Hola okruglice 🌞 evo mene opet 😁 missed me 🤪????
probala malo pohvatat zaostatke, pa nikako 🙈 (ispricavam se ako sam nesto vazno propustila)
mi se vratili u nedelju kasno navecer (Slee sam obecala koju slikicu, stize odmah😉) i od tada stalno nekako u trku a mene neki umor uhvatio, jedva drzim glavu uspravno.. i po novom ne mogu lezat na ledjima, ne zbog vena cava syndroma, nego imam takav pritisak na symphysu da toliko odvratno boli da uspijem prebrojit sve zvijezde u univerzumu... jucer me zvala koordinatorica iz fetalnog centra, kaze dobit cemo termin sa ortopedom kad budem oko 32tt.
a ja vama stalno vicem nikakve dijete prije ogtt, a ja sama na nekoj vrsti dijete: dobila sam "koktelcic" da kuci popijem prije neg sto krenem na slijedeci pregled pa ce mi tamo vaditi krv (ergo me cekaju povisene vrijednosti 100%) i ja ga stavila u frizider. sad svaki put kad pomislim da bi nesto jela, otvorim frizider, vidim koktelcic i sve mi se zgadi i zatvorim frizider. mozda da to probam kao dijetu poslije trudnoce🙄?
prpostila sam par rodjendana i kod vas i kod podmlatka pa zelim svakoj sve najbolje kao i curi od Lily i decku od LadyD!
scarlet cestitam na vjencanju i zelim vam sve najbolje u zajednickom zivotu
prstenova druzino drzite se i ne mrdajte 🤪 drago mi je da ste vas dvije zajedno i da se bodrite i kratite si vrijeme
cure na mirovanju drzite se i vi, brzo ste u sigurnim tjednima pa bude malo lakse.
cestitke na dobrim pregledima 🎉 sve ste mi predivne trudnice i premedene bebice 😍
Nela: za tvoj post oko kraljeznice: to sto si imala punkciju u djetinjstvu ne bi trebalo imati nikakvog uticaja na to mozes li dobiti spinalnu/epiduralnu, osim ako nisu napravili pri punkciji neko 💩 sto bi ti trebala znati. mislim ti napomeni dr, ali kao sto kazem trebalo bi biti ok i bez problema

👩🏻⚕️40 👨🏻⚕️53
price oko spola: mene se vec dizu dlake na glavi zbog kojekakvih komentara na spol. meni je vec standardno da odgovorim kad me se pita "znas li sto ce bit" da ce bit beba. ok, priznajem da sam ja bila kao malo "razocarana" (trajalo je ca. 2 h) kad sam saznala za prvo da ce bit curica, jer sam uvijek zamisljala da imam prvo decka pa curicu, ono stariji brat itd (u stvari to sam ja zeljela imati) ali voljena je najvise na svijetu. mozda smo malo bili "razocarani" kad smo saznali da je Max, jer si je curka silno zeljela sestricu, a i tata je slab na princeze. ali sam ono bas ostala bez rijeci (pricamo o meni🙄) kad su me pitali kao sto sam sad opet ostala trudna kad vec imamo curu i decka. ono WTF??? koji te se klinac tice koliko djece ja imam?
pricale ste i o sexu 😃 ja se vec osjecam kao neki sex manijak, a muz se pokusava izvuci 😂😂😂 nekako ga trbuh "plasi" takav je bio i u prve dvije trudnoce, a ja ne namjeravam popustiti 😂😂😂 iako sad pocinje biti sve teze sa ovolikim trbuhom 😅
za dohranu: ja vam ne bih preporucila da tu sad nesto posebno puno kupujete ako mislite dojiti, jer se to zaista vec na svakom cosku i u svaka doba moze kupiti a bude uvijek nekih akcija, snizenja itd. a kupiti za sviki slucaj je ipak malo poskupo. ne znam jel kod vas to isto ima, kod nas imaju napr. klub od AD (enfamil, similac) i on iti posalju kao probnu kutiju hrane. Mi smo imali dr. brown bocice i bile su nam super., iako su obadvoje djece definitivno preferirala dojenje
Izdajalica: ja bih je definitivno preporucila, sad idu i black friday i kojekakve akcije pa bi gladala da tu ubodete neku, ja kazem svaka cast onim curama koje mogu sa rucnom, ja nisam tri kapi uspjela izvuc (moguce zbog prirodne smotanosti) tako da ja def. preporucujem elektricnu. meni ima dovoljno pro argumentata: 1.pomoc kod uspostave produkcije mlijeka (meni je puuuuno pomogla), 2. nas tata je uzivao kad je on mogao da hrani podmladak, tako da je on bio bocica-mami 😂 to je sad u planu i za curku, ona kaze da ne moze da doceka da daje braci bocicu 😍, 3. vi ste vise slobodne: ako moras dr, frizeru, sto vec i ostavis izdojeno mlijeko tata ili tko vec cuva bebicu moze fino nahraniti i ne dobiti slom zivaca.
btw jeste bacile oko na amazon? meni se cini da bi ste tamo sa izdajalicom mogli dosta jeftinije proci

👩🏻⚕️40 👨🏻⚕️53
Cure, da li ste primijetile da gubite ravnotežu i da ste ful postale smotane u trudnoći? 🤣🤣
Znači ja baš jesam.
I da, ne znam dal' sam si umislila, ali sve mi pada više nego prije i onda se baš naljutim jer se sve teže saginjem zbog trbuha 🤣🤣🤣😭😭😭
Pa s obzirom da sam zapela jucer s autom za ogradu, rekla bi i ja da mi nisu bas refleksi najbolji 🤣🤪🤣🤪
Na ostala pitanja od cura ne znam odgovor, nisam bas od pomoci :(
Evo mi smo stigli sa UZV, beba je super, teska 1900g, sve po mjerama za 31+6. Kaze doktor da vidi neke kontrakcije i da bi trebala usporiti tempo :(
Ja cu dat sve od sebe da to bude tako… do svadbe
Jooj nadam se da si dobro i da auto nije puno ogreban 🤣🤣🤭🤭
Bravo za bebicu i pregled 😄😄 ❤️

Lucija 16.12.2021.💗
Luu dali znas di se kupuju te bocice?
Joooj znam kako ti je… ja sam si isto zelila curicu a sad se veselimo nasem decku 💙 najgore mi je bilo sto su svi oko mene htjeli da nasa beba bude curica i bilo mi je ono dal ce ga jadnog voljet :/ ali proslo me hahah ….
I isto nemam nikog ko je trudan pa mi ovaj forum bas dobro dode i nasa grupica ja fejsu isto ❤️

👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g
12/2020 missed 6tt
Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
12.07.2022. ➕
Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀
Evo i nas 😍😍😍💙
https://ibb.co/3Ytr6RF

👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g
12/2020 missed 6tt
Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
12.07.2022. ➕
Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀
Hej cure! Danas mi je baš neki naporan dan, sve hitno na posluAli uspjela sam sve dovršiti i popiti kavu s prijateljicom. Mislim da sam u 10 u krevetu.
Mo hvala na podijeljenom iskustvu za Dianatal
Tierra super za pregled, bitno da je sve ok! Divno izgledaš, ne kužim di je tih 14 kg otišlo Sretno sa svadbom!
Lu hvala na receptu baš bi mogla probati Žao mi je za zaručnika i držim fige da se ne razboliš i ti.
XOXO drago mi je da si se javila i da je sve super s bebom nadam se da će ti uskoro stati ludnica na poslu i da ćeš više odmarati
Bela koji glupi komentari za trbuh i termin
Jelena, Jelenko, Bea, Shinin pa užas od komentara za spol djeteta. Jelena kod tebe posebno, pa ne mogu vjerovati što si ljudi dozvoljavaju a znaju šta ste prosli.
Kod mene su isto svi komentirali da će biti dečko jer nemam mučnine ali više onako iz šale. Nije mi to smetalo. Ali je zato jedna poznanica komentirala kako je glupo raditi NIPT test (nakon sto sam rekla da sam ga radila jer se cudila kako znam spol tako rano) osim ako ne planiraš pobaciti kad saznaš da dijete ima neki sindrom. Užas, mislim radila sam ga da se smirim kad vidim da je sve ok ili pripremim ako slučajno nije, jer sam imala prije toga spontani zbog kromosomske greške. Samo sam joj dala do znanja da me ne zanima njeno mišljenje o tome, bez dodatnog pojašnjenja.
Shinin uvijek te lijepo citati Imaš li ti možda kakva saznanja o Dianatal gelu kojim se masira međica? Reklamiraju ga kao neki top shit, ono skraćuje vrijeme poroda, ne popucaš i sl. Košta "samo" sto eura
Maša uvijek zgodna, pozdrav Viti
37 g., AMH 5, Hashimoto, PAI 4g/5g
Muž sve ok
2021. missed ab 7tt💔
2021.🤰 ❤️ ...2022. stigla 🍀👧
Pokušaji za 🍀 br. 2 od 12/2023.
1. IVF 2/25: 3🥚, ET 1 (3dn), nema❄️, beta ➖️
2. IVF 5/25: 7🥚;ET 1 blastice, 2🐧; 6dnt ➕️; missed ab 7tt💔
3. FET 9/25; 6 dnt ➕️; 1.beta (12dnt)723; 2.beta (14 dnt) 1684; 1. uzv sve ok imamo ❤️
Evo i nas 😍😍😍💙
https://ibb.co/3Ytr6RF
😍

👧🏻33👨🏻33
👶🏻Amelie 12.12.2021. ❤
Maša i Tierra predivne ste 🤩
Bela_le ah, ljudi svašta komentiraju.. kao da oni znaju kad stiže beba.. 🤦♀️
Evo moj suprug isto pokupio neku prehladu..traje već dva dana.. samo se nadam da neće i na mene.. 🤞 ali ti bolesni muškarci, neznam kako su vaši ali moj kad je prehlađeni tako kuka kao da je neznam šta.. tako da sad trenutno brinem o njemu.. kuham čaj i ostalo.. jer on naravno teško boluje.. 🤷♀️
Pa sam sama krenula sa sklapanjem krevetića i stolice.. ali to traje i traje.. jer se dosta umaram.. pa puno i odmaram.. kad završim stavim slikicu..
-
Moram se nadovezati na te komentare za spol.. Ja sam isto nekako mislila da će prvo dječak pa bi onda bila curica.. kao dječak će štititi svoju sekicu.. čak sam bila uvjerena da je dečko ali se gadno prevarila.. sad svoju žabicu, kako je iz milja zovem, nebi mijenjala za ništa 💛
-
Što se tiče izdajalice ja imam Avent ali ručnu.. Naslijeđenu od sestre.. ako će nam zatrebati koja druga, kupit ćemo.. Bočice sam uzela isto Avent Anti Colic.. a sad ćemo vidjeti ako će nam dogovarati i trebati..
♀️ 37 ♂️ 38
missed ab 10/20 (10tt)
11.21. 🩰N
12/23 radimo na bebi br. 2🤞
Tierra cestitam na dobrom pregledu
Sto se spola tice mi smo si oboje zeljeli jos jednu curicu, svi su od pocetka vikali da je decko, pa su me zivcirali, ali sad se veselimo nasem malom svrci
Masa divni ste

👩 23
👱♂️ 25
👧 3
👶 13.12.
Cure, trbuscici vam preeeslatko stoje 😍 predivne ste 🥰
Ja sam bila uvjerena da cu roditi curicu jer su mi i mama i baka rodile sve zenske i nekako sam mislila da sam "pokupila" taj gen pa da cu i ja samo cure rađat 🙈 ali evo, prvo pa musko i bas me veseli to sto je djecak 🥰💙
Samo eto, neki dan je svekrva izjavila kako bi ona bila puno sretnija da nosim curicu jer su muski "katastrofa i ne moze se izaci na kraj s njima" 😳🙄 Sad imam strah da ce moj djecak biti njima nepozeljan 😔
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji