Zimske bebe 2021/22 ❄️💙💜

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Jagodica1988
    06. Listopad 2021. 08:51

aurora12

Jutro cure i sretno Leoni i freya 🤗🥰
    Jagodica meni su rekli da cu morati ponavljati ako povratim, pretpostavljam da je to neki drugi put ispocetka jer ti se dio od jutros mozda i apsorbirao, dio si povratila pa ne vjerujem da bi s novom dozom nalaz bio mjerodavan. Pitaj ih odmah da ne cekas :/
    Freya jesi imala neugodno iskustvo s uslugom ili kvalitetom dada&rocco? Bas sam ocekivala da su dobri a sad ne znam bi li ista uzimala tamo.

Da, i ja pretpostavljam tako ali sam se nadala da cu izbjeci opet duplo vadjenje krvi, uf...Zvala sam ih kako su mi rekli da javim ako se to dogodi ali ne javljaju se tako da cu sad opet otici do laboratorija. Sreca da mi nije daleko! 😅 Nadam se samo da necu morati puno puta ponavljati, sto ako i iduci put povratim?? 😵😵

- MM 33, ja 32
    - rad na bebi od 03/2021., 6.6.2021. imamo plusić :)
    - rizična trudnoća zbog mioma, Duphaston od 6. tt do 20. tt
    termin: 7.2.2022., stiže nam curica <3

freya_444
    06. Listopad 2021. 09:02

aurora12

Jutro cure i sretno Leoni i freya 🤗🥰
    Jagodica meni su rekli da cu morati ponavljati ako povratim, pretpostavljam da je to neki drugi put ispocetka jer ti se dio od jutros mozda i apsorbirao, dio si povratila pa ne vjerujem da bi s novom dozom nalaz bio mjerodavan. Pitaj ih odmah da ne cekas :/
    Freya jesi imala neugodno iskustvo s uslugom ili kvalitetom dada&amp;rocco? Bas sam ocekivala da su dobri a sad ne znam bi li ista uzimala tamo.

S uslugom sam imala, kvaliteta im je neupitna. 💪
    Sad kad su imali akcije zadnji put, čekala sam na neke stvari predugo, i nisu baš ažurni bili s odgovaranjem na mailove. 🤷
    Moje iskustvo je takvo, tvoje ne mora biti :)
    A opet nisu ni jedini s takvim proizvodima, danas ima puno više proizvođača baby stvari, pa neću više od njih naručivati.  🙈👀

Lucija 16.12.2021.💗

• Zelena36
    06. Listopad 2021. 09:18

Jagodica1988

Cure, ima li koja iskustva s ponavljanjem ogtt testa? Jutros sam vadila krv, popila onu glukozu i cak mi je bilo fino, ali sam malo povratila nekih 40 min kasnije :/ A znam da test ne vrijedi u tom slucaju… hocu opet morato dvaput vaditi krv ili samo jednom nakon nove glukoze?

Nece ti danas vise nista vadit ako si povratila.. Poslat ce te vj ponovo

https://lmtf.lilypie.com/apYfp2.png

Taya_
    06. Listopad 2021. 09:19

Sretno cure danas 😀
    Maša zna i meni biti tako.. a kako tjedni idu sve je gore, kako je beba veća..

♀️ 37 ♂️ 38
    missed ab 10/20 (10tt)
    11.21. 🩰N
    12/23 radimo na bebi br. 2🤞

Slee
    06. Listopad 2021. 09:24

Lilli slikaj tortu kad napravis, znamo da ja padam na torte ovdje 😀
    Embarasada cestitam ti na super pregledu i zelim ti da sto prije prestane prehladica. Bas cujem da haraju neke viroze, ja sam malo za svaki slucaj prorijedila druzenja kod mene doma
    Jelena uzivaj u godisnjem i ispunjenom danu! 
    Maso zao mi je sto si se tako osjecala ovu noc! Meni se mali nabije sav na lijevu stranu i onda znam nekad osjecat bas jaku bol nisko u jednoj tocki kao tamo gdje su jajnici, a nisu jajnici i ta bol je ostra i boli jos vise ako se pomicem, ali prodje ako se malo prosecem, pretpostavljam da se onda on makne s tog mjesta. Nisam to cak povezivala s necim opasnim 🤷🏻‍♀️
    Freya i Leoni sretno vam danas! Javite se! 
    I mene zanima za dada&roco, bas sam tamo nasla nijansu kakvu bi. Saljite stranice koje proizvode slicno
    Jagodica bas mi zao sto ces morati ponavljati
    Jelenko sve cemo bit samo sve sepavije i sepavije 😂
    Mi danas puni tjedan i po racunici Jelenes ulazimo u 6. mjesec 🥳🥳🥳 jos danas i sutra i u petak pregled! 
    Btw, meni se zadnja dva dana malo vratila mucnina prvog tromjesecja. Ne toliko intenzivno, ali opet mi smrde iste stvari i dize mi se zeludac na npr. vodu kao i tada. 

👩🏻‍🏫👨🏼‍💻Oboje ‘89.
    🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
    🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
    🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
    🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
    🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
    🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
    🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
    🌷5.2025. (⏳)
    💌 mpodrame@gmail.com

jelenas
    06. Listopad 2021. 09:26

DM obavljen, idem doma kuhat. Baš sam neka hepi! 
    Cure stvarno preporuka ako imate takve dane u svojim gradovima i Dm-ovima, evo uštedila sam ukupno 200kn. Sad kad opet krenu pelene stvarno se puno može uštediti.

👩🏻 33 👨🏻33
    👧🏻 11/2018.
    👼🏼 curica missed ab. 20tt 01/2021
    PAI 1 4G/5G
    ➕ 06/2021
    termin 18.2.2022. 🌈
    stiže nam curica 💕

• Zelena36
    06. Listopad 2021. 09:31

Realno meni se cini da je kod mene najgori ogtt.. Vidim nekima se vadi iz prsta, nekima samo nakon 2 sata, neki mogu doma.. Kod mene se 3x vadi iz zile, ne smije se jesti ni piti i sjedis.. Nema mrdanja, kakvo doma

https://lmtf.lilypie.com/apYfp2.png

aurora12
    06. Listopad 2021. 09:34

Slee cestitam na punih 22 🥰
    Freya da, oni se najvise reklamiraju ali ima ih jos sa takvim stvarima, valjda je i njima kvaliteta ok 🤗
    Jagodica ne znam jesu ti pomijesali s limunom, s njim je mozda lakse. Ja sam radila ogtt i prije trudnoce, stavili su limun i bilo mi je super. Sad mi je rekla da ponesem limun ali mi je dala cistu otopinu glukoze bez njega i to je bas preslatko tako da mi je bilo malo mucno ali srecom nisam povratila.

👷‍♀️👷‍♂️29 g.
    hiper Graves, pcos, trombofilija
    Pokusavamo od 09/2017
    1/2019 Missed ab. (10/6tj.)
    HSG 12/2020
    Prehrana + suplementi 03/2021
    04/2021➕
    💙, sljedeci pregled 23.11.

Jelenko93
    06. Listopad 2021. 09:35

Jeste vi sigurni da smo već u šestom mjesecu😝
    Meni je to nekak ne stvarno 🤣
    Baš razmišljam kad dođu blagdani u 12om mjesecu, tj prođu ajde da će već bit lagano "panika", zadnjih mjesec dana🙈

🙋‍♀️28, epilepsija, Folacin 5mg 🙋‍♂️26
    Dobili zeleno svjetlo od neurologa 5/2021
    Pokušavamo od 5/2021
    + 31.5.2021
    5.7. 9+1 ❤️ kuca, veliki smo 2cm 🤗
    12.7. 12+1 kombinirani probir nizak rizik, veliki smo 5,37 cm, već kažu da sam dečko 🤗💙
    21.9. anomaly scan, po uzv 19+4,300 grama, sve super ali beba se predomislila i curica je 💓🙈
    19.10. 24+2 4D UZV, 518 grama🤗
    25.11. 29+4 UZV 1155 grama🤗

aurora12
    06. Listopad 2021. 09:37

Zelena36

Realno meni se cini da je kod mene najgori ogtt.. Vidim nekima se vadi iz prsta, nekima samo nakon 2 sata, neki mogu doma.. Kod mene se 3x vadi iz zile, ne smije se jesti ni piti i sjedis.. Nema mrdanja, kakvo doma

Koliko ja znam jedino ispravno je tako kako su tebi napravili 👌Ja sam isto mirovala tamo i 2 puta su mi vadili a u pravilu za trudnice treba ujutro, nakon 1h i nakon 2h. Meni je zao sto mi nisu i nakon jednog sata. Iz prsta bi trebali samo za kontrolu.

👷‍♀️👷‍♂️29 g.
    hiper Graves, pcos, trombofilija
    Pokusavamo od 09/2017
    1/2019 Missed ab. (10/6tj.)
    HSG 12/2020
    Prehrana + suplementi 03/2021
    04/2021➕
    💙, sljedeci pregled 23.11.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.