Zimske bebe 2021/22 ❄️💙💜

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Lilli07
    06. Listopad 2021. 20:52

Ne znam evo mene moja doktorica i ovaj put šalje da radim ogtt i drago mi je iskreno, da vidim kakva je situacija
    Znam da drugaricu doktorica prvo nije htjela slati zato što nije dobila na kilazi, Ali na kraju je opet poslala
    Miraclebaby ja bih na tvom mjestu pitala dr za to

Angel 🌼
    06. Listopad 2021. 21:04

ginger39

Inače, ja sam sinoć bila na radionici pripreme za porod i bas sam zadovoljna. Doula je s nama prošla kako izgledaju trudovi, kako disati, kako tiskati, kada krenuti u rodilište i svašta nešto. Ako imate mogućnost otići na tako nešto, moja topla preporuka. Objasnila nam je i sve o grčevima, bolovima i lažnim trudovima u zadnjem tromjesečju i sad sam puno mirnija.

Pitale smo je za klistir pred porod i ona je preporučila da ga odradimo jer da ćemo biti opuštenije i usredotočene kada bude trebalo tiskati. Znam da smo o tome tipkale ovdje pa eto ako nekoga zanima.

Dal je spomenula bolove kod kretanja, ustajanja? Više neznam ako su normalni il ne 😁

freya_444
    06. Listopad 2021. 21:06

Evo cure info o sajmu beba, trudnica i mama: 
    https://ibb.co/6PPTjHP
    Sigurno će biti dobrih akcija 🥰🤰

Lucija 16.12.2021.💗

• Lilli07
    06. Listopad 2021. 21:12

Znala sam na da ne mogu kolac bez problema napraviti 🤦
    Mislim da sam trznula sve što se da zeznuti 😂 prva kora mi se prepekla nemam pojma kako, gledala u nju sve vrijeme, i izvadim je, super mi se činila i dotaknem je ona tvrda kao keks haha
    Krema: napravi se nešto kao puding i sad u to poslije treba umiksati prethodno napravljen šlag, a ja šlag kremu stavim 🤦 
    Naravno još nije gotov, još sam pola smjese opet umutila i kore su gotove, a čekam dragog da mi donese šlag, nadam se da će naći negdje, pa da pokušam spasiti kremu
    Malu su mi doveli, zaspala u autu naravno, bit će večeras duga noć izgleda 😂 😂 
    Slee bit će slika vjerovatno tek sutra haha

Roberta2111
    06. Listopad 2021. 21:51

LadyD

Roberta2111

Evo da se i ja javim. Danas smo ušli u 28tt i pocinje me hvatat panika kako zapravo vrijeme brzo leti.
    Svim curama koje su danas imale preglede ili ce ih tek imati sretno i nadam se da su prošli uredu, da nema nikakvih problema.

LadyD, ja sam pitala jel ima koja iz SB..Jel znaš ti možda jel se kod nas u rodilište nosi sve za bebu? Na internetu piše da za bebu ne treba ništa, samo sve za mamu pa nisam sigurna trebam li prirediti za bebu samo stvari za izlazak iz bolnice ili za tih par dana koje cemo tamo provesti..
    Što se tiče ogradica za krevetić, pogledajte na fb stranici AndyBrandy, znaju često imati akcije.
    I kakva su vaša iskustva s epiduralnom? Ja nekako nisam sigurna uzeti ju ili ne pa me zanima što mislite vi koje ste već rodile? :)

Ja sam pitala kolegicu koja je rodila prije mjesec i kaze da za bebicu netreba nista osim robice i pelene za izlazak ( jaje za iznet) a za mamu kaze da treba stosta ali svakako oni nabroje sve pred kraj da si stignes pripremiti.. ja cim saznam ucitat cu popis da znas… a odakle si ti?

A super, hvala ti..voljela bi ja to sve prirediti na vrijeme da me beba nebi iznenadila ranijim dolaskom 🙈
    Ja sam iz Jaruga, ali uskoro selim u Gundince kod zarucnika..inace idem kod ginekologa u Đakovo jer mi je bliže,a i doktorica mi je odlicna, ali planiram roditi u SB pa zbog toga provjeravam popis za rodiliste. 🙂 

tierra
    06. Listopad 2021. 21:53

Lilli07

Mislim da sam trznula sve što se da zeznuti 😂 prva kora mi se prepekla nemam pojma kako, gledala u nju sve vrijeme, i izvadim je, super mi se činila i dotaknem je ona tvrda kao keks haha
    Krema: napravi se nešto kao puding i sad u to poslije treba umiksati prethodno napravljen šlag, a ja šlag kremu stavim 🤦
    Naravno još nije gotov, još sam pola smjese opet umutila i kore su gotove, a čekam dragog da mi donese šlag, nadam se da će naći negdje, pa da pokušam spasiti kremu

Ajoj... nesto je u zraku danas 🤪
    Baci sve i zaboravi da je bio planiran kolac za danas! 

👧🏻33👨🏻33
    👶🏻Amelie 12.12.2021. ❤

Miraclebaby28
    06. Listopad 2021. 21:57

Lilli07

Kao da gledam sebe kad pravim kolac 🤣 nikad neide po planu 

🧔34
    👩28
    👶💙 N 24.12.2021
    👶 15.02.2024
    Before we had you, we had each other,and now you are here we have EVERYTHING 💙 NOEL💙

Roberta2111
    06. Listopad 2021. 21:59

LadyD

Freyabravo za curicu i cestitke za dobar pregled pregled 💗
    Anameri i Piba bas mi je drago da ste doma i sad samo laganini da izgurate sto duze jer ste i sada u visokim tjednima… iskoristite sve bonuse za izlezavanje i mazenje i pazenje 😉 bas se radujem sto ste blizu cilju 💗💗💗💗💗 (odmah se i meni cini da ce mojih jos 15t brze proci)
    Nego… ja sam se odlucila na aventove bocice… imam izdajalicu tako da sam krenila tim sljedom… al muku mucim da dudicama…. vidim da imaju aventove ali bi za svaki slucaj uzela i neku za opciju B ako nebude htjela aventovu… jel ijedna od mama imala slucaj ili ima preporuku?

Ja sam uzela Tomme Tippee anti-colic bocice, teta u trgovini rekla da ih je ona imala za svoje dijete i da su dobre, cak je odmah preporucila da uzmem samo 1 anti-colic jer ce ju koristiti kratko, pogotovo ako budem dojila, a naknadno da kupim one vece obicne..sto se tice dudica uzela sam aventove i nadam se da ce bebi odgovarati 😊

jelenas
    06. Listopad 2021. 22:06

Cure iz Splita/Dalmacije jeste osjetile potres? Nadam se da je sve ok!
    Freya hvala za info o sajmu, iskočilo mi na instagramu reklama i više nisam mogla naći. Sigurno će biti super popusta, nadam se uloviti možda gnijezdo na sniženju.

👩🏻 33 👨🏻33
    👧🏻 11/2018.
    👼🏼 curica missed ab. 20tt 01/2021
    PAI 1 4G/5G
    ➕ 06/2021
    termin 18.2.2022. 🌈
    stiže nam curica 💕

aurora12
    06. Listopad 2021. 22:09

Vidim da spominjete neke pretrage za epiduralnu pa sam bacila pogled i vidim da se provjerava koagulacija. Znaci li to da je ne smijemo primiti ako smo na terapiji heparinom? Znam da bi trebalo proci odredeno vrijeme izmedu injekcije heparina i poroda da ne bude bas kad je djelovanje lijeka jako pa ne znam sto je s epiduralnom tada. Inace me strah nekih komplikacija pa ne znam ni bi li se usudila uzeti je :/

👷‍♀️👷‍♂️29 g.
    hiper Graves, pcos, trombofilija
    Pokusavamo od 09/2017
    1/2019 Missed ab. (10/6tj.)
    HSG 12/2020
    Prehrana + suplementi 03/2021
    04/2021➕
    💙, sljedeci pregled 23.11.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.