nelanr, i ja se osjećam super, nemam žgaravicu, ni bolove ☺️
Piba7, drži se, znam da je psiha zeznuta stvar i da se brineš i to povlači strah, ali pokušaj razmišljati što pozitivnije radi sebe i bebice...❤️💗
Cure, ja navalila na mandarine, uzela u Lidlu, odlične su, jedva sam čekala da krene njihova sezona, baš pašu! 😍
Pitanje, razmišljam uzeti Tommee Tippee električnu izdajalicu, jeste pročitale kakve recenzije ili imate iskustva s njom? Isto tako, znate li neka dobra videa na YouTubeu u vezi disanja pri trudovima i porodu?
Lucija 16.12.2021.💗
Anameri i piba zao mi je sto opet prozivljavate stresove, nadam se da se nece ponavljati. Cuvajte se cure i neka bebice stignu u terminu, a 33 tjedna isto nije malo ❤
👷♀️👷♂️29 g.
hiper Graves, pcos, trombofilija
Pokusavamo od 09/2017
1/2019 Missed ab. (10/6tj.)
HSG 12/2020
Prehrana + suplementi 03/2021
04/2021➕
💙, sljedeci pregled 23.11.
Hvala vam cure puno. Evo nadam se da ce bris i urin bit sta prije gotov da znamo šta je. Ako nije bakterija idem na šivanje, i molim boga da me sta prije šasiju, kazu da nakon toga bude sve u redu. Evo ležim, nemam bolove a baš su me išcackali danas sa tim pregledima. U osijeku sam u bolnici. Čak mi je dr spominjala neki prsten koji se stavlja na cerviks umisto šava. Njega moram sama narucit iz njemacke i čeka se 7 dana. Sve me straj toliko cekat iskreno. A bakteriju ako imam nezz di sam je skupila jer ne idem nigdi i uredno wc skoljku cistim. Al eto, vidit ce mo sve kad dode nalaz. S menom je bas cura u sobi 34 tjedan i imala je sluzavu sukrvicu i dr su rekli da je u dobrim tjednima da se ne sekiraj. Evo nema ni bolova.i nije otvorena. Ja se nadam da će sve bit dobro na kraju, u straju sam teskom, al opet puno pozitivnih iskustava sam cula pa se nadam da ću i ja bit jao jedna od njih🙏🙏🙏🙏 cure koje sutra imaju preglede sretno vam svima😘😘
🙎♀️34 neprohodni jajovodi🧔35sve ok
1.ivf postupak:Poliklinika Škvorc
11.01.21.stimulirani protokol
22.01.21.punkcija folikula(5 folikula-6jajnih stanica)
27.01.21.Et-1 blastocista
08.02.21. Procurila😥
2.ivf postupak-Pol. Škvorc
09.05.21. aspiracija (8 jajnih stanica)
12.05.21. Et-(2 zametka vracena 8-stanična) Imamo jednu 🐧 blastocistu
24.5.21. Beta.... 12.dan-437,9
26.05.21.Beta...14.dan-906,9🙏
10.06.21. Prvi uzv🙏🙏https://lbdm.lilypie.com/6GtSp2.png
Hvala vam cure puno. Evo nadam se da ce bris i urin bit sta prije gotov da znamo šta je. Ako nije bakterija idem na šivanje, i molim boga da me sta prije šasiju, kazu da nakon toga bude sve u redu. Evo ležim, nemam bolove a baš su me išcackali danas sa tim pregledima. U osijeku sam u bolnici. Čak mi je dr spominjala neki prsten koji se stavlja na cerviks umisto šava. Njega moram sama narucit iz njemacke i čeka se 7 dana. Sve me straj toliko cekat iskreno. A bakteriju ako imam nezz di sam je skupila jer ne idem nigdi i uredno wc skoljku cistim. Al eto, vidit ce mo sve kad dode nalaz. S menom je bas cura u sobi 34 tjedan i imala je sluzavu sukrvicu i dr su rekli da je u dobrim tjednima da se ne sekiraj. Evo nema ni bolova.i nije otvorena. Ja se nadam da će sve bit dobro na kraju, u straju sam teskom, al opet puno pozitivnih iskustava sam cula pa se nadam da ću i ja bit jao jedna od njih🙏🙏🙏🙏 cure koje sutra imaju preglede sretno vam svima😘😘
Sretno! Virujem da će sve biti ok 😊
Inače smo mi dom raznim bakterijama samo ne stvaraju problem dok ne dođu na krivo misto. Sve je to za ljude.
33👩❤️👨32
Sretno, već si u dobrim tjednima🤞🤗
🙋♀️28, epilepsija, Folacin 5mg 🙋♂️26
Dobili zeleno svjetlo od neurologa 5/2021
Pokušavamo od 5/2021
+ 31.5.2021
5.7. 9+1 ❤️ kuca, veliki smo 2cm 🤗
12.7. 12+1 kombinirani probir nizak rizik, veliki smo 5,37 cm, već kažu da sam dečko 🤗💙
21.9. anomaly scan, po uzv 19+4,300 grama, sve super ali beba se predomislila i curica je 💓🙈
19.10. 24+2 4D UZV, 518 grama🤗
25.11. 29+4 UZV 1155 grama🤗
Lorena - ajme baš mi je žao, držim fige da sve bude ok i da izdržiš! Mislimo na tebe! Bakterija se ne mora nigdje skupiti, ona živi u tvojoj rodnici stalno, ali promjenom ph vrijednosti, padom imuniteta i slično prekomjerno se namnoži i napravi disbalans. To su one oznake 10na3, 10na4, 10na5 itd. Nezaštićeni odnosi takoder mogu malo pogoršati stvari, zato se uvijek liječi i partner. Zato je meni nejasno kako neki ginekolozi ne rade briseve na prvom pregledu jer kao nema indikacija, a dok ih ima onda je panika i drž ne daj.
Nela - ja stvarno vjerujem potpuno da ću i ovaj put uspjeti s dojenjem, tako da ne namjeravam kupiti adaptirano. U svakom slučaju mi je na 10min hoda DM, Spar, Lidl pa ako baš zagusti muž će otići. Prošli put smo skužili da nemamo back up s jedno bebinih mjesec dana pa je muž kupio Bebimil nek se nade, na kraju smo bacili.
Maša onda ti uzimaš Sundvik? Meni su isto bile draže pune stranice, mislim da je to jedina razlika izmedu Gulivera i Sundvika, inače su vrlo slični. Mi imamo i onaj volančić iz Ikee koji se stavi da se ne vidi rupa ispod madraca na prvoj poziciji, baš bude slatko ❤️
Josipa- ja imam nepropusnu od Zare Home za sve krevete, najbolje su mi se pokazale.
Anameri - držim fige da sve bude ok, mogu misliti kako si se uplašila
Lori- ja ti sterilizator isto ne bi preporučila odmah. Mi smo dude i izdajalicu sterilizirali prvih mjesec dva u vodi. Nakon toga više nisam ništa sterilizirala jer se to niti ne preporuča pretjerano. Djeca se moraju postepeno susretati s bakterijama u svojoj okolini, sterilni uvjeti im dugoročno ne čine baš dobro. Osim naravno ako dojenje ne uspije mislim da je jednostavnije koristiti sterilizator jer je brže. Tako da bih na tvom mjestu ostavila kao opciju za slučaj da zatreba.
Piba baš sam mislila na tebe! Nadam se da ćeš se malo smiriti, vjerujem ti da te strah radi svih tih senzacija i curenja dolje, i mene bi bilo iskreno. Držim fige za idući pregled, da se ništa više ne dešava i da se malo opustiš!
Maša ja se stvarno nadam da kod vas ne hrane novorođenčad na bočicu 😳 u vinogradskoj hrane na špricu, iako ja svoju nisam dala dohranjivati i stvarno nisu.
👩🏻 33 👨🏻33
👧🏻 11/2018.
👼🏼 curica missed ab. 20tt 01/2021
PAI 1 4G/5G
➕ 06/2021
termin 18.2.2022. 🌈
stiže nam curica 💕
Lorena, Anameri i Piba.. držite se cure.. 😘
♀️ 37 ♂️ 38
missed ab 10/20 (10tt)
11.21. 🩰N
12/23 radimo na bebi br. 2🤞
Bela_le, ne opterecuj se time toliko, tko je uz tebe potpuno, naravno da ce razumjeti i nece uopce ocekivati da uz dvoje male djece zavrsis faks u roku. :) Sve u svoje vrijeme.
Danchy1990 ma daaj? Odakle si ti ovdje kod nas? Jos ce se ispostavit da se "znamo iz viđenja"Lorena3009, drži se, oni znaju sta je najbolje za tebe sada u ovoj situaciji :) bit ce sve uredu, samo nemoj previse brinuti, misli pozitivno koliko god mozes :)
Josipab, ja sam uzela nepropusne navlake u bebenova 60x120 oko 60kn su, ali mislim da ima u svakoj trgovini s djecjom opremom..
Anameri, zao mi je, ali ako si kod kuce znaci da nije toliko opasno..samo hrabro :) vjerujem da ces dogurati do kraja trudnoce bez ikakvih drugih problema :)
A kolika je uopće mogućnost da postoji još jedna Roberta u Jarugama 🤔😁
👨👩👦
🧑 4god.
3/2020 kiretaža u 13tt
3/2021 biokemijska
06.05.21 10dpo ➕🥰🙏🌈
Stiže nam Mia 💝
Hej žene ..
Jučer se nisam stigla javiti, poslije pregleda sam jurila kod bratića klince čuvati, sa većim zadaću riješiti, dok je mali spavao, žena mu završila u bolnici zbog puknutog kralješka... A malecki samo 10mj, pa je sada to sve samo ne normalno, kaos.....
Osim toga, sve je manje više ok, Seka se riješila korone, došla nam je prekjučer doma ❤️ tako da je curka presretna 🥰 jučer smo još i sa njom obavili cijepljenje sa 5god(malo u zaostatku radi korone)....
Svaki dan dočekujem majstore koji dolaze na dogovor, jer, kako mi se zapalio štednjak, i malo okolo, moramo mijenjati kuhinju.. pa smo odlučili sve renovirati....
Spominjete dohranu-ima vremena uzeti i pripremiti, a kolko vidim oko sebe, cure uglavnom hvale i koriste Novalac, kažu da je bebimil puno mastan i teško probavljiv.... Nemam iskustva osobno, samo širim info koje znam 😁 sterilizatori-osobno mišljenje papilova.. za rezervu više bočica, pa ih mijenjaš, pereš u perilici i svake toliko iskuhaš... Tako rade cure oko mene . Opet prenosim samo info koje znam 😁😁
Mi još apsolutno ništa nismo za bebu kupili 🤦🤣 osim dudica, jer je seka navalila zadnji puta ...
Uglavnom, pregled je bio standardno detaljan ko i svaki puta do sada-zato volim svoju gin... Posteljica se oddigla od ušća, zatvorena, T ušće... Cervix kolko je vidjela uredan i dugačak, nije radila cervikometriju jer nije radila vag uzv... To ćemo slj puta... Radila sam urinokulturu, sve sterilno,.. beba je taman po tjednima , nešto za dan +/-, ali baš kako treba ❤️❤️ mljackala je, igrala se rukicama,.. udarala sondu na uzv, živahno dijete haha🤣 i najvjerojatnije nam dolazi još jedna cura 💗💗💗💗💗💗💗 sljedeći pregled 27.10, do tad riješim krv za štitnjaču i ogtt... Eto, to je to od mene za sada, haha... Ako nestanem opet na koji dan, nemojte pisati previše, jer se pogubim u čitanju 🤣
.. what doesn't kill us, makes us stronger...
Sortiraj odgovore
Najstariji