Zimske bebe 2021/22 ❄️💙💜

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Miraclebaby28
    05. Listopad 2021. 15:13

CiribiribelaMare

Hej curke, dugo vas čitam, al nikako da se ubacim. :)
    Super su mi vaši savjeti.
    Mi čekamo Petra koji treba stići 26.2.2022., u Osijeku.
    Pa da krenem odmah s pitanjem. :) Imate li iskustva s onim dugim jastucima, jel bi to pomoglo da ostanem tijekom spavanja na boku. Legnem i zaspim na boku, al se redovno budim na leđima, što navodno nije baš dobro. Što gledati kad to kupujem, kakvo punjenje treba biti da se ne spljošti brzo.

Dobro dosla... ja sam s amazona narucila  Koala pillow I odlican je samnom je već 12 tjedana I još je ko Nov nije se spljostio a puno znaci za spavanje

🧔34
    👩28
    👶💙 N 24.12.2021
    👶 15.02.2024
    Before we had you, we had each other,and now you are here we have EVERYTHING 💙 NOEL💙

Miraclebaby28
    05. Listopad 2021. 15:15

BTW moj malac danas izvodi vratolomije I baš me nasmijava https://ibb.co/Z1ZHJpC
    🤣🤣

🧔34
    👩28
    👶💙 N 24.12.2021
    👶 15.02.2024
    Before we had you, we had each other,and now you are here we have EVERYTHING 💙 NOEL💙

Roberta2111
    05. Listopad 2021. 15:28

CiribiribelaMare

Hej curke, dugo vas čitam, al nikako da se ubacim. :)
    Super su mi vaši savjeti.
    Mi čekamo Petra koji treba stići 26.2.2022., u Osijeku.
    Pa da krenem odmah s pitanjem. :) Imate li iskustva s onim dugim jastucima, jel bi to pomoglo da ostanem tijekom spavanja na boku. Legnem i zaspim na boku, al se redovno budim na leđima, što navodno nije baš dobro. Što gledati kad to kupujem, kakvo punjenje treba biti da se ne spljošti brzo.

Dobrodošla 💙
    Ja imam jastuk iz NKD-a, dobila sam ga na poklon i meni je dobar za sada. Nije se spljostio za ova 4 mj koliko ga koristim. Moj je ravnog oblika, nije onaj zaobljeni. Jedino mi je bilo jako tesko naci jastucnice za njega,ali bilo je prosli tjedan u lidlu pa sam ih uspjela ugrabiti. 

• Josipab
    05. Listopad 2021. 15:31

Mamasita, cestitam tetka!❤️
    Bela, super za ogtt! Ne razumim kako je 8 kg u tvojim tjednima puno?jesi li mozda zapocela trudnocu s nekom viškom kilograma? Ja sam dobila 6 kg,vidis i sama koliko sam manje trudna od tebe,niko nista ne govori,ginekolog skroz zadovoljan…ko je tu lud?
    Ja sam dobila sumamed zbog nekog otoka na ruci,nesto me ubolo u nedilju i kroz dva dana se poprilicno proširilo…ginekolog me pregleda i reka sta da pijem od terapije i da pratimo skupa kako se to siri/smanjuje,bas sam zadovoljna kako opcenito pazi na moje zdravlje. 

🙋🏻‍♀️ 29 godina
    🙋🏻 Mm 30 godina
    Oboje pijemo suplemente,ja vitamin D,Omega 3, Solgar Prenatal, on Cink,Selen,vitamin E,astaxantan
    1.Beta 827, 2.Beta 1960, termin za uzv 10.6.
    6+0 imamo srce ❤️
    Termin 4.2.2022. 🥰
    url=https://lilypie.com]

Maša🤰🏼
    05. Listopad 2021. 16:09

Hej hoj :)
    Ogrtac necu definitivno uzimat u rodiliste jer mi ne izgleda prakticno, vj cu uzet samo pidamu , trudnicke tajice u kojima cu bit vecine dana potkosulju i grudnjak za dojenje od robe za mene 😂  nisam to jos nista kupila ali valjda budem 🙈 

Bipa ima sad akciju pampers pelena ja sam mislila uzet za pocetak one premium care 2+1 gratis :) 

👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g

12/2020 missed 6tt
    Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
    12.07.2022. ➕
    Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀

Maša🤰🏼
    05. Listopad 2021. 16:10

Ja isto mislim da 8kg nije previse za tvoje tjedne ja sam na zadnjem bila +5 a sad do ponedeljka sa skoro 28 tjedana cu bit sigurno na +7 🙈 pa mi se to cini super 😂😂 

👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g

12/2020 missed 6tt
    Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
    12.07.2022. ➕
    Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀

• nelanr_

Bela  ja sam do sad dobila 11 kg a vidim samo sedmicu smo razlike i doktor mi nista nije rekao za kilazu samo zabiljezi i to je to. Ne shvatam sto te salje na dijetu 🤔
    Mamasita cestitam 🐣🐣
    Piba vjerovatno su u pravu kad kazu da ne valja previse cackati, samo odmaraj bit ce to ok. 
    Meni bas juce doktor govori najbitnije je doci do 30 tt bebe imaju najvecu sansu da sve bude ok tako da odmaraj, nadji si neke serije, filmove, knjige mozda i cuvaj se ❤️

boy 💙🌍

• Schinin

Jutro okruglice 🙃
    Ja sinoc krenula komentirat I zaspala 🤭  I Za divno cudo spavala kao kamen, a za veceru se zalila mm da sigurno nist od spavanja kako mi nos curi….
    Odluka je pala sutra krecemo prema sjeveru- idemo u Chicago pa cemo jos malo sjevernije u Wisconsin sume istrazivat, culi smo da su fantasticne…
    A posto nam svima treba malo smijeha Evo pricica 😂
    Kaze mm otpeljamo djecu u skolu pa nas dvoje na kaficu i dorucak odemo pa vidimo sto cemo nas dvoje sami….
    Utrpali  djecu u auto, krenuli I vice  on da mu nesto cudno smrdi … kazem ja Ma i meni se cini onako na urin ali s ovim mojim nosom nisam skroz nacisto. A on jos ukljucio grijanje ono od nogu I smrad sve jaci… dok nisam ja pitala gdje je ostavio hlace preko noci jer sam vidjela u kupatilu da je macak zapiskio jedan cosak (moja greska, cistila njihov box iz kupatila, oprala I ostavila vani da se susi, a poslije mi se nije dalo zavrsit) ispostavilo se da su Macke zapisale I njegove hlace 😂😂😂😂😂 dosli mi pred skolu kad stoji direktorica vani i vice joj tebe nisam dugo vidjela i hop prema njemu a on se jadan sav preznojava 🤣🤣🤣🤣 ja umrla od smijeha🤣🤣🤣🤣 sad nas Evo kuci I ja perem hlace🤣

👩🏻‍⚕️40 👨🏻‍⚕️53

freya_444
    05. Listopad 2021. 16:33

Bela_le, i meni se čini da tvoja kilaža uopće nije puno za te tjedne. 😊🤞

Lucija 16.12.2021.💗

Jelenko93
    05. Listopad 2021. 16:44

Meni je svekrva kupila jastuk za trudnice u bubamari, veliki u obliku slova C, baš je kao jastuk nisu kuglice i dobar je🤞

🙋‍♀️28, epilepsija, Folacin 5mg 🙋‍♂️26
    Dobili zeleno svjetlo od neurologa 5/2021
    Pokušavamo od 5/2021
    + 31.5.2021
    5.7. 9+1 ❤️ kuca, veliki smo 2cm 🤗
    12.7. 12+1 kombinirani probir nizak rizik, veliki smo 5,37 cm, već kažu da sam dečko 🤗💙
    21.9. anomaly scan, po uzv 19+4,300 grama, sve super ali beba se predomislila i curica je 💓🙈
    19.10. 24+2 4D UZV, 518 grama🤗
    25.11. 29+4 UZV 1155 grama🤗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.