Bambina tocno to meni prolazi kroz glavu 😂
Hvala ti, ja se isto stvarno nadam da ce bit sve ok! Kad je tebi opet pregled?
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🌷5.2025. (⏳)
💌 mpodrame@gmail.com
Hvala freya! Iduci tjedan ce bit vec mjesec dana da mirujem. Vidjet cemo sve u petak.
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌷5.2025. (⏳)
💌 mpodrame@gmail.com
Sad sam citala zaostatke od par dana. Baš ste se raspisale 😁
Vidim da me nema na popisu.. Pregled mi je 21.10.
Bambina tocno to meni prolazi kroz glavu 😂
Hvala ti, ja se isto stvarno nadam da ce bit sve ok! Kad je tebi opet pregled?
Tek 22.10.. 😳 Već sam sada napeta, pogotovo kad čitam o tom cerviksu.. A sa druge strane mislim pa čovjek ima iskustva, valjda bi mi rekao da to nije u redu i da mirujem.. I još mi je rekao da s obzirom da je cerviks ok, ušće kako treba, ponavljamo cervikometriju tek oko 30./31. tjedna..
Taya provjeri za bolnicu u kojoj ćeš roditi, no recimo u Vinogradskoj se ne radi pregled nakon vaginalnog poroda. Vaginalni pregled se radi samo nakon carskog reza pri otpustu uz skidanje šavova i to u ordinaciji doktora, dakle dođeš, skineš se i obučeš se na miru. Meni su npr. te spavaćice bile koma, bojala sam se kako spavati da mi sve ne procuri sa strana. Drugi dan sam navukla svoje udobne gaće visokog struka i trudničke tajice i preporodila se. Ogrtač se samo nervirao jer stalno oblači, skidaj, doji. Realno na hodniku nisam nešto puno niti bila a u sobama je sauna. Razmislite možda na način kako vam je najudobnije dok imate menstruaciju, ja volim biti sva “zabetonirana” dolje da nigdje niš ne curi 🤪
Anemi- mobil je predivan! Moram škicnut profil jer baš tražim mobil za malenu :) Sviđaju mi se i od Popi Petite 🥰
Lorena- ja mislim da ti je doktorica možda malo paničar 🙈 Serklaža na 3,3cm mi se čini ipak malo too much, a niti ne zna dal će se nastavit skraćivati. Ti svakako malo uspori i odmaraj više i sigurna sam da će sve biti super!!
Meaa- jastuk za bebu ti je veliki ne, njima uopće ne treba. Ja sam imala onaj s rupom kao da se glavica ne zaleži ali me onda toliko oprala panika od SIDSa da sam ga šutnula u ormar.
Slee - sve će bit u najboljem redu!! Jel ti to ulaziš u 6. mjesec sutra?? 😱
👩🏻 33 👨🏻33
👧🏻 11/2018.
👼🏼 curica missed ab. 20tt 01/2021
PAI 1 4G/5G
➕ 06/2021
termin 18.2.2022. 🌈
stiže nam curica 💕
Ja ogrtac necu nositi, ponjet cu jednu pidamu kratkih rukava, jednu dugih pa cu viditi kako ce mi biti
CiribiribelaMare dobrodosla, mislim da je jastuk super za spavanje, a za soavanje na ledima slazem se sa Schinin, u orvoj trudnoci do kraja skoro mogla lezat na ledima bez ikakvih problema, sada ako lezim duze od 10ak min postane mi muka i pocnu mi trniti ruke
Miraclebaby mozda bude neki gimnasticar 🙈
Ne znam cure sta bi vam rekla, malo sam se i ja sokirala kad mi je rekla da bi trebala na dijetu neku, mislim da ju je mozda zabrinulo vise to sto sam dobila 4 kile u 5 tjedana nego sveukupna kilaza, nisam pametna, pripazit cu malo sto jedem i u kojim kolicinama, ali nije mi u planu biti na nekom strogom rezimu prehrane
Schinin prica me bas nasmijala 😂
Teeny drzim fige da brzo prode nosic i da se svi naspavate 🤞
Anemi jako je lijep, bas mi je fora sto cete imati tematsku sobu
Tierra zao mi je zbog dioptrije
Sto se tice dileme spavacica ili pidama, na viziti se pregledava stanje dolje na ancin da u krevetu se rasire noge (bar je tako u Osijeku) pa je s te strane prakticnija soavacica, ali ja recimo ne mogu podnjeti kad krvarim ne imati hlace na sebi, nekako mi je glup osjecaj
Lorena zao mi je zbog cerviksa, drzim fige da se ne krati vise
Jana malac se opako priprema za finish
Mea ja necu stavljat jastuk, isto samo plahta i beba u vreci
Freya vidila sam da te zastite ima Hekleraj&kiceraj pa skicni tamo, mislim da je 20kn komad
Slee zao mi je zbog straha, razumijem zasto se tako osjecas, nadam se da ce biti stanje ne promjenjeno
👩 23
👱♂️ 25
👧 3
👶 13.12.
Bambina ma ne sekiraj se, samo ti slusaj svog doktora. Meni je ipak bio u dva tjedna veliki pad s 3,7 na 3,2 i mislim da je zato propisala mirovanje.
Jelena ajme sto sutraa? Ja mislila iduci tjedan! Ajme 6. mjesec boooozeeeeeee
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌷5.2025. (⏳)
💌 mpodrame@gmail.com
Mi smo danas kupili mamroo ljuljacku, ali polovnu, bas sam sretna s ulovom, ne izgleda koristeno uopce, a ulovili smo ju za 1200kn
👩 23
👱♂️ 25
👧 3
👶 13.12.
Slee pa sutra ulaziš u 23tt, samim time po meni i u 6.mj kaj ne? Iako meni aplikacija kaže da je 6th month od 148. do 192. dana trudnoće, po tome onda već jesi :)
👩🏻 33 👨🏻33
👧🏻 11/2018.
👼🏼 curica missed ab. 20tt 01/2021
PAI 1 4G/5G
➕ 06/2021
termin 18.2.2022. 🌈
stiže nam curica 💕
Cure sa skraćenim cerviksima 😁 niste imale nekakve simptome toga? Kontrakcije, tvrd trbuh i to?
Naravno da sam sad mislima u tome iako ne do sad sve bilo ok.
Al zadnjih par dana mi je stomak tvrd kad dodem s posla (uredski posao) ali se opusti kad odmorim. Ke li to normalno?pa umisljam da se zbog toga otvaram. 😑
33👩❤️👨32
Sortiraj odgovore
Najstariji