Zimske bebe 2021/22 ❄️💙💜

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    LadyD
    07. Listopad 2021. 15:14

aurora12

Bela super za hrabrog deckica 💙
    A za fakultet vjerujem da ti nije lako jer si planirala sve istovremeno ali uskoro ces biti mama dvoje djece i to je vaznije od diplome sad ili kasnije, sve to moze cekati 💛 Svi kojima je stalo do tebe nece biti razocarani, mogu biti ponosni jer dajes sve od sebe i bolje da nisi pod nepotrebnim pritiskom. Ako uzmes mirovanje djeca i muz ce imati odmorniju zenu i mamu nego sto bi bila uz faks. Vazno je da ste ti i i muz ok s odlukom kakva god bude a za druge se ne brini, svi lako vode tudu brigu a nitko te nece pitati kako si kad budes pod stresom zbog ispita a djeca doma bolesna kako obicno bude. Ljudi pauziraju godinu da odmore i uzivaju, zasto ne bi i mama da bude s djecom i manje pod stresom ❤

Potpisujem i nebrini se 😍 od nas uvjek imas potporu u svako doba 😘

👦 42👧40
    👨 💙20
    💗👱 2
    ➕️05.02.

anemi2022
    07. Listopad 2021. 15:15

Jelenas, pitaj ga za 3D. Ti i ja smo u istom tjednu, meni je već na zadnja dva pregleda upalio 3D ☺️ danas se baš lipo vidio dečkić, čak ga je upalio dva put jer je rekao da se super vidi 💙

29👫🏻34
    Termin 👶🏻💙 17.2.2022

• ginger39
    07. Listopad 2021. 15:23

Bela, i ja se samo mogu sloziti s drugim curama, sve su ti lijepo napisale. Uživaj u trudnoći i dolasku jos jedne bebe...ako fax i rijesis malo kasnije od planiranog, opet sve kako treba. Svaka cast kako to sve hendlaš!
    Scarlett, bravo za pregled i sretno s pripremama!
    Taya, bas si slatka, izgledas tako njezno i graciozno! Ja sam ko tenk u usporedbi s tobom. 🙈

Zaboravila sam napisati...za cure koje muku muče s hemićima, doula je preporucila svinjsku mast. Pitala sam ginića i on mi je potvrdio da je bolja od svih masti iz ljekarni.
    Moj sljedeci pregled u Petrovoj je 26.10., a prije toga kontrolni uzv 20.10. da vidimo koliko se beba udebljala. 

LadyD
    07. Listopad 2021. 15:24

Cestitke na dobrim pregledima i ljep provod na svadbi 😆 cekamo slicice 😘

👦 42👧40
    👨 💙20
    💗👱 2
    ➕️05.02.

LadyD
    07. Listopad 2021. 15:28

Taya 😍 pravi trbuscic i bas se vidi da ces nam vrlo brzo ispunit ove nase dane iscekivanja sa slikicama svoje bebice i ucinit nas ljubomornim 😉😘😘😘😍😍😍😍😍

👦 42👧40
    👨 💙20
    💗👱 2
    ➕️05.02.

• Josipab
    07. Listopad 2021. 15:57

Drage moje,sretno danas na pregledom.
    Jelenas,Scarlett, cestitke na super pregledima 🤗
    Scarlett, lipo se provedi za vikend na svojoj svadbi! 😊
    Cure koje su mirovale pa se pokrenule, nemojte se brinuti,i da 3 dana lezis-misici se ulijene i treba vremena da se vratis u formu. No stress!
    Bela, imat ces dvije male bebe (meni su djeca do 4 godine bebe 😂😂), nitko normalan ne bi očekivao da istovremeno zavrsis faks i brines o tako maloj djeci…za sve ima vremena, sve ces ti stici,godina kasnije ne cini razliku 😊
    Ja cu vjerojatno naruciti ikea krevetic sa stranicom koja se skida,cijena je super-699 kn 
    Mislim da bolje necu proci 😂

🙋🏻‍♀️ 29 godina
    🙋🏻 Mm 30 godina
    Oboje pijemo suplemente,ja vitamin D,Omega 3, Solgar Prenatal, on Cink,Selen,vitamin E,astaxantan
    1.Beta 827, 2.Beta 1960, termin za uzv 10.6.
    6+0 imamo srce ❤️
    Termin 4.2.2022. 🥰
    url=https://lilypie.com]

danchy1990
    07. Listopad 2021. 16:14

Samo kratko da vas pozdravim,baš ste se raspisale, teško vas pohvatati.
    Mene uhvatila grlobolja a naravno za nas trudnice nema baš ništa,osuđena sam na čajeve i mogu se samo nadati da će što prije proći.
    Roberta mi smo skoro pa "susjede", samo što sam ja trenutno u Njemačkoj 😉

👨‍👩‍👦
    🧑 4god.

3/2020 kiretaža u 13tt
    3/2021 biokemijska
    06.05.21 10dpo ➕🥰🙏🌈
    Stiže nam Mia 💝

Beaa
    07. Listopad 2021. 16:18

Jelenas drago mi je za dobar pregled, mi smo dva dana razlike, meni je termin 20.02.2022. 
    Bela daj si malo oduška i odmori se od faxa i učenja. Ako se dobro sjećam prvi ciklus studija si zavsila, sto bi značilo da si Fax uspjela završiti pored malog djeteta i trudnoće. Sto je za svaku pohvalu! Tko će da te kritikuje, taj ti niti ne treba u životu! 
    Taya divna si trudnica 🍀.
    Gdje nam je Slee, nije se danas javljala, osim ako sam propustila njen post. Nadam se da je sve ok 🍀.
    Ja sam se jučer malo preforsirala, pa su me grčevi neki čudni mučili cijelu noc. Zato danas odmor na max, rucak sam napravila i prešla samu sebe u kulinarstvu kako je dobar bio. 
    Ja stalno istražujem nešto za taj femur i gledam sliku iz 14.tjedna i dosađujem muzu sa pitanjem da li beba na uzv slici izgleda zdravo u usporedbi sa drugim slikama sa neta iz istog tjedna drugih beba. Ovo je novi level patologije moje psihe 😵‍💫.

jelenas
    07. Listopad 2021. 16:19

Josipa ako je Sundvik, taj krevetic mi imamo i stvarno je super! Sve preporuke. Mi smo s godinu i pol prešli u veliki krevet, planiramo isto i s bebom tako da mi je ta cijena bila jedina prihvatljiva, sve iznad 1000kn mi je osobno previše za krevetac.

👩🏻 33 👨🏻33
    👧🏻 11/2018.
    👼🏼 curica missed ab. 20tt 01/2021
    PAI 1 4G/5G
    ➕ 06/2021
    termin 18.2.2022. 🌈
    stiže nam curica 💕

Slee
    07. Listopad 2021. 16:25

Bea, ne brini 💗 tu sam ja, ali danas samo skicam i sa strane se veselim super pregledima, lijepim slicicama ultrazvuka i trbuscica. Malo sam danas off jer me skroz izjeda napetost zbog sutrasnjeg pregleda, a i neki grcevi neobicni me muce pa nisam htjela ovdje siriti lose raspolozenje i negativu. Ali hvala puno sto brines 💗

👩🏻‍🏫👨🏼‍💻Oboje ‘89.
    🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
    🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
    🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
    🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
    🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
    🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
    🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
    🌷5.2025. (⏳)
    💌 mpodrame@gmail.com

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.