Promaknulo mi orvi put pa se sad malo vracam na temu klistira, dripa i epiziotomije... klistir apsolutno da, nista ne boli, a ne moram se brinuti o nezgodi za vrijeme tiskanja, mislim da bi mi kasnije pred muzem bilo bas neugodno iako njega vjerojatno nebi bilo briga, drip sam rekla da sam za, boli uzasno, ali mene je otvorilo 3cm u roku 10min pa ako opet bude tako brzo, da se prezivit, epiziotomiju bi voljela izbjeci, ali ako se mora mora se, mislim da je lakse zasiti ako je ravan rez nego kad se popuca, al evo ako nije nuzno, nebi
Anemi, Jelenas cestitam na dobrim pregledima
Aurora dobro su oboje, mali je izasao iz inkubatora i lijepo naoreduje, za sada nisu nasli nikakve posljedice prijevremenog poroda
Tierra sretno u kupovini
Ja sam danas tak bezveze, samo lezin cijeli dan i stresiram se jer 18.10. Krecu predavanja, a ja bi trebala sjediti po 6h, nekako me strah kako cu to izdrzati, a jos su mi i napisali da ne racunam da ce mi izaci u susret kada rodim, a trazila sam samo par dana da mi oproste izbivanje sa predavanja dok smo u bolnici i dok malo je nadodemo tako da me vjerojatno ceka mirovanje godine, nekak se osjecam kao da sve oko sebe razocaravam time sto su diplomirat godinu kasnije... oprostite sad sto sam se malo tu izjadala, al evo pokusavam naci savrsen balans izmedu studiranja i roditeljstva, a nekako imam osjecaj sta god da probam nesto cu promasiti
👩 23
👱♂️ 25
👧 3
👶 13.12.
Cura čestitke svima na super pregledima.. baš mi je drago da su bebe a i vi dobro..🥰 neka samo tako ostane i dalje.. 😘
Evo mi smo danas ušle u 34tt 🙈... još 7 tjedana i stiže moja beba 👶(ako ne i prije).. ja se još mučim s nesanicom, niskim tlakom, vrtoglavicama, a sad mi je već i dosta teško.. zapušem se, trbuh smeta, bole prepone, bole leđa, teško se krećem općenito i okrećem u krevetu itd...itd... a još u kući radovi 🙉 tako da savjet ako imate što za urediti prije samo to riješite..u ovim mojim tjednima to je teško..još mi je beba nabita glavicom dole, zbog toga i moram mirovati, a baš se i osjeti taj pritisak.. evo vam slika nas dvije debele 😁.. https://ibb.co/Dkpz7XW
♀️ 37 ♂️ 38
missed ab 10/20 (10tt)
11.21. 🩰N
12/23 radimo na bebi br. 2🤞
Pozdrav svima.
U zaostatku sam nekih 20 stranica pa ću iščitati kad stignem. Samo sam htjela javiti da je pregled prošao, sve super. Cura je 24 cm, zatvorena, sve na mjestu, cervix 4.4 T
Idući pregled 4.11. A 11.10. ehokardiogram na Srebrenjaku.
Pitam profesora jel se mogu udat onda sutra u miru a on kaže da mogu i po stolovima tancat ak mi dođe 😂
Napeta jesam ali mi je odmah laknulo jer je s mojom dugicom sve ok ❤️
Rekao mi je tjedan prije pregleda još samo Ogtt da obavim i to je to ugl
Sad bježim dalje, posla preko glave da sutra sve bude cakum pakum..
Čuvajte se sve i šaljem puno virtualnih hugova ako kome treba 🤗🤗🤗😘
4/20 spontani 💔
3/21 drugi 💔
Bela super za hrabrog deckica 💙
A za fakultet vjerujem da ti nije lako jer si planirala sve istovremeno ali uskoro ces biti mama dvoje djece i to je vaznije od diplome sad ili kasnije, sve to moze cekati 💛 Svi kojima je stalo do tebe nece biti razocarani, mogu biti ponosni jer dajes sve od sebe i bolje da nisi pod nepotrebnim pritiskom. Ako uzmes mirovanje djeca i muz ce imati odmorniju zenu i mamu nego sto bi bila uz faks. Vazno je da ste ti i i muz ok s odlukom kakva god bude a za druge se ne brini, svi lako vode tudu brigu a nitko te nece pitati kako si kad budes pod stresom zbog ispita a djeca doma bolesna kako obicno bude. Ljudi pauziraju godinu da odmore i uzivaju, zasto ne bi i mama da bude s djecom i manje pod stresom ❤
👷♀️👷♂️29 g.
hiper Graves, pcos, trombofilija
Pokusavamo od 09/2017
1/2019 Missed ab. (10/6tj.)
HSG 12/2020
Prehrana + suplementi 03/2021
04/2021➕
💙, sljedeci pregled 23.11.
Scarlett cestitam na pregledu i sretno sa zadnjim pripremama 🎉💞
Taya bas si zgodna a trbuscic lijepo raste, vidi se da se curica sprema za dolazak 🤩
👷♀️👷♂️29 g.
hiper Graves, pcos, trombofilija
Pokusavamo od 09/2017
1/2019 Missed ab. (10/6tj.)
HSG 12/2020
Prehrana + suplementi 03/2021
04/2021➕
💙, sljedeci pregled 23.11.
Bela super za hrabrog deckica 💙
A za fakultet vjerujem da ti nije lako jer si planirala sve istovremeno ali uskoro ces biti mama dvoje djece i to je vaznije od diplome sad ili kasnije, sve to moze cekati 💛 Svi kojima je stalo do tebe nece biti razocarani, mogu biti ponosni jer dajes sve od sebe i bolje da nisi pod nepotrebnim pritiskom. Ako uzmes mirovanje djeca i muz ce imati odmorniju zenu i mamu nego sto bi bila uz faks. Vazno je da ste ti i i muz ok s odlukom kakva god bude a za druge se ne brini, svi lako vode tudu brigu a nitko te nece pitati kako si kad budes pod stresom zbog ispita a djeca doma bolesna kako obicno bude. Ljudi pauziraju godinu da odmore i uzivaju, zasto ne bi i mama da bude s djecom i manje pod stresom ❤
Totalno potpisujem ovo i slažem se 🤗🥰
Lucija 16.12.2021.💗
Pozdrav svima.
U zaostatku sam nekih 20 stranica pa ću iščitati kad stignem. Samo sam htjela javiti da je pregled prošao, sve super. Cura je 24 cm, zatvorena, sve na mjestu, cervix 4.4 T
Idući pregled 4.11. A 11.10. ehokardiogram na Srebrenjaku.
Pitam profesora jel se mogu udat onda sutra u miru a on kaže da mogu i po stolovima tancat ak mi dođe 😂
Napeta jesam ali mi je odmah laknulo jer je s mojom dugicom sve ok ❤️
Rekao mi je tjedan prije pregleda još samo Ogtt da obavim i to je to ugl
Sad bježim dalje, posla preko glave da sutra sve bude cakum pakum..
Čuvajte se sve i šaljem puno virtualnih hugova ako kome treba 🤗🤗🤗😘
Bravo za pregled i bebicu 🎉🎊
Sad u miru i bez briga ples i fešta do zore 🤣🤣😍
Lucija 16.12.2021.💗
Cura čestitke svima na super pregledima.. baš mi je drago da su bebe a i vi dobro..🥰 neka samo tako ostane i dalje.. 😘
Evo mi smo danas ušle u 34tt 🙈… još 7 tjedana i stiže moja beba 👶(ako ne i prije).. ja se još mučim s nesanicom, niskim tlakom, vrtoglavicama, a sad mi je već i dosta teško.. zapušem se, trbuh smeta, bole prepone, bole leđa, teško se krećem općenito i okrećem u krevetu itd…itd… a još u kući radovi 🙉 tako da savjet ako imate što za urediti prije samo to riješite..u ovim mojim tjednima to je teško..još mi je beba nabita glavicom dole, zbog toga i moram mirovati, a baš se i osjeti taj pritisak.. evo vam slika nas dvije debele 😁..https://ibb.co/Dkpz7XW
Čestitam na punom tjednu 🥰🎉🤰
Baš se vidi da nisko nosiš i da je bebica zabila glavu dolje 🤣😃 neka ona tebe poštedi što više, čuvaj energiju za porod i sve :) ti ćeš nam biti medu prvim rodiljama, jedva čekam ☺️
Lucija 16.12.2021.💗
Bela napisala sam ti cijely čitabu i izbrisalo mi se. ukratko, slažem se s Aurorom. Smatram da sve može čekati, a vrijeme s djecom prolazi tako brzo i nema povratka. Ali najvažnije od svega je da odlučiš kako TI smatraš da je za tvoju obitelj najbolje i da si na miru s tom odlukom.
Scarlett čestitam na super pregledu, opet se pratimo s datumima, na kraju možda i rodimo na isti dan 😂 Čekamo slike sutra i sretno sa zadnjim pripremama!
Cure jel ima još netko da mu ginić ne pali 3D uzv? Ja se svaki put nadam da bude i niš, a 2D slike mi da samo neke di se vide kosti, noge, kralješnica. Muž i mala svaki put hoće vidjet slike, a ja im baš i nemam što za pokazat :( Mislila sam barem koju 3D sliku pošto već ne mogu ići samnom... Možda mi je još prerano za 3D?
👩🏻 33 👨🏻33
👧🏻 11/2018.
👼🏼 curica missed ab. 20tt 01/2021
PAI 1 4G/5G
➕ 06/2021
termin 18.2.2022. 🌈
stiže nam curica 💕
Hvala vam cure, divne ste 🥰
Bela_le potpuno se slažem s curama.. svaka čast da uz dijete i ostalo guraš i fax.. kapa do poda.. i sad još stiže druga beba.. sve ćeš ti to riješiti.. pa i nebitno da li godina ili više se to oduži.. uživaj sad s obitelji, dočekaj bebača i uživajte.. 😘
Scarlett bravo za bebača i pregled.. i sretno sa pripremama za svadbu.. 😘
♀️ 37 ♂️ 38
missed ab 10/20 (10tt)
11.21. 🩰N
12/23 radimo na bebi br. 2🤞
Sortiraj odgovore
Najstariji