ostalo da izguramo
    Bela_le preedivno sve izgleda 😍 ti vec spremna

boy 💙🌍

aurora12
    26. Listopad 2021. 13:00

LadyD hvala 🥰 U hm-u dobijes bon sa 10% popusta na kupnju kad doneses vrecicu s odjecom. Ja donesem u najobicnijoj, tipa ona velika plasticna iz konzuma i samo predas na blagajni. cure preuzmu bez otvaranja. U zaru se isto moze donijeti odjeca, tekstil, obuca, modni dodaci, bizuterija. Tamo jos nisam nosila ali mogla bi jer imam nesto obuce i torbica. Kod njih se ne dobiju popusti. U zara home sam vidjela da primaju jastuke, posteljinu, rucnike, stolnjake. 
    Bela vjerujem da ti nije lako jos i faks uklopiti uz sve, izdrzi jos malo 💪💙
    Taya neka se i tvoja curica jos malo zadrzi, ona se bas priprema za dolazak 🤰💞
    Meni je vec teze hodati a imamo toliko toga jos za obaviti, sljedecih par tjedana moram max. iskoristiti. 

👷‍♀️👷‍♂️29 g.
    hiper Graves, pcos, trombofilija
    Pokusavamo od 09/2017
    1/2019 Missed ab. (10/6tj.)
    HSG 12/2020
    Prehrana + suplementi 03/2021
    04/2021➕
    💙, sljedeci pregled 23.11.

Alexandraaa90
    26. Listopad 2021. 13:41

Hej ljepotice moje evo i mene.  Prsten stavljen.  Doktorica kaze sve izgleda dobro.  Ona je zadovoljna.  😊 dozvolila mi je normalno da se krecem, da pripazim ali ne moram vise strogo lezati.  Smijem cak i sjesti😊. Radila mi je UZV beba je dobro, zivahna i ima 865 gr 😊 veliki mamin decko.  Kod nje kontrola za 4-6tjedana.  A kod moje doktorice UZV 17.11.
    Hvala vam na brizi i lijepim rijecima. 
    Schinin zao mi je zbog situacije i zelim svima brz oporavak. 
    Slee ne se sekirat toliko, bit ce sve dobro. 
    Masa sobica i sve je prekrasno. 
    Jelenas cekam slikice od torte. 
    Pusa svima. 

"https://lb1f.lilypie.com/oyF1p1.png"

Mum of four
    26. Listopad 2021. 13:56

Alexandraaa90

Hej ljepotice moje evo i mene. Prsten stavljen. Doktorica kaze sve izgleda dobro. Ona je zadovoljna. 😊 dozvolila mi je normalno da se krecem, da pripazim ali ne moram vise strogo lezati. Smijem cak i sjesti😊. Radila mi je UZV beba je dobro, zivahna i ima 865 gr 😊 veliki mamin decko. Kod nje kontrola za 4-6tjedana. A kod moje doktorice UZV 17.11.
    Hvala vam na brizi i lijepim rijecima.
    Schinin zao mi je zbog situacije i zelim svima brz oporavak.
    Slee ne se sekirat toliko, bit ce sve dobro.
    Masa sobica i sve je prekrasno.
    Jelenas cekam slikice od torte.
    Pusa svima.

Baš mi je dragoooo🙏🙏🎉🎉 

https://lb1f.lilypie.com/qFUUp1.png

Alexandraaa90
    26. Listopad 2021. 13:59

Mum of four hvala ti.  Sad mi je puno lakse. 

"https://lb1f.lilypie.com/oyF1p1.png"

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.