Slee po mojoj tablici koju pratim 6 mjeseci je na 23+0 ali i to ti je jako blizu 💛💛 Izdrzi jos malo do petka, nije lako ali mi se sve nadamo dobrim vijestima 🥰 Moja prijateljica isto ima pregled u petak, njoj je to tek drugi pa drzim fige jakoo objema da sve bude kako treba ❤ Mi smo jucer dobili prvu bebu u ekipi ali oni zive u njemackoj, osim njih nitko od nasih prijatelja jos nema djecu 🙈 Nadam se da ce uskoro uspjeti nasima koji pokusavaju 💞💙👶🏻🤰
👷♀️👷♂️29 g.
hiper Graves, pcos, trombofilija
Pokusavamo od 09/2017
1/2019 Missed ab. (10/6tj.)
HSG 12/2020
Prehrana + suplementi 03/2021
04/2021➕
💙, sljedeci pregled 23.11.
Jelena ajme super, uopce nisam isla za tim!
Upitnica ajme ti si kao ja, ja cim nesto procitam, odmah mislim da to imam i ja. Nemoj si to radit, bit ces luda ovako malo kao ja 😂 Mene cijelu trudnocu nesto boli, ali to nema nikakve veze s tim. Koliko sam citala i istrazivala - otvaranje ne boli, a ni skracivanje cerviksa. A ove bezbolne kontrakcije ne bi trebale utjecati na to.
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🌷5.2025. (⏳)
💌 mpodrame@gmail.com
Jelena ajme super, uopce nisam isla za tim!
Upitnica ajme ti si kao ja, ja cim nesto procitam, odmah mislim da to imam i ja. Nemoj si to radit, bit ces luda ovako malo kao ja 😂 Mene cijelu trudnocu nesto boli, ali to nema nikakve veze s tim. Koliko sam citala i istrazivala - otvaranje ne boli, a ni skracivanje cerviksa. A ove bezbolne kontrakcije ne bi trebale utjecati na to.
Davno sam odlučila da u trudnoći samo čitam Harry Pottera (po 1000. put) ali ovaj stalno dostuoni internet će me dotuć 😂😂
Hvala na tješenju!
33👩❤️👨32
Ja ogrtac necu nositi, ponjet cu jednu pidamu kratkih rukava, jednu dugih pa cu viditi kako ce mi biti
CiribiribelaMare dobrodosla, mislim da je jastuk super za spavanje, a za soavanje na ledima slazem se sa Schinin, u orvoj trudnoci do kraja skoro mogla lezat na ledima bez ikakvih problema, sada ako lezim duze od 10ak min postane mi muka i pocnu mi trniti ruke
Miraclebaby mozda bude neki gimnasticar 🙈
Ne znam cure sta bi vam rekla, malo sam se i ja sokirala kad mi je rekla da bi trebala na dijetu neku, mislim da ju je mozda zabrinulo vise to sto sam dobila 4 kile u 5 tjedana nego sveukupna kilaza, nisam pametna, pripazit cu malo sto jedem i u kojim kolicinama, ali nije mi u planu biti na nekom strogom rezimu prehrane
Schinin prica me bas nasmijala 😂
Teeny drzim fige da brzo prode nosic i da se svi naspavate 🤞
Anemi jako je lijep, bas mi je fora sto cete imati tematsku sobu
Tierra zao mi je zbog dioptrije
Sto se tice dileme spavacica ili pidama, na viziti se pregledava stanje dolje na ancin da u krevetu se rasire noge (bar je tako u Osijeku) pa je s te strane prakticnija soavacica, ali ja recimo ne mogu podnjeti kad krvarim ne imati hlace na sebi, nekako mi je glup osjecaj
Lorena zao mi je zbog cerviksa, drzim fige da se ne krati vise
Jana malac se opako priprema za finish
Mea ja necu stavljat jastuk, isto samo plahta i beba u vreci
Freya vidila sam da te zastite ima Hekleraj&kiceraj pa skicni tamo, mislim da je 20kn komad
Slee zao mi je zbog straha, razumijem zasto se tako osjecas, nadam se da ce biti stanje ne promjenjeno
A jel se mogu onda obuc tajice odmah nakon vizite ako samo na viziti treba sirit noge? 🤷♀️
👧🏻33👨🏻33
👶🏻Amelie 12.12.2021. ❤
Pozz cure, evo mene sa pregleda. Sve je u redu osim sta moju doktoricu muči cerviks, i sad me bas ispri padala. Izmirila ga je 3,3. Sve drugo dobro, zatvorena, ušce maternice kaze super. Rekla mi je da to još nije alarmantno Al da strogo mirujem. Napravila mi je briše e, sutra ujutro urin moram odnit. Za cetvrtak mi je dala uputnicu za dr fetalne medicine u osijeku da ona detaljnije pogleda sve. Rekla mi je koje tablete da kupim da su jako dobre za cerviks. Još mi je rekla da moguće ako se nastavi cerviks kratit da cu morat ic na ono šivanje, nikako da zapamtim kako se zove. Al da će mo sve vidit sta ce ova dr rec. Eto sad sam ispripadana ajme, znam da vas tu puno ima sa skraćenim cerviksom pa me zanima s kojim promjerom cerviksa su vas poslali na mirovanje i dali ste išle na daljnje pretrage? Za ogtt sam narucena 21.10.
Bravo na pregledu. Ako kaze da nije alarmantno vjerojatno zeli da budes u stanju mirovanja pa da se vidi jel se dalje skracuje do sljedeceg pregleda. Ako se skracuje kad mirujes, onda nece biti dobro. Vjerujem da ce bit sve ok!
👧🏻33👨🏻33
👶🏻Amelie 12.12.2021. ❤
Hvala vam cure. Ona se zapravo uspanicila jer je u 2 tjedna sa 4,03 na 3.3 skratija.. A rekla sam joj prošli put da imam grceve blage. Moja bas na ve puše, mislim bolje da je takva. Sad me najviše zanima šta će ova dr rec u osijeku u bolnici. Svi je hvale i jako je dobra, nadam se da ce me ona malo umirit i da to ipak nije sve strašno. Mirovat cu, sta da radim. Moram. Mirujem od samoga početka non stop zbog nečega. Bas postaje zabispalit više. Svaki tjedan nešto. 😵 Bar me pohvalila za kilazu, od početka trudnoće 2 kg sam dobila Al bas sam mislila da sam bar 6. Tlak mi je bas nizak i bas me manta ima 2 dana. Al zovu promjenu pa mislim da je i od toga. A tablete koje mi je rekla da kupim su Roidakal. Proguglaj malo. Navodno su dobre. Sad ce mo vidit.
🙎♀️34 neprohodni jajovodi🧔35sve ok
1.ivf postupak:Poliklinika Škvorc
11.01.21.stimulirani protokol
22.01.21.punkcija folikula(5 folikula-6jajnih stanica)
27.01.21.Et-1 blastocista
08.02.21. Procurila😥
2.ivf postupak-Pol. Škvorc
09.05.21. aspiracija (8 jajnih stanica)
12.05.21. Et-(2 zametka vracena 8-stanična) Imamo jednu 🐧 blastocistu
24.5.21. Beta.... 12.dan-437,9
26.05.21.Beta...14.dan-906,9🙏
10.06.21. Prvi uzv🙏🙏https://lbdm.lilypie.com/6GtSp2.png
Moram priznati da mi jos nitko nije mjerio cerviks. Evo jucer mi je napravljen 3 vaginalni pregled u trudnoci.
1. Sa 7 tjedana kada sam dosla 1x
2. Sa 11 kada sam radila uzv i nifty
I sada sa 28tj i to zato jer sam bila bolesna i jako kasljala da pa da vidi.
22.02 2008.👦
04.09.2009.👩
14.12.2021.👶
https://lb1m.lilypie.com/juZep1.png
Čestitam djevojkama koje su danas imala dobre preglede
Lorena ma ne brini bit će to sve dobro, sad samo odmaraj, nek te maze i paze, pa će na sljedećem pregledu biti sve super. Ja sam pila roidakal na početku zbog hematoma
I meni je ova trudnoća malo stresna. Valjda što u prošloj nisam imala nekih tegoba, malo mučnine na početku i žgaravica poslije, ali nikad bebi nije ništa bilo hvala Bogu. Ovaj put gotovo uvijek nešto, prvo hematom, pa kontrakcije, a malo mi teško pada što ne mogu mirovati jer je kćerka još mala, a dragi cio dan odsutan. Kad god me nešto zaboli malo se uspanicim, Al Hajd brzo se smirim nekako😂 pokušavam pozitivno razmišljati, nadati se najboljem i što manje se bojati.
Zaboravila sam kad bi trebalo početi malo češće ići na preglede, sad idem svako mjesec dana 🤔
.....
Sutra (tj danas jer je prošla ponoć) ću malo poslati malu kod moje mame da mogu da napravim tortu za prvi rođendan 🎉🎉 tako mi je brzo prošlo, ne mogu da vjerujem da ima godinu dana. U četvrtak joj je rođendan, ali ćemo malo proslaviti u petak kad dragi bude mogao ranije kući doći 😊😊
Cure evo da javim kako je bilo na pregledu dns :) sad smo 25+2, sve je ok, nije mi radio uzv pa nemam mjere, inače uloziva za vrsak prsta ali nije ništa dalje komentirao u vezi toga. Dao mi vaginalete zbog iscjetka i da odem vadit krv i urin.
Sljedeci pregled 2.11.
Vidim da se pričalo o imenima, mi nismo ni započeli temu. Muž želi neko ime koje se meni ne sviđa i na tome je stalo :)
Inace satrala me prehlada, sad sam Lupocet popila jer me glava boli i sinusi. Evo već je 5 ujutro a nisam spavala ni 5 minuta. Grlo, nos, glava, plus još zgaravica i ukočena leđa... Prehlada mi je od kćeri iz vrtića sigurno :/ uzimam med, isla pastile, sterimar u nos, i nadam se da će brzo proc. Ima neki sirup ili nešto šta mogu trudnice??
Hvala vam cure ♥️
Danas je bolje sto se tice nosa ali mi preslo na grlo i grozan kasalj pa me sve zivo boli od kaslja al mislim da prolazi polahko temperaturu nemam to je najbitnije 💪
Bravo curke za dobre preglede samo da tako svaki nam bude do kraja 🥰
I ja isto imam svoj jastuk sto ga zovem crv il zmija 🤣 i svugdje je samnom moje je theraline dobila sam od seke posto je njoj u zivotu jos posle 7 godina 🤣
Imam pitanje cure hocete imati na pocetku jastuke za bebe i ako da koje?
Ja sam na vitapur stranici nasla neke pa nez sta mislite o tome? https://www.vitapur.si/spalnica/vzglavniki/otroski-vzglavniki/otroski-anatomski-vzglavnik-vitapur-panda-roza
Mislim da djeci ne trebaju jastuci do negdje bar 2 ili čak 3 godine. A za bebe je najsigurnije da u krevetu nema ništa, ništa u šta se može zaplest ili zabit glavu ili si staviti preko glave.
Sortiraj odgovore
Najstariji