Jos samo da napisem Beli - ja sam pauzirala godinu kako bi partijala 😂 mislim da je tvoj razlog nemjerljivo bolji! Sve to dodje na svoje i vjeruj mi, nista ne propustas u ovom svijetu odraslih. Mene isto uhvatila panika kako ce drugi svi biti bolji od mene koja sam pauzirala, al meni ta godina super dosla i evo me sad na super poslu i ama bas ni za cim ne zalim! Mislim na sebe i svoju malu obitelj 💗
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🌷5.2025. (⏳)
💌 mpodrame@gmail.com
Cestitam svima na uspjesnim pregledima i sretno ko ima ovih dana 🙂
Klistir pa ne znam nek rade sto moraju sve sto misle da treba pristat cu, ja se bas bojim prirodnog poroda 😔
Flasice i dude pojma nemam duda vjerovatno mam flasica ne znam koju jos..
Da li cete ranije kupiti jednu dohranu za svaki slucaj? Meni je jos toliko stvari ostalo da obavim da mislim da nemam vremena
Taya jos maloo ❤️ ti si najbliza terminu od nas koliko sam primjetila
Bela u slicnoj smo situaciji ja sam na kraju stavila godinu na mirovanje iako sam vanredna ali fax pocinje krajem oktobra ja sam tad 8 mj, ispiti i sve ne bi sigurno mogla izaci ni na jedan i kao neko ko je godinu ocistio za odlicnim prosjekom pretesko mi je palo ali smatram da sad je ipak beba najbitnija i ne zelim da prolazim stres da li cu nesto stici na faxu, niti molim nekog da mi izlazi u susret. Tako da u potpunosti te razumijem i nemoj se zamarati hoce li neko drugi piti razocaran.
boy 💙🌍
Jelenas, krevetic je Guliver, jedini je bio na raspolaganju za dostavu i da se skida prednja stranica 😂😂 naravno-kada za bebe je i dalje nedostupna
Slee ❤️
🙋🏻♀️ 29 godina
🙋🏻 Mm 30 godina
Oboje pijemo suplemente,ja vitamin D,Omega 3, Solgar Prenatal, on Cink,Selen,vitamin E,astaxantan
1.Beta 827, 2.Beta 1960, termin za uzv 10.6.
6+0 imamo srce ❤️
Termin 4.2.2022. 🥰
url=https://lilypie.com]
Cure da vam se javim. Mene su ostavili u bolnici😭 beba je dobro, hvala bogu, al cerviks se smanjija na 2,4. Znaci u dva dana 1 cm. Sad su mi radili ponovno briseve da vide jel bakterija u pitanju il je samo slab cerviks. Nije isključeno ni šivanje ni neki prsten su mi spominjali. Al evo moramo cekat nalaz na bakterije. I dalje mi je cerviks u t obliku sta kazu da je super. Bolove nemam. Sad samo molit boga da sve bude u redu, bas me ovo rastužilo ajme😭
🙎♀️34 neprohodni jajovodi🧔35sve ok
1.ivf postupak:Poliklinika Škvorc
11.01.21.stimulirani protokol
22.01.21.punkcija folikula(5 folikula-6jajnih stanica)
27.01.21.Et-1 blastocista
08.02.21. Procurila😥
2.ivf postupak-Pol. Škvorc
09.05.21. aspiracija (8 jajnih stanica)
12.05.21. Et-(2 zametka vracena 8-stanična) Imamo jednu 🐧 blastocistu
24.5.21. Beta.... 12.dan-437,9
26.05.21.Beta...14.dan-906,9🙏
10.06.21. Prvi uzv🙏🙏https://lbdm.lilypie.com/6GtSp2.png
Joj Lorena, bas mi je zao,ali dobro da si otisla na pregled i sta su na vrijeme reagirali!
Znam da je gadno bit u bolnici i da nw znas sta te ceka Al ja virujem da ce sve biti dobro cim si pod njihovom kontrolom!javljaj novosti!drzi se draga ❤️
🙋🏻♀️ 29 godina
🙋🏻 Mm 30 godina
Oboje pijemo suplemente,ja vitamin D,Omega 3, Solgar Prenatal, on Cink,Selen,vitamin E,astaxantan
1.Beta 827, 2.Beta 1960, termin za uzv 10.6.
6+0 imamo srce ❤️
Termin 4.2.2022. 🥰
url=https://lilypie.com]
Anemiii, Scarlett i Jelenas cestitam na dobrim pregledima.
Jelena i meni doktor uvijek pali 2D, i na slikama kao sto kazes budu uglavnom samo neki dijelovi tijela, nikad se ne vidi fino beba. Možda odem nekad privatno na 4D.
Bela slazem se s curama. Najbitnije je da ti i muz odlučite sta cete i budete zadovoljni tom odlukom. Svaka čast na svemu sto si postigla do sad. Fakultet nece nigdje pobjeci, a djeca brzo odrastaju tako da neces nigdje zakasniti i ako budes pauzirala jednu godinu.
Taya divna si trudnica 🤗
Lili sretan rodjendan malenoj 🎉🎊
Lorena bas mi je zao sto si morala ostati u bolnici. Drzi se, doktori ce pratiti tvoje stanje, bit ce to sve dobro 🤞
Hvala vam cure, puno mi znaci vasa podrska i utjesne rjeci ❤
Taya divne ste vas dvije 💗
Lorena zao mi je, drzim fige da se vise ne krati 🤞
👩 23
👱♂️ 25
👧 3
👶 13.12.
Lorena joj, ne mogu ti opisati kakko mi je zao! Ali bit ce sve dobro, mora biti. Dobro je sto si jos zatvorena i super bi bilo i da te zasiju pa ces biti na miru! Javljaj nam sve!
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🌷5.2025. (⏳)
💌 mpodrame@gmail.com
Lorena baš mi je žao.. dobro da si bila na pregledu i da je beba u redu.. sad si pod nadzorom i ja se nadam 🤞 da će sve dobro završiti.. 😀 budi snažna.. i što manje se stresiraj..
Josipab taj krevetić je predivan 😀
Nelanr da ja sam druga po redu.. 🙊 uskoro će to.. a onda ste sve vi uskoro zamnom.. 😊 ja dohranu neću još kupovati.. nadam se da neće trebati a ako zatreba onda ću vidjeti što daju u bolnici da dalje nastavim s time.. ako zatreba.. tako da ću vidjeti poslje poroda.. ali mislim da nebi trebalo prije pripremati.. 🤷♀️ sada će cure reći ako treba.. 😀
Bea hvala.. a ovo sa strahovima i preispitivanjem je sasvim normalno.. brinemo za naše bebe pa nam kroz glavu prolazi 101 pitanje.. i ja sam takva.. nešto čujem ili vidim i odmah proradi Google.. i onda pročitam još štošta drugo.. 🙉 to je naš trudnicki mozak..
Danchy nadam se da će proći što prije.. 😘
LadyD hvala.. ali uskoro ćete i vi sve zamnom.. 😘 vrijeme stvarno brzo prolazi..
Ginger hvala.. ja vjerujem da si predivna trudnica.. 😊
♀️ 37 ♂️ 38
missed ab 10/20 (10tt)
11.21. 🩰N
12/23 radimo na bebi br. 2🤞
Lorena zao mi je sto se tako brzo skratio ali sigurno si u dobrim rukama i ne trebas se bojati. Dr. ce napraviti sto znaju, a super je da je bebica dobro. Drzi se i javi kakav je nalaz. Bas je puno tih problema sa cerviksom, nadam se da ce kod svih sve biti u redu, hrabre ste vi cure a bebe jos vise ❤❤
👷♀️👷♂️29 g.
hiper Graves, pcos, trombofilija
Pokusavamo od 09/2017
1/2019 Missed ab. (10/6tj.)
HSG 12/2020
Prehrana + suplementi 03/2021
04/2021➕
💙, sljedeci pregled 23.11.
Sortiraj odgovore
Najstariji