Sretno svima danas na pregledima 😀
♀️ 37 ♂️ 38
missed ab 10/20 (10tt)
11.21. 🩰N
12/23 radimo na bebi br. 2🤞
Jutro cure... Ja imala veselo zadnjih dana pa se nisam javljala 😁🤦 a sad vas se stižem haha 😁
Ugl za vikend puna kuća, pa mi u utorak štednjak se zapalio i tako . Veselo uglavnom...
Ne znam o čemu pišete, razgovarate, što vas muči... Pregled danas popodne, i naravno me opet frka,ko i svaki put... Beba udara, trbuh raste, pa me to malo umiruje, ali eto panika je panika... 😖🤦
.. what doesn't kill us, makes us stronger...
Jutro svima!
Scarlett, Anemi i Bruna sretno na pregledima!
Ja imam u 9:30 anomaly scan i pregled pa se javim!
Nadam se da ste sve lijepo spavale, ja sam primjetila lagane grčeve u nogama tako da mislim da ću krenuti s magnezijem.
Sorry, izgleda da mi je promaknuo tvoj datum pregleda, sretno i javi se 🤗🤗🥰🤞
Lucija 16.12.2021.💗
Jutro djevojke i sretno danas na pregledima, ja ne mogu docekati slijedeci tjedan da odem na pregled 🙂
Anemi2022, vjerojatno ti se tijelo i misici opustili za vrijeme dok si mirovala, sto je sasvim normalno, i onda kad si krenula lagano u pokret brzo se umaralo...ja srecom nisam morala mirovati i dosta sam se kretala ali recimo dok se popnem na kat kuce noge me uzasno zabole, kao da sam dobila upalu misica..svakako provjeri s doktorom, ali mislim da to nebi trebalo biti nista lose.🤞🏻🤞🏻🤞🏻
Jutro cure, sretno na pregledima danas. ☺️
Nisam baš aktivna u zadnje vrijeme, na mirovanju sam i ispočetka mi je bilo super malo se odmoriti od posla i svega, ali zadnjih dana sam baš depresivna, kako je anemi napisala, kombinacija hormona, izležavanja i samoće me baš jako pogađa, pa nemam volje za ničim. Kako mirujem primjećujem razno razne grčeve i probadanja, sad ne znam da li sam ih imala i prije samo nisam toliko obraćala pažnju radi posla i zaokupljenosti drugim stvarima, ili je ovo nešto nanovo. 🙄
Sad vidim da nisam ni datum sljedećeg pregleda javila, 27.10. je, pa me možete staviti na popis.
Netko je pitao za sprej poslije epiziotomije jer radi popis stvari za rodilište, pretpostavljam da misli na CICATRIDINA sprej. ☺️
Mozak mi ne funkcionira pa se ne mogu ni sjetiti o čemu ste sve razgovarale, za dude i bočice nismo još točno odlučili. Razmišljala sam uzeti bibs dude pošto su dosta hvaljene, a bočicu dr. Browns ili avent.
Cure, događa li se ikome slično?
Znači jučer popodne po prvi put nakon 2tjedna mirovanja odlučim izaći iz kuće jer sam polako počela padati u depru ležeći na kauču cijele dane, kombinacija hormona i pustog izlezavanja me dotukla. Moja majka me odlučila obradovati brzinskim đirom do emezzete koja je dvi minute od kuće mi, čisto da se maknem malo i ne razmišljam o svemu i svačemu. i znači nisam uspila niti 10min izdržati na nogama, 🥺 znači odma po ulasku u dućan počela me hvatati užasna slabina, gegala sam se kao da sam prenila trudnoću a ne tek u 20om tjednu, i morala sam sjesti jedno 5 puta u 10min…. A znači doma sam se super osjećala fizički, nikakvi bolovni ni ništa. Isto se dogodilo i prije dva tjedna kad sam zadnji put izašla iz kuće. Sad me evo cijelu noć drže grčevi, i tako mi je neki tvrd osjećaj nisko ispod pupka. Danas ujutro mi je privatni pregled i naravno da ću spomenuti to doktoru, ali baš se nekako bezveze osjećam jer prije dva tjedna mi je rekao da je sve u redu s trudnoćom, i s bebom, i cerviks je zatvoren, itd, tako da ne razumijem zašto nisam u stanju niti 5min lagano hodati. Inače se već 20god aktivno bavim sportom, zadnjih 10god čak i profesionalno, tako da mi jako teško pada mirovanje i manjak snage i kontrole nad svojim tijelom 🥺
Ja sam za isti problem pitala dr. uglavnom da pomalo sve uvodim... hodanje lagano po 5min pa onda 10 i tako... glavno da gledam da predahnem i sjednem cim osjetim umor ili pritisak... iskreno na pocetku je bilo uzas al i sad nakon skoro 2 mj tog laganog uvodjenja i produzivanja setnji ili opterecenja svakodnevnih obaveza zna se desiti da bude dan kad krenem i odmah pocne opet kao na pocetku ( vecinom odsjedim u autu cim stignem na odrediste i onda pomalo geganje) ali da te razveselim bude i dana di prehodam i po par km i uspijem citav dan nesto cackat po kuci i dvoristu i plus sam na katu pa svaki izlazak zahtjeva dodatno stepenice... po sebi sam skuzila da trebam usporeno sve i stat kad osjetim... bit ce to sve bolje i bolje ako pazis i nemoj da te to baca u depru jer se i tjelo mora naviknuti na promjene sve redovne a i ove od lezanja... i da jos napomenem da meni najbolje pase sad u zadnje vrijeme jedan dan odmaram ( to je kad lezim i samo za osnovno ustajem ) a drugi sam aktivna malo vise ( setnja trgovina spremanje i sl. ...
👦 42👧40
👨 💙20
💗👱 2
➕️05.02.
Curama zelim dobre preglede danas 💗
Evo da se pohvalim da mi je danas neki ljep dan.... dragi ce doc kuci na jedan dan pa sam happy bas bas... kontam mozda i bude neke akcije "pod lancunima" al kako me hormoni peru mozda ga posaljem i na kauc 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Pocela sam sanjat ljubavnike umjesto nocnih mora 😂😂😂😂😂😂
Hvala za preporuke za dudice... 😘
Ja cu isto sto se tice tih droga i svega potrebnog vjerovati doktorima na licu mjesta jer nevjerujem da cu bit u stanju bistro razmisljat 😉😂 ali zato klistir necu odbiti jer prvi puta nisam ni znala da to ima i treba a bilo je 5 min hodanja i jos 5min na skoljki i nikakvih strahova ili tegoba nisam imala vise na stolu u rađaoni od cca 10 sati ( a patilo me to da nebi sta pobjeglo za vrijeme porođaja) iskreno ga preporucam jer tamo uđes sa sto pitanja i dilema a kad sve krene nestignes nista jer se moras koncentrirati na sami porod i da sve brze zavrsi... ( sad da vas malo nasmijem... kolegica je bas ono vjernik i jednom mi je prilikom rekla da se planirala molit u sebi za to vrijeme između trudova ali uopce nije uspjela 😂😂)
👦 42👧40
👨 💙20
💗👱 2
➕️05.02.
LadyD, Roberta i Aurora12, hvala na ohrabrenju. 🤗☺️
Da najvjerovatnije je da osjećam sve duplo više u tijelu posto samo ležim cijele dane pa primjećujem svaku sitnicu. A hormoni i samoća nikad nisu dobra kombinacija.
Ugl.evo taman smo se vratili doma s pregleda.🤗 Doktor je predložio da počnem uzimati željezo, i malo podignem sol u prehrani jer je očito da mi je tlak stvarno jako nizak. Danas sam tocno 21 tjedan, i dečko je dugačak 21 cm i oko 360grama. Pregledao mi je i cerviks, sve izgleda uredno. I dalje sam na mirovanju, sljedeći pregled 4.11.og ☺️
29👫🏻34
Termin 👶🏻💙 17.2.2022
Oh zaboravila slikicu deckica s današnjeg pregleda, pa evo da se i on javi 💙
https://ibb.co/dJGL2PZ
29👫🏻34
Termin 👶🏻💙 17.2.2022
Anemi super za deckica 💛
Sretno i ostale cure koje ste danas 😊
Bela ima li novosti kod prijateljice i bebe? Jesu dobro i dalje ❤
👷♀️👷♂️29 g.
hiper Graves, pcos, trombofilija
Pokusavamo od 09/2017