Zimske bebe 2021/22 ❄️💙💜

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Beaa
    06. Listopad 2021. 10:02

Čestitam svima na dobrim pregledima, sretno onima koji danas imaju pregled. Da vas obraduju bebice i doktori sa dobrim vijestima 🙏. Ja sam uspjela sebi naći novu ginekologicu i ostaju termini 19.10 anomaly i 27.10. Toliko me neka panika hvata i uopće se ne radujem pregledima i toliko sam tužna zbog toga sto se ne radujem- trudnički Rebus 😏.  
    Schinin Freiburg mi je “blizu” nekih 250km 😅. Ja sam u NRW-u Dortmund. Lijepo se provedi na odmoru i napuni se pozitivom i lijepim, pozitivnim mislima 🍀. 
    Mene i djevojčicu je uhvatila prehlada. Sinoc sam spavala kod nje i uspjela me probuditi ravnih 7 puta 😵‍💫. Blago meni danas. 

• Lorena3009
    06. Listopad 2021. 10:06

Alexandraaa90

Dobro jutro cure
    Ja nisam dugo citala pa sam bas sad imala puno za procitat. Cestitam svim curkama na urednim pregledima, a one koje imaju nekih problema zelim vam da sve bude dobro.
    Lorena3009 i ja pijem te tablete jos od 10tt. Doktorica mi ih je dala jer sam imala hematom i smedji ischedak. Pijes li jednu ili dvije? Kako sam ja procitala one sprecavaju pobacaj i prijevremeni porodjaj.

Sinoc sam popila 1. Rekla mi je gin da mogu i 2 u danu. Znaci jednu mogu ujutro a drugu popodne? Jel ti išta pomažu one? 

🙎‍♀️34 neprohodni jajovodi🧔35sve ok
    1.ivf postupak:Poliklinika Škvorc
    11.01.21.stimulirani protokol
    22.01.21.punkcija folikula(5 folikula-6jajnih stanica)
    27.01.21.Et-1 blastocista
    08.02.21. Procurila😥
    2.ivf postupak-Pol. Škvorc
    09.05.21. aspiracija (8 jajnih stanica)
    12.05.21. Et-(2 zametka vracena 8-stanična) Imamo jednu 🐧 blastocistu
    24.5.21. Beta.... 12.dan-437,9
    26.05.21.Beta...14.dan-906,9🙏
    10.06.21. Prvi uzv🙏🙏https://lbdm.lilypie.com/6GtSp2.png

Alexandraaa90
    06. Listopad 2021. 10:11

Lorena3009

Alexandraaa90

Dobro jutro cure
    Ja nisam dugo citala pa sam bas sad imala puno za procitat. Cestitam svim curkama na urednim pregledima, a one koje imaju nekih problema zelim vam da sve bude dobro.
    Lorena3009 i ja pijem te tablete jos od 10tt. Doktorica mi ih je dala jer sam imala hematom i smedji ischedak. Pijes li jednu ili dvije? Kako sam ja procitala one sprecavaju pobacaj i prijevremeni porodjaj.

Sinoc sam popila 1. Rekla mi je gin da mogu i 2 u danu. Znaci jednu mogu ujutro a drugu popodne? Jel ti išta pomažu one?

Ja pijem jednu.  Jer taj hematom je nestao.  Vec sa 12 tjedana ga nije bilo.  A da li pomazu ne znam sta bih rekla jer nemam nekih posebnih problema.  Sad cu u petak na pregled pa cu znati vise.  Ali sam cula da su dobre te tablete.  I ne trebas se puno sekirat.  Samo odmaraj i sve ce biti OK.  Javi sta su ti rekli u Os.  I ja idem u Os ali kod dr Glavas. 

"https://lb1f.lilypie.com/oyF1p1.png"

• Bumbasor
    06. Listopad 2021. 10:36

Jutro🤰

Sretno na pregledima.
    Vidim da ste pricali o dada & rocco. I ja sam narucila kad je bila akcija i doslo mi je sve neki dan. Nemam zamjerki na nista. Cak sam jedno 3x mijenjala boje koje sam narucila i sve su mi uvazili i poslali. Odmah su mi rekli da cu cekati mjesec dana. Komunicirali smo preko instagrama. 
    Neki dan sam im napisala da sam narucila krivu boju pletenice i spremni su je zamjeniti tako da od mene sve naj i to poslat dostavljaca po nju da ne moram ja slati sama😄 
    Sad kad sam ofarbala sobu mi se cak i cini da necu morat mijenjat...🤣🤣🤣🤣 da ce bas vise pasat to sto je svjetilija🙄. Uglavnom ja sam prvi put u zivotu zakomplicirala sama sebi zivot, a oni su sto odradili bez pogovora sve.

22.02 2008.👦
    04.09.2009.👩
    14.12.2021.👶
    https://lb1m.lilypie.com/juZep1.png

Slee
    06. Listopad 2021. 10:38

Zelena tako su i meni rekli da cu morat mirno sjediti i nista ne jesti ni ne piti i sve se vadi iz zile. A neke moje frendice uopce nisu slali na tu pretragu npr. 
    Aurora joj nas ovaj vikend ceka ormar! Mrziiiim to! 
    Mo - hvala na preporuci, bacit cu oko
    Freya - ajmeee, sretan ulazak u 8. mjesec 🥳🥳🥳
    Jana - mislim da cu ja cekati neki iduci tecaj, nekako mi prerano sada
    Bea - super za novu ginekologicu, nadam se da ce biti super kao i ova stara! 
    Lorena - hoces uz te tablete piti i dodatno magnezij? Ja sam ih narucila u ljekarni, ali nikako da ih podignem. Meni je terapija 3x1 duphaston, 2x1 magnezij i normabel po potrebi

👩🏻‍🏫👨🏼‍💻Oboje ‘89.
    🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
    🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
    🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
    🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
    🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
    🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
    🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
    🌷5.2025. (⏳)
    💌 mpodrame@gmail.com

• Embarasada
    06. Listopad 2021. 10:41

Maša🥰🤰🏼

Jutrooo :)

Ova moja noc je granicila sa LUDILOM.
    Spavala sam na desnom boku i probudim se da cu se okrenut i ic pisat . Nemogu , boli ako se pomaknem ko da mi netko 3 noža boda u desnu stranu trbuha… boli i ako se ne pomaknem i tako jedno dobih 20 minuta nisam se mogla pomaknu, a nemogu do mobitela nemogu do niceg i onda sam na silu se okrenula suze su mi potekle prestrasno 😢😢😢😢 samo se nadam da je sve ok uopce nerazumijem sta je to bilo? Dali sam previse lezala na desnom boku neznam on je sav bio na desnom kraju i jos u svoj toj boli lupao kao lud 😢😢 uzas jos uvik se sva tresem . Muz radi nocnu . U z a s

O Bože... Tako jaka bol nije za zanemariti. Ja bi definitivno otišla na pregled, samo da budeš mirnija. Javi se! 

• Lorena3009
    06. Listopad 2021. 10:43

Alexandraaa90

Lorena3009

Alexandraaa90

Dobro jutro cure

Ja pijem jednu. Jer taj hematom je nestao. Vec sa 12 tjedana ga nije bilo. A da li pomazu ne znam sta bih rekla jer nemam nekih posebnih problema. Sad cu u petak na pregled pa cu znati vise. Ali sam cula da su dobre te tablete. I ne trebas se puno sekirat. Samo odmaraj i sve ce biti OK. Javi sta su ti rekli u Os. I ja idem u Os ali kod dr Glavas.

Ahaaa, bas sam procitala o njima malo po forumima i vidila sam da ih puno cura dobiva kod skraćenog cerviksa, nisam za hematom procitala. Al bogu hvala da ti ga nema vise🙏 Ja sam se baš sinoc cula sa prijateljem, on je pedijatar neonatolog u osijeku u bolnici i reka mi je za Dr. Miler da je odlična. E sad, sta ce mi rec sutra, sva sam u straju više. Ono, nije alarmantno, al vidim na njoj da se pripala. I sve živo odma, od brisa, urina... Nadam se da ni bakteriju nisam koju skupila. Nije baš da igdi idem Al opet. Cula sam za Dr. Glavas isto da je super. U kojem si ti tjednu sada? 

🙎‍♀️34 neprohodni jajovodi🧔35sve ok
    1.ivf postupak:Poliklinika Škvorc
    11.01.21.stimulirani protokol
    22.01.21.punkcija folikula(5 folikula-6jajnih stanica)
    27.01.21.Et-1 blastocista
    08.02.21. Procurila😥
    2.ivf postupak-Pol. Škvorc
    09.05.21. aspiracija (8 jajnih stanica)
    12.05.21. Et-(2 zametka vracena 8-stanična) Imamo jednu 🐧 blastocistu
    24.5.21. Beta.... 12.dan-437,9
    26.05.21.Beta...14.dan-906,9🙏
    10.06.21. Prvi uzv🙏🙏https://lbdm.lilypie.com/6GtSp2.png

• Josipab
    06. Listopad 2021. 10:50

Drage cure,sretno s pregledima!

Ja racunam da u 25.tjednu ulazim u 6.mjesec, nije mi jasna ova vasa racunica nikako 🙊

🙋🏻‍♀️ 29 godina
    🙋🏻 Mm 30 godina
    Oboje pijemo suplemente,ja vitamin D,Omega 3, Solgar Prenatal, on Cink,Selen,vitamin E,astaxantan
    1.Beta 827, 2.Beta 1960, termin za uzv 10.6.
    6+0 imamo srce ❤️
    Termin 4.2.2022. 🥰
    url=https://lilypie.com]

• Lilli07
    06. Listopad 2021. 10:50

Zelena36

Realno meni se cini da je kod mene najgori ogtt.. Vidim nekima se vadi iz prsta, nekima samo nakon 2 sata, neki mogu doma.. Kod mene se 3x vadi iz zile, ne smije se jesti ni piti i sjedis.. Nema mrdanja, kakvo doma

I kod mene se također vadi 3 puta iz vene, jedino što ne moram sjediti kod njih, ali kažu da ako ću šetati onda lagano, nikakva pretjerana aktivnost. Tako je bilo prošle godine, sljedeće sedmice ću vidjeti Jel ostalo tako

LadyD
    06. Listopad 2021. 10:55

Maraton u jednom danu za pohvatat 😂😂😂😂 
    Opet cu pogrijesit sa imenima garant pa evo cega se uspijem sjetiti...
    Cestitke na dobrim pregledima  i nek su ostali uspjesni koji sljede 💗💗💗💗
     Cestitke jednoj tetkici na blizancima ( bas su veliki po kilazi i neka, hvala Bogu da su zivi i zdravi i zelim brz oporavak seki) 
     Cestitke mamici za uredan ogtt i nadam se da ce drugoj mamaici biti uskoro iduci i uspjesan pa da se rijesi brige 😘
     Nisam uspjela vidjeti djelo mladog nam umjetnika al vjerujem da je nadaren jer po reakcijama vidim da ste odusevljene 😉
     Dvije mamice su nam se pridruzile i zelim vam dobrodoslicu i uredne i dosadne trudnoce do kraja 💗💗 
     Jedno musko ime je preljepo 😍😍😍😍😍 
     Ufff mozak froze 
     Jedna mamica je pitala (ime nisam upamtila al cini mi se da je 27+tt)  ja sam iz Slavonskog Broda... 
     Mobil je top 😍... sad sam ljubomorna sto nije deckic 😂😂😂
     Ja sam eto jucer uhvatila sebe di nemam kontrolu pri kupnji beby robice 😭😭😭😭😭 znaci moram al moram uzeti po jedno iz ponude... a samo sam po hranu otisla tako da mi je sin rekao netreba ti mama cokolino i cedevita i jos par stvari... djete se uplasilo da necu imat za platiti na kasi sve 😂😂😂😂😂 tako da sam na kraju odustala od odlaska u sinsay, h&m, c&a i pepco....  a plan je bio da sinu idemo pogledati duksericu neku - jadno djete na kraju odustalo uz izgovor netreba mama ici cu ja sam vidit 😂😂😂😂😂😂😂 uzasna sam 😂😂😂😂😂 
     Prijavit cu i neke bolove u stomaku... onako na rubu di su gacice... bas sam skuzila da kad sjedim to pocne i moram se naslonit u polulezeci... i onda to jos traje pol sata poslje ... bol neka kao iglice da bockaju male... i bebica se par dana malo umirila od kako to traje... odjetim ju ali slabije i rjeđe... al mrda se pa se nezelim stresirati previse. 
     Eto sori na dugom postu i nemojte zmjetit ako sam nekoga preskocila

👦 42👧40
    👨 💙20
    💗👱 2
    ➕️05.02.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.