Zimske bebe 2021/22 ❄️💙💜

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    aurora12
    06. Listopad 2021. 22:10

Da, bas je jako zatreslo, srecom brzo je proslo jer su muzevi javili da oni jos osjete nakon sto smo mi vec dosli k sebi. Ne mogu vjerojati da je tako jako i tako blizu 🙁

👷‍♀️👷‍♂️29 g.
    hiper Graves, pcos, trombofilija
    Pokusavamo od 09/2017
    1/2019 Missed ab. (10/6tj.)
    HSG 12/2020
    Prehrana + suplementi 03/2021
    04/2021➕
    💙, sljedeci pregled 23.11.

tierra
    06. Listopad 2021. 22:25

Nadam se da ste ok sve iz dalmacije!

👧🏻33👨🏻33
    👶🏻Amelie 12.12.2021. ❤

• Upitnica_st
    06. Listopad 2021. 22:33

Bome je zatreslo! Jedva sam se smirila. Kad se beba javila sve je bilo ok 😂

33👩‍❤️‍👨32

jelenas
    06. Listopad 2021. 22:52

Držite se cure, poznat mi je osjećaj tog 28.12. kad nas je zadnji put istjeralo iz stana. Proći će i to! 
    Aurora mislim da epiduralna nije povezana s terapijom no nisam sigurna, ne zvoni mi da sam tako nešto čula no najbolje da pitaš unaprijed svog ginekologa pa da se pripremiš! Ja samo znam da je potrebno izvaditi krv i napraviti obradu i da to traje cca 1-2h, a što točno gledaju nemam pojma. Ako netko ima info pls share! 

👩🏻 33 👨🏻33
    👧🏻 11/2018.
    👼🏼 curica missed ab. 20tt 01/2021
    PAI 1 4G/5G
    ➕ 06/2021
    termin 18.2.2022. 🌈
    stiže nam curica 💕

jelenas
    06. Listopad 2021. 22:53

*29.12. datum mi urezan u pamćenje, sve ne vjerujem da sam krivo napisala

👩🏻 33 👨🏻33
    👧🏻 11/2018.
    👼🏼 curica missed ab. 20tt 01/2021
    PAI 1 4G/5G
    ➕ 06/2021
    termin 18.2.2022. 🌈
    stiže nam curica 💕

• Lilli07
    06. Listopad 2021. 23:34

Tierra vjeruj da bih bacila sve da je za danas bilo, nego pravila maloj za rođendan, ali sam odlučila da zadugo neću pokušavati opet, nego slasticarna i kupiti 😂 a evo kao da sam uspjela kremu spasiti, vidjet ću kad mala zaspi
    Miraclebaby aaa znači ima nas još hahah meni ne idu ove torte i kreme nikako uvijek nešto bude, ali one zalivene kolače kao i znam napraviti uspije mi, baklava, ružice, hurmasice i slično 

Maša🤰🏼
    06. Listopad 2021. 23:35

Anameri super da si doma, neka se bebac strpi jos par tjedana pa onda neka dode 🥰

Cerviks ma cure vam to vaginalno gledaju ili vaginalnim ultrazvukom? Jer meni to nitko nikada nije provjerio 🙈

LadyD ja cu probat uzet Bibs dudice :)

👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g

12/2020 missed 6tt
    Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
    12.07.2022. ➕
    Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀

anemi2022
    07. Listopad 2021. 06:12

Maša, meni je prije dvije dva tjedna gledao cerviks vaginalnim ultrazvukom.

Cure, događa li se ikome slično? 
    Znači jučer popodne po prvi put nakon 2tjedna mirovanja odlučim izaći iz kuće jer sam polako počela padati u depru ležeći na kauču cijele dane, kombinacija hormona i pustog izlezavanja me dotukla. Moja majka me odlučila obradovati brzinskim đirom do emezzete koja je dvi minute od kuće mi, čisto da se maknem malo i ne razmišljam o svemu i svačemu. i znači nisam uspila niti 10min izdržati na nogama, 🥺 znači odma po ulasku u dućan počela me hvatati užasna slabina, gegala sam se kao da sam prenila trudnoću a ne tek u 20om tjednu, i morala sam sjesti jedno 5 puta u 10min.... A znači doma sam se super osjećala fizički, nikakvi bolovni ni ništa. Isto se dogodilo i prije dva tjedna kad sam zadnji put izašla iz kuće. Sad me evo cijelu noć drže grčevi, i tako mi je neki tvrd osjećaj nisko ispod pupka. Danas ujutro mi je privatni pregled i naravno da ću spomenuti to doktoru, ali baš se nekako bezveze osjećam jer prije dva tjedna mi je rekao da je sve u redu s trudnoćom, i s bebom, i cerviks je zatvoren, itd, tako da ne razumijem zašto nisam u stanju niti 5min lagano hodati. Inače se već 20god aktivno bavim sportom, zadnjih 10god čak i profesionalno, tako da mi jako teško pada mirovanje i manjak snage i kontrole nad svojim tijelom 🥺

Ispričavam se na depresivnom postu😬 inače sam stvarno samo pozitiva, moguće da sam samo neispavana i pod hormonima 😅

29👫🏻34
    Termin 👶🏻💙 17.2.2022

Alexandraaa90
    07. Listopad 2021. 06:49

Jutro drage moje. 
    Sretno na pregledima danas. 

"https://lb1f.lilypie.com/oyF1p1.png"

aurora12
    07. Listopad 2021. 06:59

Anemi kod mene je bilo slicno nakon 3 tjedna strogog mirovanja. Inace se ne bavim sportom ali volim puno setati i dosta sam u pokretu tako da mi je tesko palo samo lezanje. Prvi izlazak mi je bio na pregled i nisam znala sto smijem pa sam jako oprezna isla i niz stepenice i tesko mi je bilo hodati, zadihala bih se dok pricam koliko sam izgubila kondiciju. Bilo je laganih bolova a u to vrijeme znala sam imati i kontrakcije (njih sam imala i dok sam mirovala doma). S vremenom se i strah smanjio pa sam pocela svaki dan lagano setati, prestali su bolovi i sad mogu dugo hodati da nista ne osjetim i radim skoro sve po stanu. Spomeni doktoru ali ja vjerujem da je to normalno i da ce proci kako se vise budes kretala. Mene je u tim tjednima stalno nesto bolilo i nije mi bilo ugodno ni sjediti, bas sam se lose osjecala. Nakon 22 tj.mozda je postalo lakse a sad da ne vidim trbuh i osjetim bebu ne bi ni rekla da sam trudna. Tu i tamo me nesto zateze ali ni blizu kao prije. 

👷‍♀️👷‍♂️29 g.
    hiper Graves, pcos, trombofilija
    Pokusavamo od 09/2017
    1/2019 Missed ab. (10/6tj.)
    HSG 12/2020
    Prehrana + suplementi 03/2021
    04/2021➕
    💙, sljedeci pregled 23.11.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.